Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

3 gün sonra bitecek reglim bitince okurum o zaman sen yaz..yanlış hatırladım galiba canım geçen hafta gibi kalmış aklımda senin transfer..neyse çok sevindim inşallah dualar salavatlar vesile olur canım bebeğine kavuşmana..çifte bayram yaparsın inşallah sonucunu alınca..transfer denilince beni heyecan basıyor:18: Allah hepimizin yardımcısı olsun..

canım ben çıkıyorum şimdi sen eğer dediğim süreye kadar temizlenecek olursan kaç tane okursan onu yaz kuzum iyi akşamlar

şimdilik 100 tane okurum canım..listeye de yardım etmek istiyorum çünkü..ama daha fazla yardıma ihtiyacın olursa mesaj atarsın özelime olur mu burdan yazarsan gözümden kaçabilir eksik kalsın istemem.

seni gidi elekçi gez bakalım.geçen hafta sonu bende kahvaltılık salça(sos) yaptım anacuğumla..eşim beni almaya gelmişti arabaya biner binmez sen menemen gibi kokuyorsun dedi..e napim iki gündür domates biber patlıcanla haşır neşir olduk dedim....eee nerde dedi..ne nerde dedim "salça" dedi..bende sana sadece kokusu kaldı dedimm

şimdilik 100 tane okurum canım..listeye de yardım etmek istiyorum çünkü..ama daha fazla yardıma ihtiyacın olursa mesaj atarsın özelime olur mu burdan yazarsan gözümden kaçabilir eksik kalsın istemem.
tamam canım ben 100 yazıyorum sana o zaman...

zaten bu seferki listede benm için okunuyo canım
ayrıca gecen hafta transferri olan elanordu canm

sibelim şimdi evi toplım kurana yetısmem lazım.geldıgımde mesaj atıcam olurmu

şeker bekledim bekledim gelmedin.benim artık çıkmam lazım koca gelecek yemek yok yarın görüşürüz artık kısmetse bu arada özel mesaj kutuna bak.dün mesaj atmıştım.görmedin sanırsam?? hayırlı akşamlar canımcııımmmm

merhaba arkadaşlar ben ekimde tüp bebek yaptıttçam nasipse sizden dua istiyorum ALLAH rızası için şuan listeniz var galiba benide alın listeye bende dua edeyim size

Kızlar nasılsınız uzun zaman oldu görüşmeyeliGeçmişe bakamadım inşallah hamile haberleri vardır herkez iyidir,geçen Candan Abla aradı Ayşe doğum yapmış Allah hayırlı etsin Ayşeciğim yavrunu size bağışlasın Sağlığınız yerindedir inşallahDarısıda olmayan arkadaşlaraNehirde 7 ayından gün aldı teyzeleri geçen 6. ay aşısını vurdurduk ve 3 ay aşı olmayacak büyüyor artık emekleme adımları henüz tam olmasada kendini zorluyorEkim başı gibi Adana Mersine gidiyoruz kısmetse,taşınma işi kışlık hazırlık çocuk derken çok yoğun oldum yyoksa eskisi gibi girip saatlerce kalıp dertleşmek isterdim sizlerle.Allah'a emanet olun öpüyorum sizleri

canlar hepinizle o kadar kırıldımki anlatamam burda oldugum zamanlar boyunca hepiniz için içten gelerek dualarımı ettim Allah ta kabul etsin..
ama bu kadarda boş bırakılmaz burası onu geçtim hani destek oluyoduk birbirimize...
farkındaysanız ramazan bitti dua edenler gitti gibi oldu kimse artk adam akıllı girmiyo dualarını tamamlamıyo gerçekten üzülüyorum
kusura bakmayın belki biraz kırıcı gelebilir söylediklerim ama öyle içimden bunları söylemek geldi hepinize..
o yüzden sizde içinizden gelenleri bana söyleyebilirsiniz saygılarımı sunuyorum hepinize...
kendinize iyi bakın iyi günlerrr...

selamunaleykum. ben dualarımı tamamladım. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin...

kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hadi gelin artık

selamunaleykum canım nasılsın.
nerde herkes???
iyiyim canım sen nasılsın?
ne var ne yok?
bitti mi tarla işleriniz çay falan :)
kızlar tatilde sanırım :)
seyyana çagrı atsam gelecek ama biraz açım yemöek yeyim gelirim, gelince de seyyana cağrı atarım

iyilik hamdolsun ben de gün sayıyorum.
evet çok şükür bitti çay..ama köy işleri bitmiyo. köydeki ev için odun etcez taşıycaz falan...

evet tatil bitmiyor bi türlü..
afiyet olsun :=)

iyilik hamdolsun ben de gün sayıyorum.
evet çok şükür bitti çay..ama köy işleri bitmiyo. köydeki ev için odun etcez taşıycaz falan...

evet tatil bitmiyor bi türlü..
afiyet olsun :=)
canım hayır mı ne günü sayıyosun :) yoksaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…