hep iyi ol inşallahhhEvet daha iyiyim çok şükür canım
Toparladım kendimi hamdolsun canım.
Siz nasılsınız bakalım ne zaman gidiyosun dr
Beşik nasıl bilemem ama sağlıkla huzurla uyusun cimcime o beşiğin içinde inşallah canım
hayırlısı olsun canım üzülme...hic sorma canim yaaa daha basvuru yapilamadi bu ingilizder adami fitik eder gereksiz bir suru belge istemisler onlari gonderdiler bakalim randevu alacaklar cuma gunune insallah alabilirlerse artik hic aklima getirmiyorum cunki kocisle tartisiyoruz
Evet daha iyiyim çok şükür canım
Toparladım kendimi hamdolsun canım.
Siz nasılsınız bakalım ne zaman gidiyosun dr
Beşik nasıl bilemem ama sağlıkla huzurla uyusun cimcime o beşiğin içinde inşallah canım
hep iyi ol inşallahhh
hayırlısı olsun canım üzülme...
ayrıca kocişede sitem etme canım çünkü onunda elinden gelen bişey yokki o ne yapsın emiinim elinden geleni yapmıstır kavga boyutuna getirme canım
dozu kaçtımı farkında olmada o cilveler sivilceye dönüyootatlim sanada gonderdim bir bak bakalim
canim elimden gelen birsey yokya ondan boyle oluyor belirsizlik canimi yakiyor ve sikiyor kavga degilde tartisiyoruz sadece oda evliligin cilvesi
hep iyi ol inşallahhh
hayırlısı olsun canım üzülme...
ayrıca kocişede sitem etme canım çünkü onunda elinden gelen bişey yokki o ne yapsın emiinim elinden geleni yapmıstır kavga boyutuna getirme canım
tatlim sanada gonderdim bir bak bakalim
canim elimden gelen birsey yokya ondan boyle oluyor belirsizlik canimi yakiyor ve sikiyor kavga degilde tartisiyoruz sadece oda evliligin cilvesi
dozu kaçtımı farkında olmada o cilveler sivilceye dönüyoo
Hepimiz hep iyi olalım inşallah canımcım
Baktım şekerim attım msj tekrar üzüldüğüne değmez çünkü sade ve gayet güzel.
ilk evlendiğimizde sivilceyle doluydu evliliğimizdogru soyluyorsun 7 senelik evliyim cok sukur sivilceye donmedik
ohhhhh iyi yapmışsınnnnnnnnnnnnn fıstığımm çok özledik seninle muhabbet etmeyi çağırsaydın beni birlikte tepelerdikkk
Biz iyiyiz teyzesi bulantılarımız başladı şükür
özledim sizinle muhabbet etmeyiiiiii
Senin gözün nasıl oldu tatlımmm
kız önceden gündüz girerdin iki laf ederdik şimdi gece kuşlarını oynuyorsunuzzzz
kaysımmm nasılsınnnnn
Günaydın canımmmm yanlış kelime göbişlerinizi değil göbişlerimizi olacaktıııı
Kolay gelsin canımmm
Günaydın tatlımmm iyiyiz çok şükür sen nasılsın adet olmamışsın daha inşallahhhh bebişin seninledir inşallahhhh
Günaydın tatlımmmm bugün nasılsın bakalımmm
Günaydın canım.
Amin Rabbim senin de göbüşünü doldursun inşallah en yakın zamanda
Günaydın canım ben iyiyim hamdolsun sen nasılsın
tamammm bacım 1 yasini ecrin bacım için okurum cumayaaa biter inşallah ayetel kürsülerimleee.... mısırda zulme uğrayan kardşlermiz adına....kocam zorla aldı pc yi
amain canı inşaallah.
ama senden bi ricam var.
3 yasinden birini ecrin\aslı arkadaşımız için okur musun?
500 yasin okumaya niyetli de tamamlanamadı henüz sayı.
evet evet evet siğara içiyo bunlar
ilk evlendiğimizde sivilceyle doluydu evliliğimizama şimdi cilvelerimiz bile azaldı cok şükür
arkadaşlarının içinde 2. evlenen bizdik bekar hayatından kopması zor oldu sonra sorunlar arttı k.v. ile filan ama çok şükür zamanla insan olgunlaşıyo atlatıyo bi çok seyi..
kızlar ölen hatta hunharca katliam edilen müslüman kardeşlerimiz için ne yapmaya karar verdiniz..
ona göre bende elimden geldiğince okumak istiyorum
maşaallah canım :)hııhhh organik gıdanın hastasıyım ev yoğurdunun ustasyım..iğne oyası bilmem ama kurdele nakışı yaparım heidi görse çiçekleri gerçek sanır sepetini kapar toplamaya kalkar inan olsun..
tuttu ya acemi şansı oldu demibiliyodum böyle diyeceğini bende yakıştıramıyorum kafamdaki seyyan profiline ayyyyyyyyy utandım ya
keşki yanlış anlasaydın
hhaaa haaaaaaaaaaaaaayyyyyy hayyyyyyyyyyyy hayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
napalım arada alıyolar elimizden zorla yakında mühürlemezlerse iyi
tutar tutar ilkinde acemi şansı oluyo
kıııııııııııız senin eline su falan dökemem öperim o eli sadece maaşallah
he heeeekızım elime çok fena koz geçti kullanmazmıyım ben bunu
bende isterem
dafni ya süper süper süper..
