Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Başınız sağolsun kaysım çok ama çok üzüldüm Allah sabır versin ailesine

3 yıl önce bende öyleydim canım 24 saatte 1 paket..bakrım hiçbir derdime derman olmuyor bıraktım 1 yıla kadar içmedim ama tedaviler sorunlar sıkıntılar derken yine başladım..Allah sebep versede toptan kurtulsak keşke...minnaçık bir sebep yahuuu...

canım mesajı geç gördüm ama hemen okuyorum inşallah yüreğin ferahlar...erkeğin küseni de çok kötü canım benin bildiğim kadın küser ama bizim evde bizim ağa küsüyor malesef... şu suratı yapacağına bağır çağır bu kadar zoruma gitmez diyorum..bu sefer niye bağırıyorsun diye trip yaparsın sen diyor bırak kendi haline kalsın canım küser küser barışır bunlar sen sıkma canını

cnm basiniz sagolsun..ne aci yaa..ama sinav iste onun annesi ne haldedir dusunemiyorum...o yavru simdi cennet bebeyimi olduu,annesine sefaatci olacak insallah

normalde ben kuserim,ama bu dafa degisti oruc basimiza vurdu heralde,ama gercekten kusen erkek kotu oluyo yaa...hatta bana derki kusme surat yapma cok kotu oluyosun der,gercekten oyleymis bidaha bende kusmeyim bari

canım bende iyiyim çok şükür gözümde iyiye gidiyo onada şükür
bende özledim seni ama bu ara hiç denk gelemiyoruz
teyzesinden ona kocaman sevgi dolu öpücük...
elini koy karnına söle
tanısın beni heeeeeee
bide söle bizim ramazan,bayram.şaban,recep,arife arif
nerdelermiş bakem..
annelerini bekletmesinler taammı

yok hazmedemedin mutfakta senden daha becerikliyim
gene karpuzdan girdin olaya
iyidir iyidir karpuzlu şampuan
bak uyutmuşta seni ohhhhhhhhh
sefan olsun
yıkan yıkan beni an

]GÜNAYDIN GÜZELLER ALLAH GÖNLÜMÜZDEN NE GEÇİYORSA ONU VERSİN BEKLEDİĞİMİZ HER NE VARSA RABBİM EN KISA ZAMANDA EN HAYIRILI YOLLARDAN KARŞILAŞTIRSIN BİZLERİ

ne güzel canım siz o dönemleri ii atlatmıssınız o zaman ben hiç abartısız 1 sene çok kavgalar ettim bildiğin kavgaydı adam haftanın 5 günü geç geliyodu 2 günü erken geç dediğimde en aşağı saat 3-4
sonra tam evlilik yıl dönümümüzde bebek olayını öğrendik eve biraz daha bağlandı sonra kasımda tüp tedavisine başladık dahada bağlandı ocaktada transferden sonra evden cıkmaz oldu artık ben kovuyorum onu dısarıya biraz rahat bırak diyee

canım hem ayetel küürsi hem ihlas hatmi yapabilirmiyim bilmiyorum ama nasipse birini yapmaya calısıırım peki nasıl oluyo normal okuyomuyuz ben daha önce hiç yapmadımda:44:

şimdilik kişi başı 313 ayetel kürsi canım daha sonra da ihlas hatmi.
canım peki bunlar nasıl oluyor anlatırmısın ben daha önce hiç yapmadımda normal dualarımı yapıyorum kardeşlerimiz için ama sizlede en azından birini bari yapayım çalışırken zor oluyo

Bunlar kim şekerim :)

]GÜNAYDIN GÜZELLER ALLAH GÖNLÜMÜZDEN NE GEÇİYORSA ONU VERSİN BEKLEDİĞİMİZ HER NE VARSA RABBİM EN KISA ZAMANDA EN HAYIRILI YOLLARDAN KARŞILAŞTIRSIN BİZLERİ

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım

Nerdesiniz uykucu şirineler.
Kendimi temizliğe adadım bugün :)
Arada gelir bakarım net açık :)
Şimdiden belim koptu yaaaaaaaa

canim 313 tane okuyunca ayetel kursi hatimi oluyormus 1000 tane ihlas okuyuncada ihlas hatimi oluyormus sen yaparsin merak etme

Nerdesiniz uykucu şirineler.
Kendimi temizliğe adadım bugün :)
Arada gelir bakarım net açık :)
Şimdiden belim koptu yaaaaaaaa

canim ben geldim ve hemen cikiyorum senin gibi bende kendimi temizlige adamaya karar verdim zira dun gece sancilar uyutmadi beni haliyle yanimda kimse olmadigi icin temizlik bana bakiyor yavas yavas yap tatlim cok yorma kendini ben mecbur oyle yapacagim artik Rabbim kolaylik versin insllah esimde sehir disina gitti bugun icimdende dua ediyorum insallah sancim tekrar baslamaz diye

Sen kendini yorma asıl hayatım.
Çok dikkat et kendine bak sancıdan uyuyamamışsın.
Sancın tekrar başlamaz inşallah canımmmm.
Bende kırmızılar gelsin öyle yapayım büyükkkk temizliği dedim ama geleceği yok bekleyemeyeceğim daha fazla :)

maaşallah canım daha da iyi olun inşallahhh enişte de sende
hergün hatırlatıyorum teyzelerinin bebişleri nerde çabuk gelsinler diyorum balımmmmmm bak çok özlediler artık diyorum yoldalarmış yakındır Allahımın izniyle
Bunlar kim şekerim :)

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım
bizim kızların minnaklarının isimleri kuzummmm
dün Dr.daydık teyzesi bulantı çok olunca serum verdi dr. amca bize gözümüz açıldı şükür bugün çok iyiyiz
salı günü tekrar gideceğiz Rabbim nasip ederse inşallah kalp atışlarını da duyarız
aman iyi ollll lazımsın bizeeee
hadi yaaa var bu karpuzda bir keramet bacımmmm
ay bende hatimlere katılmak isterim ama kafamı kaldıramıyorum kiiiii

Benim minnağıma isim yok muuuuuuuuuuuu
Hani benim oğluşumun ismiii

Ufaklık şimdiden bu kadar sıkıntı veriyor demek anneye :)
Aman sağlıklı olun da bulantı geçer az daha sabret kuzum.
Mola bitmiştir işe devam
Gelirim tekrar :)

ne istersin kuzum senin minnağa ne isim koyalım arif olur mu hani arefeden gidersek ancak arif çıkarabildim ben
hemde nasıl şimdiden başladı minnağımız
olsun iyi olsun da napalım çekeriz hepsini

ah be seyyan erken çıktı sen o akşam çok malzeme vardı çoook...

durum tam senlikti aslınca canımcım ama sana stres yasak...iş başa düştü naparsın

geliyorum gidiyorum ama sizi mekanda bulamıyorum.Herkes iyidir inşallah bu aralar ablamın işler yoğun bluzlar tunikler feraceler bir sürü bayrama yetişcek iş var... dikişlere yardım ediyorum ee tabi ev hanımı olduktan sonra birazçık uykucu böcükte oldum sabah 10 da kalkıyorum gün çok kısa geliyor artık yaf...he yardım dediysem ütü ip temizleme falan..son ütücü dafni oldum ben

tunik mi, ferace mi
var mı resimleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…