Allah kabul etsin canm başınız saolsun...kızlar hepinize çok teşekkür ederim
eşimin diğer dedesi vefat etti. bi kaç günlüğüne zonguldak'a gitmiştik acil dönüş yaptık otobüste tefriciye okumya başladım ama yetiştiremedim
saolsun seyyan hızır gibi yetişti, namazı o kıldı, burda da dağıtılmasına vesile oldu.
rabbim kabirlerinde beleyen yakınlarınıza da iletsin bu duaları inşaallah.
sizi gerçekten çooooooookkkkkkkkk seviyorum.
2 gün daha olmayacagım ama dayanamayıp yarın net paketi alabilirim. gelen çagrı atsın yarın rahatım ama sonraki gün helvamız var. rahat ol...amayabilirim.
Muhat se ne zaman çocuk dusunuyosun, yapmiycan mi Daha?Hayır mi yenge niye soruyon?Yok ben değilde BURAYA gelip gidnler soruyoMerak edenler gelip bana sorsun, ben veririm cevaplarını...Offf ya artik
canım benim ne denir ki başın saolsun Rabbim cennetinde kavustursun sizleriinşallahkızlar annemi kaybettim cuma günükollarımda can verdi.
Canımm bizde seni çok seviyoruz Rabbim mekanını cennet etsinkızlar hepinize çok teşekkür ederim
eşimin diğer dedesi vefat etti. bi kaç günlüğüne zonguldak'a gitmiştik acil dönüş yaptık otobüste tefriciye okumya başladım ama yetiştiremedim
saolsun seyyan hızır gibi yetişti, namazı o kıldı, burda da dağıtılmasına vesile oldu.
rabbim kabirlerinde beleyen yakınlarınıza da iletsin bu duaları inşaallah.
sizi gerçekten çooooooookkkkkkkkk seviyorum.
2 gün daha olmayacagım ama dayanamayıp yarın net paketi alabilirim. gelen çagrı atsın yarın rahatım ama sonraki gün helvamız var. rahat olamayabilirim.
ne saçma tipler bunlar yaaaa bırak takma diyeceğim ama insan sinir oluyorMuhat se ne zaman çocuk dusunuyosun, yapmiycan mi Daha?Hayır mi yenge niye soruyon?Yok ben değilde BURAYA gelip gidnler soruyoMerak edenler gelip bana sorsun, ben veririm cevaplarını...Offf ya artik
canım benimmmmm Rabbim sabır versin mekanını cennet etsinnnn......kızlar annemi kaybettim cuma günükollarımda can verdi.
korkma canım içini ferah tut dr.un bişey olmaz dediyse korkma farklı bişeyden dolayı olabilir belki bugün gideceksin sanırım Dr.a inşallah güzel haberlerle gelirsin bizlereslm canlar artık kimsecikler gelmiyo gerçi bende çok gelemiyorum tedavi süreci bayağı stress oluyo insan,bakıp çıkıyorum bende,enson cuma günü dra gittiğimde 7 yumoş olduğunu söylemişti,perşembede yumurta toplanacaktı ancak dün benim kanamam başladı dr bişey olmaz dedi ama pek normal değil gibi yani çok fazla umudum kalmadı yarın tekrar dra gitcez canım sıkkın anlayacağınız,Rabbim hayırlısını versin inşallahhgrşrz
Allah kabul etsin canm başınız saolsun...
2 yıl bitti benim hala aynı sözleri duyuyorum hatta tedaviyle olacagını bilenler bile tekrar tekrar tedavi ne zaman olacaksın hadi bebiş olsun bile diyolar sanki kolay bişey
canım benim ne denir ki başın saolsun Rabbim cennetinde kavustursun sizleriinşallah
sanki bakkaldan ekmek alıyorsun YARABBİM yaaa ben bu tipleri boğmak istiyorum valla
cok sinir oldugum biri vardı konusmak bile istemem kendiside bilir sırf canımı acıtmak için konuşur..
o birine dedim zaten yapmayı beceremiyoz öğretsene öğretemiceksende hazır yap veriver bana dedim sustu aaa dedi dönüp gitti
dedikten sonra utandım herkesin içinde öyle dedim diye ama kusura bakmasın hak etti...
