ne bicim kaynanaymis o yaaa kadinligindan suphe ettim dua edip seni teselli edecegi yerde sana bu laflari soyleme hakkinda nasil goruyor anlayamadim hayirlisiyla olacak arkadasim sen canini sikma her gelende rizkiyla gelir bide su elalem isi var dimi elalemin agzi torba degil malesef buzemiyorsun ama iyi soylemissin ohhh yarasin bidahada soramaz sana iste
tam kaynana canım sürahi hanım yanında halt etmiş
canım hala adet olamadım bugün test yaptım tabiki negatif şimdi söktürücü başladım bakarsın hemen olurumda başlarım tedaviye..
bu arada sen nasılsın canım son günlerin iyi vedalaş yavrunla hatta söyle bizimkileride tutsun getirsin
öyle canım inşallah oda görür halimi...soyluyorum canim tut kulaklarindan arkadaslarini anneleri sabirsizlaniyor diyorum insallah dinler sozumu bende sanci bekliyorum yok gelmek bilmedi ayin besinde suni sanci verecek gelmezse tirsmaya basladim insallah senin hakkindada en hayirlisi olsun bazen stresten gelmiyor isteo kaynanatoru Allah bildigi gibi yapsin icine insaf versin insallah kimse bizi biz gibi anlamiyor sanki ismarlamalik sey istedigimiz
öyle canım inşallah oda görür halimi...
hele aneme bakıcı demesini hiç unutamam..
ohss oldu benm opudan sonra hastanede yatıcaktım yatmak istemedim serumları aldım kendim evde taktım k.v. bi kez olsu anneme yardım etmedi..
bütün gün geldi benm evde oturdu..gaz problemim oluyodu sürekli kolumda serumla odadan cıkıyodum sonra bi ara kavga ettik ben sizi şöyle düşünüyom böyle düşünüyom demeye kalktı bende o zaman madem düşünüyon niye bi kap yemek yapmadın kolumda serumla 10 kere dışarı çıktım noldu diye bile sormuyon dedim...
(annemden için )BAKICI getirdin ya o yapsın o sorsun dedi
o gün benm için tam anlamıyla bitti..
sende stres yapma canım güzelce doğuracaksın ben inanıyorum yeterki sancıların gelince sakin ol..
Rabbimkolay doğum nasip etsin dualarımdasın canım
Iyi yürekli arkadaşlarım sonunda bende hamileyim bu haberi ne zaman vereceğimi tahmin bile edemezdim aama rabbim mucizemi bana gönderrdi şükürler olsun. Rabbim hepinize en kısa zamanda yaşamayı nasip eder işallah.
kizlar basiniz sagolsun yerleri cennet olsun insallah sibelcim annene cok uzuldum ama soylenecek soz inne lillahi ve inne ileyhi raciun icin aciyordur eminim ama sabir arkadasim bebegin icin
sukurler olsun canim boyle bir haber alabilmek iyi geldi kucaginada alirsin insallah bebisini
canım her şerde bi hayır vardır derler yaa işte o zamandan sonra eşimle daha iyi olduk inşallah hepte öyle oluruz..hic hos sey degil canim ama malesef bazen boyle seyler oluyor ohssi biliyorum bende olmustum ama senin kadar kotu olmadim neyse sen esinle iyi ol gerisi bos sakin takma kafana morale ihtiyacimiz var
Iyi yürekli arkadaşlarım sonunda bende hamileyim bu haberi ne zaman vereceğimi tahmin bile edemezdim aama rabbim mucizemi bana gönderrdi şükürler olsun. Rabbim hepinize en kısa zamanda yaşamayı nasip eder işallah.
canım her şerde bi hayır vardır derler yaa işte o zamandan sonra eşimle daha iyi olduk inşallah hepte öyle oluruz..
Rabbim yuvalarımızdan sevgiyi mutlulugu hayırlı evladı eksik etmesin inşallah
Tanısmıyoruz canım ama ayyy ne güzel bi haber buuu darısı bize inşallahhh
inşallah canımmamin işallah hepiniz en kısa zamanda yaaşayın.
canım tebrik ederim sen tedavi demiyidn yoksa seni yormadan mı geldi bebişin belirtilerin nelerdi nasıl anladın hamile olduğunu.... tebrik ederim çok çok sevindim...amin işallah hepiniz en kısa zamanda yaaşayın.
kızlar hatimler ne alemde benmki birmek üzere inş....
canım tebrik ederim sen tedavi demiyidn yoksa seni yormadan mı geldi bebişin belirtilerin nelerdi nasıl anladın hamile olduğunu.... tebrik ederim çok çok sevindim...
canım aşılamam yapıldı geçen hafta pazartesi haftaya bu gün belli olacak inşaallah bakalım hayıtrlı bi şekilde gelir inş bebiş... kusura bakma unuttum ya aslında doğum yakın ya yorulmanıda istemiyorum yetiştrcem diye stres yapıpkays canim senin asilaman yapilacakti yapildimi sonucu kismetse nezaman alacagiz bu arada bana sormamissin ama benimde az kaldi bitiremezsem annem okuyacak
canım gozun aydın olsun rabbım kucagına almayı nasıp etsın ınsIyi yürekli arkadaşlarım sonunda bende hamileyim bu haberi ne zaman vereceğimi tahmin bile edemezdim aama rabbim mucizemi bana gönderrdi şükürler olsun. Rabbim hepinize en kısa zamanda yaşamayı nasip eder işallah.
kızlar annemi kaybettim cuma günükollarımda can verdi.
canım gozun aydın olsun rabbım kucagına almayı nasıp etsın ıns
sıbelcım çok uzuldum rabbım mekanını cennet etsın sızlerede sabır versın kendını çok yıpratma canım yavrunu da dusun olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?