Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hoşgeldin canım
sende bayadır listede aktif değilsin
yeni listede olmak istiyormusun canım
devam edecekmisin dualara

inşallah canım allahtan bi şey gelmezse listede olmak istiyorum
neye karar verirseniz onu okumaya çalışırım

inşallah canım allahtan bi şey gelmezse listede olmak istiyorum
neye karar verirseniz onu okumaya çalışırım

tamam canım
senide listeye ekliyorum
şimdilik haftada bir kişiye okumaya çalışalım
çok az kişiyiz
ben sana özel mesaj atarım sayıyı
sende bakarsın arasıra
aksatmamaya çalışalım olurmu canım

eşim bana doğum günü hediyesi tost makinası almış taşınırken kırılmıştı bizimki... ama bu gün itiraf etti kış geldi canım turşulu karışık tost istiyordu doğum gününde bahane oldu diye.... kızlsar sizefe tavsiye ederim süper bi lezzet öyle dışardaki hazırlar gibi falan olmuyo evde ne varsa katın turşu olarakta salatalık bber domates ne varsa kyun içine hooop bi bastırıverin tamam işte lezzet avuçlarınızın içinde

hadi ya ne güzel :)
güle güle kullan.
ketçaplı mayonezlide güzel oluyor canım :)

canım özel mesaj attım sana bakarmısın

ahhh canım bilirim o lezzeti bilmemmi 48 den 57 lere çıkmamanın sırrını anlatayım size:)))

ahhh canım bilirim o lezzeti bilmemmi 48 den 57 lere çıkmamanın sırrını anlatayım size:)))
anlat diycem de benim tost makinem yok :)
annem bi tane zorla verdi bana 2 kez kullandım geri gönderdim :)
yıkamadan kullanamıyorum, yıkamamda 30 dakkamı alıyo

anlat diycem de benim tost makinem yok :)
annem bi tane zorla verdi bana 2 kez kullandım geri gönderdim :)
yıkamadan kullanamıyorum, yıkamamda 30 dakkamı alıyo
aynen canım ızgaraları ben makinaya atıyorum etrafınıda siliyorum... birde düdüklüde makarna var domatesli acı biberli üç dk hazır ohhh ficanda kek birde yeşil mercimekli tereyağlı çorbe bunları canım istedği an gece on ikide olsa kalkıp yapmışlığım var... eşim senin hamileleiğini düşünemiyorum diyo bana....

fincanda kek mi............
heman ver tarifiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

nefis yemek tarifleri sitesinden almıştım dur bulayımda link atayım sana kekin üzerine çilolataeritip dök üzerinedefındık evz bişeyler koy süper bi ikramlık oluyo hemde yarım saate kalmadan:)))

aynen bu tarifi yapıyorum altı fincan çıkıyo tek kişik yaş pasta gibi oluyo çikolatalayınca yada sütle ıslatınca....önce sütle ıslatıp sonra çikolatada dökülebilir ben bunu hiç yapmamaıştım deneyecem ama...

canım neskafe fincanında yapılıyormuş.
acaba kahve fincanında da yapılır mı
ve de fincanın ne kadarına kadar koyyosun karışımı
evet evet yapılıyo kahve fincanında fincanın yarısına kadar karışımdan koyuyorum kahve fincanına yaparsan daha çok çıkar kek... fincanları tencereye yerleştirdikten sonra yine fincanları yarı hizasına gelecek kadar tencereye du koyutorum ve normal bi havlu kapaotorum kapakla yencerenin arasına su buhatını tutuyo damlamıyo benm tencerem küçük olduğu için altı neskafe fincanını almıyo dört tane büyük üç tane küçük fincana yapıyorum bende her ikiside oluyo

karnıyarık tencerem var 8 fincan sıgar galiba.
dersanede yemek için iyi olur. dolaba koyabiliriz demi. bişi olur mu acepppp.
aaaaaaa ben börek yapmıştımmmmm gelinde çayla birlikte aşıralim :9

muhat karışımda yağ yok fincanları yağlıyorsun sadece
canım onu anladım da şey sorcam bende tereyag var hazır kokusuz onla yaglasam olur mu ki.
seyyannnnnn nirdesin gıııııııı
bak ders çalışmaya gidiyorum bennnnnnnn

karnıyarık tencerem var 8 fincan sıgar galiba.
dersanede yemek için iyi olur. dolaba koyabiliriz demi. bişi olur mu acepppp.
aaaaaaa ben börek yapmıştımmmmm gelinde çayla birlikte aşıralim :9
oooo sığar sığar ben hala tayin beklediğim için eşyalarımın çoğunu çıkarmadım bi ümt işte merkeze falan gidersek diye bekliyorm rabbm hayırlı yerler nasib eylesin... ben hiç dolaba atmadım yani kalmıyo ki dolaba atcak kadar:))) ama bi komşum var o atar dolaba ve bişey olmuyo demişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…