Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hoşbulduk canım.evet o yüzden unutmaya çalışıyorum.birde annem çok acı çekiyordu inan artık annemin gözlerinin içine bakıp ver canını kurtul diye bakıyordum.onun acı çektiğini bilip yaşamasını istemek bencillik olurdu.annem kurtuldu acıdan.bu yönden hiç üzülmüyorum.yine üzülüyorum tabi annem sonuçta ama bi yandan onun için sevindim artık acı çekmeyecek.

Son düzenleme:
Sedacan ve Seybil hayırlı olsun kızlar,çok çookk sevindim sizin adınıza...Rabbim sağlıklı hamilelik,hayırlı doğumlar nasip etsin kızlar.Bizleri de eksik etmeyin dualarınızdan..

Muhat ve Sibel,başınız sağolsun kızlar.Rabbim rahmet eylesin yakınlarınıza,kabir azaplarından korusun,Cennetinde Cemalini nasip eylesin yakınlarımıza ve bizlere.Sizlere de sabr-ı cemil ihsan eylesin...

seni çok iyi anlıyorum inşallah çektikleri günahlarına kefaret olmuştur.şehit olarak gitti annen bence buna mutlu olmalısın ölüm herkesin kapısında Rabbim ölümünde hayırlısını versin .geride kalanlara uzun ve hayırlı ömürler versin

Kızlar,hepinize ayrı ayrı mesaj atamıyorum.Cüzleriniz bitmiştir inşaallah.Yarın Allah nasip ederse,Krizantem doğuma girecek...Eğer cüzleriniz bittiyse - bitirme tarihide 2 gün geçti zaten- bu akşam bağışlansın duası.Doğuma hazırlığın manevi kısmı tamamlansın hayırlısıyla...Kızlar akşam olmadan haber verirseniz,akşam bağışlanır inşaallah..Benim,Krizantem ve Ecrinin cüzleri tamamlandı,sizden de haber bekliyorum...Rabbim kabul eylesin.Hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

inşALLAH canım inşALLAH amiiinnnnn

eslem benmde tamamdır....

esleeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmm
alıntı yapamadım.
seyyanla benimki tamamdır 22.cüzde eksik var yalnız onu da akşama tamamlıyorum şekerim :)

Muhat ve sibel başınız sağolsun allah kalanlara sabrını versin mekanları cennet olsun

canım benim dualarım seninle Rabbim korusun bebeğini bi problem varsada sağlıkla alıp gelirsin inşallah bebeğini...
sende benim için doğum anında dua edermisin canım hatta hepimiz için

kizlar ayseden haberi olan varmi bebisinin plesantasi beslemiyormus bebisini dobler sonucundan sonra karar vereceklerdi doguma insallah hayirli haberler vardir
kızlar merhaba dopler temız çıktıgı ıcın dogum baslatılmadı yanı kendılıgınden sancımın gelmesı beklenılecek
ama plesanta yaslanmıs kızım çok az beslenıyo kılo almıyor hakkımızda ayırlısı artık

canım saglıcakla kucagına alırsın ıns dualrım senınle canım kardesım
varsa hakkım helaldır canım fırsat bulursan haberdar et bızı

canımmmm allah kolaylık versin tatlımmm yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin bebeğini sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah allah herkese nasip etsin

dularımızdasın canımm allah kolaylık versinn sağlıkla hayırla kızını kucağına alırsın inşallah canımmm

canim Allah yardimcin olsun saglicakla alirsin ins bebegini kucagina.

