işte canım bende dün ona kızdım..
farkındaysan ramazanda ne kadar güzeldi herşey..
ramazan bitti dualar giitti gibi oldu..
düzenli okuyanların bazıları dogum yaptı diğerlerinden ise haber yok..
bu şşekilde olmaz devamlılık gerekiyor
canım sert yazsak olmuyor hiç yazmasak da olmuyor.
seyyanla biz birşey farkettik belki doğrudur belki yanlıştır,
o da şu kim listeyi bırakıyorsa rahatsızlık geçiriyor.
özellikle hamile arkadaşlarımız dikkat etsinler.
zorla kimseye okutamayız ama kul hakkıdır şurda epi topu 3 kişi kaldı o 3 kişi size hiç mi okumadı?????
kul hakkıdır dikkat edelim lütfen......
en az sizin kadar bizim de bu dualara ihtiyacımız var
bu listeden sonra yokum ben zaten.evet canım malesef
ama ne yazdıysam kimse üstüne alınmadı
kötü müdüre oldum ben yawww
ne bileyim ben okumayıp girip sohbet etmeye çekinirim diye düşünüyorum
canım sert yazsak olmuyor hiç yazmasak da olmuyor.
seyyanla biz birşey farkettik belki doğrudur belki yanlıştır,
o da şu kim listeyi bırakıyorsa rahatsızlık geçiriyor.
özellikle hamile arkadaşlarımız dikkat etsinler.
zorla kimseye okutamayız ama kul hakkıdır şurda epi topu 3 kişi kaldı o 3 kişi size hiç mi okumadı?????
kul hakkıdır dikkat edelim lütfen......
en az sizin kadar bizim de bu dualara ihtiyacımız var
aynen canım
ya fazlamı laf söylüyorum diye düşünüyordum ama değil
2 yasini 1 haftada nasıl okuyamaz insan anlayamıyorum
hiçmi kurann okumuyorlar diyorum kendi kendime
ama artık bişey demiyorum arada girip bakıyorum çıkıyorum
sen yaramı deştin
evet canım malesef
bend cıkıcam canm yapacak bişey yokbu listeden sonra yokum ben zaten.
ilerlemiyo çünkü boş yere efor sarfetmem en azından.
haklısın canım seyyanla ben de en sona aldıkki tedavisi olanlara öncelik verelim diye, ama anlaşılan bizim önemsediğimiz kadar önemsenmiyoruzcanım ben cok üzüldüm niye biliyomusun aynı dediğin gibi ben burda herkes için kaç aydır hep girip okuyorum ve bana ilk geldiğim zamanlarda okunacaktı bende dedimki şimdi istemiyorum bebişlerimin transferinden önce okuyalım dedim ve bu liste bana okunacaktı seyyan öyle demişti fakat bakıyorum hiç kimse yani çogunluk okumadı sayılır..
yanlış anlaşılmasın ettiğim duaları Rabbim kabul etsin ama ben okuyup bana okunulmadıgını görünce içim sıkılıyor
yinede Rabbim kimseyi sıkıntıya sokmasın...
canım dayaanamadım artık dün bende tutamadım kendimi çünkü burda girdiğim 3-4 topik var ve burası böyle olunca girmek istemiyorum bile buraya
hadi sıkıntın vardır yasin okuyamıyosundur inanırım ama senin içindemi okuyabilecek kimse yok..
ben okuyamadıgım regl dönemim denk geldiğinde anneme gelinimize bile okuttum düşün
Kızlarrr uzun bir aradan sonra ben geldimm :)
Son zamanlarda inanın içimden hiçbişe yapmak gelmiyodu iyice içime kapanmıştım ama size haberlerim var :)
Tüp bebeğe sonunda başladım :)dün itibariyle ..sürekli mucize bekledim belki kendiliğinden gelir die ama benim bebişin kendiliğinden geleceği yok sanırım :) Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
bende durumlar böyle sanırım Ayşe doğum yapmış güle güle büyüt canım hayırlı olsun..
başka haberler varmı bilmiyorum :26:
Muhat,Seyyan,Eslem,Asbe naslsınız kızlar?
