işe yarıyor demek ki inşallah seninde şifan olur
Ahmet Maranki tavsiye etmişti civan perçemini miyomlar için..Ben Fsh ve enfeksiyon için kullanıyorum civan perçemini miyomum yok canım..ama benimde endometrium sorunlu..işe
Maşallah prensese.Eşini çok sevdiğin için ona benzemiş canımcım :)
aminnn canım benim aminnn sıralanırız inşallahhhhhhhh
ay çok iyi oldu yaa cumaya gittim dönecem
bu da bir başarı kuzum alışmışsın yarışmalara bile katılıyorsun kuzuuu
Döndüm cumadan :) Allah kabul etsin
Alalh kabul etsin canımmmm
aminnnnnnnnallah razı olsun canım benım cumlemıze nasıp etsın ıns
kızlarr miyom gebeliğe engelmiki benim drum engel değil demiştidene çok soru soruyorum bugün dimii kusuruma bakmayınn
hanımlarrrr, benim bugün dersim var.
artık bu son seans. bakalım yeni kayıtlar var mı.4 kişi olmadan başlatmayacagım dersleri artık.
gereksiz yoruluyorum o zaman.
akşama gitmemem gereken bi yere davetliyim :)
kadın benle konuşmuyo ama iftara davet ediyolar :)
hadi bakalım akşam ne olacak çok merak ediyorum.
layyyyyyynnnnnnnnn öpüyorum sizi,
kendinize mukayet olun.
hadi hep böyle mutlu olun :):)
bide bide saç boyamak günahmı adetliyeknnn:26:
canım senin yumurta rezervine ve ilaçlara verdiği tepkiye göre değişiyor.zaten adetin 2.günü gittiğinde doktorun tedavinin kaç gün süreceğini söylüyor
ay canım ya senin şimdiden bebişlerin belirtimi veriyor mide bulantısı uyku falan derken bu kadar erken ve çok belirti bana çoğul gebeliği düşündürüyor.hadi hayırlısı durdun durdun turnayı gözünden vurdunkızlar uyumaya yer arıyorum ve yarın beyannamenin son günü yaaa
Maşallah güzel kızına annesi bak boşuna endişelenmişsin..topaç gibiymiş prenses..babasının kızı olcak demek ki.çok güzel bir duygudur emim
günah mı bilmiyorum ama adetliyken saç boya tutmaz derler
estağfurullah canım aklına takılan herşeyi sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.sağol cnm benim,merakımı mazur görr,biraz heyecan ve stress var
muhattt bak sabret kadında bi anormalmiş hee hem konuşma hemde iftara davet et:44:
kızlar uyumaya yer arıyorum ve yarın beyannamenin son günü yaaa
konuşmadan iftar yapacaklar heheh merak ettim şimdi nasıl olacakki acaba
Rabbim bize de nasip eder inşallahaman nazar değmesin
muhattt bak sabret kadında bi anormalmiş hee hem konuşma hemde iftara davet et:44:
ne olur ne olmaz onca parayı çöpe atmış olmanı istemeyiz ama dimihmm o zaman beklemem gerekecekk cnm
valla çok merak ettim erkekler konuşur 2kadında tık yokkonuşmadan iftar yapacaklar heheh merak ettim şimdi nasıl olacakki acaba
nerdde kuzum daha beter köstek olmaya uğraşıyorlar bugünde zaman geçmek bilmedi akşam olsa da eve gitsem yaaa neyseki 3saatcik kaldı şu işleri bitirebilsem gelirim sohbete daldın mı akşam olur emme işleri bitiremiyorum bir yapıyorum aklım buraya kayıyor buraya geliyorum mıknatıs gibisiniz mübarekkahh canııımmm zor olcak şimdi sana iş güç...yardım iste diğer çalışanlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?