selamunaleykum kızlar napıyorsunuz??
yazılanları okudum üzüldüm..ama herşey nasip eğer okumamız nasipse yine gelir okuruz...
ben listedeki dualarımı tamamladığımı yazdım seyyancım.
ama eksikler için de okuycam kaç tane okuyayım...
liste olmasada muhabbet bitmesin yaa..
hem benim içinde dua istiyorum. 24 gün sonra hamimelik haberi bekliyorum
canım inanki kimse ayrılmak istemiyo ama hem ayrılmak istemeyip hemde bişey yapmayanlar o kadar cokki
hayırlısı olsun canım senin içinde bi an önce kavus inşallah bebişine
canumm kaç eksiğin var.
canım çoooook sevindim :):):):)
ciddiye alıp denemişsin canım asıl ben teşekkür ederim :)
bir daha ki sefere bebek haberini alırız inşaallah
tatlım 100 tefriciye daha okudum. daha ihtiyacın olursa mesaj at. yine okurum inşallah
ALLAH kabul etsin bende 100 tane tefriciye okuyabilirim istersen adını yaz bana canım okuyayımkızlar ugramıyosunuz ama söylemek istedim tefriciye baslamıstım bebişim içn ve yarısı kaldı cumaya kadarda yetiştirilmesi gerekiyodu aranızda mesajımı gören olursa musaştse bana dönebilirmi????
kays
nfy9185
dafniya
elanor
seyyan
muhat
ve okumayanlar
hayalot(okuyacak)
ema
ecrin
sevil61(okuyacak)
nekadarzor
eslemliva
krizantem
seybill
mutluluk27
nurusima
piedra
alev99
listeden çıkarılacaklar
alev
piedra
nurusima
mutluluk27
seybill
krizantem(doğumdan dolayı)
ecrin
geriye kalıyor 11 kişi
liste 40 kişi iken düştüğümüz durumun acı tablosu
listeden çıkanlar umarım görür bu yazıyı
canım rabbim izni ile ve emacığımızın hızır gibi yetişmesiyle yasinler tamamlandı.ihlas ve enbiya eksik.onlarda tamamlanır inşaallah.cuma saati bağışlamasını yaparız..amin inşallahhhh
canım benm cok saol okundgu kadarın cuma saati duasını getirin yeter nasipse p.tesi transferim var o saatte okunsun duası yete
Sizin için liste olmasa bile dualarımdasın her zaman seyyancım
eğer ihlas çekebilirsen seviniriz canımselamunaleykum kızlar napıyorsunuz??
Yazılanları okudum üzüldüm..ama herşey nasip eğer okumamız nasipse yine gelir okuruz...
Ben listedeki dualarımı tamamladığımı yazdım seyyancım.
Ama eksikler için de okuycam kaç tane okuyayım...
Liste olmasada muhabbet bitmesin yaa..
Hem benim içinde dua istiyorum. 24 gün sonra hamimelik haberi bekliyorum
ihlas çek çekebilirsen canımniye ciddiye almayım aşk olsun muhat olurmu öyle şeyy..allah senden razı olsun canımmm..
Listede problem varmış galiba okunmuyomuş ben çok uzun zamandır gelmiyorum zaten ama çok eksiğiniz varsa yardım edebilirim yyarına abdest alırım inşallah okuyunca yazarım seeyancımm
liste sanırım son listeydiallah kabul etsin bende 100 tane tefriciye okuyabilirim istersen adını yaz bana canım okuyayım
benide yazın arkadaşlar listeye ne okuyorsanız bende okuyayım
tamam inşallah 100 ihlas okuyorum... yarın yazarım...dua listesindeki yasin tamamlandı...
492 ihlas okundu
508 ihlas eksik
oda tamamlanır Allahın izniyle
bu son liste idi.öyle olmak zorunda kaldı
okunmayan kişiler ben ve muhat
ben kendi adıma hakkımı helal ediyorum
ama çok üzüldüğümü belirtmek isterim
yazık ki hayaline kavuşan gitti..
belki yine dua listesinde buluşuruz kızlar
sizde hakkınızı helal edin
dua listesindeki yasin tamamlandı...
492 ihlas okundu
508 ihlas eksik
oda tamamlanır Allahın izniyle
bu son liste idi.öyle olmak zorunda kaldı
okunmayan kişiler ben ve muhat
ben kendi adıma hakkımı helal ediyorum
ama çok üzüldüğümü belirtmek isterim
yazık ki hayaline kavuşan gitti..
belki yine dua listesinde buluşuruz kızlar
sizde hakkınızı helal edin
Canimm 100tane okunmus vardi bende ekle canim listenekızlar ugramıyosunuz ama söylemek istedim tefriciye baslamıstım bebişim içn ve yarısı kaldı cumaya kadarda yetiştirilmesi gerekiyodu aranızda mesajımı gören olursa musaştse bana dönebilirmi????
