Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Kızlarrr uzun bir aradan sonra ben geldimm :)
Son zamanlarda inanın içimden hiçbişe yapmak gelmiyodu iyice içime kapanmıştım ama size haberlerim var :)
Tüp bebeğe sonunda başladım :)dün itibariyle ..sürekli mucize bekledim belki kendiliğinden gelir die ama benim bebişin kendiliğinden geleceği yok sanırım :) Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
bende durumlar böyle sanırım Ayşe doğum yapmış güle güle büyüt canım hayırlı olsun..
başka haberler varmı bilmiyorum :26:
Muhat,Seyyan,Eslem,Asbe naslsınız kızlar?
Muhattt canım istanbuldaki aktardan fsh düşürmek için çay getirtmiştim ya çokda düzenli içmiştim dün fsh değerimin 14 den 8 e düştüğünü gördüm inanamadım yaww doktorun verdiği ilaca rağmen yükselen değer düşmüşş..şükürler olsun Rabbime Allah senden de razı olsun canım vesile oldun..

Son düzenleme:
tamam canım 200 yazıyorum sana Allah razı olsun...
bide ben 41 hamileden 1 er tane ayetl kürsi topluyorumda biraz eksiğim vardı ondan hamilemisin diye sordum 1 tanenede ayetel kürsi okuyablirmisn benm için
adım nafiye...
sağlıkla al bebişini inşallah kucagına

canım hadi gözün aydın sonu bebekli olsun inşallah tedavinin...
bende donmus embriyo tedavisindeyim nasipse haftaya p.tesi transferim var

canım banada 100 tefriciye yaz

Sağol canım inşallah..Allah herkesin gönlüne göre versin..

bitirirsin inşallah sıkıntı yapma ben bitirince yine okurum inşallah :)
gece gündüz bi şekilde bitiririm canım cok sıkıntı yapmadım aslında da ne bileyim saolsun zaten arkadaşlar da yardımcı oluyolar sen gibi Allah herkesten razı olsun..
sen bunu oku sonra haber ver kalırsa öyle alırsın canım tamammı fazla olmasın..
hersey için cok saol

canım tefriciye başladım ve baya eksiğim kaldı dagıtırım diye düşünüyodum ama herkesi mazereti var
p.tesi transferim olacak cuma saatinde bagıslamak istiyorum kısmetse yardımcı olursan sevinirim
canumm kaç eksiğin var.
canım çoooook sevindim :):):):)
ciddiye alıp denemişsin canım asıl ben teşekkür ederim :)
bir daha ki sefere bebek haberini alırız inşaallah

canım sanırım ben senin için okumuştum öncedentopiğe giripte yazmadım sadece topık baslıgını gorup oyle duamı ettım her kımse dıyeama şimdi adınıda öğrenmiş oldum bi tane daha okurum nedemek

aa öylemi olsun yaa bi tanede ismimi söyleyerek okuyuverirsin nolacak dimi

canım şimdilik 150 yaz erken bitirince tekrar alırım olur mu ?
tamam canım Allah razı olsun sen bitirince söyle ben kalırsa haber veririm cok saol

sibelim muhatım esmacım nasılsınızesma bebişko nasıl buyudumu annesi

çok şükür iyiyim canım sen nasılsın
kızlar bi alışveriş yaptım sormayın halbuki fazla bişey almayacaktım çarşıları marketleri eve topladım geldim dün

canım listeyi sen mi sormuştun :)
listedeki eksikler için bi arkadaş ayazmış ama unuttum bakmaya da erindim.

eksikler için okumak isteyen arkadaşlar 1-2 yasin okurlarsa seviniriz.
biraz daha özen gösterelim olur mu 3 kişi kaldı zaten. yaklaşık 1 aydır hiç okumayan arkadaşlar var.....

işte canım bende dün ona kızdım..
farkındaysan ramazanda ne kadar güzeldi herşey..
ramazan bitti dualar giitti gibi oldu..
düzenli okuyanların bazıları dogum yaptı diğerlerinden ise haber yok..
bu şşekilde olmaz devamlılık gerekiyor

canım sert yazsak olmuyor hiç yazmasak da olmuyor.
seyyanla biz birşey farkettik belki doğrudur belki yanlıştır,
o da şu kim listeyi bırakıyorsa rahatsızlık geçiriyor.
özellikle hamile arkadaşlarımız dikkat etsinler.
zorla kimseye okutamayız ama kul hakkıdır şurda epi topu 3 kişi kaldı o 3 kişi size hiç mi okumadı?????
kul hakkıdır dikkat edelim lütfen......
en az sizin kadar bizim de bu dualara ihtiyacımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…