Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım ben hamile değilim bu ay tüp bebek tedavisine başlıyoruz Allah söyletti galiba
ama yinede cevap vereyim bebişlerim iyi donmuş vaziyetteler annelerinin göbüşüne gelmeyi bekliyolar

canim senin busefer donmuslarlami ayyy cok heyecanli benimkiside donmuslarlaydi ve inan bana cok savasci oluyorlar tedavi surecinde cok fazla ilac kullanmadigin icin rahat geciyor cok hemde evet halay cekecegiz senin icinde az kaldi

kizlar ayseden haberi olan varmi bebisinin plesantasi beslemiyormus bebisini dobler sonucundan sonra karar vereceklerdi doguma insallah hayirli haberler vardir

sarilirim canim koklarim Rabbimin izniyle sende tedaviye baslayacakmissin yeniden hadi bakalim hayirlisi herseyde vardir bir hayir busefer olacak insallah mucizen seni cok yakindan izliyor annesi
evet canım kısmetse başlıycam eşim şimdi kan vermeye gidiyor rapor için bakalım ksik evrağımız falan kalmış mı onlarıda hallettikten sonra inşallah hayırlısıysa hayırlısıyla tedaviye başlıycaz.inşallah canım mucizemi 9 senedir hasretle bekliyorum inşallah beni daha fazla bekletmez
canım ben hamile değilim bu ay tüp bebek tedavisine başlıyoruz Allah söyletti galiba
ama yinede cevap vereyim bebişlerim iyi donmuş vaziyetteler annelerinin göbüşüne gelmeyi bekliyolar
canım ben karıştırdım mı kusura bakma ama dediğin gibi inşallah tam ezan vaktiydi Rabbim söyletmiştir
bende önümüzdeki ay başlıyorum tedaviye kısmet belki aynı anda başlarız tedaviye

canim senin busefer donmuslarlami ayyy cok heyecanli benimkiside donmuslarlaydi ve inan bana cok savasci oluyorlar tedavi surecinde cok fazla ilac kullanmadigin icin rahat geciyor cok hemde evet halay cekecegiz senin icinde az kaldi
canım benm diğeride donmuştu zaetn opudan sonra ohss olunca ilkinide donmuş yapmıslardı..
bu da öyle olacak nasipse

yaaa bişey diyeyimmi nursima öyle deyince çok tuhaf oldum içimi bi sevinç kapladııı
olucam inşallah bende tekrar işte bunun gibi olucam
sonrada normale dönüp sıpaarım böyle yapıcak bende onlara böyle gülücemmm

kizlar ayseden haberi olan varmi bebisinin plesantasi beslemiyormus bebisini dobler sonucundan sonra karar vereceklerdi doguma insallah hayirli haberler vardir
canım gecenlerde geldi2 gün önce fila galiba en son dediğin gibiydi bi daha bişey duymadım canım hayırlısıyla olur inşallah dogumuda bebişini sağlıkla alsın kucagıana

benimde haberim yok mesajını okudum ama doktordan geldilermi doktor ne dedi bilmiyorum çünkü doktor gerek duyarsa hastanede yatıracakmış ayşeyi. Rabbim ikisine de sağlık versin hayırlısıyla sıkıntısız kucağına alsın inşallah amin

bence ikinizde hamis kalacaksiniz hemde bu topiktekilerin hepsi hayirlisiyla baksana seybil ve sedecaninkilerde geldi cok sukur bide asbelovun ikiz haberi var bu ayki suprizlerde Rabbim herseye kadir

canım 24 agustosta adet olup başlıcaktım olmadı 2 gündür söktürücü alıyorum belki senden önce baslarım tedaviye ama kırklarımız karıssın ne güzel işet
zaten sen öyle deyince mutlu oldum içimi garip bi mutluluk kapladı

bence ikinizde hamis kalacaksiniz hemde bu topiktekilerin hepsi hayirlisiyla baksana seybil ve sedecaninkilerde geldi cok sukur bide asbelovun ikiz haberi var bu ayki suprizlerde Rabbim herseye kadir
inşallah caım inşallah sadece kendim için değil bütün evlat hasreti cekenler için istiyorum bebişleri...
seni de yarın dualarımıza katıyoruz canım sende bizi unutma

evet canım pko luyum eşimdede sayı hız hareket morfoliji bozukluğu ne ararsan var yani bizde ama şükür daha kötü durumda olanlarda var Rabbim dagına göre kar verirmiş herkesin sınavı farklı sekilde..

