sa arkadşlar nasılsınz... canım sıkkın biraz amcamın torun 2.5 yaşında vefat etmiş dün defn etmişler televizyon düşmüş üzerine tv ünitesi tekerlrkliymiş nasıl olduysa düşmüş bebenin üzerine... çok üzüldüm benmde bu gün haberim oldu...........
3 5 iyi sen beni gorsen Allaaaah..hele simdi kimsede kalmadi sikildikca ver ha..
iyim canim sukurler olsun biraz sikintiliyim,bizimkileri izine yolladim oruc,is iftar kosturuyorum iste..her gunumuze sukur olsun...kizlar bana bi fatiha okuyun da icimdeki sikinti gitsin cok sikiliyo icim,herifinen aramizda limoni kustu bana,isin tuhafi niye kus onu bilmiyorum,ansinin evine kus gitti
sa arkadşlar nasılsınz... canım sıkkın biraz amcamın torun 2.5 yaşında vefat etmiş dün defn etmişler televizyon düşmüş üzerine tv ünitesi tekerlrkliymiş nasıl olduysa düşmüş bebenin üzerine... çok üzüldüm benmde bu gün haberim oldu...........
3 yıl önce bende öyleydim canım 24 saatte 1 paket..bakrım hiçbir derdime derman olmuyor bıraktım 1 yıla kadar içmedim ama tedaviler sorunlar sıkıntılar derken yine başladım..Allah sebep versede toptan kurtulsak keşke...minnaçık bir sebep yahuuu...
canım mesajı geç gördüm ama hemen okuyorum inşallah yüreğin ferahlar...erkeğin küseni de çok kötü canım benin bildiğim kadın küser ama bizim evde bizim ağa küsüyor malesef... şu suratı yapacağına bağır çağır bu kadar zoruma gitmez diyorum..bu sefer niye bağırıyorsun diye trip yaparsın sen diyorbırak kendi haline kalsın canım küser küser barışır bunlar sen sıkma canını
canım bende iyiyim çok şükür gözümde iyiye gidiyo onada şükürohhhhh iyi yapmışsınnnnnnnnnnnnn fıstığımm çok özledik seninle muhabbet etmeyi çağırsaydın beni birlikte tepelerdikkk
biz iyiyiz teyzesi bulantılarımız başladı şükür
özledim sizinle muhabbet etmeyiiiiii
senin gözün nasıl oldu tatlımmm
kız önceden gündüz girerdin iki laf ederdik şimdi gece kuşlarını oynuyorsunuzzzz
kaysımmm nasılsınnnnn
günaydın canımmmm yanlış kelime göbişlerinizi değil göbişlerimizi olacaktıııı
kolay gelsin canımmm
günaydın tatlımmm iyiyiz çok şükür sen nasılsın adet olmamışsın daha inşallahhhh bebişin seninledir inşallahhhh
Günaydın tatlımmmm bugün nasılsın bakalımmm
maşaallah canım :)
o değilde herkes marifetlerini saymak için benim yoğurt yapmamı mı bekliyodu
tuttu ya acemi şansı oldu demi
canım hiç sorma, sahurdan sonra çok geç yatıyorum geçkalkıyorum.
haahhhh dün ne oldu bak anlatayım.
yegenlere şampuan aldım meyveli.
birini verdim 2si daha bende duruyodu aaa bi baktım karpuzlu şampuan
hemen aklıma seyyan geldi, ona göndereyim dedim :)
akşam dedim du bi yıkanayım şunla diye.
bi yatmışım saat 3 te uyandım :)
var bu karpuzda bişi
git yeni i tane al. annemler sürpriz yapmış türkiyeden yolladılar de onu kur :)
şimdilik kişi başı 313 ayetel kürsi canım daha sonra da ihlas hatmi.
saol canım senin adını veriyorum o zaman.
ne güzel canım siz o dönemleri ii atlatmıssınız o zaman ben hiç abartısız 1 sene çok kavgalar ettim bildiğin kavgaydı adam haftanın 5 günü geç geliyodu 2 günü erken geç dediğimde en aşağı saat 3-4kesinlikle canim zaman cok guzel olgunlastiriyor insani benim sansim yurtdisinda yasamak oldu kendi gobegimizi kendimiz kestik hep esimde sagolsun bu konuda cok anlayisli bekar arkadaslarina kusura bakmayin demeyi bildi....
