Yarın persembe yasinleri okumaya çalısalım cumaya bitirirsek allahın izni ile arkadaşlarımızın duasını yapar yeni listeye başlarız
öptüm sizlri kocaman
öpmeden evvel bir soru yazdım sana ona da bi baksan ayşe. Sonra öpsen
öpmeden evvel bir soru yazdım sana ona da bi baksan ayşe. sonra öpsen
ayşe cuma saatini benim yıkalama şansım yok.işyerinde namaz kılma şansım yok.burda öyle kılanda yok.diğerlerininde olmaz sanırsam öyle biliyom.
ondan perşembe akşamı dedim. hani perşembe dua edin hep derler yaaaasenden haber bekliyrum. mucksss
canım hamileliği sonlandırılan benim iyi dileklerin için teşekkür ederim
Merhaba.
Keşke yanılsaydım ama demek ki sizin yazdığınız birşeyi okumuşum.
Bebeklerinize çok üzüldüm ancak şükür ki iyisiniz ve iyi olmanıza da bir okadar çok sevindim. İnşallah şöyle bir kendinizi toparlayın önce, sonrasında artık Allah Kerim deyip, hakkınızda hayırlısı neyse o gelecektir mutlaka.
Ben çok takip edemiyorum diğer arkadaşlarınızın durumlarını ve tesadüfen şu an Özlem hanım ın bebeğinin gelişimindeki sıkıntılı durum hakkında net sonuç bu Cuma belli olacakmış, inşallah iyi ve problemsiz bir sonuç çıkar o gün.
Sanırım sizin de bebeklerin genetikteki sonuçları da Cuma günü çıkacaktı yanlış aklımda kalmadıysa, sanki öyle birşey de okumuştum ilk böyle bir dudumdan haberdar olduğumda.
Herkesin her şey gönlünce ve haklarımızda en hayırlısı olsun diyerek, her bir halimize teslimiyet göstermek hepimizin hem yapması gereken, hem de zaten yapabileceğimiz tek şey galiba.
Herşey mutlaka daha güzel olacaktır, Rabbimin kararladığı ne varsa yerincedir aslında, biz kullar her ne kadar bunu bilemesek veya anlayamasak da.
İyi ve güzel haberlerle görüşmek üzere inşallah.
ozay37barış burcu81 ve özlem için ayet el kursi listesi
esma==100tane okudu
yeter==100tane okudu
ayse035==200 tane okudu
TURKUAZ08==25 TANE OKUDU
hayalot==50 tane okuyacak
özlemlk==50 tane okuDU
ozay37barış ==100 tane okuDU
okumak isteyenler eklenecektir
ozay37barış burcu81 ve özlem için ayet el kursi listesi
esma==100tane okudu
yeter==100tane okudu
ayse035==200 tane okudu
turkuaz08==25 tane okudu
hayalot==50 tane okuyacak
özlemlk==50 tane okuyacak
ozay37barış ==100 tane okuyacak
okumak isteyenler eklenecektir
çok teşekkür ederim geçen cuma bebeklerimi almışlardı ve sonuçlar 1 hafta çıkar dediler cumartesi kont.var sanırım sonuçlarda gelmiş olur.muhakkak ki rabbim herşeyin en iyisini ve hayırlısını bilir hakkımda her zaman hayırlısını istedim tabi ki biz O'nun kuluyuz üzülmedim desem yalan olur kaybetmek çok acı sadece bu sınavımın arkasından daha hayırlısını vermesi için dua ediyorum.
Haklısın canım ama bu sabrın mükafatını hepimiz alacağız inanıyorum buna.İnşallah güzel haberler olur sizin içincanım bende ona karar vermeye calışıyorum şimdi ben 7 ay önce doğal yoldan hamile kaldım ve burdan okuduğum kadarıyla tedavi edilmeyecek bi sorun değil hormon yetersizliği var başta doktor ilaça cevap vermezse iğne veririm diyodu dışardan destek yane ama birden biree tüp yaptırın demişş ona şaşırdık ya bizdee(bakalım nasıl olacak ama tek duam biran öncee bebeğime kavuşmakk (
İyiyim canım sen nasılsın?nasılsınız neler yapıyorsunuz
Canım moralini boşuna bozma yüreğini ferah tut inşllh hayırlı haberle gelirsin herşey Allah'tan ve herşeyde bir hayır vardır.Allah yardımcın olsunCanlarım morelim bozuk diye giremedim Alkahima her gün dua ediyorum cuma gunü hayırlı haberlerle gelirim diye Aysecim canım bu arada Yasin imı ve ayetel kursi dualarımı okutum Allahım kabul etsin inşallah âmin yarabbim âmin Hepinize güzel dua ve dilekleriniz için cokk teşekkür ederim Yüce Rabbim herkesin kalbinden geceni tez zamanda versin inşallah hepinizi cokkk seviyorum optumm kocaman umarım duamız ben Dr gitmeden bağışlanır şimdiden hepinize teşekkürler
Allah kabul etsin canım negüzelKızlar biz bugun niyetliyız eve erken gidiyoruz allaha emanet olun
hayırlı sabahlar canım.....
Evet görmemişim eklerim şimdi....nasılsıın
canım her zaman giremiyorum bu ara işlerim var. bende şimdi sahur için kalkıp bişeyler yedim ezanı bekliyorum.yoksa uyuyacaktım zor tuttum kendimi :)
sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?