Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım hayır mı ne günü sayıyosun :) yoksaaaaaaaaa
yokk kız henüz bişey yok...
hani bi ara anlatmıştım hoca gelmişti ..3 ay 10 gün sonra bebek haberi alcaksınız demişti.. işte o sürenin dolmasına 25 gün kaldı..
çok heyecanlıyım acaba olurmu olmazmı....

canım bol bol sadaka ver :) rabbim kolaylaştırsın her işini inşaallah :)

gecen yıl bu zamanlarr laf yetiştiremezdik birbirimizee şimdikkkk iseee uuuuu kimseler ugramıooo

inşallaa güzel haberler vardırr

canım bol bol sadaka ver :) rabbim kolaylaştırsın her işini inşaallah :)
aslında haklısın vermek lazım ama şimdi görümcem nişanlandı para buldukça onun çeyizine yardım etmek istiyirum
dediğini düşüncem hatta eşimlede paylaşmalıyım bunu iyi olur.
aminn inşallah....
sen nasılsın neler yapıyorsun varmı gelişme??

neyse yine kimse yokmuş. epey bekledim ama gelen giden olmadı... görüşmek üzere..Allaha emanet olunuz.....

kızlar ugramıyosunuz ama söylemek istedim tefriciye baslamıstım bebişim içn ve yarısı kaldı cumaya kadarda yetiştirilmesi gerekiyodu aranızda mesajımı gören olursa musaştse bana dönebilirmi????

baharcım hoş geldin.inan okurken ağladım zaman ne kadar cabuk gecıyor ..rabbım bu yasadıklarını herkese yasatsın yavruna uzun sağlıklı ömürler nasıp eylesın inşallahmaşallah nehirimize annesikendini çok yorma desemde zor bi iş dıkkat et kendıne kolay gelsın.allaha emanet olun canım nehırımızı ısır poposunda

kızlar ugramıyosunuz ama söylemek istedim tefriciye baslamıstım bebişim içn ve yarısı kaldı cumaya kadarda yetiştirilmesi gerekiyodu aranızda mesajımı gören olursa musaştse bana dönebilirmi????

canım ben okuyablirim istersen.ne okuyacağımı ve nekadar okuyacağımı söylemeniz yeterli

seyyan kimse gelmiyor artık:26:
dualar eksik mi eksikleri okuyayım dedi boşumda kaçtane okumam gerekli bilgilendirebilirmisin sana zahmet

canım ben okuyablirim istersen.ne okuyacağımı ve nekadar okuyacağımı söylemeniz yeterli
canım tefriciye başladım ve baya eksiğim kaldı dagıtırım diye düşünüyodum ama herkesi mazereti var
p.tesi transferim olacak cuma saatinde bagıslamak istiyorum kısmetse yardımcı olursan sevinirim

canım tefriciye başladım ve baya eksiğim kaldı dagıtırım diye düşünüyodum ama herkesi mazereti var
p.tesi transferim olacak cuma saatinde bagıslamak istiyorum kısmetse yardımcı olursan sevinirim

hadi hayırlısı olsun canım.rabbım emeklerını tedavını sağlıklı bır evlatla sonlandırı inşallah
ben elimden geldiği kadar okumaya çalışıcam canım oldumu sana yazarım okudukça

hadi hayırlısı olsun canım.rabbım emeklerını tedavını sağlıklı bır evlatla sonlandırı inşallah
ben elimden geldiği kadar okumaya çalışıcam canım oldumu sana yazarım okudukça
saol canım Allah razı olsun..
ama istersen şimdilik bi sayıyı yazayım onu oku sonrada biterse musait olup almak istersen tekrar okursun olurmu:44:
çünkü 1 eksik bi fazla olmaması gerekiyor ya senin kaç okuyacagını bilmediğim için karısmasın canım olurmu???

bu arada hamilemisin hayalot

canım şimdi gördüm şimdilik 150 tane alıyım. biterse yazarım tekrar alırım inşallah...

canım şimdi gördüm şimdilik 150 tane alıyım. biterse yazarım tekrar alırım inşallah...
tamam canım Allah razı olsun yazdım 150 tane sana biterse haber verirsin o zaman dediğin gibi kalmıs olursa tekrar okursun canım cok saol Rabbim ne uradınız varsa versin

tamam canım Allah razı olsun yazdım 150 tane sana biterse haber verirsin o zaman dediğin gibi kalmıs olursa tekrar okursun canım cok saol Rabbim ne uradınız varsa versin
aminn. seninde Rabbim niyetini kabul etsin inşallah...
en yakın zamanda hayırlı haberini alırız umarım...

he tamam canım haklısın sen bana 200 yaz ozaman olurmu şimdilik bititrince tekrar alırım kalırsabu arada hamıleyım evet canım darısı senın ve tum ıstıyenlerın başına inşallahinşallah bende sağ salim kucağıma alabılırm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…