Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

SEVİLENLERDEN OLMAK...

Ramazan... Cuma günü... Cuma vakti... Cami... Cemaat tek tük camiye girmekte. İmam kürsüde... Girenlerin arasında... O... Hızır... Hızır (a.s) da genç ihtiyar arasında onlardan biri gibi gidiyor bir köşeye oturuyor. Kürsüde imam sohbete başlıyor... Hızır'ın yanına kırklarında bir adam gelip oturuyor. Cami yavaş yavaş dolmakta.

Adam, bir müddet sonra uyuklar bir vaziyette sallanıyor, ha uyudu ha uyuyacak. Hızır a.s. adamı dürtüklüyor:
-Uyuyacaksın, der.

Adam:
-Uyumam, beni rahat bırak.

Hızır a.s. ses etmez, ancak ezan okundu okunacak, adam ha uyudu ha uyuyacak, bir daha dürtükleyerek:
-Uyuyacaksın dedim, der.

Adam:
-Ben de sana uyumam, beni rahat bırak dedim. Rahat bırak beni. Rahat bırak yoksa, Hızır olduğunu söylerim. Buradan çıkamazsın. Bu kalabalık sakalında bir tel bırakmaz.

Hızır a.s. susar ve gözlerine kapar, boynunu büker Allah'a yönelerek:
-Ya Rabbim! Bu nasıl iştir. Bu kulun benim kim olduğumu bildi. Bu nasıl iştir ki bendeki listede bunun ismi yok.

Cevap gelir:
-Sana verilen listede beni sevenlerin isimleri var. O ise benim sevdiklerimden...

Allah sevdiklerinden etsin... Sevmek, seviyorum demek bir iddia. İş sevilenlerden olmak...

canım Allah kolaylık versin ben durumları gayet iyi biliyorum yabancısı değilim biliyorsun....en ufak bişey yayılıyoda yayılıyo onuda biliyorm... ama zaten film hemen çekilmiyo adetinin ilk günü randevu alıyorsun temizlendikten sonraki ilk beş altı gn içinde çekiliyo rahim filmi zaten sen devlet hastanesini arasan infertilite yada tüp bebek bölümünü sorarsın sana anlatırlar sürekli gidip gelmeye gerek kalmaz vallahi bak sen krkma nette yazılanları okuyarak hiç bişey yok rahim filminde kzızım yazık değilmi okadar paraya sana hak vermiş devlet her ay çatır çtır yatırıuoz sigortaları bi iki seferde idare ediversin ötekiler valla cineleniyom bakkk bu neyaaa herkes işini kıvırıyo bizim çalışkanlar yok izn alamam yok duyarlar yok bilmem ne... bak gene sinirlendim..... sen hisara gitmeden evvel spermogramı rahim filmini falan tamamla özel hastane kabul ediyo zaten

hayırlı günler kızlarbiz geldik sonunda..cumanız mübarek olsun .Rabbim gönlünüzden geçenleri nasip eylesin inşalllah
nasılsınız iyisinizdir umarım
seyyanım dualarım bitti.geçmi yazdım bilmiyorum listeyide bulamadım ama umarım yetiştirebilmişimdir:26:Allah kabul eder inşallah.topiği bu sıralar takip edemiyorum kime okunduğunu bilmediğimden o şekil niyetlenerek okuyorum.Rabbim kabul eder inşallah..
Yeni hamişlerimiz varsa rabbim kucaklarına almayı nasip eder inşallah.tedavidekilere olumlu hayırlı sonuçlar nasip eder Rabbimkırmızıları gelen varsa hayırlısı olsun önümüzdeki ay bebişleri göbüşlerinde olur inşallah
bizde iyiyiz teyzeleri çok şükür yarın doktor kontrolümüz var bakalım nasıl geçicek.vitamin ilaçlarımı içemiyorum umarım geri kalmıyodur bizim sıparamazan girdi gireli hiçbirşeye yetişemez oldum sizi seviyorummmAllaha emanet olun

kizlar napiyorsunuz bugun benim canim felaket sikiliyor kuranimida okudum ama niyeyse gecmedi disari atsammi kendimi acaba diyorum ama onuda canim istemiyor aff Allahim afff bugun bitmez bana gayri

seyyanim benim dualarda tamamlandi gec biraktim ama onumuzdeki hafta insallah yine 1. ben olacagim

keçiboynuzu verme bence şimdilik.
keçiboynuzsuz nasıl çıkacak ona bi bakın.
ondan sonra keçi boynuzu takviyesine geçin. ayrıca şuan oruçlu eşin vücüt yorgun sayı ister istermez az çıkacaktır.

temizlik mi:18:ben de yeni başlıycam
allah razi olsun canım .
şimd, haber veriyorum ben bitti diye.

aaaaaaaaaa en çok bunu sevdim
yat uyu canım :)
ben bu şekilde rahatlıyorum

Benim de daha bitmedi temizlik işim :)
Bayramda annemler gelecek inşallah.
Ağzı kulaklarında geziyorum evin içinde :)

