Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

aşk olsun bidenem görmemişlerdir kızlarr nasılsın bakalım hayırlı cumalar
günaydınlar BU GÜN GÖNLÜNÜZDEN GEÇENLE BULUŞTUĞUNUZ GÜN OLSUN İNŞŞŞCUMA HÜRMETİNE RAMAZAN HÜRMETİNE BÜTÜN DUALRIMIZ KABUL OLSUN HAYIRLI CUMALAR
hayırlı cumalar aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

cumalarınız mubarek olsun ramazan ayının son cuması rabbım bu gunde tum dualarnızı kabul etsın ıns
nasılsınız

5 yasin
100 enbiya süresi 89. ayet
120 ihlas süresi okudum

mısırdaki kardeşlerimiz içinde ayetel kürsi okuyorum suan 163 inşallah yarına 313 e tamamlarım..
şimdi çıkmam lazım öpüyorum hepinzi iyi günlerr

aşk olsun bidenem görmemişlerdir kızlarr nasılsın bakalım hayırlı cumalar

hayırlı cumalar aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Hıhhh küstüm
Şaka bir tarafa iyiyim hamdolsun canımmm.
Size de hayırlı cumalar

cumalarınız mubarek olsun ramazan ayının son cuması rabbım bu gunde tum dualarnızı kabul etsın ıns
nasılsınız

Ramazanın son cuması evet insan çok hüzünleniyor ya
Bir daha ki ramazanı hepimizin görmesini nasip etsin Yüce Mevlam

nasılsınız

seninde cuman mubarek olsun insallah canim nasilsin bebis nasil?

Hıhhh küstüm
Şaka bir tarafa iyiyim hamdolsun canımmm.
Size de hayırlı cumalar

Ramazanın son cuması evet insan çok hüzünleniyor ya
Bir daha ki ramazanı hepimizin görmesini nasip etsin Yüce Mevlam

amiiiin insallah canim seneyede gosterir rabbim

allahımmmmmmmmmmm başınız sağolsun.. rabbim o anneye cennet kapılarından birini açar inşallahhh...
tv ünitesi dedin tüylerim diken diken olduuu çocuğum yok henüz amaaa kaldırasım geldi...rabbim sabır versin bacım

hayırlı cumalar bacılarım... evelki gün aldığım görevleri bu cuma iritbari ile tamamlamış bulunuyorum.muhat birilerine ismimi söyleyecekti:) duasını kim yapıyorsa rabbim kabul etsinnnn
4 yasin okudum 3ü ülkemizi rabbim savaşlardan korusun ve mısırdaki kardeşlerimize rabbim yardım etsin için
1i ecrin-aslı bacımızın yetiştirmesi gereken asini şerifleri varmış onun için okudum
birde yine savaşlarda ölen müslüman kardeşlerimiz için, bebeklerin ölümü olmasın diye ayetel kürsü hatimi ettimmm... ilgilenenn duasını alan hangi bacımsa ona duyurulur...
rabbim kabul eylesin inşallahhh....

bacılarım kadir gecesi için varmıdır bir programmmm.... Annem sağolsun hatim almış 2 cüzde bana görev verdi ve bugun onuda bitirip öyleee netin başına geçtim...

Dualarınızda benide hatırlamanız ümidiyle bacılar.....

eslem neden delet istemiyorsun özelle hiç bi farkı yok anestezisiz 180-300 arasında anestexili 500 ve üstü çekiyolar ben devlette çektirdim inan adet ağrısı gibi bi ağrı oda on sn kdar sürüyozaten filmden önce ağrı kesici alıyorsun filmden sonrada özele boşuna para dökme benden sana tavsiye.....

İlk defa bir cumanın bitmesini bu kadar çok istiyorum utanıyorum ama napıyım eve gitmek istiyorum
canımmm başınız sağolsunnnnn şok oldum okuyunca Rabbim sabır versinnnnnnn

Amin canım inşaallah ya hepimizi kavuştursun Mevlam,Ramazan-ı Şerif hürmetine,son Cuma'sı hürmetine dualarımız kabul olsun hayırlısı ile

Rabbim o huzuru tüm ömrüne yaysın canım benim,bulursun Allahın izniyle canım

Teşekkür ettim canım sende hep isminle dualarımdasın,iyi ki varsın

günaydınlar BU GÜN GÖNLÜNÜZDEN GEÇENLE BULUŞTUĞUNUZ GÜN OLSUN İNŞŞŞCUMA HÜRMETİNE RAMAZAN HÜRMETİNE BÜTÜN DUALRIMIZ KABUL OLSUN HAYIRLI CUMALAR

Amin aminn ecmain,Allah razi olsun canım sanada Hayırlı Cumalar

Her anım duayla geçiyo be Aslım,ama demekki kabul olmuyosa vardır Rabbimin bildiği.İnşaallah sizinde herşey yolunda gider canım,nasip dimi belli mi olurr göbüşlerimiz aynı anda büyür belki Bende seni çok seviyorum canım,ismiyle dua ettiklerimdensin,Allah hepinizden razi olsun

