amin işallah hepiniz en kısa zamanda yaaşayın.
canlarımm ne zamandır giremiyorum nette pek evde yoktum bir yandan tüp bebek bir yandan tatil derken geçti okuyamadığım sureler için hakkınızı helal edin bugün güzel bir haber aldım değerim katlamış hamileymişim inşallah bu 2. tüp bebek de hayırlı ve sağlıklı bebişlerim olur hepimiz için de dua ediyorum rabbim tez zamanda kavuştursun bebişlere şimdi ne okuyoruz nerdeyiz ben geride kaldım galiba ama telafi ederim inşallah muckk
canım benim dualarım seninle Rabbim korusun bebeğini bi problem varsada sağlıkla alıp gelirsin inşallah bebeğini...Sımdı drdan geldım
bebegım gecen hafta 3 kıloyken bugun 2800 cıktı plesenta beslemıyor bebegımı
dopler ıstedı dr ogleden sonra doplere gırıcem eger problem varsa eve gondermem dedı korkuyorum ıns koru bısey olmadan kızıma kavusurum..BANA DUA EDERMISINIZ
Sedacım hamilemisin sen Tebrik ederim canım Ayyy çok güzel bizim kızlar teker teker hamile kalıyor...uzun zaman giremedim siteye aşılamamıydı senin ki de...
canım başın sağolsun Rabbim annein mekanını cennet eğlesin amin.kızlar annemi kaybettim cuma günükollarımda can verdi.
krizantem canım nasılsın bebiş doğmadımı daha amma nazlı çıktı annesi.bizim dualarımız seninle sende doğum anında bize dua et olur mu birtanem
hadi sağlıkla al gel bebişini canım Allah kolaylık versin yarın senin için duaedicem arkadaşım çok çok öpüyorum seni Allah kurtarsınyok bacim gelmedi daha cok sabirliymis benim kizim teuzesi 5 sene beklekti hala biraz daha bekleyin der gibi edecegim canim listem cantamda duruyor yarin kismetse dogumu baslatacaklar
yok bacim gelmedi daha cok sabirliymis benim kizim teuzesi 5 sene beklekti hala biraz daha bekleyin der gibi edecegim canim listem cantamda duruyor yarin kismetse dogumu baslatacaklar[/Q
ya cennetten çıkmak istemiyor demekki halbuki burda annesinin cennet kucağına gelecek inşallah.hadi inşallah yarın meleğine kolaylıkla kavuşursun annesi.onu kucağına aldığın an ne olu benim içinde o cennet kokusunu içine çek benim içinde sıkı sıkı sarıl ona annesi
hadi sağlıkla al gel bebişini canım Allah kolaylık versin yarın senin için duaedicem arkadaşım çok çok öpüyorum seni Allah kurtarsın
yok bacim gelmedi daha cok sabirliymis benim kizim teuzesi 5 sene beklekti hala biraz daha bekleyin der gibi edecegim canim listem cantamda duruyor yarin kismetse dogumu baslatacaklar[/Q
ya cennetten çıkmak istemiyor demekki halbuki burda annesinin cennet kucağına gelecek inşallah.hadi inşallah yarın meleğine kolaylıkla kavuşursun annesi.onu kucağına aldığın an ne olu benim içinde o cennet kokusunu içine çek benim içinde sıkı sıkı sarıl ona annesi
sarilirim canim koklarim Rabbimin izniyle sende tedaviye baslayacakmissin yeniden hadi bakalim hayirlisi herseyde vardir bir hayir busefer olacak insallah mucizen seni cok yakindan izliyor annesi
canım ben hamile değilim bu ay tüp bebek tedavisine başlıyoruz Allah söyletti galibacanım sen nasılsın bebişimiz nasıl uzun zamandır topiğe giremediğim için sizlerden habersiz kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?