Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

aysecim saglicakla alirsin ins bebisini kucagina doplerin temiz cikmasina sevindim cnm.. Guzel haberlerini bekliyorum..
amın allah razı olsun canım bebısını buyuttun sen ne guzel..nasıl kızımız annesı
canm ne demek tabiki merakedicez burda birbirimize az cok konusuyoruz muhabbet ediyoruz haliınyle merakta edicez..
Sen sağsalim al yavrusunu kucagına canım sonrada nasipse arkandan bizler gelelim

oyle çok ıstıyorum kı hıc vakıt kaybetmeden gelın arkamdan nasıp işte..
Rabbım nasıp edecek ama hayırlı zaman beklenıyor ıns o zaman çok uzak degıldır

inşallah canım inşallah bizler için özellikle isim olarak dua et aklına geldiği kadarıyla..
benm adım nafiye canım..
nasipse bizde bu adetle tedaviye başlıyoruz

günaydın dostlar yeni gün yeniliklerle süprizlerle gelsin inşşş rabbim tüm kapıları açılsın yüzümüze

canım bugun sunı sancı verılecektı sana
ayy çokmerak edıyorum senı hersey yolunda gıder saglıcakla kavusursun yavruna ıns

canım bugun sunı sancı verılecektı sana
ayy çokmerak edıyorum senı hersey yolunda gıder saglıcakla kavusursun yavruna ıns
evet canım bende dua ettim onun için bol bol inşallah sağlıkla kucagına alır sonrada sende kısmetse

nasılsın canım geçtimi bulantılar...3 ayın bitmesine 1 hafta kalmış artık daha rahat geçer gebelik..sohbet etmeyi özledim kız
Henuz normale donmedik ara ara seruma asermelerimiz devam ediyor sukur bende cok ozledim sizi yaaaaaa
yok canım aşılama değil kendi kendine geldi bebeğim.
Ben demistim demek istemiyorum ama BEN DEMISTIMMMMMMMMM
Tum kalbimle AMINNNNMMMMMMMMMMMN diyorum
Insallah hersey yolundadir veprensesin seninledir canim benimmmm
aysecim saglicakla alirsin ins bebisini kucagina doplerin temiz cikmasina sevindim cnm.. guzel haberlerini bekliyorum..
Aminnnnnnnn
hakkında hayırlısı canım ıns dogum anında ısımlerınzı sayıklıcam
Rabbim herseyin yolunda gitmesini nasip eder insallah kuzummm dualarimiz sizinleeee

EMA kuzum nerdesinn goremedim seniiiiiiiii

canummm nasılsın????????????????

kızlar nerelerdeinz sizi özledim ama misafirm var şimdi çıkmam lazım dua ediyonz demi buraya girmiyoz diye unutmadık demi birbirimzi... krzantem doğurmuşmu seyyan nerde eslemn sesi çıkmıyo asbe ve ikizler nasıl??? ayyyy çok soru biriktide ben çıkıyom şimdi sizi seviyorum pazartesi test yaptırcam inşaallah bebeişim yada bebişlerim gelivemiştir gariiiii:)))

canım biz iyiyiz.
seyyan türkiye turunda :) fellik fellik geziyo
eslem de cüzleri okuyo sanırım :)
ben de burdayım işte:)
ben de gidiyim o zaman. yemek yiyeyim :)

slmmm bayanlar nasılsınız bakemkızlar cumartesi yumurta toplama işlemim var enson dra gitmiştim kanamam vardı ama geçti yumoşlara bişi olmamış,dr sana rağmen çok iyiler diyip bana laf soktu yineçok az kaldı dua edin nolur öpüyorum hepinizi

Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini mevlaya. Sen istemesini bilirsen, mevla cevap verir duaya. DUALRIMIZ KABUL Cuma günümüz mübarek olsun.

Aminnn canımmm Hayırlı cumalar

Geçmişe bakamadım temizlik telaşındayım :)
Krizantemi çok ama çok merak ediyorum.
Ayşecim senin de az kaldı.Hayırlısıyla sende yavrunu kucağına alırsın inşallah.

Asbem senin nasıl gidiyor ikizlerle :)
Kaysssss aşılama olmuşsun canım :) Bebişlerin haberini bekliyoruz inşallah.
Seyyancım gezmelerde demek :)
Eslemcim seni de özledim hiç görüşemiyoruz.
Muhatımmmm tekrar başın sağolsun dostum.
Sibelcim sen nasılsın toparladın mı kendini biraz daha.
Esmacım cimcime nasıl yoruyor mu seni.
Baharda unuttu buraları :) Nehir prensesten fırsat bulamıyor galiba.
Sedacan hamile takvimini gördüm hayırlı olsun şekerim çok yakışmış :)
Hayalotun paşası nasıl acaba :) inşallah iyilerdir.
Elanor dualarımız seninle canım.
Dafnicim nerelerde :)
Antikdenizim sen nasılsınnnn :)
Nurusima nasıl gidiyor canım herşey yolunda inşallah :)
Seybil sevil sizler nasılsınız canlar.
nfy_9185 ve melekim sizlerin nasıl olduğunu biliyorum :)
Sürprizzz seni de özledim canımcım :)
Unuttuğum varsa affola hepinizi seviyorum

selam yumurtlak arkadaşlarım benim,
sizden 3 gün içinde 3er yasin bekliyorum:)
malum doğanlar var, dogacaklar var, tedaviye gidecek olanlar var var da var yani
3er yasini acilen tamamlayalım ve tedaviye gidecek olan arkadaşların günü gelmeden teslim edelim olur mu
seviyom sizi, bak aksatmayın haaaaa
hadi minik kuşlar atalım şu ölü toprağını üzerimizdennnnnnnnnnnnnnnnn...4bugün hep mutlu şeyler yazın tamam mı
bizim içinnnnnn, ülkemiz için, anneler için, insanlık için rabbim bu 24 saate güzel şeyler sakladı, ben buna inanıyorum

emacımmmmmm teyzesi çok şükür iyiyiz yüzdük yüzdük geldikkpaşada iyidir inşallah tekmeleri başladı artık darısı sizin göbişlerinizdede olsun dualarım sizlerle

muhatım ben yarın okurum haber veririm
bide başın sağolsun tam okuyamadım emanın yazdığından gördüm nolduki:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…