- 18 Şubat 2013
- 976
- 71
- 118
hoigeldin birtanem Rabbim sabır versin.benim annemde kanser olduğunda dünyam başıma yıkılmıştı inan uykumda bile ağlıyordum.şükür şimdi seni dünyaya bağlayan bir meleğin var sen kendini fazla üzme annesi bebişimiz için ayakta durmalısın
seni çok iyi anlıyorum inşallah çektikleri günahlarına kefaret olmuştur.şehit olarak gitti annen bence buna mutlu olmalısın ölüm herkesin kapısında Rabbim ölümünde hayırlısını versin .geride kalanlara uzun ve hayırlı ömürler versinhoşbulduk canım.evet o yüzden unutmaya çalışıyorum.birde annem çok acı çekiyordu inan artık annemin gözlerinin içine bakıp ver canını kurtul diye bakıyordum.onun acı çektiğini bilip yaşamasını istemek bencillik olurdu.annem kurtuldu acıdan.bu yönden hiç üzülmüyorum.yine üzülüyorum tabi annem sonuçta ama bi yandan onun için sevindim artık acı çekmeyecek.
seni çok iyi anlıyorum inşallah çektikleri günahlarına kefaret olmuştur.şehit olarak gitti annen bence buna mutlu olmalısın ölüm herkesin kapısında Rabbim ölümünde hayırlısını versin .geride kalanlara uzun ve hayırlı ömürler versin
eslem benmde tamamdır....Kızlar,hepinize ayrı ayrı mesaj atamıyorum.Cüzleriniz bitmiştir inşaallah.Yarın Allah nasip ederse,Krizantem doğuma girecek...Eğer cüzleriniz bittiyse - bitirme tarihide 2 gün geçti zaten- bu akşam bağışlansın duası.Doğuma hazırlığın manevi kısmı tamamlansın hayırlısıyla...Kızlar akşam olmadan haber verirseniz,akşam bağışlanır inşaallah..Benim,Krizantem ve Ecrinin cüzleri tamamlandı,sizden de haber bekliyorum...Rabbim kabul eylesin.Hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
canım benim dualarım seninle Rabbim korusun bebeğini bi problem varsada sağlıkla alıp gelirsin inşallah bebeğini...
sende benim için doğum anında dua edermisin canım hatta hepimiz için
kızlar merhaba dopler temız çıktıgı ıcın dogum baslatılmadı yanı kendılıgınden sancımın gelmesı beklenılecekkizlar ayseden haberi olan varmi bebisinin plesantasi beslemiyormus bebisini dobler sonucundan sonra karar vereceklerdi doguma insallah hayirli haberler vardir
Allahin izniyle berin beyzam yarin kollarimda olacak tabiki yine onun istemesiyle suan biraz korkuyorum suni sancidan sonradanda sen nelere dayandin bu neki diyorum dualariniza ihtiyacim var hepinizi Ayri ayri seviyorum ve Rabbim hepinizin kucaklarini doldursun diye dua edecegim sancim basladiktan sonra hepiniz hakkinizi helal edin bana lutfen ve benden yanada helal olsun kizimdan firsat bulursam hemen haber verecegim size teyzeleri ve hepinizi ziyaretimize bekliyoruz supurgelerinizle
Allahin izniyle berin beyzam yarin kollarimda olacak tabiki yine onun istemesiyle suan biraz korkuyorum suni sancidan sonradanda sen nelere dayandin bu neki diyorum dualariniza ihtiyacim var hepinizi Ayri ayri seviyorum ve Rabbim hepinizin kucaklarini doldursun diye dua edecegim sancim basladiktan sonra hepiniz hakkinizi helal edin bana lutfen ve benden yanada helal olsun kizimdan firsat bulursam hemen haber verecegim size teyzeleri ve hepinizi ziyaretimize bekliyoruz supurgelerinizle
Sımdı drdan geldım
bebegım gecen hafta 3 kıloyken bugun 2800 cıktı plesenta beslemıyor bebegımı
dopler ıstedı dr ogleden sonra doplere gırıcem eger problem varsa eve gondermem dedı korkuyorum ıns koru bısey olmadan kızıma kavusurum..BANA DUA EDERMISINIZ
canım benm diğeride donmuştu zaetn opudan sonra ohss olunca ilkinide donmuş yapmıslardı..
Bu da öyle olacak nasipse
yaaa bişey diyeyimmi nursima öyle deyince çok tuhaf oldum içimi bi sevinç kapladııı
Olucam inşallah bende tekrar işte bunun gibi olucam
Sonrada normale dönüp sıpaarım böyle yapıcakBende onlara böyle gülücemmm
Canım gecenlerde geldi2 gün önce fila galiba en son dediğin gibiydi bi daha bişey duymadım canım hayırlısıyla olur inşallah dogumuda bebişini sağlıkla alsın kucagıana
benı merakınız için çok tesekkur ederımbenimde haberim yok mesajını okudum ama doktordan geldilermi doktor ne dedi bilmiyorum çünkü doktor gerek duyarsa hastanede yatıracakmış ayşeyi. Rabbim ikisine de sağlık versin hayırlısıyla sıkıntısız kucağına alsın inşallah amin
dularımızdasın canımm allah kolaylık versinn sağlıkla hayırla kızını kucağına alırsın inşallah canımmm
Muhat ve sibel başınız sağolsun allah kalanlara sabrını versin mekanları cennet olsun
hoşbulduk canım.evet o yüzden unutmaya çalışıyorum.birde annem çok acı çekiyordu inan artık annemin gözlerinin içine bakıp ver canını kurtul diye bakıyordum.onun acı çektiğini bilip yaşamasını istemek bencillik olurdu.annem kurtuldu acıdan.bu yönden hiç üzülmüyorum.yine üzülüyorum tabi annem sonuçta ama bi yandan onun için sevindim artık acı çekmeyecek.
kızlar merhaba dopler temız çıktıgı ıcın dogum baslatılmadı yanı kendılıgınden sancımın gelmesı beklenılecek
ama plesanta yaslanmıs kızım çok az beslenıyo kılo almıyor hakkımızda ayırlısı artık
canım saglıcakla kucagına alırsın ıns dualrım senınle canım kardesım
varsa hakkım helaldır canım fırsat bulursan haberdar et bızı
kızlar merhaba dopler temız çıktıgı ıcın dogum baslatılmadı yanı kendılıgınden sancımın gelmesı beklenılecek
ama plesanta yaslanmıs kızım çok az beslenıyo kılo almıyor hakkımızda ayırlısı artık
canım saglıcakla kucagına alırsın ıns dualrım senınle canım kardesım
varsa hakkım helaldır canım fırsat bulursan haberdar et bızı
canm ne demek tabiki merakedicez burda birbirimize az cok konusuyoruz muhabbet ediyoruz haliınyle merakta edicez..benı merakınız için çok tesekkur ederım
bebısı takıpteyım hareketlerınde azalma olursa hemen dra gıdecegım ıns bısey olmadan yavrum saglcakla gelır dunyaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?