hadi ordan sen börekte açamıyoooooooooon
aynen bayıldım
ay hayır olsun bebiş mi geliyo
hemen çıkın
heh sende çık
canım hiç sorma, sahurdan sonra çok geç yatıyorum geçkalkıyorum.ohhhhh iyi yapmışsınnnnnnnnnnnnn fıstığımm çok özledik seninle muhabbet etmeyi çağırsaydın beni birlikte tepelerdikkk
biz iyiyiz teyzesi bulantılarımız başladı şükür
özledim sizinle muhabbet etmeyiiiiii
senin gözün nasıl oldu tatlımmm
kız önceden gündüz girerdin iki laf ederdik şimdi gece kuşlarını oynuyorsunuzzzz
kaysımmm nasılsınnnnn
günaydın canımmmm yanlış kelime göbişlerinizi değil göbişlerimizi olacaktıııı
kolay gelsin canımmm
günaydın tatlımmm iyiyiz çok şükür sen nasılsın adet olmamışsın daha inşallahhhh bebişin seninledir inşallahhhh
Günaydın tatlımmmm bugün nasılsın bakalımmm
git yeni i tane al. annemler sürpriz yapmış türkiyeden yolladılar de onu kur :)gunaydin kizlar nasilsiniz?benim bugun hicccc keyfim yok dun besigimizi kurduk hicde hayal ettigim gibi olmadi besigi bir ablam vermisti istemedigimi belli etmistim oysaki esim istersen yenisini alalim diyor bende olmaz artik ayip olur diyorum yani kaldim ortada ben yaaa
şimdilik kişi başı 313 ayetel kürsi canım daha sonra da ihlas hatmi.kızlar ölen hatta hunharca katliam edilen müslüman kardeşlerimiz için ne yapmaya karar verdiniz..
ona göre bende elimden geldiğince okumak istiyorum
saol canım senin adını veriyorum o zaman.tamammm bacım 1 yasini ecrin bacım için okurum cumayaaa biter inşallah ayetel kürsülerimleee.... mısırda zulme uğrayan kardşlermiz adına....
maşaallah canım :)
o değilde herkes marifetlerini saymak için benim yoğurt yapmamı mı bekliyodu
tuttu ya acemi şansı oldu demi
canım hiç sorma, sahurdan sonra çok geç yatıyorum geçkalkıyorum.
haahhhh dün ne oldu bak anlatayım.
yegenlere şampuan aldım meyveli.
birini verdim 2si daha bende duruyodu aaa bi baktım karpuzlu şampuan
hemen aklıma seyyan geldi, ona göndereyim dedim :)
akşam dedim du bi yıkanayım şunla diye.
bi yatmışım saat 3 te uyandım :)
var bu karpuzda bişi
git yeni i tane al. annemler sürpriz yapmış türkiyeden yolladılar de onu kur :)
şimdilik kişi başı 313 ayetel kürsi canım daha sonra da ihlas hatmi.
saol canım senin adını veriyorum o zaman.
muhat bacımmm ver verrr sen adımı :) inşallahhh güzel dualarda buluşuruzzzz....maşaallah canım :)
o değilde herkes marifetlerini saymak için benim yoğurt yapmamı mı bekliyodu
tuttu ya acemi şansı oldu demi
canım hiç sorma, sahurdan sonra çok geç yatıyorum geçkalkıyorum.
haahhhh dün ne oldu bak anlatayım.
yegenlere şampuan aldım meyveli.
birini verdim 2si daha bende duruyodu aaa bi baktım karpuzlu şampuan
hemen aklıma seyyan geldi, ona göndereyim dedim :)
akşam dedim du bi yıkanayım şunla diye.
bi yatmışım saat 3 te uyandım :)
var bu karpuzda bişi
git yeni i tane al. annemler sürpriz yapmış türkiyeden yolladılar de onu kur :)
şimdilik kişi başı 313 ayetel kürsi canım daha sonra da ihlas hatmi.
saol canım senin adını veriyorum o zaman.
evet canım tamamlamışsın :)muhattcim kizlar icimi rahatlattilar sagolsain sende canim ben 315 tane okudum 313 bir ayetel kursi hatimimi oluyor bide ihlas 1000 tane okudum hatimim tamamlandimi yoksa eksigim varmi hadi bi yaziver su garibana eksikse tamamlasin
canım başınsağolsunsa arkadşlar nasılsınz... canım sıkkın biraz amcamın torun 2.5 yaşında vefat etmiş dün defn etmişler televizyon düşmüş üzerine tv ünitesi tekerlrkliymiş nasıl olduysa düşmüş bebenin üzerine... çok üzüldüm benmde bu gün haberim oldu...........
evet canım kadir gecesi son olsun.muhat eslem seyyan krizantem ve ben okumaya niyetlendiğimz ve okumaya başladığımz ayetül kürsi ve ihlaslar ne alemde....... kadir gecesi son gün olsun okuyan arkadşlarda alıntı yaparak okuduklarını yazsınki gözden jaçmasın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?