canım Allah kolaylık versin ben durumları gayet iyi biliyorum yabancısı değilim biliyorsun....en ufak bişey yayılıyoda yayılıyo onuda biliyorm... ama zaten film hemen çekilmiyo adetinin ilk günü randevu alıyorsun temizlendikten sonraki ilk beş altı gn içinde çekiliyo rahim filmi zaten sen devlet hastanesini arasan infertilite yada tüp bebek bölümünü sorarsın sana anlatırlar sürekli gidip gelmeye gerek kalmaz vallahi bak sen krkma nette yazılanları okuyarak hiç bişey yok rahim filminde kzızım yazık değilmi okadar paraya sana hak vermiş devlet her ay çatır çtır yatırıuoz sigortaları bi iki seferde idare ediversin ötekiler valla cineleniyom bakkk bu neyaaa herkes işini kıvırıyo bizim çalışkanlar yok izn alamam yok duyarlar yok bilmem ne... bak gene sinirlendim..... sen hisara gitmeden evvel spermogramı rahim filmini falan tamamla özel hastane kabul ediyo zatenAmin canım inşaallah ya hepimizi kavuştursun Mevlam,Ramazan-ı Şerif hürmetine,son Cuma'sı hürmetine dualarımız kabul olsun hayırlısı ile
Rabbim o huzuru tüm ömrüne yaysın canım benim,bulursun Allahın izniyle canım
Teşekkür ettim canım sende hep isminle dualarımdasın,iyi ki varsın
Amin aminn ecmain,Allah razi olsun canım sanada Hayırlı Cumalar
Her anım duayla geçiyo be Aslım,ama demekki kabul olmuyosa vardır Rabbimin bildiği.İnşaallah sizinde herşey yolunda gider canım,nasip dimi belli mi olurr göbüşlerimiz aynı anda büyür belkiBende seni çok seviyorum canım,ismiyle dua ettiklerimdensin,Allah hepinizden razi olsun
Canım az çok biliyosun bizim durumları..Köyde oturuyoruz,ilçe merkezde devlet hastanesi var,özel hastane yok...Burda başka nedenlerden dolayı da sıkıntı oluyo..Şimdi mesaj uzamasın,her anlamda sıkıntı anlıyosundur...E il merkezine gitsek,her defasında zorlayacak,2.5 - 3 saat uzak merkez...Gidip gelmek ayrı sıkıntı,arabamızda yok bizim,tek başıma ufacık bi işlem için bile o kadar yola gitmeme eşim de müsade etmez.Sürekli izin almak ayrı sıkıntı...Bayram iznimizde özelde yaptıralım kurtulalım istedim.Fiyat çok yüksekmiş ama bide Bayram zaten masraflı ama yapacak bişeyde yok,ben zaten imkanı yok anestisisiz yaptıramam..
Bi yerlerden bişeyler bulup tutunmaya çalışıyorum ama yok sanki herşey bize engelmiş gibi...Burda ilçe merkezde eşimin arkadaşlarından biri de Hisara gidiyomuş,bi gitmeden ona sorar belki eşim ayrıntıları.Onlarda çok sıkıntılıymış,herkesin dilinde..Rabbim bizlere en kısa zamanda hayırlı sağlıklı ahlaklı evlatlar nasip etsin,Din-i İslam'ın yayılması için böyle evlatlar yetişmesine ihtiyaç var,hep dua ediyorum bizleride hayırlı anne hayırlı babalardan eylesin...Rabbim niyetimizin hürmetine,Efendimiz(s.a.v) hürmetine kabul etsin dualarımızı...
keçiboynuzu verme bence şimdilik.Değiliz iştee
Evet haklısın canım,ben eşime bol bol keçiboynuzuda uygulıyım teste kadar şifa olsun aslanıma
Bilmem ki ne kurbanıyız,,bana daha çok sorun bende gibi geliyo
Tamam canım Allah kabul etsin,şişe için ayrıca sağol
Sende Allaha emanetsin,bende öpüyomm eksik etme dualarından
temizlik mi:18:ben de yeni başlıycamArif mi bir düşünem bakem :)
Hem başka öneri gelmemiş üvey teyze muamelesi görüyor oğlum :)
Çok fena temizlik yaptım dün.
Derin uykudaydım çağırdığında canımcım :)
Kıyamam sana ya üzülme nüttfennnn
Geçecek Allah'ın izniyle bu günler ve sen nazlı bebişine kavuşacaksın bütün kalbimle inanıyorum ben.
Gerçekten çok çabuk geçti Ramazan-ı Şerif.
O kadar sıkıntı da olsamda bu mübarek ay hürmetine huzur vardı içimde
Aynı huzuru bulabilir miyim acaba bir daha.
Allah razı olsun canım.
