tamam canım 200 yazıyorum sana Allah razı olsun...he tamam canım haklısın sen bana 200 yaz ozaman olurmu şimdilik bititrince tekrar alırım kalırsabu arada hamıleyım evet canım darısı senın ve tum ıstıyenlerın başına inşallah inşallah bende sağ salim kucağıma alabılırm
canım hadi gözün aydın sonu bebekli olsun inşallah tedavinin...Kızlarrr uzun bir aradan sonra ben geldimm :)
Son zamanlarda inanın içimden hiçbişe yapmak gelmiyodu iyice içime kapanmıştım ama size haberlerim var :)
Tüp bebeğe sonunda başladım :)dün itibariyle ..sürekli mucize bekledim belki kendiliğinden gelir die ama benim bebişin kendiliğinden geleceği yok sanırım :) Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
bende durumlar böyle sanırım Ayşe doğum yapmış güle güle büyüt canım hayırlı olsun..
başka haberler varmı bilmiyorum :26:
Muhat,Seyyan,Eslem,Asbe naslsınız kızlar?
Muhattt canım istanbuldaki aktardan fsh düşürmek için çay getirtmiştim ya çokda düzenli içmiştim dün fsh değerimin 14 den 8 e düştüğünü gördüm inanamadım yaww dokn itorun verdiği ilaca rağmen yükselen değer düşmüşş..şükürler olsun Rabbime Allah senden de razı olsun canım vesile oldun..
tamam canım 200 yazıyorum sana Allah razı olsun...
bide ben 41 hamileden 1 er tane ayetl kürsi topluyorumda biraz eksiğim vardı ondan hamilemisin diye sordum 1 tanenede ayetel kürsi okuyablirmisn benm için
adım nafiye...
sağlıkla al bebişini inşallah kucagına
canım hadi gözün aydın sonu bebekli olsun inşallah tedavinin...
bende donmus embriyo tedavisindeyim nasipse haftaya p.tesi transferim var
saol bitanem yaacanım banada 100 tefriciye yaz
bide ben 41 hamileden 1 er tane ayetl kürsi topluyorumda biraz eksiğim vardı ondan hamilemisin diye sordum 1 tanenede ayetel kürsi okuyablirmisn benm için
adım nafiye...
saol bitanem yaa
baya kaldı hiç kimsede musait değil öyle zamana geldi ki bebişlerimin duaları anlatamam bitiremicem diye korkuyorum
gece gündüz bi şekilde bitiririm canım cok sıkıntı yapmadım aslında da ne bileyim saolsun zaten arkadaşlar da yardımcı oluyolar sen gibi Allah herkesten razı olsunbitirirsin inşallah sıkıntı yapma ben bitirince yine okurum inşallah :)
canumm kaç eksiğin var.canım tefriciye başladım ve baya eksiğim kaldı dagıtırım diye düşünüyodum ama herkesi mazereti var
p.tesi transferim olacak cuma saatinde bagıslamak istiyorum kısmetse yardımcı olursan sevinirim
canım çoooook sevindim :):):):)Kızlarrr uzun bir aradan sonra ben geldimm :)
Son zamanlarda inanın içimden hiçbişe yapmak gelmiyodu iyice içime kapanmıştım ama size haberlerim var :)
Tüp bebeğe sonunda başladım :)dün itibariyle ..sürekli mucize bekledim belki kendiliğinden gelir die ama benim bebişin kendiliğinden geleceği yok sanırım :) Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
bende durumlar böyle sanırım Ayşe doğum yapmış güle güle büyüt canım hayırlı olsun..
başka haberler varmı bilmiyorum :26:
Muhat,Seyyan,Eslem,Asbe naslsınız kızlar?
Muhattt canım istanbuldaki aktardan fsh düşürmek için çay getirtmiştim ya çokda düzenli içmiştim dün fsh değerimin 14 den 8 e düştüğünü gördüm inanamadım yaww doktorun verdiği ilaca rağmen yükselen değer düşmüşş..şükürler olsun Rabbime Allah senden de razı olsun canım vesile oldun..
canım 1500 kadar kaldı baya azalttımcanumm kaç eksiğin var.
adım nafiye...
canım şimdilik 150 yaz erken bitirince tekrar alırım olur mu ?canım 1500 kadar kaldı baya azalttım
aa öylemi olsun yaa bi tanede ismimi söyleyerek okuyuverirsin nolacak dimicanım sanırım ben senin için okumuştum öncedentopiğe giripte yazmadım sadece topık baslıgını gorup oyle duamı ettım her kımse dıye ama şimdi adınıda öğrenmiş oldum bi tane daha okurum nedemek
tamam canım Allah razı olsun sen bitirince söyle ben kalırsa haber veririm cok saolcanım şimdilik 150 yaz erken bitirince tekrar alırım olur mu ?
aa öylemi olsun yaa bi tanede ismimi söyleyerek okuyuverirsin nolacak dimi
tamam canım Allah razı olsun sen bitirince söyle ben kalırsa haber veririm cok saol
saol canım bi tane yeter yorma kendini daha tefriceyem var okuyacagınistersen 41 tane toptan okuyayımnedemek inşallah dualarımız kabul olur canım
sibelim muhatım esmacım nasılsınızesma bebişko nasıl buyudumu annesi
canım iyiyim sen nasılsın:)sibelim muhatım esmacım nasılsınızesma bebişko nasıl buyudumu annesi
işte canım bende dün ona kızdım..canım listeyi sen mi sormuştun :)
listedeki eksikler için bi arkadaş ayazmış ama unuttum bakmaya da erindim.
eksikler için okumak isteyen arkadaşlar 1-2 yasin okurlarsa seviniriz.
biraz daha özen gösterelim olur mu 3 kişi kaldı zaten. yaklaşık 1 aydır hiç okumayan arkadaşlar var.....
canım sert yazsak olmuyor hiç yazmasak da olmuyor.işte canım bende dün ona kızdım..
farkındaysan ramazanda ne kadar güzeldi herşey..
ramazan bitti dualar giitti gibi oldu..
düzenli okuyanların bazıları dogum yaptı diğerlerinden ise haber yok..
bu şşekilde olmaz devamlılık gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?