Muhattt canım istanbuldaki aktardan fsh düşürmek için çay getirtmiştim ya çokda düzenli içmiştim dün fsh değerimin 14 den 8 e düştüğünü gördüm inanamadım yaww doktorun verdiği ilaca rağmen yükselen değer düşmüşş..şükürler olsun Rabbime Allah senden de razı olsun canım vesile oldun..
canım merhaba ya boyle oldugu ıcın çok uzgunum dualarımız bıtmemelıevet canım malesef
10 kişi kalıyor zaten canımbu listeden sonra yokum ben zaten.
ilerlemiyo çünkü boş yere efor sarfetmem en azından.
ben kk ya girmeden duramazdım son zamanlarda aynen benimde içimden girmek gelmiyorcanım ben cok üzüldüm niye biliyomusun aynı dediğin gibi ben burda herkes için kaç aydır hep girip okuyorum ve bana ilk geldiğim zamanlarda okunacaktı bende dedimki şimdi istemiyorum bebişlerimin transferinden önce okuyalım dedim ve bu liste bana okunacaktı seyyan öyle demişti fakat bakıyorum hiç kimse yani çogunluk okumadı sayılır..
yanlış anlaşılmasın ettiğim duaları Rabbim kabul etsin ama ben okuyup bana okunulmadıgını görünce içim sıkılıyor
yinede Rabbim kimseyi sıkıntıya sokmasın...
canım dayaanamadım artık dün bende tutamadım kendimi çünkü burda girdiğim 3-4 topik var ve burası böyle olunca girmek istemiyorum bile buraya
hadi sıkıntın vardır yasin okuyamıyosundur inanırım ama senin içindemi okuyabilecek kimse yok..
ben okuyamadıgım regl dönemim denk geldiğinde anneme gelinimize bile okuttum düşün
29kişi listeden çıkarılmış vayy beeeeeeeekays
nfy9185
dafniya
elanor
seyyan
muhat
ve okumayanlar
hayalot(okuyacak)
ema
ecrin
sevil61(okuyacak)
nekadarzor
eslemliva
krizantem
seybill
mutluluk27
nurusima
piedra
alev99
listeden çıkarılacaklar
alev
piedra
nurusima
mutluluk27
seybill
krizantem(doğumdan dolayı)
ecrin
geriye kalıyor 11 kişi
liste 40 kişi iken düştüğümüz durumun acı tablosu
listeden çıkanlar umarım görür bu yazıyı
aynen canım valla cok üzülüyorum ama değişmez hiç bişey ben artık yokum bide siz için girip okursam tamam amahaklısın canım seyyanla ben de en sona aldıkki tedavisi olanlara öncelik verelim diye, ama anlaşılan bizim önemsediğimiz kadar önemsenmiyoruz
aysecim bizde bitsin istemeyiz ama siz doguma g ittiğiniz için cok farkında değilsinizdir kimse kalmadı ve ben artık girip boş sayfa görmek istemşiyorum bişey yapılacaksa devamlılığı olmalı kimse kalmadıki devalılığı olsuncanım merhaba ya boyle oldugu ıcın çok uzgunum dualarımız bıtmemelı
canım merhaba ya boyle oldugu ıcın çok uzgunum dualarımız bıtmemelı
aynen canım valla cok üzülüyorum ama değişmez hiç bişey ben artık yokum bide siz için girip okursam tamam amaartık olmaz
aysecim bizde bitsin istemeyiz ama siz doguma g ittiğiniz için cok farkında değilsinizdir kimse kalmadı ve ben artık girip boş sayfa görmek istemşiyorum bişey yapılacaksa devamlılığı olmalı kimse kalmadıki devalılığı olsun
29kişi listeden çıkarılmış vayy beeeeeeee
güle gle canım hayırlı derslerrcanlarrrr benm şuan çıkmam gerekiyor.
2 de dersim var. akşam gene görüşürüz. kendinize dikkat edin.
işte durum böyle oluncada olmuyo canım en iyisi benm acımdan dahada sinir olmadan cıkamkfarkındayım canım lıste ılerlemıyor dualar tamamlanamıyo malesef
merhabe ayşecim inan bende çok üzgünüm
ama bitti ne yazıkki
amin inşallahhhhbı tuhaf oldum canım yapacak bısey yok ama ıns tekrar bulusuruz dualarda
canım benm cok saol okundgu kadarın cuma saati duasını getirin yeter nasipse p.tesi transferim var o saatte okunsun duası yetebanada müsaade
nfy canım merak etme
o liste bitecek senin için
tek başımada okumak zorunda kalsam bitecek sana yetişecek Allahın izniyle
bana okunmasada olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?