aşk olsun bidenem görmemişlerdir kızlarr nasılsın bakalım hayırlı cumalarArif mi bir düşünem bakem :)
Hem başka öneri gelmemiş üvey teyze muamelesi görüyor oğlum :)
Çok fena temizlik yaptım dün.
Derin uykudaydım çağırdığında canımcım :)
Kıyamam sana ya üzülme nüttfennnn
Geçecek Allah'ın izniyle bu günler ve sen nazlı bebişine kavuşacaksın bütün kalbimle inanıyorum ben.
Gerçekten çok çabuk geçti Ramazan-ı Şerif.
O kadar sıkıntı da olsamda bu mübarek ay hürmetine huzur vardı içimde
Aynı huzuru bulabilir miyim acaba bir daha.
Allah razı olsun canım.
Senin için suya okuyamam uzağız ama suyu içerken gönülden dua ederim sana inşallah.
Her zaman dualarımdasınız
hayırlı cumalar aminnnnnnnnnnnnnnnnnnngünaydınlarBU GÜN GÖNLÜNÜZDEN GEÇENLE BULUŞTUĞUNUZ GÜN OLSUN İNŞŞŞ CUMA HÜRMETİNE RAMAZAN HÜRMETİNE BÜTÜN DUALRIMIZ KABUL OLSUN HAYIRLI CUMALAR
durum tam senlikti aslınca canımcım ama sana stres yasak...iş başa düştü naparsın
aleyküm selam canım aminnnnnnnnncumalarınız mubarek olsun ramazan ayının son cuması rabbım bu gunde tum dualarnızı kabul etsın ıns
nasılsınız
aşk olsun bidenem görmemişlerdir kızlarr nasılsın bakalım hayırlı cumalar
hayırlı cumalar aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
cumalarınız mubarek olsun ramazan ayının son cuması rabbım bu gunde tum dualarnızı kabul etsın ıns
nasılsınız
cumalarınız mubarek olsun ramazan ayının son cuması rabbım bu gunde tum dualarnızı kabul etsın ıns
nasılsınız
Hıhhh küstüm
Şaka bir tarafa iyiyim hamdolsun canımmm.
Size dehayırlı cumalar
Ramazanın son cuması evet insan çok hüzünleniyor ya
Bir daha ki ramazanı hepimizin görmesini nasip etsin Yüce Mevlam
allahımmmmmmmmmmm başınız sağolsun.. rabbim o anneye cennet kapılarından birini açar inşallahhh...sa arkadşlar nasılsınz... canım sıkkın biraz amcamın torun 2.5 yaşında vefat etmiş dün defn etmişler televizyon düşmüş üzerine tv ünitesi tekerlrkliymiş nasıl olduysa düşmüş bebenin üzerine... çok üzüldüm benmde bu gün haberim oldu...........
eslem neden delet istemiyorsun özelle hiç bi farkı yok anestezisiz 180-300 arasında anestexili 500 ve üstü çekiyolar ben devlette çektirdim inan adet ağrısı gibi bi ağrı oda on sn kdar sürüyozaten filmden önce ağrı kesici alıyorsun filmden sonrada özele boşuna para dökme benden sana tavsiye.....Benim eşim hiç kaçmıyo maşaallah,ben yarın git desem gider..Aslında ihmal mi onuda bilmiyorum Muhat çünkü biz kendi dışımızda başka şeyler içinde çok imtihan verdik..Eşimle herşeyin üstesinden geldik elhamdülillah,eşim inşaallah bunuda beraber atlatıcaz diyo.Hep destek olmaya çalışıyo Allah razi olsun ama korkuyorum oda içine atıp duruyo,bende dayanamıyorum da inan öyle çaresiz hissediyorum...Bende eşime şimdiden dedim,canım Allahın izniyle sende bir sorun çıkmayacak,testlerin güzel çıkacak ama olurda bişey çıkarsa ilaç vs başlanır ona göre sonra tüp olur dedim,bakalım benim hsg nasıl çıkacak vs.Şimdiden herşeye alıştırayım kendimi...Devlet istemiyorum,özelde hsg fiyatlarını araştırayım diye girdim bende şimdi...Hayırlısı olsun...
Tamam koycamm şişee,Allah razi olsun canım,içerken gönlünden geçir yeter :)
İlk defa bir cumanın bitmesini bu kadar çok istiyorum utanıyorum ama napıyım eve gitmek istiyorumHıhhh küstüm
Şaka bir tarafa iyiyim hamdolsun canımmm.
Size dehayırlı cumalar
Ramazanın son cuması evet insan çok hüzünleniyor ya
Bir daha ki ramazanı hepimizin görmesini nasip etsin Yüce Mevlam
canımmm başınız sağolsunnnnn şok oldum okuyunca Rabbim sabır versinnnnnnneslem neden delet istemiyorsun özelle hiç bi farkı yok anestezisiz 180-300 arasında anestexili 500 ve üstü çekiyolar ben devlette çektirdim inan adet ağrısı gibi bi ağrı oda on sn kdar sürüyozaten filmden önce ağrı kesici alıyorsun filmden sonrada özele boşuna para dökme benden sana tavsiye.....
İlk defa bir cumanın bitmesini bu kadar çok istiyorum utanıyorum ama napıyım eve gitmek istiyorum
canımmm başınız sağolsunnnnn şok oldum okuyunca Rabbim sabır versinnnnnnn
Senin mazeretin var şekerim utanma :)
canım benim yaaa güldürdün kız beniii
Yüzünden gülücükler hiççççç eksik olmasın inşallah canımcım
Kıyamam sana ya üzülme nüttfennnn
Geçecek Allah'ın izniyle bu günler ve sen nazlı bebişine kavuşacaksın bütün kalbimle inanıyorum ben.
Gerçekten çok çabuk geçti Ramazan-ı Şerif.
O kadar sıkıntı da olsamda bu mübarek ay hürmetine huzur vardı içimde
Aynı huzuru bulabilir miyim acaba bir daha.
Allah razı olsun canım.
Senin için suya okuyamam uzağız ama suyu içerken gönülden dua ederim sana inşallah.
Her zaman dualarımdasınız
günaydınlarBU GÜN GÖNLÜNÜZDEN GEÇENLE BULUŞTUĞUNUZ GÜN OLSUN İNŞŞŞ CUMA HÜRMETİNE RAMAZAN HÜRMETİNE BÜTÜN DUALRIMIZ KABUL OLSUN HAYIRLI CUMALAR
Canım benimmmm üzülme lütfen vakti zamanını bekliyo meleğin ama biraz daha zamanı var demekki Allah daha çok dua etmeni istiyo canımsın hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz gün geliyor doluyoruz herşey anlamsız geliyor ama geçicek bu günler Rabbim ferahlık versin içine bak ne güzel tedaviye de başlıyomuşsun inşallah herşey yolunda gider canım bende gelecek ay Allah nasip ederse başlıyorum tüp bebeğe aynı anda olurmuş :) Seviyorum seni lütfen üzülme dualarımdasın her zaman...
eslem neden delet istemiyorsun özelle hiç bi farkı yok anestezisiz 180-300 arasında anestexili 500 ve üstü çekiyolar ben devlette çektirdim inan adet ağrısı gibi bi ağrı oda on sn kdar sürüyozaten filmden önce ağrı kesici alıyorsun filmden sonrada özele boşuna para dökme benden sana tavsiye.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?