Benim de daha bitmedi temizlik işim :)
Bayramda annemler gelecek inşallah.
Ağzı kulaklarında geziyorum evin içinde :)
ben bi perdelerimi atayım da geleyim :)
eşim artık yarından sonra evde olacak.
hep misafirim olur. ben de yapim ufak ufak.
gerçi halimı kanepelerimi sildim.
buzdolabımı mis gibim yaptım (en zor dolap geliyo bana)
sonra ütümü yapim.
bari temizliği aynı günlerde yapsaydık böyle ayrı kalıyoz yaww

Bence de ayrı kaldık ya
Sende bayağı iş yapmışsın hamarat şey :)
Seyyan duysun senin hamaratlığını

temzlik yapan arkadalar bizede buyrun sadece ütüye el atsanız yeter......... nefret ediyorum ütüdeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnn... gerçi giyince güzel duruyo ama:)

temzlik yapan arkadalar bizede buyrun sadece ütüye el atsanız yeter......... nefret ediyorum ütüdeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnn... gerçi giyince güzel duruyo ama:)

Adres at hemen geleyim şekerim :)
Hızımı alamadım galiba durduramıyorum kendimi :)

Bence de ayrı kaldık ya
yok canım ya okendi temizliğini bitirdi şimdi annesine gitti temizlik yapmaya.
o yüzden bu konuda hiç hava atmiycim bastırır beni
ütüyü çok severim ben yaw :)

Oooooo maşallah seyyanımıza
Karpuz güzeli demekten vazgeç en iyisi canım.

Mutfağa girme zamanı geldi :)
Hepinize iyi iftarlar canlarım.
Dualarda buluşalım inşallah

canım şuan bi başka bişi buldum ama
karpuz güzeli daha güzel :)
ama yalan mı emaaaaaa
karpuz kötü meyve mi, o da yata yata büyüyo :)

tunik mi, ferace mi
var mı resimleri :)

yarın çekip koyarım resimlerini...şehirler arası sipariş alıyoruz canım ayrıca sadece giysi değil perde tül nevresim de diiyoruz açıkında reklam yapak itiraf etmek gerekirse gram yetenek yok bende bakalım bacım ne kaa yontabilecek beni

herkes marifetlerini saymak için senin yoğurt yapmanı beklemiş muhatcım gerçekten ama sen başlattın yoğurtçu güzeli

dafni biliyormusun bende hep dikiş dikmek istedim ama olmuyo ya hiç yakınmda kurs falan açılmadı... ablan ne kadar dikiyo nasıl ürünler etekde dikiyormu

aslında çok zevkli bir işmiş bu güne kadar hiç bulaşmadım ben hep söylerdi yardım et bana diye..fırsatını bulursan komek falan açıyor kurs mutlaka git canım terzilik tam kadınlara göre bir iş meslek olarak yapılmasa bile bir kadın en azında kendi ufak tefek dikişlerini yapmalıymış bu yaştan sonra anladım..ev tekstili de dahil bayan terzilik işlerinin hepsini yapıyor.aslında erkek terziliği de yapıyor ama sadece babam kardeşim ve eniştem faydalanabiliyor bu hizmetten 15 tl ye dikiyor tunikleri geçen gün müşteri söylerken aklımda kaldı kumaş hariç

canım şuan bi başka bişi buldum ama
karpuz güzeli daha güzel :)
ama yalan mı emaaaaaa
karpuz kötü meyve mi, o da yata yata büyüyo :)
ne buldun muhat,bak sana bi gözdağı gerek sanırım
yumruklarımı gördün dimi
zaten iki gündür halı koltuk yıkamaktan fena pazu yaptım hee
evet işte bu yoğurtçu güzeli muhat
ya dafniya aradım bulamadım ne desem diye
ayyyy emam canım
vazgeçmez bu keçi gibi

ha şunu bileydin
mutfakta ve temizlikte elime su dökemessin benim
canım sen gönlümüzün birincisisin zaten
Bence de ayrı kaldık ya
duydum duydum....
bende sevmem ütüyü ama nedense inatla herşeyi ütülerim
gelelim canım hazır hızımızı alamamışken

hayalot 10+5 yasin 116 ihlas 100 enbiya
ema 36 yasin 150 ihlas 100 enbiya
seyyan 5 yasin 1000 ihlas
ecrin07 5 yasin 116 ihlas 100 enbiya
sevil61 5 yasin 116 ihlas 100 enbiya
eslemliva 10 yasin 500 ihlas 500 enbiya
krizantem 5 yasin 116 ihlas 100 enbiya
melek 181 5 yasin 116 ihlas 100 enbiya
nfy_9185 5 yasin 116 ihlas 100 enbiya
dafniya 5 yasin 116 ihlas 100 enbiya
elanor01 5 yasin 126 ihlas 100 enbiya
yliss 1 yasin

toplam
102 yasin
2704 ihlas

muhat sendeki mısır için okunanlarla bunları topla ve öyle bağışlansın
bağışlamasını kim yapacak bide????

canım şehirler arssı çalışıyosanız sevindim
sen resimleri koy bende begendiklerimi yollatyım bi ara.
fiyatlarnasıl canım

canım 1000 ihlas okundu. yarın 41 yasin le ayetel kürsiyi okuycam inşaallah.
canım bi arkadaş daha vardı mısır için 2 yasin okumuştu. listede yok adı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…