Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ben soracaktım sen yazmışsın maşallah çiçeği burnunda anne ayy...çok güzel rabbim kuçağına alacağın günü de göstersin

Yumurtlak arkadaslarim bayraminiz kutlu olsun simdi cepten giritorum.esim saolsun kiyamadi bana
Ema canim ozel mesajina bakamadim.tel acamadi. Yarin ilkbfirsatta bakicam. Siz ne marifwtli aileymissiniZ

amin insallah canim seninde bayramin mubarek olsun

Bir mübarek Ramazan ayıda böyle geldi geçti,Allah tekrarını nasip etsin...
Hepinizin Ramazan bayramı mübarek olsun,nice mutlu huzurlu ve bol bebişli bayramlar temenni ederim,Allah'a emanet olun iyi bayramlar...

seninde bayramin mubarek olsun canim hayirli bayramlar

kızlarr hepinizin bayramını kutluyorummm,bir dahaki bayrama bebişlerimizle gireriz inşallahh..

sanada iyi bayramlar canim

kizlar dun aglamaktan bi hal oldum hickira hickira agladim..bayramlasmak icin esimin dayisina gittik keske ben gitmeseydim,karisi dediki bebek yokmu,bende artik yeter gibisinden,yenge her gordugunde soruyosun olsa duyarsin dedim,niye dogurmuyon diyo,bende dedimki benim oluyoda sirf keyfimden dogurmuyom,kadin susmuyo yaa Allah in cezasi kadin.sinirlerimi oynatti..eee dedi seni boyle biz bosunami tasiycaz bebek ne yok dedi..bende dedim sen niye rahatsiz oldun anlamadim benim esim menmnun benden,ben memnun deyilim diyo,bende dedimki Allah hayirlisini versin en sonun da onun acisina bastim yani,niye dogurdum seni demektense hic olmasin dedim...bu kadinin 4 oglu vardi,birisine tren carpti vefat etti,biri losemiden vefat eti..birisi alkolik annesini dovuyo,birisi saglam sukur..bunlari yasamis biri olarak bana bunlari soyledi kadin yaa..ama anladi en sonunda dogru boyle evladin olmasindansa hic olmasin dedi en sonunda,oglu bayram gunu icki kokuyodu,esime mesaj attim gidelim bu kadin canimi sikti dedim oda hemen iceri geldi kalkalim diye geldik...yalniz kaldigim andada aglamaya basladim...zaten benim derdim bana yetiyo,garipligimemi yaniyim,bebeyim olmadigina bu sozleremi.yok duruyo duruyo lafi bana dokunduruyo,ordada bi suru bebek vardi,herkes kendi bebeyini anlatiyo,esim birini almis opup koklarken gordum herkez ona bakiyodu aciyarak...cok icime oturdu o goruntu gozumun onunden gitmiyo..Rabbimhayirlisiyla bizede versin

cnm sıkma canını diyecem ama biliyorum işe yaramayacak,bide böyle düşüncesiz insanlara sinir oluyorum acaba kendilerimi yaratmışki çocuklarını biliçsizce konuşuolar işte neyseki ağzının payını vermişsin banada ablamın kayınvalidesi dediki sen kime çektin diyo,hey Allahım, Allahım inşallah bizimde eşlerimizinde yüzünü güldürürde böyle insanlara kapak olur..

canım çok üzüldüm ben yaaaaa
napcan canım o kdaın sussa başkaları konuşacak
anlamamış olması ve boşuna mı taşıyacaz demesi de bi garip.
aşını işini o mu veriyor da sanki.
bak bunlar sınav isyana düşme be canım olur mu??
sen bu güne bugünnnnnn anne adayısın :):):)
zaten senin duan da hayır lı evlat değil mi?
geç olsun ama rabbimin rızasına uygun olsun..

sa kızlr nasılsınz.... nekadar zor üzüldüm canım ama ahil insanlara laf anlatmak çok zor... benmde canım sıkkın bu köyde doğru düzün kimseyi tanımıyoruz ilk defa bu bayram cemaatle bayramlaşmak için evlerine gitiik kadın bana kibirlisin hiç evden dışarı çıkmıyorsun vs falan dünyanın lafını söyledi çok üzüdüm oysaki buraya dılardan gelen benim dedim bir yıl ldu hoşgeldinz hocam demek iiçin bile iki aileden başka kimse gelmedi tanımadığı insanların evine girip çıkamam benim hakkımda bi slamımı almayan inslar nasıl böyle konuşur dedim ordan çıkıp b<şk yere gttik bu seferde hamile olduğumu söyledi başka bi teyze yok diyorum kadın inanmıyo kim dediyse mille hamile ondan çıkmıyo demiş ama ortda bişey yok gittiğimiz bi çok yerde bunu söylediler yok diyorum inanmıyorlar bende sizn işinz gücnüz yok hocayı ve ailesini mi çekiştiriyorsunuz dedim.... şimdi bide bunun dedikodusunuyaparlar

