canım regl ken okumakta bi sakınca yokmus ama benm içime sinmiyor acıkcası bende suan öyleyim ve gelinimize baslattım duat-yı bitince okursan daha cok sevinirim canım
eğer yakında bitecekse haftaya perşembeye kadar bitiririm diyosan yazayım canım
ayrıca yok kuzum transfer ertelenmedi 30 eylülde olacak nasipse
canım ben çıkıyorum şimdi sen eğer dediğim süreye kadar temizlenecek olursan kaç tane okursan onu yaz kuzum iyi akşamlar
canım ben son zamanlarda yoğunum ...düğünler,misafir biraz gezinti falan filan işte
izmirdeydim bir kaçgün,geldim salça falan yaptık..ara sıra dualar için giriyorum
senden ne haber,iyisin dimi canım
aman iyi olun hepiniz inşaallah
çok geçmiş olsun canım.aman kendine dikkat et
Allahın izniyle olmaz bişey
gönlünü ferah tut
hepimizin duası seninle
ay canım hayırlı olsun inşaallah
güzel sonuçlarla seviniriz hepberaber
bu arada hafta sonu sizin oralardaydım
bi köyünde hacı mevlüdü varmış eşimin arkadaşı davet etmiş gittik
her gördüğümü sen sandım
acaba o mudur falan diye
anam ne çok gelişmeler olmuş böyle
neyseki önemli bir sorun yok hatta sorun yok bana göre
inşaallah tedavin hayırlı olur canım
senide duysam şöyle hamile diye keşke
duyucaz inşaallah
rahat ve huzurlu ol
herşeyi akışına bırakmak en güzeli sanırım
böylece tedavi sırasında stres yapmamış olursun
herşey gönlünce olsun sürprizcim
özlediydik seni
ben kararsızım tedavi için
artık bırakıp herşeyi ouruna
düşünmemek istiyorum
o yüzden tedaviden vazgeçebilirim
tabi muhat
ikna çabalrına son gaz devam ediyo
tabi oda beni düşündüğü için
ama gel gör ki ben gerçekten yoruldum
neyse boşver sen beni
senin için dua edicem
canım nerelerdesin görüşemedik.nasılsın
iyiyim sibelim sen nasılsın kuzum işi bıraktım biliyorsun evdeyim o yüzden çok giremiyorum..
3 gün sonra bitecek reglim bitince okurum o zaman sen yaz..yanlış hatırladım galiba canım geçen hafta gibi kalmış aklımda senin transfer..neyse çok sevindim inşallah dualar salavatlar vesile olur canım bebeğine kavuşmana..çifte bayram yaparsın inşallah sonucunu alınca..transfer denilince beni heyecan basıyor:18: Allah hepimizin yardımcısı olsun..
tamam canım ben 100 yazıyorum sana o zaman...şimdilik 100 tane okurum canım..listeye de yardım etmek istiyorum çünkü..ama daha fazla yardıma ihtiyacın olursa mesaj atarsın özelime olur mu burdan yazarsan gözümden kaçabilir eksik kalsın istemem.
sibelim şimdi evi toplım kurana yetısmem lazım.geldıgımde mesaj atıcam olurmu
tamam canım mesajı şimdi gördüm... hemen okuycam inşallah...canım sen zaten listedesin ve sana düşen duaları okuyabilirsen olur
2 yasin
56 ihlas
100 enbiya
Allah kabul etsin canım..selamunaleykum. ben dualarımı tamamladım. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin...
selamunaleykum canım nasılsın.kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hadi gelin artık
iyiyim canım sen nasılsın?selamunaleykum canım nasılsın.
nerde herkes???
iyilik hamdolsun ben de gün sayıyorum.iyiyim canım sen nasılsın?
ne var ne yok?
bitti mi tarla işleriniz çay falan :)
kızlar tatilde sanırım :)
seyyana çagrı atsam gelecek ama biraz açım yemöek yeyim gelirim, gelince de seyyana cağrı atarım
canım hayır mı ne günü sayıyosun :) yoksaaaaaaaaaiyilik hamdolsun ben de gün sayıyorum.
evet çok şükür bitti çay..ama köy işleri bitmiyo. köydeki ev için odun etcez taşıycaz falan...
evet tatil bitmiyor bi türlü..
afiyet olsun :=)
aynen öyle. ben dedim geçmişi nasıl okuycam diye ama geçmiş yok..Allah kabul etsin canım..
kimsecikler yok ne gelen var ne giden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?