sen ben seyyan var gerçekten devam etcek olan arkadaşla varsa ben varım bi kere daha denemeye değer.... ayyy muhat lojman işte ancak yapılıyo bizden bitmeyince....:) pateteste közlersen geliriz
valla canım biz de anlamadık toparlanalım dedikçe dağıldık.
neyse artık, nasılsa bitti liste.
ne tadilatı kız, soğuk havalara kalmışsınız.
istdiğin patates olsun guzuuuummmmmm:)) siz gelin heri:)):) pateteste közlersen geliriz
valla canım biz de anlamadık toparlanalım dedikçe dağıldık.
neyse artık, nasılsa bitti liste.
ne tadilatı kız, soğuk havalara kalmışsınız.
kızzzzzz duydum ben bu kitabı gene burda duymuştum. kim yazmış.kızlar her anneye lazım isimli bi kitapaldım içinde dualar vs var maddi manevi reçeteler var çok kalın bi kitapda değil edinmenzi isterim sizinde
lojman olunca haklısınsen ben seyyan var gerçekten devam etcek olan arkadaşla varsa ben varım bi kere daha denemeye değer.... ayyy muhat lojman işte ancak yapılıyo bizden bitmeyince....
kays biz senle niye buluşmuyoruz :)istdiğin patates olsun guzuuuummmmmm:)) siz gelin heri:))
muallim neşriyat e.muratoğlu hazırlayan netten araştır ilginç bilgiler var...doğumdan hamileleğe hatta daha öncesine bile dualar var...kızzzzzz duydum ben bu kitabı gene burda duymuştum. kim yazmış.
lojman olunca haklısın
ben de yarın alçı çekecem duvarın birazına.
su vurmış kabardı ben de kavlattım. su geçirmeyen alçı alıp yapcam. boya da var evde hazır.
candan ablacım
Yeni veya tanışmamış olduğumuz arkadaşlar da dahil, herkese merhaba.
Geçmişe dönerek okuyabilmem mümkün değil. Ancak anladığım kadarıyla sanırım duaları (en azından yeni bir gelişme oluncaya kadar şimdilik) burada haftalık belirlenen ve kimi zaman ikinci üçüncü haftaya sarksa da bir şekilde tamamlanan duaları bazı nedenlerden ötürü bitirme kararı almışsınız.
Ve yine anlayabildiğim kadarıyla, sanırım en son okunan kişiler listesine göre -liste sonuna kadar tamamlanmamış- yani bu turdaki kişilerin tamamına okunmamış haliyle son bulmuş oluyor.
Yukarıda belirtilen 508 Ihlas-ı Şerif için kabul ederseniz 308 adedini okuyacağım ben kısmetse. (Ancak yarından sonra, yani Perşembe okuyabileceğim.) Bağışlaması daha erken yapılmayacaktır muhtemelen Cuma olacaktır diye tahmin ettiğim için, gecikme olmadan yetişmiş olacaktır. 200 tane de bir şekilde biriniz tarafından okunur ya da gerekirse onu da okuyup 508 tamamını da okuyabilirim ben.
Yine naçizane ve haddim olmayarak bir şey daha söylemek istiyorum müsaadenizle.
Gerekirse çok az kişiyle de olsa bu turdaki okunmayan kişiler için duaları tamamlamamız en adil ve yapılması gereken şey gibi geliyor bana.
Bu konuyu bir kez daha düşünseniz de hiç olmazsa bir şekilde bunu tamamlasak diyorum yani kısaca.
Eğer bir kaç kişiyle bile olsa bu kararı alırsanız, (son olarak hangi dualardan oluştuğunu bilmiyorum listenin ancak) dua listesinde olup da okunmayan arkadaşlar için ben de elimden geldiğince çok sayıda okuyabilirim ve bir şekilde belki iki haftaya da sarksa tamamlarız diye düşünüyorum. Özellikle Yasin-i Şerif ve Ihlas-ı Şerifleri ben üstlenirim olmazsa, sizler de başkaca bölümleri okursunuz. Çünkü ben sık sık okuduğum ve ezberimde olan Sureler dışındakileri sizler kadar seri okuyamıyorumdur diye tahmin ediyorum, biraz hani çocukların arada takılıp heceledikleri gibi kimi ayetlerde takılıp baştan okuyorum yanlış okuma kaygım nedeniyle. :))
Bu şekilde bir karar alacağınızı, hatta bu son dualar esnasında muhtemelen duaların devam etmesi bakımından sayıca başka arkadaşların da eklenmesiyle belki de yeniden dua listelerine devam edilebileceği umuduyla sonlandırıyorum şimdilik...
Bir müddet foruma uğrayamasam bile, eğer müsbet bir karar alınırsa bir şekilde zaten bana bildirebileceğinizi biliyorum... :))
En azından 300 Ihlası kısmetse okuyacağımı ve sayıdan düşmenizi de tekrar hatırlatarak hepinize sağlıklar ve güzellikler diliyorum.