canim ben ihlas ve ayetel kursi hatimi yaptim
canım peki bunlar nasıl oluyor anlatırmısın ben daha önce hiç yapmadımda normal dualarımı yapıyorum kardeşlerimiz için ama sizlede en azından birini bari yapayım çalışırken zor oluyoşimdilik kişi başı 313 ayetel kürsi canım daha sonra da ihlas hatmi.
canım bende iyiyim çok şükür gözümde iyiye gidiyo onada şükür
bende özledim seni ama bu ara hiç denk gelemiyoruz
teyzesinden ona kocaman sevgi dolu öpücük...
elini koy karnına söle
tanısın beni heeeeeee
bide söle bizim ramazan,bayram.şaban,recep,arife arif
nerdelermiş bakem..
annelerini bekletmesinler taammı
yok hazmedemedin mutfakta senden daha becerikliyim
gene karpuzdan girdin olaya
iyidir iyidir karpuzlu şampuan
bak uyutmuşta seni ohhhhhhhhh
sefan olsun
yıkan yıkan beni an
]GÜNAYDIN GÜZELLERALLAH GÖNLÜMÜZDEN NE GEÇİYORSA ONU VERSİN BEKLEDİĞİMİZ HER NE VARSA RABBİM EN KISA ZAMANDA EN HAYIRILI YOLLARDAN KARŞILAŞTIRSIN BİZLERİ
ne güzel canım siz o dönemleri ii atlatmıssınız o zaman ben hiç abartısız 1 sene çok kavgalar ettim bildiğin kavgaydı adam haftanın 5 günü geç geliyodu 2 günü erken geç dediğimde en aşağı saat 3-4
sonra tam evlilik yıl dönümümüzde bebek olayını öğrendik eve biraz daha bağlandı sonra kasımda tüp tedavisine başladık dahada bağlandı ocaktada transferden sonra evden cıkmaz oldu artık ben kovuyorum onu dısarıya biraz rahat bırak diyee
canım hem ayetel küürsi hem ihlas hatmi yapabilirmiyim bilmiyorum ama nasipse birini yapmaya calısıırım peki nasıl oluyo normal okuyomuyuz ben daha önce hiç yapmadımda:44:
canım peki bunlar nasıl oluyor anlatırmısın ben daha önce hiç yapmadımda normal dualarımı yapıyorum kardeşlerimiz için ama sizlede en azından birini bari yapayım çalışırken zor oluyo
Nerdesiniz uykucu şirineler.
Kendimi temizliğe adadım bugün :)
Arada gelir bakarım net açık :)
Şimdiden belim koptu yaaaaaaaa
canim 313 tane okuyunca ayetel kursi hatimi oluyormus 1000 tane ihlas okuyuncada ihlas hatimi oluyormus sen yaparsin merak etme
canim ben geldim ve hemen cikiyorum senin gibi bende kendimi temizlige adamaya karar verdim zira dun gece sancilar uyutmadi beni haliyle yanimda kimse olmadigi icin temizlik bana bakiyor yavas yavas yap tatlim cok yorma kendini ben mecbur oyle yapacagim artik Rabbim kolaylik versin insllah esimde sehir disina gitti bugun icimdende dua ediyorum insallah sancim tekrar baslamaz diye
maaşallah canım daha da iyi olun inşallahhh enişte de sendecanım bende iyiyim çok şükür gözümde iyiye gidiyo onada şükür
bende özledim seni ama bu ara hiç denk gelemiyoruz
teyzesinden ona kocaman sevgi dolu öpücük...
elini koy karnına söle
tanısın beni heeeeeee
bide söle bizim ramazan,bayram.şaban,recep,arife arif
nerdelermiş bakem..
annelerini bekletmesinler taammı
yok hazmedemedin mutfakta senden daha becerikliyim
gene karpuzdan girdin olaya
iyidir iyidir karpuzlu şampuan
bak uyutmuşta seni ohhhhhhhhh
sefan olsun
yıkan yıkan beni an
bizim kızların minnaklarının isimleri kuzummmmBunlar kim şekerim :)
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım
dün Dr.daydık teyzesi bulantı çok olunca serum verdi dr. amca bize gözümüz açıldı şükür bugün çok iyiyizEvet daha iyiyim çok şükür canım
Toparladım kendimi hamdolsun canım.