Senin için suya okuyamam uzağız ama suyu içerken gönülden dua ederim sana inşallah.
Her zaman dualarımdasınız
allah razi olsun canım .hayırlı cumalar bacılarım... evelki gün aldığım görevleri bu cuma iritbari ile tamamlamış bulunuyorum.muhat birilerine ismimi söyleyecekti:) duasını kim yapıyorsa rabbim kabul etsinnnn
4 yasin okudum 3ü ülkemizi rabbim savaşlardan korusun ve mısırdaki kardeşlerimize rabbim yardım etsin için
1i ecrin-aslı bacımızın yetiştirmesi gereken asini şerifleri varmış onun için okudum
birde yine savaşlarda ölen müslüman kardeşlerimiz için, bebeklerin ölümü olmasın diye ayetel kürsü hatimi ettimmm... ilgilenenn duasını alan hangi bacımsa ona duyurulur...
rabbim kabul eylesin inşallahhh....
aaaaaaaaaa en çok bunu sevdimSEVİLENLERDEN OLMAK...
Ramazan... Cuma günü... Cuma vakti... Cami... Cemaat tek tük camiye girmekte. İmam kürsüde... Girenlerin arasında... O... Hızır... Hızır (a.s) da genç ihtiyar arasında onlardan biri gibi gidiyor bir köşeye oturuyor. Kürsüde imam sohbete başlıyor... Hızır'ın yanına kırklarında bir adam gelip oturuyor. Cami yavaş yavaş dolmakta.
Adam, bir müddet sonra uyuklar bir vaziyette sallanıyor, ha uyudu ha uyuyacak. Hızır a.s. adamı dürtüklüyor:
-Uyuyacaksın, der.
Adam:
-Uyumam, beni rahat bırak.
Hızır a.s. ses etmez, ancak ezan okundu okunacak, adam ha uyudu ha uyuyacak, bir daha dürtükleyerek:
-Uyuyacaksın dedim, der.
Adam:
-Ben de sana uyumam, beni rahat bırak dedim. Rahat bırak beni. Rahat bırak yoksa, Hızır olduğunu söylerim. Buradan çıkamazsın. Bu kalabalık sakalında bir tel bırakmaz.
Hızır a.s. susar ve gözlerine kapar, boynunu büker Allah'a yönelerek:
-Ya Rabbim! Bu nasıl iştir. Bu kulun benim kim olduğumu bildi. Bu nasıl iştir ki bendeki listede bunun ismi yok.
Cevap gelir:
-Sana verilen listede beni sevenlerin isimleri var. O ise benim sevdiklerimden...
Allah sevdiklerinden etsin... Sevmek, seviyorum demek bir iddia. İş sevilenlerden olmak...
yat uyu canım :)kizlar napiyorsunuz bugun benim canim felaket sikiliyor kuranimida okudum ama niyeyse gecmedi disari atsammi kendimi acaba diyorum ama onuda canim istemiyor aff Allahim afff bugun bitmez bana gayri
seyyanim benim dualarda tamamlandi gec biraktim ama onumuzdeki hafta insallah yine 1. ben olacagim
keçiboynuzu verme bence şimdilik.
keçiboynuzsuz nasıl çıkacak ona bi bakın.
ondan sonra keçi boynuzu takviyesine geçin. ayrıca şuan oruçlu eşin vücüt yorgun sayı ister istermez az çıkacaktır.
temizlik mi:18:ben de yeni başlıycam
allah razi olsun canım .
şimd, haber veriyorum ben bitti diye.
aaaaaaaaaa en çok bunu sevdim
yat uyu canım :)
ben bu şekilde rahatlıyorum
ben bi perdelerimi atayım da geleyim :)Benim de daha bitmedi temizlik işim :)
Bayramda annemler gelecek inşallah.
Ağzı kulaklarında geziyorum evin içinde :)
ben bi perdelerimi atayım da geleyim :)
eşim artık yarından sonra evde olacak.
hep misafirim olur. ben de yapim ufak ufak.
gerçi halimı kanepelerimi sildim.
buzdolabımı mis gibim yaptım (en zor dolap geliyo bana)
sonra ütümü yapim.
bari temizliği aynı günlerde yapsaydık böyle ayrı kalıyoz yaww
temzlik yapan arkadalar bizede buyrun sadece ütüye el atsanız yeter......... nefret ediyorum ütüdeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnn... gerçi giyince güzel duruyo ama:)
yok canım ya okendi temizliğini bitirdi şimdi annesine gitti temizlik yapmaya.Bence de ayrı kaldık ya
Sende bayağı iş yapmışsın hamarat şey :)
Seyyan duysun senin hamaratlığını
ütüyü çok severim ben yaw :)temzlik yapan arkadalar bizede buyrun sadece ütüye el atsanız yeter......... nefret ediyorum ütüdeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnn... gerçi giyince güzel duruyo ama:)
yok canım ya okendi temizliğini bitirdi şimdi annesine gitti temizlik yapmaya.
