Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Ben okurum canım yasinleri merak etme

Kaysın aşılaması tutmadı malesef ama asbe hamile :)
Sen nasılsın bu kadar özletme kendini.
Bizim bebişler de gelecek ama zamanı var demek ki canımmm üzme tatlı canını.

Gündüzcüler nerdesiniz ya dafni asbe kayıplara karıştınız.
Taze hamişimiz uykuya doyamadı anlaşılan çok sıkıldım gelin yaaaaaaa

saol canım Allah razı olsun....Rabbim kabul etsin

evet yaa kimseler yok bugün cok sıkıcı geliyo bana kk burdaki arkadaşlarım günlükteki arkadaşlarım kimseler yok

saol canım Allah razı olsun....Rabbim kabul etsin

evet yaa kimseler yok bugün cok sıkıcı geliyo bana kk burdaki arkadaşlarım günlükteki arkadaşlarım kimseler yok

Amin Allah senden de razı olsun canım.

Dün kalabalıktık ne güzel.Asbe doktora mı gitti acaba diye düşünüyorum bir gelseydi

kimsecikler gelmiyo ema bunlar bizi yanlız bıraktılar zaten benim nette gider birazdan öğleden sonraları öyle oluyo

Sende gidersen ben yalnız mı kalacam niye gidiyo ki netin bir arıza mı var anlamadım
Niye gelmiyo bunlar strese girdim

Sende gidersen ben yalnız mı kalacam niye gidiyo ki netin bir arıza mı var anlamadım
Niye gelmiyo bunlar strese girdim
canım anlamadımki niye gidiyo net..benm zaten evde yok iş yerinden giriyrum oda öğleden sonraları problem cıkarıyo..gidene kadar burdayım.

bu arada gerçekten güzel olmus canım sofran gerçekten begendim

canım anlamadımki niye gidiyo net..benm zaten evde yok iş yerinden giriyrum oda öğleden sonraları problem cıkarıyo..gidene kadar burdayım.

bu arada gerçekten güzel olmus canım sofran gerçekten begendim

Gitmez inşallah.
Demek gerçekten beğendin.Çok sevindim senin gibi süslüye beğendirmek zordur çünkü :)

Gitmez inşallah.
Demek gerçekten beğendin.Çok sevindim senin gibi süslüye beğendirmek zordur çünkü :)
kızz ne süslüsü pasaklıyımdır beeennn
gerçekten hoşmuş..
biz masada yemeyiz yemek yer sofrasında yeriz o yüzden girmek istemedim ben baska kategoriye belki katılırım

arkadaslar nasılsınız.
dun ıftarda yalnızdım esım dısardaydı ıs arkadaslarıyla actı ıftarını 2senedır ılk defa aksam yemegınde yalnızdık çok zor gectı

canım bende baktım sofran çok guzel
masallah kız sana ne hamaratsın oyle elosa zaten bı harıka çok ozenıyorum sız gıbı bayanlara

kızz ne süslüsü pasaklıyımdır beeennn
gerçekten hoşmuş..
biz masada yemeyiz yemek yer sofrasında yeriz o yüzden girmek istemedim ben baska kategoriye belki katılırım

Teşekkür ederim canım.
Yer sofrası da harika olur neden katılmıyorsun hem farklı hem güzeldir yer sofrası.
Güzel bir eğlence oluyor be.Hem ne süslersin sen şimdi o sofrayı.

arkadaslar nasılsınız.
dun ıftarda yalnızdım esım dısardaydı ıs arkadaslarıyla actı ıftarını 2senedır ılk defa aksam yemegınde yalnızdık çok zor gectı

Yalnız değildin ki akıllım :)

canım bende baktım sofran çok guzel
masallah kız sana ne hamaratsın oyle elosa zaten bı harıka çok ozenıyorum sız gıbı bayanlara

Soframı beğenenleri çok seviyorum canımmmm :) elossam muhteşemdir bende elossaya çok özeniyorum
Çok eğlenceli katılmak herkes katılmalı bence.Önemli olan 1.olmak değil emeğini paylaşmak.

haklısın canım sankı yalnız kaldıgımı bıldıgı ıcın herzamankınden çok ama çok hareketlıydı babası gelınce duruldu..

arkadaslar nasılsınız.
emanın dediği gibi yanlız değildinki akıllım ayrıca hamillikten duygusal bakıyosun olaya sakin ol

güzelim siz sofra için filan yemeklerinizi tabaklara koyuyorsunuz diğer yemekler sofrada servis tabaklarında filan biz öyle yapmıyoruzki sırayla teencerelerden koyuyoruz yemeği süslemeyş fşlanda tencereden koyarken yapıyoruz o yüzden katılmadım ben size başarılar. bu arada özel msj attım bakarmısın

Soframı beğenenleri çok seviyorum canımmmm :) elossam muhteşemdir bende elossaya çok özeniyorum
Çok eğlenceli katılmak herkes katılmalı bence.Önemli olan 1.olmak değil emeğini paylaşmak.

canım ben ole becerıklı degılımdır ..
ama elosanın tarıflerıne baktım senın verdıgın tarıflerede baktım denemeyı dusunuyorumda kendımı ıyı hıssedemeyınce kalıyo yanı

ama ben benn seni çok seviyommm :18::18:
selamlar kizlar herkes iyidir insallah bizde iyiyiz kizimla cok sukur sadece bir slm vermek icin girmistim Allaha emanet olun hepinizi opuyorum
canım nerelerdesin merak ettim seniiii
canım benimmm cevap yazdım diye hatırlıyorum ama yazmamışsam da nolurr kusuruma bakma heyecanıma ver canımmmmmm
çok seviliyorsunnnnnnnnnnnn tez zamanda senden de böyle güzel haberler alalım inşallahhhhhh
hayırlısı olsun canımmmmmm Rabbim bir daha ki ay kondursun göbişe bebişi inşallahhhh bu arada belli mi olur tüp yapacağı ay hamiş kalan çok bayan var
canımmmm özlettin kendini yine bir ce-e deyip kaçmışsın
Asbeeeeeeeeeeee kız nerdesin sen niye geç geldin
canımcım ancak toparladım işleri bugün beyannamenin son günü ya bir de patronun oğlu geliyor benim masamda dibimde oturuyor sinir oldum valla
arkadaslar nasılsınız.
as canım çok şükür sen nasılın
kıyamam canım benimmmmm Rabbim yokluklarını göstermesin

haklısın canım
bu arada sen neler yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…