Sevgimle
canım sen rahat ol duaların yetişecek ve bağışlanacak sen merak etmekızlar dr a gittim rahime baktı ve ilacı az kullanmamıza ragmen kalınlasmıs dedi..
belki incelme olabilir diye transferi p.tesiye bırakmak istemedi o yüzden yarın sabah 10 da olucak transferim bilginiz olsun dualarınızı bekliyorummm
bu arada seyyancım 100 ihlası aldım dedim ama okuyamıcam çünkü tefriciyelerim bitmiyor canım onları bitirmeye calışıcam bilgin olsun
canım sen biraz alıngallık gösterip kırılmışsın amaseyyanım ben dualarımı okumuştum canım hatta eksıkler varsa okuyabılırım yazmıştım ama gormemısın sanırım.
muhat canım evet eksıkler ıcın ben sormuştum yanlış gormemısın.dün sormuştum zaten ama gece olaylar farklı gelişmiş okuduğum kadarı ile.
bılıyorsun haftalık dualarımı bi kaç aydır size sorarak okuyorum kkya gıremedıgımden dolayı ki şuana kadar bana okunduğunun bile farkında değilim açıkçası.ben hala bana okunmadı sanıyorum en son rastgele seyyan ayarlıyordu sonra zaten ben tatıle gıttım geldım sen lıste degıstı 3 yasın oku dedınsonrasında bu listeyle yenı baişa döndük sandım ve kendımı sormak bıle ınan aklımın ucundan bile geçmedi..
şuana kadar eksiğim olmuştur elbet herkes hakkını helal etsın benımde fazlam varsa helali hoş olsun.
yalnız liste tamamlanmamış madem bıtırmek nıyedır o kısmı anlamadım okuyanlar 5 kişi varsa o 5 kişi 41 yasini 3 hafta rahatlıkla döndürebılır lıste tamamlanana kadar.sonucta bu topıkte ben ,eşlem sen az 10 adetın ustunde eksıkler ıcın yasın okumadıkmı? bu arada arada bır kaç arkadsım daha var ama yanlış ısım verıpte hakka gırmek ıstemedım.haklarını helal etsinler.demek ıstedıgım lıstede okunmayan 2 veya 3 kım varsa onlarıda okuyalım .en azından ben varım dıyeyım.
özellıkle hamıle arkadaşlarımız dıkkat etsinler derken arada bende kaynıyorum gıbı hıssedıyorum.lütfen isim verılsın ozaman.hamıleler derken toplu olarak ıfade edılmeyelım.aynı şekilde işi olanlar derken yazılsın onlar dırek çıkarılsın nedıyeyım.belkı yanlış düşünüyorumdur ama bı an böyle bı hısse kapıldım nedense kusuruma bakmayın.
kızlar ben sizin nyetinize 41 yasin şerf okudum okutttum... böyle olmasına da çok üzüldüm.. arkadaşlar hakkımızı helal edin hepinz ayrı ayrı.....
yanınzdayım tabiiii inşaallah....candan ablacım
hezamanki hassasiyetinle yardımcı olduğun için sağol
ihlasların 300 adedini almışsın yine sağol
ne yazıkki son zamanlarda liste ilerlemiyor
o yüzden bitirme kararı almıştık ama sanırım devam edeceğiz
5 kişi bile olsak ben kendi adıma okuma kararı verdim
listeyi yapıcam ,nşaallah
canım sen rahat ol duaların yetişecek ve bağışlanacak sen merak etme
devamda edeceğiz Allahın izniyle
canım sen biraz alıngallık gösterip kırılmışsın ama
sen okumayanlar dediklerimin dışındasın
bunu herzaman söyledim
eksiklerede en çok yardım edenler arasındasın
rahat ol
ben listeyi yapma kararı aldım
ben yapıcam 5 kişide olsak devam edelim diye düşündüm
sanırım katılacaksın
senide ekliyorum tamammı
bu arada evet okunanlar arasında sende yoksun
bu listeden sonra yeni listemizi senin için okuyalım
muhatı da yanlış anlama lütfen seni kastetmedi
isim vermeye gerek yok zaten bu yazılanlara o dediklerimiz kişiler yorum dahi yapmıyorlar
herkes kendini bilir
bu yazdıklarım kimseyi incitmek için değil
ama herkesi vicdan muhasebesinle başbaşa bırakmak istiyorum
dediğim gibi benim hakkım herkese helal olsun
sen üzülme tamammı
canım ya
Allah razı olsun
listeye devam etsek yanımızdasın dimi canım
ona göre liste hazırlıcamda
buluşalım canım kar kış düşmeden yoksa güneş çıkana kadar çözülemem ben.)))kays biz senle niye buluşmuyoruz :)
tamam canım ben senin yolladığını burdan paylaşıyorum.muhat o yazdıklarımı genelde yazayımmı yada sen paylaş kimn ne sıkıntısı olduğunu bilmiyorum özelden göndermek istrdim herkese ama...
he heee ben yapıyorum çok işe yarıyorben gidiyom şişe bulacam sıcak su kaynatçam.))) muhatt:)) sağol
ben gidiyom şişe bulacam sıcak su kaynatçam.))) muhatt:)) sağol
tamam canım ben senin yolladığını burdan paylaşıyorum.
he heee ben yapıyorum çok işe yarıyor
kaysın bulunduğu köy çok sogukmuş ısınamıyormuş canım:)niye kaynatıyonuz suyu banada deyin hele
canlar hepinizden Allah razı olsun dualarim tamamlandı yarın saat 10da transferim var dualarinizi unutmayın seviyorum sizleri:)
soğuk ama o kadr değil canım, ayagımda çorap var ama.suyu ısıttım torbaya doldurdum geldim:)) bolca sıcak çikolata capucino alma zamanı gelmiiiişşşş.. siizn oalar soğuk değilmi yaaa lahana gibiyim kat kat daha şimdiden....
canım bende senin gibiyim şimdiden böyle üşüyorum kışın ne yaparım bilmemsuyu ısıttım torbaya doldurdum geldim:)) bolca sıcak çikolata capucino alma zamanı gelmiiiişşşş.. siizn oalar soğuk değilmi yaaa lahana gibiyim kat kat daha şimdiden....
bende kıvırcık marul gibiyimsoğuk ama o kadr değil canım, ayagımda çorap var ama.
tek katlı marul gibiyim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?