Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

dafni biliyormusun bende hep dikiş dikmek istedim ama olmuyo ya hiç yakınmda kurs falan açılmadı... ablan ne kadar dikiyo nasıl ürünler etekde dikiyormu

faceye beniekleyen var mı hanımlar
asbe senden biri beni. kim olaki :)

faceye beniekleyen var mı hanımlar
asbe senden biri beni. kim olaki :)
face açtıracağınz bana ulen... adınızı soyazıdını gönderin bakem bna özelden... kıskanmya başladım muhat bi çatırdı çıtırdı duyuyonmu o uzaktan gelmiyo gııı:))

koylu birisi karar vermis sehirde sehirliler gibi yasayip onlar gibi konusacak,yasanti tamam cevrede yapmislar kibar konusanlardan,ama ne olursa olsun ozunde koy varya,yolda arkadasi gormus demis(geliyoruuuz gidiyoruuuz sizi evde bulamiiig)demis...o hesap benimkide geliyoruuuum gidiyoruuum sizi kk da bulamiiiim....herkese selam lar...kizlar banada Ayet-el kursi hatmi varmi,okuyummu ne okuyumm????????????????

face açtıracağınz bana ulen... adınızı soyazıdını gönderin bakem bna özelden... kıskanmya başladım muhat bi çatırdı çıtırdı duyuyonmu o uzaktan gelmiyo gııı:))
:)
kız yollim mi sana adımı soyadımı:)
var canım neden olmasın :)
canım 2 güne kadar hatimlerimiz var. ben o yüzden giremyorum pek.
sanırım arkadaşlarda hatim için uğraştıklaından pek giremiyorlar.
nasılsınız hanımlar
seyyyyyyyyannnnn
eslemmmmmmmmmmmm
emaaaaaaaaaaaaa
bakim gelecekler mi :)

Selam kızlar nasılsınız Ben pek iyi değilim kaç gündür,bi sıkkınlık anlatamam...Hatimim de yarım kaldı,ona da üzülüyorum.Malesef Kadir Gecesine yetiştiremicem ikinciyi...Dolayısıyla İhlas-ı Şerif Ve Ayetel Kürsi de okuyamıyorum,Bayramdan sonra devam edersek o zaman başlarım ancak nasipse...

Kaç gündür sabahları ağlıyorum,eşim de üzülüyo halime.Oturduk konuştuk kararlar aldık...Eşim test verecek,bende hsg çektircem bayram iznimizde nasipse..Ertele ertele bi yol katedemiyoruz...Ben 15 tatilde gidelim tüp bebek için dedim,o vakit kaybetmeyelim o zamana kadar dedi...Bunun için net tarih almadık ama sanırım geciktirmeden başlıcaz...İstanbul'a gidecektik bazı sebeplerden şuan gidemicez;artık gittiğimizde maddi-manevi şifa için gitmiş olcaz inşaallah...

Bende böylee,Ramazan-ı Şerif bitti çok çabuk geldi geçti,içimde ayrılmanın hüznü..Bayram yaklaşıyo Rabbim affetsin Bayramlar Bayram gibi gelmiyo,hep bi kaçış hep bi eksiklik...Keşke her ay Ramazanı Şerif olsa...Rabbim ömrümüzü Ramazanı Şerifteki gibi yaşayabilmemizi nasip etsin,Ahiretimiz Bayram olsun hepimizin

Kızlarr size birde bişey söylemem lazım...Ben yakınımdan duydum,yapacaktım ama malum yapamıcam büyük ihtimal,söyliyim siz faydalanın size vesile olsun inşaallah....Hoca sohbette anlatmış,100 tane Kadir Suresi Besmele ile okunursa şifa oluyormuş...Suya da okunup içilebilirmiş...

Eğer ben hasta olmasaydım,Kadir Gecesine kadar okuyup suya üfleyecektim,orucumu da o suyla açacaktım,eşime de içirecektim ama nasip değilmiş....Eşim çok yoğun ama belki fırsatı olursa o okuyabilir bilmiyorum inşaallah nasip olur....Siz müsait olursanız isterseniz deneyin,Şifanın nerden geleceğini bilemeyiz,herşey bir vesile...Rabbim maddi-manevi şifalar versin hepimize...

kız valla karılı kocalı hasta edersiniz siz adamı.
canım bak eşim test vermemk için 40 takla attı.
geçen gün dedim baba olmak istiyorsan üzerine düşeni yap vb gibisinden. tets verdi. dr ilaç yazı 3 aya değerler artacakmış allahın izniyle.
sen de eşinde çok ihmal ettiniz gibi geliyor bana.
bize de kolay değil o masalara yatmak. 1 günde test verirsiniz sonra ilaç vb beklersiniz.
o zaman kadir gecesinde balkonuna şişeyle su koy :)
ben burdan okurum rüzgarda üflerrrr getirir allahın izniyle :)

