Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

başınız sağolsun mekanları cennet olsun

Allah kabul etsin canm başınız saolsun...

Muhat se ne zaman çocuk dusunuyosun, yapmiycan mi Daha?Hayır mi yenge niye soruyon?Yok ben değilde BURAYA gelip gidnler soruyoMerak edenler gelip bana sorsun, ben veririm cevaplarını...Offf ya artik

2 yıl bitti benim hala aynı sözleri duyuyorum hatta tedaviyle olacagını bilenler bile tekrar tekrar tedavi ne zaman olacaksın hadi bebiş olsun bile diyolar sanki kolay bişey

kızlar annemi kaybettim cuma günü kollarımda can verdi.
canım benim ne denir ki başın saolsun Rabbim cennetinde kavustursun sizleriinşallah

Canımm bizde seni çok seviyoruz Rabbim mekanını cennet etsin
Muhat se ne zaman çocuk dusunuyosun, yapmiycan mi Daha?Hayır mi yenge niye soruyon?Yok ben değilde BURAYA gelip gidnler soruyoMerak edenler gelip bana sorsun, ben veririm cevaplarını...Offf ya artik
ne saçma tipler bunlar yaaaa bırak takma diyeceğim ama insan sinir oluyor
kızlar annemi kaybettim cuma günü kollarımda can verdi.
canım benimmmmm Rabbim sabır versin mekanını cennet etsinnnn......
korkma canım içini ferah tut dr.un bişey olmaz dediyse korkma farklı bişeyden dolayı olabilir belki bugün gideceksin sanırım Dr.a inşallah güzel haberlerle gelirsin bizlere

sanki bakkaldan ekmek alıyorsun YARABBİM yaaa ben bu tipleri boğmak istiyorum valla

sanki bakkaldan ekmek alıyorsun YARABBİM yaaa ben bu tipleri boğmak istiyorum valla

cok sinir oldugum biri vardı konusmak bile istemem kendiside bilir sırf canımı acıtmak için konuşur..
o birine dedim zaten yapmayı beceremiyoz öğretsene öğretemiceksende hazır yap veriver bana dedim sustu aaa dedi dönüp gitti
dedikten sonra utandım herkesin içinde öyle dedim diye ama kusura bakmasın hak etti...

HAK EDENE HAK ETTİĞİ CEVAP TARAFIMDAN VERİLİR

aranıyorlar ama tatlım napalım ohhh içimin yağları eridi valla okuyunca acaip sinir olurum benim de k.v herkesin içinde yapın deyip dururdu en sonunda siparişi verdik yola çıkmış dedim de sustu bi daha sormadı valla insanlar zorla terbiyemizi bozuyorlar naparsın

BİZİMKİ HALA DAHA OLSUN İSTEMEZ...
benimde her olmayısında kv. içinden kesin ohh diyodur diye gecer daha cok üzülürüm

BİZİMKİ HALA DAHA OLSUN İSTEMEZ...
benimde her olmayısında kv. içinden kesin ohh diyodur diye gecer daha cok üzülürüm

hadi yaa ne biçim insan bunlar yaa evlatlarının mutlu olmasını istemiyorlar cidden nasıl sinir oldum şimdi seninkine
istememesinin bir gerekçesi var mı acaba çok merak ettim

hadi yaa ne biçim insan bunlar yaa evlatlarının mutlu olmasını istemiyorlar cidden nasıl sinir oldum şimdi seninkine
istememesinin bir gerekçesi var mı acaba çok merak ettim
asıl problemin oğlundan oldugunu kabul etmiyo benm adet düzensizliklerime mana buluyo...
acıkcası tam olarak bilmiyorumda ama iki lafından birisi olmasın varsın zaten borc var nasıl bakcanız hiç olmasa daha iyi ız-vır zıvır bi sürü sey işte

Allahım Allahım sanane benimle mi kazanıyorsun nerden bileceksin bakıp bakamayacağımızı Allahım yaaa
Rabbim bunları nasıl biliyorsa öyle yapsın emi

Allahım Allahım sanane benimle mi kazanıyorsun nerden bileceksin bakıp bakamayacağımızı Allahım yaaa
Rabbim bunları nasıl biliyorsa öyle yapsın emi
canm benim eşimin babasından dünyakadar borç var öde öde bitmez zaten eee ben cocuk için bunumu beklicem..
neyse napalım beklememiz gerekiyosa beklicez mecburen elden bişey gelmiyo malesef

amin inşALLAH canım

inşALLAH canım inşALLAH

canm benim eşimin babasından dünyakadar borç var öde öde bitmez zaten eee ben cocuk için bunumu beklicem..
neyse napalım beklememiz gerekiyosa beklicez mecburen elden bişey gelmiyo malesef

hadi yaa onların ceremesini siz çekiyorsunuz yani ama boşver sen onu bebiş rızkıyla bereketiyle gelir yeter ki Rabbim nasip etsin biz bunca özlem içindeyken insanların böyle konuşması çok sinir bozucu çokkkk

hadi yaa onların ceremesini siz çekiyorsunuz yani ama boşver sen onu bebiş rızkıyla bereketiyle gelir yeter ki Rabbim nasip etsin biz bunca özlem içindeyken insanların böyle konuşması çok sinir bozucu çokkkk
aynen canım cekiyoz işte nereye kadar cekeceksek...
Rabbim bebek konusunda bari yüzümüzü güldrüsün inşallah

ne bicim kaynanaymis o yaaa kadinligindan suphe ettim dua edip seni teselli edecegi yerde sana bu laflari soyleme hakkinda nasil goruyor anlayamadim hayirlisiyla olacak arkadasim sen canini sikma her gelende rizkiyla gelir bide su elalem isi var dimi elalemin agzi torba degil malesef buzemiyorsun ama iyi soylemissin ohhh yarasin bidahada soramaz sana iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…