canım ben hamile değilim bu ay tüp bebek tedavisine başlıyoruz Allah söyletti galiba
ama yinede cevap vereyim bebişlerim iyi donmuş vaziyetteler annelerinin göbüşüne gelmeyi bekliyolar
sarilirim canim koklarim Rabbimin izniyle sende tedaviye baslayacakmissin yeniden hadi bakalim hayirlisi herseyde vardir bir hayir busefer olacak insallah mucizen seni cok yakindan izliyor annesi
canım ben hamile değilim bu ay tüp bebek tedavisine başlıyoruz Allah söyletti galiba
ama yinede cevap vereyim bebişlerim iyi donmuş vaziyetteler annelerinin göbüşüne gelmeyi bekliyolar
canım benm diğeride donmuştu zaetn opudan sonra ohss olunca ilkinide donmuş yapmıslardı..canim senin busefer donmuslarlami ayyy cok heyecanli benimkiside donmuslarlaydi ve inan bana cok savasci oluyorlar tedavi surecinde cok fazla ilac kullanmadigin icin rahat geciyor cok hemde evet halay cekecegiz senin icinde az kaldi
canım gecenlerde geldi2 gün önce fila galiba en son dediğin gibiydi bi daha bişey duymadım canım hayırlısıyla olur inşallah dogumuda bebişini sağlıkla alsın kucagıanakizlar ayseden haberi olan varmi bebisinin plesantasi beslemiyormus bebisini dobler sonucundan sonra karar vereceklerdi doguma insallah hayirli haberler vardir
benimde haberim yok mesajını okudum ama doktordan geldilermi doktor ne dedi bilmiyorum çünkü doktor gerek duyarsa hastanede yatıracakmış ayşeyi. Rabbim ikisine de sağlık versin hayırlısıyla sıkıntısız kucağına alsın inşallah aminkizlar ayseden haberi olan varmi bebisinin plesantasi beslemiyormus bebisini dobler sonucundan sonra karar vereceklerdi doguma insallah hayirli haberler vardir
canım benm diğeride donmuştu zaetn opudan sonra ohss olunca ilkinide donmuş yapmıslardı..
bu da öyle olacak nasipse
yaaa bişey diyeyimmi nursima öyle deyince çok tuhaf oldum içimi bi sevinç kapladııı
olucam inşallah bende tekrar işte bunun gibi olucam
sonrada normale dönüp sıpaarım böyle yapıcakbende onlara böyle gülücemmm
canım gecenlerde geldi2 gün önce fila galiba en son dediğin gibiydi bi daha bişey duymadım canım hayırlısıyla olur inşallah dogumuda bebişini sağlıkla alsın kucagıana
canım 24 agustosta adet olup başlıcaktım olmadı 2 gündür söktürücü alıyorum belki senden önce baslarım tedaviye ama kırklarımız karıssın ne güzel işetevet canım kısmetse başlıycam eşim şimdi kan vermeye gidiyor rapor için bakalım ksik evrağımız falan kalmış mı onlarıda hallettikten sonra inşallah hayırlısıysa hayırlısıyla tedaviye başlıycaz.inşallah canım mucizemi 9 senedir hasretle bekliyorum inşallah beni daha fazla bekletmez
canım ben karıştırdım mı kusura bakma ama dediğin gibi inşallah tam ezan vaktiydi Rabbim söyletmiştir
bende önümüzdeki ay başlıyorum tedaviye kısmet belki aynı anda başlarız tedaviye
inşallah caım inşallah sadece kendim için değil bütün evlat hasreti cekenler için istiyorum bebişleri...bence ikinizde hamis kalacaksiniz hemde bu topiktekilerin hepsi hayirlisiyla baksana seybil ve sedecaninkilerde geldi cok sukur bide asbelovun ikiz haberi var bu ayki suprizlerde Rabbim herseye kadir
canım benm diğeride donmuştu zaetn opudan sonra ohss olunca ilkinide donmuş yapmıslardı..
