arkadaşlar selamun aleykum günaydın hayırlı sabahlar hepinize..
ne var ne yok bakalım..
kızlar ben bu ay belkide 2 seneden beri ilk defa erken adet oldum hemde 26. günde..
sizlere utanarak söylemem gereken bişey var ben ihlası ve enbiya süresi 89. ayeti okudum ama yasinlerimi okuyamamıstım musait olan biriniz tamamlayabilirmiçok özür diliyorum...
bu arada bizim tedavi bidahaki aya ertelendi canlar malum transfer günü bayrama denk geliyor o yüzden...
neyse geç olsunda güç olmasın inşallah
nasılsınız........ramazanınız nasıl geçiyor rabbim veriyor kolaylığını.....ben fırsat bulamıyorum eskisi gibi bi haller var bende ama çözemedim kendimi sizi ihmal ettim biliyorum ama kusuruma bakmayın....haberlerinizide merak ediyorum aslında okuyamıyorum ama sevabına biri özelden mesaj atarsa çooooooooooooook sevinirim.....hiç iyi haber almak nasip olmadı...kendi arkadaşımın hamileliği dışında kız benden önce evliydi...eşi askere gitmemişti yaşları bizlerden küçük yani ama hızlı :))....aradan nerdeyse 5-6 yıl geçti geçenlerde askerlik olayıda bitincede maşşallahh.şıp diye hamile kaldı istedikleri bir zamanda....özeniyorum haliyle bizler uğraşınca inşallah allah bizlerede yardım eder...hakkımızda hayırlısı böyleymiş....seyyan geçmiş olsun......bu arada kays aşılama olucaktı ne oldu kiii.....umarım pot kırmamışımdır....diğer kızlar tedaviiniz nasıll hayırlı haberlerinizii alırım tek tek inşallah...öpüyorum hepinizii...
Ben okurum canım yasinleri merak etme
Kaysın aşılaması tutmadımalesef ama asbe hamile :)
Sen nasılsın bu kadar özletme kendini.
Bizim bebişler de gelecek ama zamanı var demek ki canımmm üzme tatlı canını.
Gündüzcüler nerdesiniz ya dafni asbe kayıplara karıştınız.
Taze hamişimiz uykuya doyamadı anlaşılan çok sıkıldım gelin yaaaaaaa
saol canım Allah razı olsun....Rabbim kabul etsin
evet yaa kimseler yok bugün cok sıkıcı geliyo bana kk burdaki arkadaşlarım günlükteki arkadaşlarım kimseler yok
valla canım bilmiyorum ki:44:Amin Allah senden de razı olsun canım.
Dün kalabalıktık ne güzel.Asbe doktora mı gitti acaba diye düşünüyorum bir gelseydi
valla canım bilmiyorum ki:44:
kimsecikler gelmiyo ema bunlar bizi yanlız bıraktılar zaten benim nette gider birazdan öğleden sonraları öyle oluyoGelmesini bekleyelim bakalım
kimsecikler gelmiyo ema bunlar bizi yanlız bıraktılar zaten benim nette gider birazdan öğleden sonraları öyle oluyo
canım anlamadımki niye gidiyo net..benm zaten evde yok iş yerinden giriyrum oda öğleden sonraları problem cıkarıyo..gidene kadar burdayım.Sende gidersen ben yalnız mı kalacamniye gidiyo ki netin bir arıza mı var anlamadım
Niye gelmiyo bunlar strese girdim
canım anlamadımki niye gidiyo net..benm zaten evde yok iş yerinden giriyrum oda öğleden sonraları problem cıkarıyo..gidene kadar burdayım.
bu arada gerçekten güzel olmus canım sofran gerçekten begendim
kızz ne süslüsü pasaklıyımdır beeennnGitmez inşallah.
Demek gerçekten beğendin.Çok sevindim senin gibi süslüye beğendirmek zordur çünkü :)
kızz ne süslüsü pasaklıyımdır beeennn
gerçekten hoşmuş..
biz masada yemeyiz yemek yer sofrasında yeriz o yüzden girmek istemedim ben baska kategoriye belki katılırım
arkadaslar nasılsınız.
dun ıftarda yalnızdım esım dısardaydı ıs arkadaslarıyla actı ıftarını 2senedır ılk defa aksam yemegınde yalnızdık çok zor gectı
canım bende baktım sofran çok guzel
masallah kız sana ne hamaratsın oyle elosa zaten bı harıka çok ozenıyorum sız gıbı bayanlara
Teşekkür ederim canım.
Yer sofrası da harika olur neden katılmıyorsun hem farklı hem güzeldir yer sofrası.
Güzel bir eğlence oluyor be.Hem ne süslersin sen şimdi o sofrayı.
Yalnız değildin ki akıllım :)
emanın dediği gibi yanlız değildinki akıllım ayrıca hamillikten duygusal bakıyosun olaya sakin olarkadaslar nasılsınız.
dun ıftarda yalnızdım esım dısardaydı ıs arkadaslarıyla actı ıftarını 2senedır ılk defa aksam yemegınde yalnızdık çok zor gectı
güzelim siz sofra için filan yemeklerinizi tabaklara koyuyorsunuz diğer yemekler sofrada servis tabaklarında filan biz öyle yapmıyoruzki sırayla teencerelerden koyuyoruz yemeği süslemeyş fşlanda tencereden koyarken yapıyoruz o yüzden katılmadım ben size başarılar. bu arada özel msj attım bakarmısınTeşekkür ederim canım.