senin adınada cok sevindim canım eşinin durumuna filan umarım bu sefer Rabbiminde izniyle kavusuruz bebelerimizee

hadi hayırlısı canım benim bir arkadaşım tüpbebekle hamile kalmadı 1 sene sonra tekrar tedaviye başlıyacaktı oda pkoluydu adet söktürücü aldı öğretmen olduğu için tedavisi aksasın istemedi .yine adet olmayınca test yaptı .ne görsün hamileymiş ne mucizeydi ama eşi kanser ve gelen bebişinin kordon kanı babasına şifa olacak .herşey Rabbimin elinde yeterki O ol desin .inşallah sende bende isteyen herkes mucizesine kavuşsun amin

Allahin izniyle berin beyzam yarin kollarimda olacak tabiki yine onun istemesiyle suan biraz korkuyorum suni sancidan sonradanda sen nelere dayandin bu neki diyorum dualariniza ihtiyacim var hepinizi Ayri ayri seviyorum ve Rabbim hepinizin kucaklarini doldursun diye dua edecegim sancim basladiktan sonra hepiniz hakkinizi helal edin bana lutfen ve benden yanada helal olsun kizimdan firsat bulursam hemen haber verecegim size teyzeleri ve hepinizi ziyaretimize bekliyoruz supurgelerinizle

bu siteden biriydi galiba dimi canm anlattıgın kişi çünkü okumustum yazısını diye hatırlıyorum nasip canım Rabbim ol deyince olmayacak bişey yok eminim bi gün bizim içinde ol diyecek
Rabbim bizi bu sefer eli boş cevirmesin inşallah

canım hiç korkma ben kaç kez doğum yaptırdım ne kadar agrı sızı cekselerde o anda herşey bitiyo biliyomusun bebişlerini görünce nasıl herşeyi unutuveriyolar sendeöyle olacaksın

hiç korkma suni sancı biraz kötü bişey ama sancın geldikçe ıkın canım ama cok fazla zorlamadan zaten sana bebek tamamaen kanala girince ıkınmadiyecekler o zaman rahatla derin derin nefes al biliyorum o an da daha cok ıkınma hissi geliyomus ama bu bebeği olumsuz etkileyebilir..
sen iyi düşün iyi olacak hersey sonucta bebeğini kucagına alacaksın canım bol bol dua et bugün kızınla kollarına almadan son gece bi kezde benim için elini karnına koy dua et olurmu canım

Rabbim bi avazda kurtarsın canım

ALLAH razı olsun canım amiinnn inşallah

dualarımız sizinle birtanem meleğinle kavuşmana az kaldı Rabbim bir nefeste kurtarsın amin

QUOTE=sibelkkocak;31774934]ALLAH razı olsun canım amiinnn inşallah[/QUOTE]
hoigeldin birtanem Rabbim sabır versin.benim annemde kanser olduğunda dünyam başıma yıkılmıştı inan uykumda bile ağlıyordum.şükür şimdi seni dünyaya bağlayan bir meleğin var sen kendini fazla üzme annesi bebişimiz için ayakta durmalısın

başka sitedendi ama ben yazısını paylaşmıştım şükürler olsun meleği şu anda 3 aylık Rabbim inşallah bizim içinde kün yekün feyekün diyecek
eşi azospermiler topiğinde görmüştüm galiba canım dediğin kişidir o zaman...
aminnnnnnn canım inşallah

eşi azospermiler topiğinde görmüştüm galiba canım dediğin kişidir o zaman...
aminnnnnnn canım inşallah
aynen öyle canım bahar 85 dua topiğindede var birçok topikte umut olsun diye durmunu paylaşmıştı ve dualarla geldi bu aşamaya şükürler olsun

aynen öyle canım bahar 85 dua topiğindede var birçok topikte umut olsun diye durmunu paylaşmıştı ve dualarla geldi bu aşamaya şükürler olsun
eveettt hatırladım
maşallah ona ve kuzusuna babasına şifa olsun meleği
darısıda bizlerin başına olsun inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…