Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

burcu81 özay37barış ve özlem için yasini şerif listemiz
perlanore==2 tane okuyacak
blowhole==2 tane okuyacak
ozne hayat==2tan okuyacak
redhairredgırl==2 tane okuyacak
aruna==2tane okuDU
bahar27==3tane okuyacak
antikdeniz==3tane okuyacak
topeguk==3tane okuyacak
tondora==3tane okuDU
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==3 tane okuyaMAcak
seminay84==3 tane okuDU
sebiilem==3tane okuyamyacak
orlic==3tane okuDU
burcu81==3 tane okuyacak
ozay37barış==3tane okuDU
ynz06==2tane okuyacak
şaşkınanne==2tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okuyacak
hayalot=3tane okuyacak
yandev==3 tane okuDU
melek04==2tane okuyacak
esmacvs==3 tane okuDU
ayse035===3 tane okuyacak
özlemlk==3tane okUDU
roseens ==2 tane okuyacak
Turkuaz8==3 tane okudu
paoosoner==3 tane okuyacak
özden35==3 tane okuyacak
viole==3 tane okuyacak
taylandilek=3 tane okuyacak
okyanus==3tane okudu
karanfil==3tane yasin okuyacak
seyyan ==3 tane yasin okuDU
rainsun==3 tane okuyacak
E_M_A==5 tane okudu
candan==5 tane okuyacak

ozay37barış burcu81 ve özlem için ayet el kursi listesi

esma==100tane okudu
yeter==100tane okudu
ayse035==200 tane okudu
TURKUAZ08==25 TANE OKUDU

hayalot==50 tane okuyacak
özlemlk==50 tane okuDU
ozay37barış ==100 tane okuDU

okumak isteyenler eklenecektir

Yarın persembe yasinleri okumaya çalısalım cumaya bitirirsek allahın izni ile arkadaşlarımızın duasını yapar yeni listeye başlarız

öptüm sizlri kocaman

Yarın persembe yasinleri okumaya çalısalım cumaya bitirirsek allahın izni ile arkadaşlarımızın duasını yapar yeni listeye başlarız

öptüm sizlri kocaman

öpmeden evvel bir soru yazdım sana ona da bi baksan ayşe. sonra öpsen

öpmeden evvel bir soru yazdım sana ona da bi baksan ayşe. Sonra öpsen

yazdım canım..ben senin yazdıklarına tebessüm ettkçe eşim ne oluyo orda diyo beni iş yapıyo sanıyo...
O yanıma gelince çalıştıgım sayfayı açıyorum yanımdan gidince kk..açıyorum

öpmeden evvel bir soru yazdım sana ona da bi baksan ayşe. sonra öpsen

ayşe cuma saatini benim yıkalama şansım yok.işyerinde namaz kılma şansım yok.burda öyle kılanda yok.diğerlerininde olmaz sanırsam öyle biliyom.
ondan perşembe akşamı dedim. hani perşembe dua edin hep derler yaaaa senden haber bekliyrum. mucksss

Son düzenleme:

Merhaba.

Ben hemen daldım konuya ama rahmetli anneanneciğim geldi aklıma yazdığınız yeri okuyunca.

Oda hep Perşembe'yi Cuma'ya bağlayan akşamı ve o geceyi Cuma akşamı olarak ifade ederdi, nur içinde yatsın.

Daha pek çok büyükten aynı şekilde ve en az Cuma saati kadar iyi değerlendirmek gerektiğini duyduğum için ben de genellikle Cuma günüyle eş tutarım kendimce Perşembeyi Cuma ya bağlayan akşamı ve geceyi.

Hoş, Rabbimin her bir günü özel aslında, gönüllerimizden kalplerimizden yapacağımız dualarımızın her birinin ehemmiyeti vardır mutlaka inşallah Allah katında da.

Tabi ki bunun yanında bizlere daha çok fırsat ve imkan olan özel ve kıymetli günleri, ayları ve zamanları da kendi adımıza iyi değerlendirmek lazım.

İnşallah herkeslerin yüreğindeki gönlündeki neyse, Yüce Mevla dualara ve dileklere, hakkımızda en hayırlı olan şekliyle icabet buyursun, tüm hastalara şifa, tüm dertlilere deva versin inşallah. Sizin de dualarınızı Allah her haliyle ve her ne zaman yapılırsa yapılsın, kabul etsin ve muradınız her neyse tez zamanda size bağışlasın inşallah.

canım hamileliği sonlandırılan benim iyi dileklerin için teşekkür ederim

Merhaba.

Keşke yanılsaydım ama demek ki sizin yazdığınız birşeyi okumuşum.

Bebeklerinize çok üzüldüm ancak şükür ki iyisiniz ve iyi olmanıza da bir okadar çok sevindim. İnşallah şöyle bir kendinizi toparlayın önce, sonrasında artık Allah Kerim deyip, hakkınızda hayırlısı neyse o gelecektir mutlaka.

Ben çok takip edemiyorum diğer arkadaşlarınızın durumlarını ve tesadüfen şu an Özlem hanım ın bebeğinin gelişimindeki sıkıntılı durum hakkında net sonuç bu Cuma belli olacakmış, inşallah iyi ve problemsiz bir sonuç çıkar o gün.

