evet canım yaa görümcemler eltimle kv. filan gelicek. hoş eltimler kv filan hep beraber yiyoruz ama benim evimde ilk kez yicez..
2 sene sonunda evime geçtim ama ramazan dolayısıyla yine k.v. yiyoruz
o yüzden özeniyorum soframı filan ama bakalım nasıl olacak
çift daire bizim evelr ben k.v. ile yan yana eltim üstte..altlı ustlumu oturuyorsunuz neden hep kayınvalıde de yıyıyorsunuz
kistim yok cok şükür canım kontrollerimi süreki yaptırıyorum..
sanırım kendiliğinden oldum ya o yüzden böyle akşama veya yarın artar diye düşünüyorum yarınada misafirlerim gelecek nasıl olacak bilmiyorum ama bal-kalım
evet canım yaa görümcemler eltimle kv. filan gelicek. hoş eltimler kv filan hep beraber yiyoruz ama benim evimde ilk kez yicez..
2 sene sonunda evime geçtim ama ramazan dolayısıyla yine k.v. yiyoruz
o yüzden özeniyorum soframı filan ama bakalım nasıl olacak
şimdi iş verdim eline de uzaklaştırdım ay sinir etti sabahtan beri yaaaa
canım benim bu güzelliğin karşısında sadece ağzımız sulanıyor
bu arada eller de güzelmiş hee baktım da
yeni alışıyorum mutfağa demişsin ama gayet iyi işler çıkarmışsın valla
evettttttttsımsıkı tutunacaklar anneciklerine
amin canım benim hayırlısı artık deneyeyim bakayım inşallah iyi gelir bir de afedersin çok gazım var yaa normal mi bu:18:
gel şekerim kapım acıkkbizde gelek miiiiiii
Sen güzel hazırlarsın süslü merak etme :)
yaa çocuk 17yaşında ama bir çenesi var ki sorma sabahtan beri onun soruları ve saçma sapan konularını dinliyorum normalde severim keretayı ama şu an ı-ıh kaldıramadım valla bu halimleSen güzel hazırlarsın süslü merak etme :)
Aman aman uzak dursun hamiş halinde birde onunla uğraşıyorsun.
O senin güzelliğin hayatım
Valla yeni alışıyorum pek sevmezdik birbirimizi.Yemeyi severim o ayrı :)
Yavaş yavaş geliştiriyorum kendimi.
Gazın da normal şekerimmmm
gel şekerim kapım acıkk
bursadayım şekerim...yaa çocuk 17yaşında ama bir çenesi var ki sorma sabahtan beri onun soruları ve saçma sapan konularını dinliyorum normalde severim keretayı ama şu an ı-ıh kaldıramadım valla bu halimle
keşke sadece yemek kısmı olsa dimi hiç hazırlaması bulaşığı falan olmasa ne güzel olurduu ohhh mis valla
atlayıp geliommmm
bursadayım şekerim...
yaa çocuk 17yaşında ama bir çenesi var ki sorma sabahtan beri onun soruları ve saçma sapan konularını dinliyorum normalde severim keretayı ama şu an ı-ıh kaldıramadım valla bu halimle
keşke sadece yemek kısmı olsa dimi hiç hazırlaması bulaşığı falan olmasa ne güzel olurduu ohhh mis valla
atlayıp geliommmm
bursadayım şekerim...
yok kızz şimdi atlasan iftara burdasıne şimdi atlasam benim hızımla ramazan sonuna ancak ordayım
duydu duyduuuuuuuuuu
biraz öyle oldu galiba..Çıldırmıştır kesin :)
biraz öyle oldu galiba..
seyyanımı kıskanıyo nedir
buluşma yaparlarsa bende giderimBuluşmalarını istemiyodu bursalıların :) şakacı muhatımız
çift daire bizim evelr ben k.v. Ile yan yana eltim üstte..
K.p. Yok bizim eşlerimiz oratk iş yapıyolar oyüzden ayrılmamıstık ben en sonunda dellendim ayırdım evimi şimdi ramazan dolayısıyla yine bir bakalım sonra nolacak..
Hatta görümceyi iftara cagırmak için pazar günü söyledim bana diyoki zaten sizde oluyoruz salı günleri ne gerek var hem bakalım başka biri cagırmazsa geliriz diyo..
Bende dedimki ben anneme değil kendi evime cagırıyorıum biliyosun evleri ayırdık ramazan dolyısıyla beraberiiz o yüzden kendi evime cagırıyrum gelirseniz kapı acık dedim..
Salak kendini bişey sanıyo..
Neyse canım benim işler karışık böyle işte durumlar
aynen canım bitmiyo valla.ısıne gelmıyor ayrıldıgını kabullenmıyor demek
bu konular hıc bıtmez canım yaa
allah yardımcın olsun
ay evet yaaa makine bile olsa zor oluyor bacımAyyy hiç deme kuzum ya iftardan sonra bulaşık hiç çekilmiyor
Muhat duydu mu senin bursada olduğunu :)
ben burdan çıkıcam bu yürümeyle otogara gidicem ölme eşeğim ölme şimdiden üşendimyok kızz şimdi atlasan iftara burdasın
buluşma yaparlarsa bende giderim
yaa hepinizi cok sevdim hemen aranıza aldınız benide Allah razı olsun dertler bir olunca kenetleniliyor.. bi sizlere canım cok ısındı bide tüp bebek günlüğümüz topiği var ordakileride cok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?