benı merakınız için çok tesekkur ederım
bebısı takıpteyım hareketlerınde azalma olursa hemen dra gıdecegım ıns bısey olmadan yavrum saglcakla gelır dunyaya

dularımızdasın canımm allah kolaylık versinn sağlıkla hayırla kızını kucağına alırsın inşallah canımmm

allah razı olsun canım
bu arada gozun aydın olsun hamıleymıssın çok sevındım ya artay baslıyor artık hamısşlerımız çok sukur
rabbım kucagına almayı nasıp etsın ıns
darısı tum can yoldaslarımız arkadaslarımızın basına ıns

sibelcimm basın sagolsun hayatım rabbim sabır versinnn ((hepimizin gideceği kaçınılmaz son allah imanlı hayırlı ölümler versin hepimizee
tekrardan başın sagolsun bitanem mekanı cennet olsun inş

canımmm benimmm saglıkla gelsin yavrunnn bitanem cok sevindimm darısıda bekleyenlere olsun inş

aysecim saglicakla alirsin ins bebisini kucagina doplerin temiz cikmasina sevindim cnm.. guzel haberlerini bekliyorum..

Arkadaşlar Rabb'im hepinize eli ayağı düzgün, sağlıklı, bu dünyanız ve ahiretiniz için hayırlı olacak evlatlar versin inşallah..

Kur'an-ı Kerim biz inananlara şifadır. Bu sebeple ayetlerde geçen dualarla Mevlam'dan isteyelim..

Ey Rabbimiz! İkimizi de sana teslim olanlardan kıl; soyumuzdan da sana boyun eğen (müslüman) bir ümmet meydana getir; bize ibadet yer (ve usûl)lerini göster, (kusurlarımızı affedip) tövbemizi kabul buyur. Çünkü sen, tövbeleri çokça kabul eden ve çok merhamet edensin."
Bakara Suresi – 128

Orada Zekeriyya, Rabbine (şöyle) dua etti: "Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet. Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin"
Ali İmran Suresi – 38

Sizi bir tek nefisten (Âdem'den) yaratan, (gönlü) onunla huzur bulsun diye eşini de O'(nun özünden/cinsi)nden var eden O'dur. (Âdem) eşi (Havva) ile birleşince o hafif bir yük yüklendi (hamile kaldı), bir müddet bununla geçti. (Gebeliği) ağırlaşınca ikisi de, Rab'leri olan Allah'a: "Eğer bize düzgün/kusursuz bir çocuk verirsen andolsun ki, mutlaka şükredenlerden olacağız" diye dua ettiler.
A'raf Suresi – 189

"Ey Rabbim! Beni ve neslimden (gelenleri) de namazı gereği gibi kılanlardan eyle. Ey Rabbimiz! Duamı kabul buyur."
İbrahim Suresi - 40

Ve onlar ki: "Ey Rabbimiz! Bize eşlerimizden ve nesillerimizden gözler(imizin) nuru (olacak iyi insanlar) lütfet ve bizi (fenalıktan) sakınanlara rehber yap" derler. (Bu dua temiz toplum olmanın dünya ve ahirette huzur bulmanın bir anahtarıdır.)
Furkan Suresi – 74

"Ya Rabbi! Gerek bana, gerek anne ve babama verdiğin nîmete şükretmemi, razı olacağın iyi iş yapmamı bana ilham et (ve beni muvaffak kıl). Neslimi de benim için ıslah et (onları iyi insanlar yap). Şüphesiz ben, tövbe edip sana yöneldim ve hakîkat ben, (sana) teslim olanlardanım" der.
(Ahkaf Suresi – 15.ayetin bir kısmı)

Zekeriyya'yı da (hatırla!) Hani o Rabbine: "Rabbim! Beni tek başıma (evlatsız) bırakma, gerçi (vermesen de) sen, varislerin en hayırlısısın" diye niyaz etmişti. Enbiya Suresi – 89

"Ey Rabbim! Bana iyilerden (salih evlat) lütfet!" diye dua etti.
Saffat Suresi – 100

(alıntıdır)

Allah gönlünüze göre versin..

benı merakınız için çok tesekkur ederım
bebısı takıpteyım hareketlerınde azalma olursa hemen dra gıdecegım ıns bısey olmadan yavrum saglcakla gelır dunyaya
canm ne demek tabiki merakedicez burda birbirimize az cok konusuyoruz muhabbet ediyoruz haliınyle merakta edicez..
sen sağsalim al yavrusunu kucagına canım sonrada nasipse arkandan bizler gelelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…