Sanırım sizin de bebeklerin genetikteki sonuçları da Cuma günü çıkacaktı yanlış aklımda kalmadıysa, sanki öyle birşey de okumuştum ilk böyle bir dudumdan haberdar olduğumda.

Herkesin her şey gönlünce ve haklarımızda en hayırlısı olsun diyerek, her bir halimize teslimiyet göstermek hepimizin hem yapması gereken, hem de zaten yapabileceğimiz tek şey galiba.

Herşey mutlaka daha güzel olacaktır, Rabbimin kararladığı ne varsa yerincedir aslında, biz kullar her ne kadar bunu bilemesek veya anlayamasak da.

İyi ve güzel haberlerle görüşmek üzere inşallah.

çok teşekkür ederim geçen cuma bebeklerimi almışlardı ve sonuçlar 1 hafta çıkar dediler cumartesi kont.var sanırım sonuçlarda gelmiş olur.muhakkak ki rabbim herşeyin en iyisini ve hayırlısını bilir hakkımda her zaman hayırlısını istedim tabi ki biz O'nun kuluyuz üzülmedim desem yalan olur kaybetmek çok acı sadece bu sınavımın arkasından daha hayırlısını vermesi için dua ediyorum.

canım 30 ayetel kursı okudum Allah kabul etsın

esma==100tane okudu
yeter==100tane okudu
ayse035==200 tane okudu
TURKUAZ08==25 TANE OKUDU
SEMİNAY84==30TANE OKUDU

özlemlk==50 tane okuDU

canımmm 50 tane daha okudum ekklermisin

kızlar ben hezaman giremiyorum nete ama her girdiğimde geçmiş sayfaları okuyup takip ediyorum bebeklerini kaybeden arkadaşlara allahtan sabır diliyorum,kontrolü olanlarada hayırlısını diliyorum ve bekleyen hepimize gönlümüzdeki minik eller için dua ediyorum.namaz konusuna gelince her namazımda hepimiz için dualar ediyorum bazen sabah namazları kalkkamıyorum şeytan işi işte ama çok şükür namaz içimin huzuru.bu arada dualarımızıda yapıyorum mutlaka.allahım hepimize gönlümüzdekini nasip etsin hayırlısıyla inşallah.GÖNLÜMÜZDEKİNİ HAKKIMIZDA HAYIRLI,HAKKIMIZDA HAYIRLI OLANI GÖNLÜMÜZE GÜZEL EYLESİN.GÖRMESEMDE SEVİYORUM HEPİNİZİN YÜREĞİNİ...ÖPÜYORUM SİZİ

Üzülmemek mümkün mü?

İnsan olmamızın en özellikli yanlarından biri de bu yanımız değil mi zaten?

Yüreklerimiz halden hale, giriyor. Herşey bizler için, dağın taşın kaldıramayacağı yük ve bir o kadar da sorumluluk var sırtımızda.
Farklı farklı hepimizin imtihanı.

Bazen öyle üzülür, öyle çok içimiz acır ki böyle durumların tarifi bile imkansızdır zaten.

Lakin, neticede yine aynen söylediğiniz gibi ve buradaki tüm diğer genç kardeşlerimin de hiç dillerinden düşmediği gibi, hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun deyip teslimiyet halinde olmak en büyük hatta bazen tek tessellimiz oluyor.

Cumartesi günkü kontrolünüzde iyi geçsin, şu anda sizin iyi olmanız herşeyden önemli. Ve sonuçların değerlendirmesi de inşallah bundan sonraki annelik yolculuğunuz adına faydalı bilgiler vereceği için, en kısa zamanda sağlıkla ve hayırlısıyla dileğinize ulaşırsınız.

Buradaki herkes gibi benim de aklıma geldikçe, bu başlığı gördükçe ve her yazdığımda dualarım yine buradaki sizlerle.

Haklısın canım ama bu sabrın mükafatını hepimiz alacağız inanıyorum buna.İnşallah güzel haberler olur sizin için
nasılsınız neler yapıyorsunuz
İyiyim canım sen nasılsın?
Canım moralini boşuna bozma yüreğini ferah tut inşllh hayırlı haberle gelirsin herşey Allah'tan ve herşeyde bir hayır vardır.Allah yardımcın olsun
Kızlar biz bugun niyetliyız eve erken gidiyoruz allaha emanet olun
Allah kabul etsin canım negüzel

hayırlı sabahlar canım.....
Evet görmemişim eklerim şimdi....nasılsıın

canım her zaman giremiyorum bu ara işlerim var. bende şimdi sahur için kalkıp bişeyler yedim ezanı bekliyorum.yoksa uyuyacaktım zor tuttum kendimi :)

sen nasılsın?

esma==100tane okudu
yeteeer==150tane okudu
ayse035==200 tane okudu
TURKUAZ08==25 TANE OKUDU
SEMİNAY84==30TANE OKUDU

özlemlk==50 tane okuDU

canım her zaman giremiyorum bu ara işlerim var. bende şimdi sahur için kalkıp bişeyler yedim ezanı bekliyorum.yoksa uyuyacaktım zor tuttum kendimi :)

sen nasılsın?

ya ben tutamamısım kendimi sahur için bişeyler yedikten sonra namaz için abdest almıştım üşüdüğüm için yataga girdim malesef sabah namazını kaçırdım..

hamdolsun iyiyim herzamanki gibi çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…