dr.da aynısını söyledi canım ama suda çok zorluyor içtiğim gibi çıkarıyorum inşallah bi kaç haftaya düzelecek inşallahhh
o seviyor ama ben içemiyorummmmmm
5haftacık kaldı teyzesi zorluyor ama napalım iyi olsun hiç önemli değil bu arada giremediğim için bilmiyorsunuz tabi biz kalp atışlarımızı gördük şükür haftaya da duyarız dedi dr. amcası inşalllahhh
bu sene ben garip kaldim..esimin ailesi hepsi turkiyede,tek k.babam burda yani 3 kisi giriyoruz bayrama..yarilisi nasip bu sene boyleymis..bakalim belki seneye hic nasip olmayacak...Rabbim bizlere hayir versin bu mubarek gunler hatrina,,bebekversin bol bol insallah...hayirli bayramlar...
Bir mübarek Ramazan ayıda böyle geldi geçti,Allah tekrarını nasip etsin...
Hepinizin Ramazan bayramı mübarek olsun,nice mutlu huzurlu ve bol bebişli bayramlar temenni ederim,Allah'a emanet olun iyi bayramlar...
kızlarr hepinizin bayramını kutluyorummm,bir dahaki bayrama bebişlerimizle gireriz inşallahh..
kizlar dun aglamaktan bi hal oldum hickira hickira agladim..bayramlasmak icin esimin dayisina gittik keske ben gitmeseydim,karisi dediki bebek yokmu,bende artik yeter gibisinden,yenge her gordugunde soruyosun olsa duyarsin dedim,niye dogurmuyon diyo,bende dedimki benim oluyoda sirf keyfimden dogurmuyom,kadin susmuyo yaa Allah in cezasi kadin.sinirlerimi oynatti..eee dedi seni boyle biz bosunami tasiycaz bebek ne yok dedi..bende dedim sen niye rahatsiz oldun anlamadim benim esim menmnun benden,ben memnun deyilim diyo,bende dedimki Allah hayirlisini versin en sonun da onun acisina bastim yani,niye dogurdum seni demektense hic olmasin dedim...bu kadinin 4 oglu vardi,birisine tren carpti vefat etti,biri losemiden vefat eti..birisi alkolik annesini dovuyo,birisi saglam sukur..bunlari yasamis biri olarak bana bunlari soyledi kadin yaa..ama anladi en sonunda dogru boyle evladin olmasindansa hic olmasin dedi en sonunda,oglu bayram gunu icki kokuyodu,esime mesaj attim gidelim bu kadin canimi sikti dedim oda hemen iceri geldi kalkalim diye geldik...yalniz kaldigim andada aglamaya basladim...zaten benim derdim bana yetiyo,garipligimemi yaniyim,bebeyim olmadigina bu sozleremi.yok duruyo duruyo lafi bana dokunduruyo,ordada bi suru bebek vardi,herkes kendi bebeyini anlatiyo,esim birini almis opup koklarken gordum herkez ona bakiyodu aciyarak...cok icime oturdu o goruntu gozumun onunden gitmiyo..Rabbimhayirlisiyla bizede versin
canım çok üzüldüm ben yaaaaakizlar dun aglamaktan bi hal oldum hickira hickira agladim..bayramlasmak icin esimin dayisina gittik keske ben gitmeseydim,karisi dediki bebek yokmu,bende artik yeter gibisinden,yenge her gordugunde soruyosun olsa duyarsin dedim,niye dogurmuyon diyo,bende dedimki benim oluyoda sirf keyfimden dogurmuyom,kadin susmuyo yaa Allah in cezasi kadin.sinirlerimi oynatti..eee dedi seni boyle biz bosunami tasiycaz bebek ne yok dedi..bende dedim sen niye rahatsiz oldun anlamadim benim esim menmnun benden,ben memnun deyilim diyo,bende dedimki Allah hayirlisini versin en sonun da onun acisina bastim yani,niye dogurdum seni demektense hic olmasin dedim...bu kadinin 4 oglu vardi,birisine