yokk kız henüz bişey yok...canım hayır mı ne günü sayıyosun :) yoksaaaaaaaaa
canım bol bol sadaka ver :) rabbim kolaylaştırsın her işini inşaallah :)yokk kız henüz bişey yok...
hani bi ara anlatmıştım hoca gelmişti ..3 ay 10 gün sonra bebek haberi alcaksınız demişti.. işte o sürenin dolmasına 25 gün kaldı..
çok heyecanlıyım acaba olurmu olmazmı....
aslında haklısın vermek lazım ama şimdi görümcem nişanlandı para buldukça onun çeyizine yardım etmek istiyirumcanım bol bol sadaka ver :) rabbim kolaylaştırsın her işini inşaallah :)
inşallah canım sende haberler nasıl?gecen yıl bu zamanlarr laf yetiştiremezdik birbirimizee şimdikkkk iseee uuuuu kimseler ugramıooo
inşallaa güzel haberler vardırr
Kızlar nasılsınız uzun zaman oldu görüşmeyeliGeçmişe bakamadım inşallah hamile haberleri vardır herkez iyidir,geçen Candan Abla aradı Ayşe doğum yapmış Allah hayırlı etsin Ayşeciğim yavrunu size bağışlasın Sağlığınız yerindedir inşallah Darısıda olmayan arkadaşlara Nehirde 7 ayından gün aldı teyzeleri geçen 6. ay aşısını vurdurduk ve 3 ay aşı olmayacak büyüyor artık emekleme adımları henüz tam olmasada kendini zorluyor Ekim başı gibi Adana Mersine gidiyoruz kısmetse,taşınma işi kışlık hazırlık çocuk derken çok yoğun oldum yyoksa eskisi gibi girip saatlerce kalıp dertleşmek isterdim sizlerle.Allah'a emanet olun öpüyorum sizleri
kızlar ugramıyosunuz ama söylemek istedim tefriciye baslamıstım bebişim içn ve yarısı kaldı cumaya kadarda yetiştirilmesi gerekiyodu aranızda mesajımı gören olursa musaştse bana dönebilirmi????
canım tefriciye başladım ve baya eksiğim kaldı dagıtırım diye düşünüyodum ama herkesi mazereti varcanım ben okuyablirim istersen.ne okuyacağımı ve nekadar okuyacağımı söylemeniz yeterli
canım tefriciye başladım ve baya eksiğim kaldı dagıtırım diye düşünüyodum ama herkesi mazereti var
p.tesi transferim olacak cuma saatinde bagıslamak istiyorum kısmetse yardımcı olursan sevinirim
saol canım Allah razı olsun..hadi hayırlısı olsun canım.rabbım emeklerını tedavını sağlıklı bır evlatla sonlandırı inşallah
ben elimden geldiği kadar okumaya çalışıcam canım oldumu sana yazarım okudukça
canım şimdi gördüm şimdilik 150 tane alıyım. biterse yazarım tekrar alırım inşallah...kızlar ugramıyosunuz ama söylemek istedim tefriciye baslamıstım bebişim içn ve yarısı kaldı cumaya kadarda yetiştirilmesi gerekiyodu aranızda mesajımı gören olursa musaştse bana dönebilirmi????
tamam canım Allah razı olsun yazdım 150 tane sana biterse haber verirsin o zaman dediğin gibi kalmıs olursa tekrar okursun canım cok saol Rabbim ne uradınız varsa versincanım şimdi gördüm şimdilik 150 tane alıyım. biterse yazarım tekrar alırım inşallah...
aminn. seninde Rabbim niyetini kabul etsin inşallah...tamam canım Allah razı olsun yazdım 150 tane sana biterse haber verirsin o zaman dediğin gibi kalmıs olursa tekrar okursun canım cok saol Rabbim ne uradınız varsa versin
inşallah canımaminn. seninde Rabbim niyetini kabul etsin inşallah...
en yakın zamanda hayırlı haberini alırız umarım...
saol canım Allah razı olsun..
ama istersen şimdilik bi sayıyı yazayım onu oku sonrada biterse musait olup almak istersen tekrar okursun olurmu:44:
çünkü 1 eksik bi fazla olmaması gerekiyor ya senin kaç okuyacagını bilmediğim için karısmasın canım olurmu???
bu arada hamilemisin hayalot
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?