Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canlarımm ne zamandır giremiyorum nette pek evde yoktum bir yandan tüp bebek bir yandan tatil derken geçti okuyamadığım sureler için hakkınızı helal edin bugün güzel bir haber aldım değerim katlamış hamileymişim inşallah bu 2. tüp bebek de hayırlı ve sağlıklı bebişlerim olur hepimiz için de dua ediyorum rabbim tez zamanda kavuştursun bebişlere şimdi ne okuyoruz nerdeyiz ben geride kaldım galiba ama telafi ederim inşallah muckk

5 er yasin ve ne okuyoruz canım...herkesten çok özür dilerim uzun zamandır yoktum duaya kesintisiz devam edeceğim listeden çıkardıysan tekrar eklermisin canım..

bu ararda nasılsın neler yapıyorsun..

nasılsın canım geçtimi bulantılar...3 ayın bitmesine 1 hafta kalmış artık daha rahat geçer gebelik..sohbet etmeyi özledim kız

tebrik ederim...ilkinde çok sıkıntılı günler yaşamıştınız hatırlıyorum..inşallah bu sefer herşey yolunda gider.Duaların için çok teşekkürler sende dualarımızdasın..

Sımdı drdan geldım
bebegım gecen hafta 3 kıloyken bugun 2800 cıktı plesenta beslemıyor bebegımı
dopler ıstedı dr ogleden sonra doplere gırıcem eger problem varsa eve gondermem dedı korkuyorum ıns koru bısey olmadan kızıma kavusurum..BANA DUA EDERMISINIZ

canım benim dualarım seninle Rabbim korusun bebeğini bi problem varsada sağlıkla alıp gelirsin inşallah bebeğini...
sende benim için doğum anında dua edermisin canım hatta hepimiz için

kızlar annemi kaybettim cuma günü kollarımda can verdi.
canım başın sağolsun Rabbim annein mekanını cennet eğlesin amin.
annen gitmişse dünya ayaklarının altından kayıp gitmiştir der büyük bir alim bende buna inanıyorum Rabbim inşallah sana çok büyük sabırlar versin dünyada hiçbir şey annenin yerini tutamaz kelimelerin bittiği an acıların başladığı an Rabbim acılarını son buldursun inşallah çok üzüldüm inan

canım arkadaşlarım gözünüz aydın Rabbim tamamına erdirsin kucağınıza almanızı nasip etsin darısı başımıza Rabbim isteyen ve bekleyen herkese en yakın zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

selamun aleyküm canlar nasılsınızşükürler olsun net sorunum çözüldü .sizlere kavuştum.biraz size kendimden bahsedeyim .ben bu cumartesi günü tedaviye başlamak için tekrar tüpbebek merkezime gittim doktorumu değiştirdim ve yeni doktorumla durum değerlendirmesi yaptık kendisi bana ameliyat olursam daha iyi sonuç alacağımızı söyledi ama benim yine korkalığım ve inadım tuttu.en sonunda uzun konuşmamız sonucu bir karara vardık önümüzdeki ay kısmetse rapor işimi halledebilirsem tedaviye başlıyorum .inşallah bu defa yüzü gülenlerden olurum bende hamişler kervanına katılırım.benden haberler böyle canlar inşallah sizlerdede güzel gelişmeler vardır dualarım sizinle

krizantem canım nasılsın bebiş doğmadımı daha amma nazlı çıktı annesi.bizim dualarımız seninle sende doğum anında bize dua et olur mu birtanem

krizantem canım nasılsın bebiş doğmadımı daha amma nazlı çıktı annesi.bizim dualarımız seninle sende doğum anında bize dua et olur mu birtanem

yok bacim gelmedi daha cok sabirliymis benim kizim teuzesi 5 sene beklekti hala biraz daha bekleyin der gibi edecegim canim listem cantamda duruyor yarin kismetse dogumu baslatacaklar

yok bacim gelmedi daha cok sabirliymis benim kizim teuzesi 5 sene beklekti hala biraz daha bekleyin der gibi edecegim canim listem cantamda duruyor yarin kismetse dogumu baslatacaklar
hadi sağlıkla al gel bebişini canım Allah kolaylık versin yarın senin için duaedicem arkadaşım çok çok öpüyorum seni Allah kurtarsın

canım sen nasılsın bebişimiz nasıl uzun zamandır topiğe giremediğim için sizlerden habersiz kaldım

hadi sağlıkla al gel bebişini canım Allah kolaylık versin yarın senin için duaedicem arkadaşım çok çok öpüyorum seni Allah kurtarsın

canim sagolasin Allah razi olsun siz olmasaniz ben neyapardim hayirlisiyla gelsin kuzum artik ve sizinkileride alsin gelsin insallah yaninda

canım sen nasılsın bebişimiz nasıl uzun zamandır topiğe giremediğim için sizlerden habersiz kaldım
canım ben hamile değilim bu ay tüp bebek tedavisine başlıyoruz Allah söyletti galiba
ama yinede cevap vereyim bebişlerim iyi donmuş vaziyetteler annelerinin göbüşüne gelmeyi bekliyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…