HAK EDENE HAK ETTİĞİ CEVAP TARAFIMDAN VERİLİR
BİZİMKİ HALA DAHA OLSUN İSTEMEZ...aranıyorlar ama tatlım napalım ohhh içimin yağları eridi valla okuyunca acaip sinir olurum benim de k.v herkesin içinde yapın deyip dururdu en sonunda siparişi verdik yola çıkmış dedim de sustu bi daha sormadı valla insanlar zorla terbiyemizi bozuyorlar naparsın
BİZİMKİ HALA DAHA OLSUN İSTEMEZ...
benimde her olmayısında kv. içinden kesin ohh diyodur diye gecer daha cok üzülürüm
asıl problemin oğlundan oldugunu kabul etmiyo benm adet düzensizliklerime mana buluyo...hadi yaa ne biçim insan bunlar yaa evlatlarının mutlu olmasını istemiyorlar cidden nasıl sinir oldum şimdi seninkine
istememesinin bir gerekçesi var mı acaba çok merak ettim
asıl problemin oğlundan oldugunu kabul etmiyo benm adet düzensizliklerime mana buluyo...
acıkcası tam olarak bilmiyorumda ama iki lafından birisi olmasın varsın zaten borc var nasıl bakcanız hiç olmasa daha iyi ız-vır zıvır bi sürü sey işte
canm benim eşimin babasından dünyakadar borç var öde öde bitmez zaten eee ben cocuk için bunumu beklicem..Allahım Allahım sanane benimle mi kazanıyorsun nerden bileceksin bakıp bakamayacağımızı Allahım yaaa
Rabbim bunları nasıl biliyorsa öyle yapsın emi
Canımm bizde seni çok seviyoruz Rabbim mekanını cennet etsin
ne saçma tipler bunlar yaaaa bırak takma diyeceğim ama insan sinir oluyor
canım benimmmmm Rabbim sabır versin mekanını cennet etsinnnn......
korkma canım içini ferah tut dr.un bişey olmaz dediyse korkma farklı bişeyden dolayı olabilir belki bugün gideceksin sanırım Dr.a inşallah güzel haberlerle gelirsin bizlere
başınız sağolsun mekanları cennet olsun
Allah rahmet eylesin cnm,mekanı cennet olsun,sizlerede sabır versin inşallah
kızlar başınızsaolsun allah rahmeti ile muamele eylesin sizlerede sabır versin hz Allah... sibelcim çok üzüldüm canım Hz Allah yardımcın olsun...hz Allah cenneti ile mükafatlandırsın orda buluştursun bizleri sevdiklerimzle inşaallah cemali ile şereflendirsin bizleride...
canm benim eşimin babasından dünyakadar borç var öde öde bitmez zaten eee ben cocuk için bunumu beklicem..
neyse napalım beklememiz gerekiyosa beklicez mecburen elden bişey gelmiyo malesef
amin inşALLAH canım
aynen canım cekiyoz işte nereye kadar cekeceksek...hadi yaa onların ceremesini siz çekiyorsunuz yani ama boşver sen onu bebiş rızkıyla bereketiyle gelir yeter ki Rabbim nasip etsin biz bunca özlem içindeyken insanların böyle konuşması çok sinir bozucu çokkkk
canım şimdi nasılsınnn? okumamızı istediğin bir dua var mı?
cok sinir oldugum biri vardı konusmak bile istemem kendiside bilir sırf canımı acıtmak için konuşur..
o birine dedim zaten yapmayı beceremiyoz öğretsene öğretemiceksende hazır yap veriver bana dedim sustu aaa dedi dönüp gitti
dedikten sonra utandım herkesin içinde öyle dedim diye ama kusura bakmasın hak etti...
HAK EDENE HAK ETTİĞİ CEVAP TARAFIMDAN VERİLİR
asıl problemin oğlundan oldugunu kabul etmiyo benm adet düzensizliklerime mana buluyo...
acıkcası tam olarak bilmiyorumda ama iki lafından birisi olmasın varsın zaten borc var nasıl bakcanız hiç olmasa daha iyi ız-vır zıvır bi sürü sey işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?