Allahtan cemaatteler canım şükret, ya yalanın, dedikodunun günah oldugunu bilmeselerdi napardın????
3 ay sonra karnın niye çıkmadı diye gelirler, ondan sonra bol bol la havle çekersin

muhat şevval orucunu tutacakmısın ben 14 gibi hasta olmam inş. olursam onda sonra tutmayı düşünüyorum bana arkadaş ol....

muhat şevval orucunu tutacakmısın ben 14 gibi hasta olmam inş. olursam onda sonra tutmayı düşünüyorum bana arkadaş ol....
düşünüyorum canım ben de inşaallah tutcam :)
olaram tabiki oruç arkadaşım benim

kızlar ya benim kanamam geldi anlamadım ne oldu doğm kontrol hapı yaparmış,ben bu şekilde namaz kılabilirmiyim vede kuran okuyabilirmiyim acaba bilgisi olan varsa beni bi aydınlatsın 3 gündür duaları bekletiyorm emin olamadığım için

sanada iti bayramlar cnm,zaten cok ciddi olmak yakismiyor boyle cok guzelsin guluuum

ahhhh insallah her yil derim kendime belki seneye ramazanda bebekim olur diye ama olmadi,bende artik demiyorum icimden geciriyorum..

Olacak inşallah Allah'ın izniyle canım

Hepsi senin olsun canımmmm

Bir mübarek Ramazan ayıda böyle geldi geçti,Allah tekrarını nasip etsin...
Hepinizin Ramazan bayramı mübarek olsun,nice mutlu huzurlu ve bol bebişli bayramlar temenni ederim,Allah'a emanet olun iyi bayramlar...

Seninde bayramın mübarek olsun canım nehiri öp bizim için

kızlarr hepinizin bayramını kutluyorummm,bir dahaki bayrama bebişlerimizle gireriz inşallahh..

Aminnnn canım

Yumurtlak arkadaslarim bayraminiz kutlu olsun simdi cepten giritorum.esim saolsun kiyamadi bana
Ema canim ozel mesajina bakamadim.tel acamadi. Yarin ilkbfirsatta bakicam. Siz ne marifwtli aileymissiniZ

Canımsınnnnn

Ne anlıyorlar mutlu olunması gereken bayramlarda laf sokup insanları üzmekten ya
Bu lafları söyleyenleri utandırsın Yüce Mevlam inşallahhhhhhhhh.
İnsanı bayram ziyaretine gittiğine pişman ediyolar ya

Evden çıkmayıp kimseyle görüşmeyince kibirli mi oluyormuş insan hayret ne acaip insanlar var.
Hamile söylentisi gerçek olur inşallah canım

cnm benim ben dualarimi okudum..ama ihlasin sayisi degismis galiba kac tana okumaliyim....ayrica cnm sen beni sil en iyisi baksana duzgun bi sekilde okuyamiyorum,insanlarin hakkina giriyorum ve cook rahatsiz oluyorum...sen beni sil ama gene okurum eksiklere eklersin....ne yapmam gerektigini bile unutuyorum,dualari okumam gerektigini unutuyorum,ayin 19 trafik sinavim var bu kafayla ben alamam ehliyet felan..olursa dualarinizla olur insallah...kizlaar bana bi dua edin ayin 19 nda trafik sinavim var hollandacadan giricem,hala anlamadigim kelimeler var..insallah alirim sinavi dua edin emi,bebek gelmiyo bari ehliyetim gelsin..bebek gelseydi ehliyet olmasada olurdu...

bilmiyorum zevk aliyolar iste,bikerede soyleyip cekilmedi resmen sabrimi denedi..Allah im ne olur ver bizede

geçmiş bayramınız mübarek olsun kızlarAnca gelebildim yoğunluktan..
Nekadarzorum ne olur üzülme..böyle cahil insanlar var işte..ama rabbim sınavdan geçiriyor sabır canım..elbet mükafatını görüceksin tüm kalbimle inanıyorum
Geçmişe bakamadım tam ama kılar nasılsınız iyimisiniz
seyyanım ben dualarımı karıştırdım iyice listeyi takip edemiyorum artık heleki ramazandan beri:26:çok özür dilerim hepinizden.:26:sanırım ihlas sayısı değişmiş.geçen haftaki bağışlandımı bilmiyorum ama ben okuyamadım onu yarın okuyacağım inşallah.hakkınızı helal edin.bu hafta için son okuyuşum olabilir:26:yine haber veririm sana ama haftaya pazartesi tatile çıkıyoruz eylüle kadar olamıycam.ordayken okurum dualarımı ama sizlere haber veremem.en iyisi 2 haftalığına okumamak sanırım karışıklık olmaması adına:26:
bizde iyiyiz çok şükür minnaklayavaş yavaş tekmeler başladı hissediyorum kıpırtılarını son 4-5 gündürrabbim sizlerede yaşatsın inşallah bu duygularıöpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…