Siz nasılsınız bakalım ne zaman gidiyosun dr
Beşik nasıl bilemem ama sağlıkla huzurla uyusun cimcime o beşiğin içinde inşallah canım
hadi yaaa var bu karpuzda bir keramet bacımmmmmaşaallah canım :)
o değilde herkes marifetlerini saymak için benim yoğurt yapmamı mı bekliyodu
tuttu ya acemi şansı oldu demi
canım hiç sorma, sahurdan sonra çok geç yatıyorum geçkalkıyorum.
haahhhh dün ne oldu bak anlatayım.
yegenlere şampuan aldım meyveli.
birini verdim 2si daha bende duruyodu aaa bi baktım karpuzlu şampuan
hemen aklıma seyyan geldi, ona göndereyim dedim :)
akşam dedim du bi yıkanayım şunla diye.
bi yatmışım saat 3 te uyandım :)
var bu karpuzda bişi
git yeni i tane al. annemler sürpriz yapmış türkiyeden yolladılar de onu kur :)
şimdilik kişi başı 313 ayetel kürsi canım daha sonra da ihlas hatmi.
saol canım senin adını veriyorum o zaman.
maaşallah canım daha da iyi olun inşallahhh enişte de sende
hergün hatırlatıyorum teyzelerinin bebişleri nerde çabuk gelsinler diyorum balımmmmmm bak çok özlediler artık diyorum yoldalarmış yakındır Allahımın izniyle
bizim kızların minnaklarının isimleri kuzummmm
dün Dr.daydık teyzesi bulantı çok olunca serum verdi dr. amca bize gözümüz açıldı şükür bugün çok iyiyiz
salı günü tekrar gideceğiz Rabbim nasip ederse inşallah kalp atışlarını da duyarız
aman iyi ollll lazımsın bizeeee
hadi yaaa var bu karpuzda bir keramet bacımmmm
ay bende hatimlere katılmak isterim ama kafamı kaldıramıyorum kiiiii
ne istersin kuzum senin minnağa ne isim koyalım arif olur mu hani arefeden gidersek ancak arif çıkarabildim benBenim minnağıma isim yok muuuuuuuuuuuu
Hani benim oğluşumun ismiii
Ufaklık şimdiden bu kadar sıkıntı veriyor demek anneye :)
Aman sağlıklı olun da bulantı geçer az daha sabret kuzum.
Mola bitmiştir işe devam
Gelirim tekrar :)
biliyodum böyle diyeceğini bende yakıştıramıyorum kafamdaki seyyan profiline ayyyyyyyyy utandım ya
keşki yanlış anlasaydın
hhaaa haaaaaaaaaaaaaayyyyyy hayyyyyyyyyyyy hayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
napalım arada alıyolar elimizden zorla yakında mühürlemezlerse iyi
tutar tutar ilkinde acemi şansı oluyo
kıııııııııııız senin eline su falan dökemem öperim o eli sadece maaşallah
he heeeekızım elime çok fena koz geçti kullanmazmıyım ben bunu
bende isterem
dafni ya süper süper süper..
hadi ordan sen börekte açamıyoooooooooon
aynen bayıldım
ay hayır olsun bebiş mi geliyo
hemen çıkın
heh sende çık
ohhhhh iyi yapmışsınnnnnnnnnnnnn fıstığımm çok özledik seninle muhabbet etmeyi çağırsaydın beni birlikte tepelerdikkk
biz iyiyiz teyzesi bulantılarımız başladı şükür
özledim sizinle muhabbet etmeyiiiiii
senin gözün nasıl oldu tatlımmm
kız önceden gündüz girerdin iki laf ederdik şimdi gece kuşlarını oynuyorsunuzzzz
kaysımmm nasılsınnnnn
günaydın canımmmm yanlış kelime göbişlerinizi değil göbişlerimizi olacaktıııı
kolay gelsin canımmm
günaydın tatlımmm iyiyiz çok şükür sen nasılsın adet olmamışsın daha inşallahhhh bebişin seninledir inşallahhhh
Günaydın tatlımmmm bugün nasılsın bakalımmm
tunik mi, ferace migeliyorum gidiyorum ama sizi mekanda bulamıyorum.Herkes iyidir inşallah bu aralar ablamın işler yoğun bluzlar tunikler feraceler bir sürü bayrama yetişcek iş var... dikişlere yardım ediyorum ee tabi ev hanımı olduktan sonra birazçık uykucu böcükte oldum sabah 10 da kalkıyorum gün çok kısa geliyor artık yaf...he yardım dediysem ütü ip temizleme falan..son ütücü dafni oldum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?