Canım az çok biliyosun bizim durumları..Köyde oturuyoruz,ilçe merkezde devlet hastanesi var,özel hastane yok...Burda başka nedenlerden dolayı da sıkıntı oluyo..Şimdi mesaj uzamasın,her anlamda sıkıntı anlıyosundur...E il merkezine gitsek,her defasında zorlayacak,2.5 - 3 saat uzak merkez...Gidip gelmek ayrı sıkıntı,arabamızda yok bizim,tek başıma ufacık bi işlem için bile o kadar yola gitmeme eşim de müsade etmez.Sürekli izin almak ayrı sıkıntı...Bayram iznimizde özelde yaptıralım kurtulalım istedim.Fiyat çok yüksekmiş ama bide Bayram zaten masraflı ama yapacak bişeyde yok,ben zaten imkanı yok anestisisiz yaptıramam..

Bi yerlerden bişeyler bulup tutunmaya çalışıyorum ama yok sanki herşey bize engelmiş gibi...Burda ilçe merkezde eşimin arkadaşlarından biri de Hisara gidiyomuş,bi gitmeden ona sorar belki eşim ayrıntıları.Onlarda çok sıkıntılıymış,herkesin dilinde..Rabbim bizlere en kısa zamanda hayırlı sağlıklı ahlaklı evlatlar nasip etsin,Din-i İslam'ın yayılması için böyle evlatlar yetişmesine ihtiyaç var,hep dua ediyorum bizleride hayırlı anne hayırlı babalardan eylesin...Rabbim niyetimizin hürmetine,Efendimiz(s.a.v) hürmetine kabul etsin dualarımızı...

Bir gün, bir adam ellerini açıp yalvardı:

- ‘”Allah’ım benimle konuş!'’ dedi.

Tam o sırada bir çayırkuşu adamın bahçesinde en son şarkısını söylüyordu, ama adam çayırkuşuna kulak vermedi ve devam etti yakarmaya:

- ‘’Allah’ım benimle konuş!'’

Az sonra hava kapandı, gök gürültüsü ve şimşekle birlikte yağmur yağmaya başladı. Fakat adam dinlemedi, yakarmaya devam etti:

- ‘’Allah’ım! Seni görmeme izin ver!'’

O böyle yalvarırken, sağanak yağmur sona ermiş ve güneş bütün ihtişamıyla ışıklarını adamın evine kadar taşımaya başlamıştı. Fakat adam bu manzaraya aldırmadı bile. Her gün gördüğü bir şey değil miydi bu?

Yalvarmaya devam etti:

- ‘’Bana bir mucize göster Allah’ım!'’

O böyle yalvarırken, yakınlardaki evlerden birinden yeni doğmuş bir çocuğun ağlayışları geliyordu kulağına, ama adam bunu da farketmedi.

üzüntüden ağladı adam:

- ‘’Allah’ım, cevap ver bana! Burada olduğunu bilmemi sağla.'’

O sıra, bir kelebek adamın koluna kondu ama adam öbür eliyle kelebeği iteleyip kovdu ve ağlamaya devam etti:

- ‘’ Allah’ım neden bana cevap vermiyorsun?'’

ALINTI...

YAKARMAN DA O'NUN LÜTFU

Birisi her gece kalkıp Allah'ı anıyor, O'na dua ediyordu. Şeytan ona dedi:
- Ey devamlı Allah'ı anan kişi! Bütün gece Allah deyip çağırmana, yakarman karşılık seni buyur eden var mı ki? Sana bir tek cevap bile gelmedi, daha ne zamana kadar böyle yakarıp dua edeceksin?
Adamın gönlü kırıldı, başını yere koydu ve hüzün içinde uyudu. Rüyasında ona söyle dendi:
- Kendine gel uyan! Niye duayı, zikri bıraktın? Neden usandın?
Adam: - Buyur diye bir cevap gelmiyor ki... Artık kapıdan kovulmaktan korkuyorum,
dedi. Bunun üzerine dendi ki ona:
- Senin Allah demen, O'nun buyur demesi sayesindedir. Senin yalvarışın, Allah'ın senin ruhuna haber uçurmasındandır. Senin çabaların, çareler araman, Allah'ın seni kendine yaklaştırması, ayaklarındaki bağları çözmesindendir. Senin korkun, sevgin, ümidin, Allah'ın lütuf kemendidir. Senin her Yarabbi demenin altında, Allah'in buyur demesi vardır.. Gafilin, cahilin gönlü bu duadan uzaktır. Çünkü Yarabbi demeye izin yok ona. Ağzında da kilit var onun, dilinde de... Zarara uğradığı zaman, ağlayıp sızlamasın diye Allah ona dert, ağrı, sızı, gam, keder vermedi.

Artık anla ki, Allah'a dua etmeni, O'nu çağırmanı sağlayan dert, Dünya saltanatından daha iyidir. Dertsiz dua soğuktur. Dertliyken yapılan dua ise gönülden kopar... (Mesnevi' den)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…