Hosgeldin canimm hayirli olsunn tedavin insallah minislerin simsiki tutunur sanaKızlarrr uzun bir aradan sonra ben geldimm :)
Son zamanlarda inanın içimden hiçbişe yapmak gelmiyodu iyice içime kapanmıştım ama size haberlerim var :)
Tüp bebeğe sonunda başladım :)dün itibariyle ..sürekli mucize bekledim belki kendiliğinden gelir die ama benim bebişin kendiliğinden geleceği yok sanırım :) Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
bende durumlar böyle sanırım Ayşe doğum yapmış güle güle büyüt canım hayırlı olsun..
başka haberler varmı bilmiyorum :26:
Muhat,Seyyan,Eslem,Asbe naslsınız kızlar?
Muhattt canım istanbuldaki aktardan fsh düşürmek için çay getirtmiştim ya çokda düzenli içmiştim dün fsh değerimin 14 den 8 e düştüğünü gördüm inanamadım yaww doktorun verdiği ilaca rağmen yükselen değer düşmüşş..şükürler olsun Rabbime Allah senden de razı olsun canım vesile oldun..
Aminnnnnnn insallahhhhselamunaleykum kızlar napıyorsunuz??
yazılanları okudum üzüldüm..ama herşey nasip eğer okumamız nasipse yine gelir okuruz...
ben listedeki dualarımı tamamladığımı yazdım seyyancım.
ama eksikler için de okuycam kaç tane okuyayım...
liste olmasada muhabbet bitmesin yaa..
hem benim içinde dua istiyorum. 24 gün sonra hamimelik haberi bekliyorum
Dualarim seninle canim benim insallah hersey yolunda olacak bebisin simsiki tutunacak Rabbimin izniylekızlar dr a gittim rahime baktı ve ilacı az kullanmamıza ragmen kalınlasmıs dedi..
belki incelme olabilir diye transferi p.tesiye bırakmak istemedi o yüzden yarın sabah 10 da olucak transferim bilginiz olsun dualarınızı bekliyorummm
bu arada seyyancım 100 ihlası aldım dedim ama okuyamıcam çünkü tefriciyelerim bitmiyor canım onları bitirmeye calışıcam bilgin olsun
canım evet çoğu kimse okumadığı için bari 3 tane okunsun diye 3 er yasin okuyalım dedim.seyyanım ben dualarımı okumuştum canım hatta eksıkler varsa okuyabılırım yazmıştım ama gormemısın sanırım.
muhat canım evet eksıkler ıcın ben sormuştum yanlış gormemısın.dün sormuştum zaten ama gece olaylar farklı gelişmiş okuduğum kadarı ile.
bılıyorsun haftalık dualarımı bi kaç aydır size sorarak okuyorum kkya gıremedıgımden dolayı ki şuana kadar bana okunduğunun bile farkında değilim açıkçası.ben hala bana okunmadı sanıyorum en son rastgele seyyan ayarlıyordu sonra zaten ben tatıle gıttım geldım sen lıste degıstı 3 yasın oku dedınsonrasında bu listeyle yenı baişa döndük sandım ve kendımı sormak bıle ınan aklımın ucundan bile geçmedi..
şuana kadar eksiğim olmuştur elbet herkes hakkını helal etsın benımde fazlam varsa helali hoş olsun.
yalnız liste tamamlanmamış madem bıtırmek nıyedır o kısmı anlamadım okuyanlar 5 kişi varsa o 5 kişi 41 yasini 3 hafta rahatlıkla döndürebılır lıste tamamlanana kadar.sonucta bu topıkte ben ,eşlem sen az 10 adetın ustunde eksıkler ıcın yasın okumadıkmı? bu arada arada bır kaç arkadsım daha var ama yanlış ısım verıpte hakka gırmek ıstemedım.haklarını helal etsinler.demek ıstedıgım lıstede okunmayan 2 veya 3 kım varsa onlarıda okuyalım .en azından ben varım dıyeyım.
özellıkle hamıle arkadaşlarımız dıkkat etsinler derken arada bende kaynıyorum gıbı hıssedıyorum.lütfen isim verılsın ozaman.hamıleler derken toplu olarak ıfade edılmeyelım.aynı şekilde işi olanlar derken yazılsın onlar dırek çıkarılsın nedıyeyım.belkı yanlış düşünüyorumdur ama bı an böyle bı hısse kapıldım nedense kusuruma bakmayın.
canım çok teşekkür ederizkızlar ben sizin nyetinize 41 yasin şerf okudum okutttum... böyle olmasına da çok üzüldüm.. arkadaşlar hakkımızı helal edin hepinz ayrı ayrı.....
:) pateteste közlersen gelirizben iyiym amdolsun evde değildim epeydir.. şimdide ev tamirata girecek onu bekliyorum işte... neen böyle oldu yaaa çok üzüldüm valla... sobayı kurcaz kızlar siz gelin çay yapayım size sobada burdada okur tamamlarız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?