Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım imkanım olsa dururmuyum...
ben ilçede oturuyorum burda kanda perşembe bakılıyo sonuç p.tesi geliyor.ee bayramda zaaten bidahaki perşembe ne gerek var baktırmaya...
merkeze gidebilme imkanımda yok şuanda anlıcan öyle işte bekliyorum ama biliyorumki yok canım

o hiç belli olmaz canım amacım seni ümitlendirmek değil ama olursa çok güzel olur be tatlımmmmm ve inşallah vardır inşallahhh

senbilirsin ozaman ama bu aralar dikkat et kendine ağır falan kaldır ma neolur neolmaz negetifi görcem diyede korkuyosun demi bilirim o duyguyu...........sen benim durumuma adettir diyosun ama öle adetmi olur ya ben de ya pko varsa hep gecikiyo zaten nası anlıyosun pko olduğunu bi adet gecikmesi baska neler var ki .........bide ben gecenlerde kan testi yaptırdım işte guatr hormonum yüksek çıkmış hamilelik için bu çok önemliymiş eger guatrn vasa bebek gelişmiyo falan okudum ama gr dedi bebeğe engel bişi yok şimdilik dedi yani normal düzeyde dedi .............ben bu ayı böle gecirdim bakalım yarın ayın 1 i nolcak bi ay adet olmamış olcam kesin var bişiler bebek deilde pko var galiba yaaa

o hiç belli olmaz canım amacım seni ümitlendirmek değil ama olursa çok güzel olur be tatlımmmmm ve inşallah vardır inşallahhh
asbeeeemm keşke ama ne bileyim yok yaaa...testte yapamıyorum negetif yüzünden eşimde kızar zaten yapsam...
hamişsiin bol bol dua et özellikle suan benim için hayırlısıysa tez vakitte olsun canım

canım pko olayını dr a sorabilirsin pkonun bariz belirtileri kilo tüylenme gecikme filan ama kesin sonucu vajinal usg de belli oluyo..
guatr içinde bi dr a daha git usg filan bakılsınki kesin belli olsun olup olmadıgı...
canım adettir dedim çünkü yanlış hatırlamıyosam günündemi ne gelmişti senin kırmızı hem ben sadece seninkine değil kendiminkinede adettir diyorum ama yinede bakıcam işte 1 hafta sonra test

Son düzenleme:

günümden 4 gün önce geldi........ geldi bile sayılmaz ki hastalanıyom dedim ana bi baktım bişi yok şuanki durumum bu ve bugün 17.günüm

günümden 4 gün önce geldi........ geldi bile sayılmaz ki hastalanıyom dedim ana bi baktım bişi yok şuanki durumum bu ve bugün 17.günüm
sen yine imkanın varsa son bi kez test baktır canım kanda...
hem yoksada adet sayılır bi dahaki gününün gelmesinede 10-15 gün kalır

sen yine imkanın varsa son bi kez test baktır canım kanda...
hem yoksada adet sayılır bi dahaki gününün gelmesinede 10-15 gün kalır

yaptırcam bida olmuyo böle ama göğüslerimin ucu azcıcık acıyo agrı gibi bide uçuk cıktı dudamın heryerinde :26::26::26::26::26::26:

gunaydin kizlar nasilsiniz?benim bugun hicccc keyfim yok dun besigimizi kurduk hicde hayal ettigim gibi olmadi besigi bir ablam vermisti istemedigimi belli etmistim oysaki esim istersen yenisini alalim diyor bende olmaz artik ayip olur diyorum yani kaldim ortada ben yaaa

canım verdiği beşik nasl bilmiyorum ama küçükse bence içine sineni al.ilk onu kullanırsın yaınada kendininkini koyarsın.biz bebeklerimizi cok bekliyoruz o yüzden özendiğimiz gibi olmasıda hakkımız..

canım verdiği beşik nasl bilmiyorum ama küçükse bence içine sineni al.ilk onu kullanırsın yaınada kendininkini koyarsın.biz bebeklerimizi cok bekliyoruz o yüzden özendiğimiz gibi olmasıda hakkımız..

canim aslinda besik hic kullanilmamis sayilir kaldirmislar kizi suanda 4 yasinda sildim haliyle cok kirliydi bide ben herseyi bembeyaz olsun istiyordum besigimiz buyuk ve tahta rengi

canim msjlarina bakarmisin?

Son düzenleme:
canim aslinda besik hic kullanilmamis sayilir kaldirmislar kizi suanda 4 yasinda sildim haliyle cok kirliydi bide ben herseyi bembeyaz olsun istiyordum besigimiz buyuk ve tahta rengi
fotosu varsa koysana canım görüpte yorum yapalım..
eger kullanılmadıysa güzelse bence olabilir canım yaa...
bende nasip ederse olursa bebişim odasını krem ve acık kahve agırlıklı yapıcam o iki renk yakışıyo birbirine

dun kurdukya daha fazla ilgilenemedim yagli boyayi ben soyledim esime o razi gelmedi niyeyse kotu gorunmuyor degilmi?takildim ben simdi buna iki uc gun sinir olurum
hayır be canım gerçekten kötü görünmüyor sadeymiş karyola kendin değişik süslemeler yapabilirsin..yağlı boyayı belki bebeğe zararı olur diye istememiş olabilir eşin..
şimdi değişik ipler var kurdelalar filan onlarlada süsleye bilirsin bence illa sade olmasın diyosan

sagolasin canim rahatladim biraz cok fazla kurdeleye gelemem ben cibinlik bile yapmayacaktimda sonradan alayim dedim hayirlisi olsun canim herseyimizde mukemmel olmayiversin bazen korkuyorum zaten acaba sukurumu azmi yapiyorum diye neyse tatlim sagolasin....kendi derdime dustum seni sormadim sen nasilsin hersey yolundami?

o zaman sen bilirsin canım ama dediğim gibi sade bi beşik cibinlikte güzel durmus yoksa beğenmezdim ama gerçekten beğendim bu benim fikrim istersen kızlarada sorarsın canım..,
ayrıca bi derdimiz bu olsun güzelim yaa dediğin gibi nazar boncugu olsun kafana takma bebişin gelicek mutlu ol...
ben iyiyim canım bildiğin gibi..
sahi annenin geliş işi ne oldu canım

ne diyeyim inşallah canım...sen nasılsın..toparlandınmı biraz

Evet daha iyiyim çok şükür canım

Toparladım kendimi hamdolsun canım.
Siz nasılsınız bakalım ne zaman gidiyosun dr

Beşik nasıl bilemem ama sağlıkla huzurla uyusun cimcime o beşiğin içinde inşallah canım

hic sorma canim yaaa daha basvuru yapilamadi bu ingilizder adami fitik eder gereksiz bir suru belge istemisler onlari gonderdiler bakalim randevu alacaklar cuma gunune insallah alabilirlerse artik hic aklima getirmiyorum cunki kocisle tartisiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…