amın allah razı olsun canım bebısını buyuttun sen ne guzel..nasıl kızımız annesıaysecim saglicakla alirsin ins bebisini kucagina doplerin temiz cikmasina sevindim cnm.. Guzel haberlerini bekliyorum..
canm ne demek tabiki merakedicez burda birbirimize az cok konusuyoruz muhabbet ediyoruz haliınyle merakta edicez..
Sen sağsalim al yavrusunu kucagına canım sonrada nasipse arkandan bizler gelelim
inşallah canım inşallah bizler için özellikle isim olarak dua et aklına geldiği kadarıyla..amın allah razı olsun canım bebısını buyuttun sen ne guzel..nasıl kızımız annesı
oyle çok ıstıyorum kı hıc vakıt kaybetmeden gelın arkamdan nasıp işte..
Rabbım nasıp edecek ama hayırlı zaman beklenıyor ıns o zaman çok uzak degıldır
inşallah canım inşallah bizler için özellikle isim olarak dua et aklına geldiği kadarıyla..
benm adım nafiye canım..
nasipse bizde bu adetle tedaviye başlıyoruz
evet canım bende dua ettim onun için bol bol inşallah sağlıkla kucagına alır sonrada sende kısmetsecanım bugun sunı sancı verılecektı sana
ayy çokmerak edıyorum senı hersey yolunda gıder saglıcakla kavusursun yavruna ıns
evet canım bende dua ettim onun için bol bol inşallah sağlıkla kucagına alır sonrada sende kısmetse
Henuz normale donmedik ara ara seruma asermelerimiz devam ediyor sukurnasılsın canım geçtimi bulantılar...3 ayın bitmesine 1 hafta kalmış artık daha rahat geçer gebelik..sohbet etmeyi özledim kız
Ben demistim demek istemiyorum ama BEN DEMISTIMMMMMMMMMyok canım aşılama değil kendi kendine geldi bebeğim.
Tum kalbimle AMINNNNMMMMMMMMMMMN diyorumselamun aleyküm canlar nasılsınızşükürler olsun net sorunum çözüldü .sizlere kavuştum.biraz size kendimden bahsedeyim .ben bu cumartesi günü tedaviye başlamak için tekrar tüpbebek merkezime gittim doktorumu değiştirdim ve yeni doktorumla durum değerlendirmesi yaptık kendisi bana ameliyat olursam daha iyi sonuç alacağımızı söyledi ama benim yine korkalığım ve inadım tuttu.en sonunda uzun konuşmamız sonucu bir karara vardık önümüzdeki ay kısmetse rapor işimi halledebilirsem tedaviye başlıyorum .inşallah bu defa yüzü gülenlerden olurum bende hamişler kervanına katılırım.benden haberler böyle canlar inşallah sizlerdede güzel gelişmeler vardır dualarım sizinle
Insallah hersey yolundadir veprensesin seninledir canim benimmmmAllahin izniyle berin beyzam yarin kollarimda olacak tabiki yine onun istemesiyle suan biraz korkuyorum suni sancidan sonradanda sen nelere dayandin bu neki diyorum dualariniza ihtiyacim var hepinizi Ayri ayri seviyorum ve Rabbim hepinizin kucaklarini doldursun diye dua edecegim sancim basladiktan sonra hepiniz hakkinizi helal edin bana lutfen ve benden yanada helal olsun kizimdan firsat bulursam hemen haber verecegim size teyzeleri ve hepinizi ziyaretimize bekliyoruz supurgelerinizle
Aminnnnnnnnaysecim saglicakla alirsin ins bebisini kucagina doplerin temiz cikmasina sevindim cnm.. guzel haberlerini bekliyorum..
Rabbim herseyin yolunda gitmesini nasip eder insallah kuzummm dualarimiz sizinleeeehakkında hayırlısı canım ıns dogum anında ısımlerınzı sayıklıcam
canummm nasılsın????????????????Henuz normale donmedik ara ara seruma asermelerimiz devam ediyor sukurbende cok ozledim sizi yaaaaaa
Ben demistim demek istemiyorum ama BEN DEMISTIMMMMMMMMM
Tum kalbimle AMINNNNMMMMMMMMMMMN diyorum
Insallah hersey yolundadir veprensesin seninledir canim benimmmm
Aminnnnnnnn
Rabbim herseyin yolunda gitmesini nasip eder insallah kuzummm dualarimiz sizinleeee
EMA kuzum nerdesinn goremedim seniiiiiiiii
canım biz iyiyiz.kızlar nerelerdeinz sizi özledim ama misafirm var şimdi çıkmam lazım dua ediyonz demi buraya girmiyoz diye unutmadık demi birbirimzi... krzantem doğurmuşmu seyyan nerde eslemn sesi çıkmıyo asbe ve ikizler nasıl??? ayyyy çok soru biriktide ben çıkıyom şimdi sizi seviyorum pazartesi test yaptırcam inşaallah bebeişim yada bebişlerim gelivemiştir gariiiii:)))
Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini mevlaya. Sen istemesini bilirsen, mevla cevap verir duaya. DUALRIMIZ KABUL Cuma günümüz mübarek olsun.
Geçmişe bakamadım temizlik telaşındayım :)
Krizantemi çok ama çok merak ediyorum.
Ayşecim senin de az kaldı.Hayırlısıyla sende yavrunu kucağına alırsın inşallah.
Asbem senin nasıl gidiyor ikizlerle :)
Kaysssss aşılama olmuşsun canım :) Bebişlerin haberini bekliyoruz inşallah.
Seyyancım gezmelerde demek :)
Eslemcim seni de özledim hiç görüşemiyoruz.
Muhatımmmm tekrar başın sağolsun dostum.
Sibelcim sen nasılsın toparladın mı kendini biraz daha.
Esmacım cimcime nasıl yoruyor mu seni.
Baharda unuttu buraları :) Nehir prensesten fırsat bulamıyor galiba.
Sedacan hamile takvimini gördüm hayırlı olsun şekerim çok yakışmış :)
Hayalotun paşası nasıl acaba :) inşallah iyilerdir.
Elanor dualarımız seninle canım.
Dafnicim nerelerde :)
Antikdenizim sen nasılsınnnn :)
Nurusima nasıl gidiyor canım herşey yolunda inşallah :)
Seybil sevil sizler nasılsınız canlar.
nfy_9185 ve melekim sizlerin nasıl olduğunu biliyorum :)
Sürprizzz seni de özledim canımcım :)
Unuttuğum varsa affola hepinizi seviyorum
selam yumurtlak arkadaşlarım benim,
sizden 3 gün içinde 3er yasin bekliyorum:)
malum doğanlar var, dogacaklar var, tedaviye gidecek olanlar var var da var yani
3er yasini acilen tamamlayalım ve tedaviye gidecek olan arkadaşların günü gelmeden teslim edelim olur mu
seviyom sizi, bak aksatmayın haaaaa
hadi minik kuşlar atalım şu ölü toprağını üzerimizdennnnnnnnnnnnnnnnn...4bugün hep mutlu şeyler yazın tamam mı
bizim içinnnnnn, ülkemiz için, anneler için, insanlık için rabbim bu 24 saate güzel şeyler sakladı, ben buna inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?