tren carpti vefat etti,biri losemiden vefat eti..birisi alkolik annesini dovuyo,birisi saglam sukur..bunlari yasamis biri olarak bana bunlari soyledi kadin yaa..ama anladi en sonunda dogru boyle evladin olmasindansa hic olmasin dedi en sonunda,oglu bayram gunu icki kokuyodu,esime mesaj attim gidelim bu kadin canimi sikti dedim oda hemen iceri geldi kalkalim diye geldik...yalniz kaldigim andada aglamaya basladim...zaten benim derdim bana yetiyo,garipligimemi yaniyim,bebeyim olmadigina bu sozleremi.yok duruyo duruyo lafi bana dokunduruyo,ordada bi suru bebek vardi,herkes kendi bebeyini anlatiyo,esim birini almis opup koklarken gordum herkez ona bakiyodu aciyarak...cok icime oturdu o goruntu gozumun onunden gitmiyo..Rabbimhayirlisiyla bizede versin
Allahtan cemaatteler canım şükret, ya yalanın, dedikodunun günah oldugunu bilmeselerdi napardın????sa kızlr nasılsınz.... nekadar zor üzüldüm canım ama ahil insanlara laf anlatmak çok zor... benmde canım sıkkın bu köyde doğru düzün kimseyi tanımıyoruz ilk defa bu bayram cemaatle bayramlaşmak için evlerine gitiik kadın bana kibirlisin hiç evden dışarı çıkmıyorsun vs falan dünyanın lafını söyledi çok üzüdüm oysaki buraya dılardan gelen benim dedim bir yıl ldu hoşgeldinz hocam demek iiçin bile iki aileden başka kimse gelmedi tanımadığı insanların evine girip çıkamam benim hakkımda bi slamımı almayan inslar nasıl böyle konuşur dedim ordan çıkıp b<şk yere gttik bu seferde hamile olduğumu söyledi başka bi teyze yok diyorum kadın inanmıyo kim dediyse mille hamile ondan çıkmıyo demiş ama ortda bişey yok gittiğimiz bi çok yerde bunu söylediler yok diyorum inanmıyorlar bende sizn işinz gücnüz yok hocayı ve ailesini mi çekiştiriyorsunuz dedim.... şimdi bide bunun dedikodusunuyaparlar
düşünüyorum canım ben de inşaallah tutcam :)muhat şevval orucunu tutacakmısın ben 14 gibi hasta olmam inş. olursam onda sonra tutmayı düşünüyorum bana arkadaş ol....
sanada iti bayramlar cnm,zaten cok ciddi olmak yakismiyor boyle cok guzelsin guluuum
ahhhh insallah her yil derim kendime belki seneye ramazanda bebekim olur diye ama olmadi,bende artik demiyorum icimden geciriyorum..
ahh canım ya ne kadan duygusallaşmış babacığın..Rabbim torunlarının mürüvvetini görmeyi nasip etsin inşallah..sana da geçmiş olsun tekrar çabucak toparlanın meleğinle inş..
İyi Bayramlar Seyyan sultaann dualrına yürekten amin diyorumm
bayıldım çikolatalarınaa BAYRAMIN mübarek olsun tatlımm.amin canı yürekten inşş
Canım yaa sen de mi garipsin uzaktasın ailendenn..ben de kocişle yalnızım bu bayramda..üst katta kp ile 2 tane görümcek var dostlar başınaa..anacığımla kardeşceğizlerim memlkette..bir kardeşimi buraya evlendiridm 1.5 ay önce bir onu görebileceğim inş..amin inşaallah bebeklerimz le bize çifter bayram olsun inşallah sonraki bayramlarımız
Bir mübarek Ramazan ayıda böyle geldi geçti,Allah tekrarını nasip etsin...
Hepinizin Ramazan bayramı mübarek olsun,nice mutlu huzurlu ve bol bebişli bayramlar temenni ederim,Allah'a emanet olun iyi bayramlar...
kızlarr hepinizin bayramını kutluyorummm,bir dahaki bayrama bebişlerimizle gireriz inşallahh..
