Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım eşinin sonuçları iyiye gidiyor şükürler olsun canım evet mthfr de 2 gende sorun var olsun gebeliğinden 2 ay önce asprin verir doktorun gebelik boyuncada iğne kullanıyorsun şükürler olsun tedavisi mümkün bende cuma günü yaptırdım mthfr testimi 30ile 45 gün içerisinde sonucu çıkar dediler onun sonucunu bekliyorum yeniden tedaviye başlamak için Rabbim bu okunan ezanlar hürmetine bizlere en yakın zamanda salih saliha evlatlar nasip etsin inşallah

bir sürü kadın bir araya geldi ve kimse konuşmuyor..kızlar noldu size endişeleniyorum bakım haa herkes geçmişi okuyor galiba neyse o zaman ben bir iki fatura kesip geliom sakın gitmeyin:80:

nasılsınz ben 12de uyandım artık çok uyumaya asladım
sukurkı topiğe gırıp asbelovenın guzel haberını aldım
rabbım kucagına almayı nasıp etsın ıns
hadı kızlar guzel haberlerımız devam etsın ıns rabbım bu guzel gunler hatırına hepinize nasıp etsn

Üçüz isteğimden vazgeçsem iyi olacak :)

Yok kuzum ya becerikli değilimdir yemek konusunda.Evleneli 3 yıl olacak daha yeni alışıyorum mutfağa :)

Namaza gidiyorum dönecem :) Cumaya gittim dönecem der gibi oldu biraz

bızde cumartesı esımle dra gıttık kontrolumuz vardı bebısın kafası bıraz fazla asagıdaymıs dıkkatlı olmam gerekıyormus
ama çok sukur kı suan ıcın kızımızın gelişimi haftasıyla uyumlu 1900 gr olmus
veeee dr yuzunu gosterdı o sıyah ekranda bıle çok tatlıydı sankı nefesım kesıldı onu gorunce
tam ben dıyecektım kı drum kızım bu aynı babasına benzıyor hıc sana benzememıs dedı
evet kızlar kızım babasına benzıyor benzesın cunku ben esımı çok sevıyorum sabırsızlıkla kzıımı kucagıma almayı beklıyorum
rabbım sızlerede nasıp etsın ıns

aminnn canım benim aminnn sıralanırız inşallahhhhhhhh
ay çok iyi oldu yaa cumaya gittim dönecem
bu da bir başarı kuzum alışmışsın yarışmalara bile katılıyorsun kuzuuu

sayılı günler kaldı meleğine kavuşmada Rabbim bir nefeste kurtarsın meleğini kucağına sağlıkla sıhhatle almanı nasip etsin.aman canım dikkatli ol tek başına kalma son zamanlarında kendine iyi bak tabiki meleğimizede.olsun canım bebeğin eşine benzesin zaten derlerya eşlerden kim kimi daha çok seviyorsa bebeği ona benzermiş demekki sen eşini daha çok seviyorsun senin sevgin daha büyük tabiki meleğin gelince o sevgi 2 ye bölünebilir

Maşallah güzel kızına annesi bak boşuna endişelenmişsin..topaç gibiymiş prenses..babasının kızı olcak demek ki.çok güzel bir duygudur emim

allah razı olsun canım
hep yalnızım yakınımda kımsem yok canım
artık rabbım ne nasıp etmısse onu yasayıp gorucem ıns
bende duydum soyledıgını demek ben esımı daha çok sevıyorum
ama bı korku var ıcımde bebısı daha çok sevecek ben ıkıncı planda mı olucam dıyorum ya

maaşallah suphanallah canım benimmmmm
Rabbim sağlıkla hayırla almanı nasip etsin kucağına minik kısçeyi canım benimmmmm

Maşallah prensese.Eşini çok sevdiğin için ona benzemiş canımcım :)

işe yarıyor demek ki inşallah seninde şifan olur
Ahmet Maranki tavsiye etmişti civan perçemini miyomlar için..Ben Fsh ve enfeksiyon için kullanıyorum civan perçemini miyomum yok canım..ama benimde endometrium sorunlu..işe

cnmmm bizde seni öpüyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…