Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hep iyi ol inşallahhh

hic sorma canim yaaa daha basvuru yapilamadi bu ingilizder adami fitik eder gereksiz bir suru belge istemisler onlari gonderdiler bakalim randevu alacaklar cuma gunune insallah alabilirlerse artik hic aklima getirmiyorum cunki kocisle tartisiyoruz
hayırlısı olsun canım üzülme...
ayrıca kocişede sitem etme canım çünkü onunda elinden gelen bişey yokki o ne yapsın emiinim elinden geleni yapmıstır kavga boyutuna getirme canım

tatlim sanada gonderdim bir bak bakalim

canim elimden gelen birsey yokya ondan boyle oluyor belirsizlik canimi yakiyor ve sikiyor kavga degilde tartisiyoruz sadece oda evliligin cilvesi

canim elimden gelen birsey yokya ondan boyle oluyor belirsizlik canimi yakiyor ve sikiyor kavga degilde tartisiyoruz sadece oda evliligin cilvesi
dozu kaçtımı farkında olmada o cilveler sivilceye dönüyoo

Hepimiz hep iyi olalım inşallah canımcım

Baktım şekerim attım msj tekrar üzüldüğüne değmez çünkü sade ve gayet güzel.

dogru soyluyorsun 7 senelik evliyim cok sukur sivilceye donmedik
ilk evlendiğimizde sivilceyle doluydu evliliğimiz ama şimdi cilvelerimiz bile azaldı cok şükür
arkadaşlarının içinde 2. evlenen bizdik bekar hayatından kopması zor oldu sonra sorunlar arttı k.v. ile filan ama çok şükür zamanla insan olgunlaşıyo atlatıyo bi çok seyi..

doğru söze ne denir

Günaydın canım.
Amin Rabbim senin de göbüşünü doldursun inşallah en yakın zamanda

Günaydın canım ben iyiyim hamdolsun sen nasılsın

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar ölen hatta hunharca katliam edilen müslüman kardeşlerimiz için ne yapmaya karar verdiniz..
ona göre bende elimden geldiğince okumak istiyorum

tamammm bacım 1 yasini ecrin bacım için okurum cumayaaa biter inşallah ayetel kürsülerimleee.... mısırda zulme uğrayan kardşlermiz adına....

kesinlikle canim zaman cok guzel olgunlastiriyor insani benim sansim yurtdisinda yasamak oldu kendi gobegimizi kendimiz kestik hep esimde sagolsun bu konuda cok anlayisli bekar arkadaslarina kusura bakmayin demeyi bildi....

kızlar ölen hatta hunharca katliam edilen müslüman kardeşlerimiz için ne yapmaya karar verdiniz..

canim ben ihlas ve ayetel kursi hatimi yaptim

hııhhh organik gıdanın hastasıyım ev yoğurdunun ustasyım..iğne oyası bilmem ama kurdele nakışı yaparım heidi görse çiçekleri gerçek sanır sepetini kapar toplamaya kalkar inan olsun..
maşaallah canım :)
o değilde herkes marifetlerini saymak için benim yoğurt yapmamı mı bekliyodu
tuttu ya acemi şansı oldu demi

canım hiç sorma, sahurdan sonra çok geç yatıyorum geçkalkıyorum.
haahhhh dün ne oldu bak anlatayım.
yegenlere şampuan aldım meyveli.
birini verdim 2si daha bende duruyodu aaa bi baktım karpuzlu şampuan
hemen aklıma seyyan geldi, ona göndereyim dedim :)
akşam dedim du bi yıkanayım şunla diye.
bi yatmışım saat 3 te uyandım :)
var bu karpuzda bişi
git yeni i tane al. annemler sürpriz yapmış türkiyeden yolladılar de onu kur :)
şimdilik kişi başı 313 ayetel kürsi canım daha sonra da ihlas hatmi.
tamammm bacım 1 yasini ecrin bacım için okurum cumayaaa biter inşallah ayetel kürsülerimleee.... mısırda zulme uğrayan kardşlermiz adına....
saol canım senin adını veriyorum o zaman.

muhattcim kizlar icimi rahatlattilar sagolsain sende canim ben 315 tane okudum 313 bir ayetel kursi hatimimi oluyor bide ihlas 1000 tane okudum hatimim tamamlandimi yoksa eksigim varmi hadi bi yaziver su garibana eksikse tamamlasin

muhat bacımmm ver verrr sen adımı :) inşallahhh güzel dualarda buluşuruzzzz....

muhattcim kizlar icimi rahatlattilar sagolsain sende canim ben 315 tane okudum 313 bir ayetel kursi hatimimi oluyor bide ihlas 1000 tane okudum hatimim tamamlandimi yoksa eksigim varmi hadi bi yaziver su garibana eksikse tamamlasin
evet canım tamamlamışsın :)
tebrikler gene, yine ,bi daha 1. oldun

Kızlarr meraba...Ya ihlas hatiminden,ayetel kürsiden falan bahsetmişsiniz ne o listemi değişti yoksam beni de bi bilgilendirin Allah rızası içinnBide Muhatt sen bana aktar şifalı bitkiler falan bişeler yazıcktın yada sen yazdın da benmi görmedimm

sa arkadşlar nasılsınz... canım sıkkın biraz amcamın torun 2.5 yaşında vefat etmiş dün defn etmişler televizyon düşmüş üzerine tv ünitesi tekerlrkliymiş nasıl olduysa düşmüş bebenin üzerine... çok üzüldüm benmde bu gün haberim oldu...........

muhat eslem seyyan krizantem ve ben okumaya niyetlendiğimz ve okumaya başladığımz ayetül kürsi ve ihlaslar ne alemde....... kadir gecesi son gün olsun okuyan arkadşlarda alıntı yaparak okuduklarını yazsınki gözden jaçmasın....

canım başınsağolsun
çok üzüldüm bu aralar tv den ölen çocuk sayısıçok arttı
evet canım kadir gecesi son olsun.
zaten şimdilik krizantem bitirdi. hiç zor olmayacak :)
ecrinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım akşama sana ayrıntılı özel mesaj atayım olur demi :)
ben davetliyim kızlar.
şimdilik çıkıyorum kaysss kendine dikkat et duaet kzı bol bol
aeo muucccuuuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…