bu da öyle olacak nasipse
yaaa bişey diyeyimmi nursima öyle deyince çok tuhaf oldum içimi bi sevinç kapladııı
olucam inşallah bende tekrar işte bunun gibi olucam
sonrada normale dönüp sıpaarım böyle yapıcakbende onlara böyle gülücemmm
benimde ilk tedavimde dondurulmuş embriyo transfer edildi bencede daha iyi oluyor hem onca hormondan etkilenmiyor hemde dinlemiş rahme enjekte ediliyor maalesef benim dondurulmuş embriyom yok sen sanırım pkolusun çok embriyon oluşmuş birde ohss oluşmuş.inşallah Rabbim bu defa ikimizede nasip eder.ben inancımla bu aşamalara geldim benim eşimde hiç sperm yoktu doktorlar senin eşinde ameliyatlada sperm bulunmaz heveslenme demiştilerama şükürler olsun Rabbimin mucizesi eşimde ameliyatta sperm bulundu ve bebeğimin olacağınada inanıyorum inanmak başarmanın yarısıdır derler.sende hep inan ve pozitif ol .inşallah bizim içinde güzel günler geliyordur
evet canım pko luyum eşimdede sayı hız hareket morfoliji bozukluğu ne ararsan var yani bizde ama şükür daha kötü durumda olanlarda var Rabbim dagına göre kar verirmiş herkesin sınavı farklı sekilde..r maalesef benim dondurulmuş embriyom yok sen sanırım pkolusun çok embriyon oluşmuş birde ohss oluşmuş.inşallah Rabbim bu defa ikimizede nasip eder.ben inancımla bu aşamalara geldim benim eşimde hiç sperm yoktu doktorlar senin eşinde ameliyatlada sperm bulunmaz heveslenme demiştilerama şükürler olsun Rabbimin mucizesi eşimde ameliyatta sperm bulundu ve bebeğimin olacağınada inanıyorum inanmak başarmanın yarısıdır derler.sende hep inan ve pozitif ol .inşallah bizim içinde güzel günler geliyordur
hadi hayırlısı canım benim bir arkadaşım tüpbebekle hamile kalmadı 1 sene sonra tekrar tedaviye başlıyacaktı oda pkoluydu adet söktürücü aldı öğretmen olduğu için tedavisi aksasın istemedi .yine adet olmayınca test yaptı .ne görsün hamileymiş ne mucizeydi ama eşi kanser ve gelen bebişinin kordon kanı babasına şifa olacak .herşey Rabbimin elinde yeterki O ol desin .inşallah sende bende isteyen herkes mucizesine kavuşsun amincanım 24 agustosta adet olup başlıcaktım olmadı 2 gündür söktürücü alıyorum belki senden önce baslarım tedaviye ama kırklarımız karıssın ne güzel işet
zaten sen öyle deyince mutlu oldum içimi garip bi mutluluk kapladı
bu siteden biriydi galiba dimi canm anlattıgın kişi çünkü okumustum yazısını diye hatırlıyorum nasip canım Rabbim ol deyince olmayacak bişey yok eminim bi gün bizim içinde ol diyecekhadi hayırlısı canım benim bir arkadaşım tüpbebekle hamile kalmadı 1 sene sonra tekrar tedaviye başlıyacaktı oda pkoluydu adet söktürücü aldı öğretmen olduğu için tedavisi aksasın istemedi .yine adet olmayınca test yaptı .ne görsün hamileymiş ne mucizeydi ama eşi kanser ve gelen bebişinin kordon kanı babasına şifa olacak .herşey Rabbimin elinde yeterki O ol desin .inşallah sende bende isteyen herkes mucizesine kavuşsun amin
Allahin izniyle berin beyzam yarin kollarimda olacak tabiki yine onun istemesiyle suan biraz korkuyorum suni sancidan sonradanda sen nelere dayandin bu neki diyorum dualariniza ihtiyacim var hepinizi Ayri ayri seviyorum ve Rabbim hepinizin kucaklarini doldursun diye dua edecegim sancim basladiktan sonra hepiniz hakkinizi helal edin bana lutfen ve benden yanada helal olsun kizimdan firsat bulursam hemen haber verecegim size teyzeleri ve hepinizi ziyaretimize bekliyoruz supurgelerinizle
canım başın sağolsun Rabbim annein mekanını cennet eğlesin amin.
annen gitmişse dünya ayaklarının altından kayıp gitmiştir der büyük bir alim bende buna inanıyorum Rabbim inşallah sana çok büyük sabırlar versin dünyada hiçbir şey annenin yerini tutamaz kelimelerin bittiği an acıların başladığı an Rabbim acılarını son buldursun inşallah çok üzüldüm inan
dualarımız sizinle birtanem meleğinle kavuşmana az kaldı Rabbim bir nefeste kurtarsın aminAllahin izniyle berin beyzam yarin kollarimda olacak tabiki yine onun istemesiyle suan biraz korkuyorum suni sancidan sonradanda sen nelere dayandin bu neki diyorum dualariniza ihtiyacim var hepinizi Ayri ayri seviyorum ve Rabbim hepinizin kucaklarini doldursun diye dua edecegim sancim basladiktan sonra hepiniz hakkinizi helal edin bana lutfen ve benden yanada helal olsun kizimdan firsat bulursam hemen haber verecegim size teyzeleri ve hepinizi ziyaretimize bekliyoruz supurgelerinizle
bu siteden biriydi galiba dimi canm anlattıgın kişi çünkü okumustum yazısını diye hatırlıyorum nasip canım Rabbim ol deyince olmayacak bişey yok eminim bi gün bizim içinde ol diyecek
Rabbim bizi bu sefer eli boş cevirmesin inşallah
başka sitedendi ama ben yazısını paylaşmıştım şükürler olsun meleği şu anda 3 aylık Rabbim inşallah bizim içinde kün yekün feyekün diyecek
eşi azospermiler topiğinde görmüştüm galiba canım dediğin kişidir o zaman...başka sitedendi ama ben yazısını paylaşmıştım şükürler olsun meleği şu anda 3 aylık Rabbim inşallah bizim içinde kün yekün feyekün diyecek
aynen öyle canım bahar 85 dua topiğindede var birçok topikte umut olsun diye durmunu paylaşmıştı ve dualarla geldi bu aşamaya şükürler olsuneşi azospermiler topiğinde görmüştüm galiba canım dediğin kişidir o zaman...
aminnnnnnn canım inşallah
eveettt hatırladımaynen öyle canım bahar 85 dua topiğindede var birçok topikte umut olsun diye durmunu paylaşmıştı ve dualarla geldi bu aşamaya şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?