o yüzden bu konuda hiç hava atmiycim bastırır beni
ütüyü çok severim ben yaw :)
canım şuan bi başka bişi buldum amaOooooo maşallah seyyanımıza
Karpuz güzeli demekten vazgeç en iyisi canım.
tunik mi, ferace mi
var mı resimleri :)
dafni biliyormusun bende hep dikiş dikmek istedim ama olmuyo ya hiç yakınmda kurs falan açılmadı... ablan ne kadar dikiyo nasıl ürünler etekde dikiyormu
ne buldun muhat,bak sana bi gözdağı gerek sanırımcanım şuan bi başka bişi buldum ama
karpuz güzeli daha güzel :)
ama yalan mı emaaaaaa
karpuz kötü meyve mi, o da yata yata büyüyo :)
evet işte bu yoğurtçu güzeli muhatyarın çekip koyarım resimlerini...şehirler arası sipariş alıyoruz canım ayrıca sadece giysi değil perde tül nevresim de diiyoruz açıkında reklam yapakitiraf etmek gerekirse gram yetenek yok bende bakalım bacım ne kaa yontabilecek beni
herkes marifetlerini saymak için senin yoğurt yapmanı beklemiş muhatcım gerçekten ama sen başlattın yoğurtçu güzeli
ayyyy emam canımOooooo maşallah seyyanımıza
Karpuz güzeli demekten vazgeç en iyisi canım.
ha şunu bileydinyok canım ya okendi temizliğini bitirdi şimdi annesine gitti temizlik yapmaya.
o yüzden bu konuda hiç hava atmiycim bastırır beni
ütüyü çok severim ben yaw :)
canım sen gönlümüzün birincisisin zatenkizlar napiyorsunuz bugun benim canim felaket sikiliyor kuranimida okudum ama niyeyse gecmedi disari atsammi kendimi acaba diyorum ama onuda canim istemiyor aff Allahim afff bugun bitmez bana gayri
seyyanim benim dualarda tamamlandi gec biraktim ama onumuzdeki hafta insallah yine 1. ben olacagim
duydum duydum....Bence de ayrı kaldık ya
Sende bayağı iş yapmışsın hamarat şey :)
Seyyan duysun senin hamaratlığını
bende sevmem ütüyü ama nedense inatla herşeyi ütülerimtemzlik yapan arkadalar bizede buyrun sadece ütüye el atsanız yeter......... nefret ediyorum ütüdeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnn... gerçi giyince güzel duruyo ama:)
canım şehirler arssı çalışıyosanız sevindimyarın çekip koyarım resimlerini...şehirler arası sipariş alıyoruz canım ayrıca sadece giysi değil perde tül nevresim de diiyoruz açıkında reklam yapakitiraf etmek gerekirse gram yetenek yok bende bakalım bacım ne kaa yontabilecek beni
herkes marifetlerini saymak için senin yoğurt yapmanı beklemiş muhatcım gerçekten ama sen başlattın yoğurtçu güzeli
ne buldun muhat,bak sana bi gözdağı gerek sanırım
yumruklarımı gördün dimi
zaten iki gündür halı koltuk yıkamaktan fena pazu yaptım hee
evet işte bu yoğurtçu güzeli muhat
ya dafniya aradım bulamadım ne desem diye
ayyyy emam canım
vazgeçmez bu keçi gibi
ha şunu bileydin
mutfakta ve temizlikte elime su dökemessin benim
canım sen gönlümüzün birincisisin zaten
duydum duydum....
bende sevmem ütüyü ama nedense inatla herşeyi ütülerim
gelelim canım hazır hızımızı alamamışken
canım 1000 ihlas okundu. yarın 41 yasin le ayetel kürsiyi okuycam inşaallah.hayalot 10+5 yasin 116 ihlas 100 enbiya
ema 36 yasin 150 ihlas 100 enbiya
seyyan 5 yasin 1000 ihlas
ecrin07 5 yasin 116 ihlas 100 enbiya
sevil61 5 yasin 116 ihlas 100 enbiya
eslemliva 10 yasin 500 ihlas 500 enbiya
krizantem 5 yasin 116 ihlas 100 enbiya
melek 181 5 yasin 116 ihlas 100 enbiya
nfy_9185 5 yasin 116 ihlas 100 enbiya
dafniya 5 yasin 116 ihlas 100 enbiya
elanor01 5 yasin 126 ihlas 100 enbiya
yliss 1 yasin
toplam
102 yasin
2704 ihlas
muhat sendeki mısır için okunanlarla bunları topla ve öyle bağışlansın
bağışlamasını kim yapacak bide????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?