Benim eşim hiç kaçmıyo maşaallah,ben yarın git desem gider..Aslında ihmal mi onuda bilmiyorum Muhat çünkü biz kendi dışımızda başka şeyler içinde çok imtihan verdik..Eşimle herşeyin üstesinden geldik elhamdülillah,eşim inşaallah bunuda beraber atlatıcaz diyo.Hep destek olmaya çalışıyo Allah razi olsun ama korkuyorum oda içine atıp duruyo,bende dayanamıyorum da inan öyle çaresiz hissediyorum...Bende eşime şimdiden dedim,canım Allahın izniyle sende bir sorun çıkmayacak,testlerin güzel çıkacak ama olurda bişey çıkarsa ilaç vs başlanır ona göre sonra tüp olur dedim,bakalım benim hsg nasıl çıkacak vs.Şimdiden herşeye alıştırayım kendimi...Devlet istemiyorum,özelde hsg fiyatlarını araştırayım diye girdim bende şimdi...Hayırlısı olsun...

Tamam koycamm şişee,Allah razi olsun canım,içerken gönlünden geçir yeter :)

ben bilmem ihmalsiniz işte
canım çıksa bile ilaçla ya ada ameliyatla tedavi edilebiliyor.
nurusima gibi bi örnek var karşımızda :)
hsg ni çektir bi daha kontrolden geç.
muhtemelen siz de bizim gibi yavaş sperm kurbanısınızdır :)
canım bnen çıkayım. namazımı kılmadım henüz
aeo muccuk.
kız senin şişene de okuycam benim şişeme de :)

Değiliz iştee

Evet haklısın canım,ben eşime bol bol keçiboynuzuda uygulıyım teste kadar şifa olsun aslanıma

Bilmem ki ne kurbanıyız,,bana daha çok sorun bende gibi geliyo

Tamam canım Allah kabul etsin,şişe için ayrıca sağol

Sende Allaha emanetsin,bende öpüyomm eksik etme dualarından

ne istersin kuzum senin minnağa ne isim koyalım arif olur mu hani arefeden gidersek ancak arif çıkarabildim ben
hemde nasıl şimdiden başladı minnağımız
olsun iyi olsun da napalım çekeriz hepsini

Arif mi bir düşünem bakem :)
Hem başka öneri gelmemiş üvey teyze muamelesi görüyor oğlum :)

Çok fena temizlik yaptım dün.
Derin uykudaydım çağırdığında canımcım :)

Kıyamam sana ya üzülme nüttfennnn
Geçecek Allah'ın izniyle bu günler ve sen nazlı bebişine kavuşacaksın bütün kalbimle inanıyorum ben.
Gerçekten çok çabuk geçti Ramazan-ı Şerif.
O kadar sıkıntı da olsamda bu mübarek ay hürmetine huzur vardı içimde
Aynı huzuru bulabilir miyim acaba bir daha.

Allah razı olsun canım.
Senin için suya okuyamam uzağız ama suyu içerken gönülden dua ederim sana inşallah.
Her zaman dualarımdasınız

günaydınlar BU GÜN GÖNLÜNÜZDEN GEÇENLE BULUŞTUĞUNUZ GÜN OLSUN İNŞŞŞCUMA HÜRMETİNE RAMAZAN HÜRMETİNE BÜTÜN DUALRIMIZ KABUL OLSUN HAYIRLI CUMALAR

Buraya arada bir gelip cee demem şart:)
Pek kıymetli dostumun mekanı nede olsa
E bide beni duadan esirgemezseniz tam süper olucak,hayırlı Cumalar arkadaşlar

Buraya arada bir gelip cee demem şart:)
Pek kıymetli dostumun mekanı nede olsa
E bide beni duadan esirgemezseniz tam süper olucak,hayırlı Cumalar arkadaşlar

Canımsın sen ya :)
Her zaman bekliyoruz seni dostum.
Dualarımdasın gönlümdesin

Canım benimmmm üzülme lütfen vakti zamanını bekliyo meleğin ama biraz daha zamanı var demekki Allah daha çok dua etmeni istiyo canımsın hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz gün geliyor doluyoruz herşey anlamsız geliyor ama geçicek bu günler Rabbim ferahlık versin içine bak ne güzel tedaviye de başlıyomuşsun inşallah herşey yolunda gider canım bende gelecek ay Allah nasip ederse başlıyorum tüp bebeğe aynı anda olurmuş :) Seviyorum seni lütfen üzülme dualarımdasın her zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…