Yer sofrası da harika olur neden katılmıyorsun hem farklı hem güzeldir yer sofrası.
Güzel bir eğlence oluyor be.Hem ne süslersin sen şimdi o sofrayı.
Yalnız değildin ki akıllım :)
Soframı beğenenleri çok seviyorum canımmmm :) elossam muhteşemdir bende elossaya çok özeniyorum
Çok eğlenceli katılmak herkes katılmalı bence.Önemli olan 1.olmak değil emeğini paylaşmak.
ama ben benn seni çok seviyommm :18::18:kesin bişi yokmuş gibi davranır :)
lafımı sakınmayacagımı bildiginden bişiler uydyracaktır :)
ben fenayımdır, kandırılmaya gelmem :) gebertirim adamı
yok yok seyyanın yeri ayrı :)
onun burnundan da getiririm ben :)
hakketten ha paralanacak kadar yazmışsınız
siz kaşındınız size de sarayım da görün.
yarın alırım ben de sizden intikamımı
oku oku bitmedi sanki benim hamilelik haberimi aldınız :)
canım nerelerdesin merak ettim seniiiiselamlar kizlar herkes iyidir insallah bizde iyiyiz kizimla cok sukur sadece bir slm vermek icin girmistim Allaha emanet olun hepinizi opuyorum
canım benimmm cevap yazdım diye hatırlıyorum ama yazmamışsam da nolurr kusuruma bakma heyecanıma ver canımmmmmmçok güzeeeeeeeeeeeeeel....canım Rabbim nazarlardan korusun sizi....kız sana tebrik yazısı yazdımdı görmedin mi
yada sen gördün de ben mi görmedim:111::111::111::111:malum tek göz görmüyo
ayyyyyy çok geçmiş olsun canım...küçükler büyükleri önlermiş.Rabbim betereinden korusun
canım nasıl sevindim.maaşallah..heterozigot önemli bişi değil canım benimde öyleydi.yani sevin sonuçlar temiz
ayyyy bende diyodum biri hazırlasa şu garibe de bir kahvaltı çağırsa diye
ben gelirim
sen yaparsında biz beğenmezmiyiz canıııııııııım...
ay dafni güldürdün kı beni...
ama muhat başkasıyla uğraşırsa ben kıskanırıııııııııııııııııııııııımmm
eeeeeee sana damüstehak dediğini duyar gibiyim
he oku oku bitmiyo zatene tek gözlüyüm
şişşşşşşşşşşşşşt seninde yerin ayrı....
bu arada sebebi ne olursa olsun depresyona giriyomuşsun duyduğuma göre
ay kusura bakma sevincimi gizleyemicem ben ya
hayırlısı olsun canımmmmmm Rabbim bir daha ki ay kondursun göbişe bebişi inşallahhhh bu arada belli mi olur tüp yapacağı ay hamiş kalan çok bayan vararkadaşlar selamun aleykum günaydın hayırlı sabahlar hepinize..
ne var ne yok bakalım..
kızlar ben bu ay belkide 2 seneden beri ilk defa erken adet oldum hemde 26. günde..
sizlere utanarak söylemem gereken bişey var ben ihlası ve enbiya süresi 89. ayeti okudum ama yasinlerimi okuyamamıstım musait olan biriniz tamamlayabilirmiçok özür diliyorum...
bu arada bizim tedavi bidahaki aya ertelendi canlar malum transfer günü bayrama denk geliyor o yüzden...
neyse geç olsunda güç olmasın inşallah
canımmmm özlettin kendini yine bir ce-e deyip kaçmışsınnasılsınız........ramazanınız nasıl geçiyor rabbim veriyor kolaylığını.....ben fırsat bulamıyorum eskisi gibi bi haller var bende ama çözemedim kendimi sizi ihmal ettim biliyorum ama kusuruma bakmayın....haberlerinizide merak ediyorum aslında okuyamıyorum ama sevabına biri özelden mesaj atarsa çooooooooooooook sevinirim.....hiç iyi haber almak nasip olmadı...kendi arkadaşımın hamileliği dışında kız benden önce evliydi...eşi askere gitmemişti yaşları bizlerden küçük yani ama hızlı :))....aradan nerdeyse 5-6 yıl geçti geçenlerde askerlik olayıda bitincede maşşallahh.şıp diye hamile kaldı istedikleri bir zamanda....özeniyorum haliyle bizler uğraşınca inşallah allah bizlerede yardım eder...hakkımızda hayırlısı böyleymiş....seyyan geçmiş olsun......bu arada kays aşılama olucaktı ne oldu kiii.....umarım pot kırmamışımdır....diğer kızlar tedaviiniz nasıll hayırlı haberlerinizii alırım tek tek inşallah...öpüyorum hepinizii...
canımcım ancak toparladım işleri bugün beyannamenin son günü ya bir de patronun oğlu geliyor benim masamda dibimde oturuyor sinir oldum vallaAsbeeeeeeeeeeee kız nerdesin sen niye geç geldin
as canım çok şükür sen nasılınarkadaslar nasılsınız.
emanın dediği gibi yanlız değildinki akıllım ayrıca hamillikten duygusal bakıyosun olaya sakin ol
güzelim siz sofra için filan yemeklerinizi tabaklara koyuyorsunuz diğer yemekler sofrada servis tabaklarında filan biz öyle yapmıyoruzki sırayla teencerelerden koyuyoruz yemeği süslemeyş fşlanda tencereden koyarken yapıyoruz o yüzden katılmadım ben size başarılar. bu arada özel msj attım bakarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?