Yumurtlak arkadaslarim bayraminiz kutlu olsunsimdi cepten giritorum.esim saolsun kiyamadi bana
Ema canim ozel mesajina bakamadim.tel acamadi. Yarin ilkbfirsatta bakicam. Siz ne marifwtli aileymissiniZ
kizlar dun aglamaktan bi hal oldum hickira hickira agladim..bayramlasmak icin esimin dayisina gittik keske ben gitmeseydim,karisi dediki bebek yokmu,bende artik yeter gibisinden,yenge her gordugunde soruyosun olsa duyarsin dedim,niye dogurmuyon diyo,bende dedimki benim oluyoda sirf keyfimden dogurmuyom,kadin susmuyo yaa Allah in cezasi kadin.sinirlerimi oynatti..eee dedi seni boyle biz bosunami tasiycaz bebek ne yok dedi..bende dedim sen niye rahatsiz oldun anlamadim benim esim menmnun benden,ben memnun deyilim diyo,bende dedimki Allah hayirlisini versin en sonun da onun acisina bastim yani,niye dogurdum seni demektense hic olmasin dedim...bu kadinin 4 oglu vardi,birisine tren carpti vefat etti,biri losemiden vefat eti..birisi alkolik annesini dovuyo,birisi saglam sukur..bunlari yasamis biri olarak bana bunlari soyledi kadin yaa..ama anladi en sonunda dogru boyle evladin olmasindansa hic olmasin dedi en sonunda,oglu bayram gunu icki kokuyodu,esime mesaj attim gidelim bu kadin canimi sikti dedim oda hemen iceri geldi kalkalim diye geldik...yalniz kaldigim andada aglamaya basladim...zaten benim derdim bana yetiyo,garipligimemi yaniyim,bebeyim olmadigina bu sozleremi.yok duruyo duruyo lafi bana dokunduruyo,ordada bi suru bebek vardi,herkes kendi bebeyini anlatiyo,esim birini almis opup koklarken gordum herkez ona bakiyodu aciyarak...cok icime oturdu o goruntu gozumun onunden gitmiyo..Rabbimhayirlisiyla bizede versin
sa kızlr nasılsınz.... nekadar zor üzüldüm canım ama ahil insanlara laf anlatmak çok zor... benmde canım sıkkın bu köyde doğru düzün kimseyi tanımıyoruz ilk defa bu bayram cemaatle bayramlaşmak için evlerine gitiik kadın bana kibirlisin hiç evden dışarı çıkmıyorsun vs falan dünyanın lafını söyledi çok üzüdüm oysaki buraya dılardan gelen benim dedim bir yıl ldu hoşgeldinz hocam demek iiçin bile iki aileden başka kimse gelmedi tanımadığı insanların evine girip çıkamam benim hakkımda bi slamımı almayan inslar nasıl böyle konuşur dedim ordan çıkıp b<şk yere gttik bu seferde hamile olduğumu söyledi başka bi teyze yok diyorum kadın inanmıyo kim dediyse mille hamile ondan çıkmıyo demiş ama ortda bişey yok gittiğimiz bi çok yerde bunu söylediler yok diyorum inanmıyorlar bende sizn işinz gücnüz yok hocayı ve ailesini mi çekiştiriyorsunuz dedim.... şimdi bide bunun dedikodusunuyaparlar
Olacak inşallah Allah'ın izniyle canım
Hepsi senin olsun canımmmm
Seninde bayramın mübarek olsun canım nehiri öp bizim için
Aminnnn canım
Canımsınnnnn
Ne anlıyorlar mutlu olunması gereken bayramlarda laf sokup insanları üzmekten ya
Bu lafları söyleyenleri utandırsın Yüce Mevlam inşallahhhhhhhhh.
İnsanı bayram ziyaretine gittiğine pişman ediyolar ya
Evden çıkmayıp kimseyle görüşmeyince kibirli mi oluyormuş insan hayret ne acaip insanlar var.
Hamile söylentisi gerçek olur inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?