Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

bak yarın yapcam bunu :)
çikolatada eritcem. biliyo musun ben kek sevmem aslında
ama yapıp ikram etmeyi severim. arada bi yediğim oluyor. bakalım nasıl olacak.
bi de bişey itiraf etmem gerek ben kek yapamıyorum
bildiğiniz bisküvi olıyo

kızlar her anneye lazım isimli bi kitapaldım içinde dualar vs var maddi manevi reçeteler var çok kalın bi kitapda değil edinmenzi isterim sizinde
benimde var ondan evlendiğim zaman görümcem hediye etmişti.. sürekli okurum onu.. herkeste olması gerekir bence..

amaaannn besmeleyle başla refrans benm ya sonra olmadı diye gelme bana... kapağını hiiiiççççç açma merak edip de sakın ...

canım onu anladım da şey sorcam bende tereyag var hazır kokusuz onla yaglasam olur mu ki.
seyyannnnnn nirdesin gıııııııı
bak ders çalışmaya gidiyorum bennnnnnnn
burdayım canım
sizi takip ediyorum
keki bende yazdım
yapıcam
beğendiiiiiiiiiiiim
çikolatalıda harika olur

amaaannn besmeleyle başla refrans benm ya sonra olmadı diye gelme bana... kapağını hiiiiççççç açma merak edip de sakın ...
bak dediğin iyi oldu çatlardım ben meraktan :)
peki kaç dakka bekleteyim

kızlar ben çıkayım artık ders çalışayım hatta siz de ders çalışın.
hade mucccuuuukkkk yarın evdeyim gelince çagrı atın
aeo

seyyaaannn canım bu arada düğün falan yok ama olabilir aklımda olsun diye p modeli aldım :)
kardeşim evlilik çağında belkim onun düğününe nasip olur :)

sefamerve hare kombinler bi bakın kızlar fiyatları uygun.
modeller farklı . sanırım sefa merve ucuz mallerın reklamını yapmıyo. pahalı ürünlerin çoğundan güzel

seyyaaannn canım bu arada düğün falan yok ama olabilir aklımda olsun diye p modeli aldım :)
kardeşim evlilik çağında belkim onun düğününe nasip olur :)

yakışır sana

hadi yarın görüşürüz canım sende öpüldün

selamunaleykum. maşallah muhabbet güzel..
bu arada keke bayıldım. sitesine gittim hemen yapmam lazım ama diyetteyim neyse evdekiler yesin bende tadına bakayım
muhatcım sana da Allah kolaylık versin...

selamunaleykum. maşallah muhabbet güzel..
bu arada keke bayıldım. sitesine gittim hemen yapmam lazım ama diyetteyim neyse evdekiler yesin bende tadına bakayım
muhatcım sana da Allah kolaylık versin...

aleyküm selam
canım yeni listede olmak istiyormusun
listeyi yeniden düzenlicemde

tamam canım
bu arada hatır sormadan atladım
nasılsın nasıl gidiyor
yoğunluğun azaldımı bari
dinlen artık ya
sağol canım sorduğun için..
eh işte biraz köy işi var. yakacak odun yapılcak.. halıları yıkayıp soba kurulcak ..
yavaş yavaş bitiyor inşallah.. ne biliyim buraların zorlukları da bunlar. ama huzur olsun elele verdikçe herşey hallediliyor...

evet canım huzur olsunda önemli olan bu
şuanda canım oralarda olmak istedi birden
arada gelirsin artık sohbet ederiz
işlerde bitmek üzereymiş
yeni listeyle ,lgili bakarsın arada
yada ben özel mesaj atarım
şimdi çıkıyorum görüşürüz canım
kendine iyi bak olurmu
Allaha emanet ol

ya keşke gelebilseniz buralara.. güzelliği çok eziyeti var ama biz sürekli yaşayanlara...

tamam canım olur inşallah
ama eşim interneti kapamak istiyormuş o yüzden endişeliyim..
ama eğer öyle bişey olursa sizin içinde sakıncası yoksa numaramı veririm ordan haber alırım okuduğum o şekilde bildiririm size..
aradada babamlara gittiğimde siteye uğrarım inşallah.. tabi kesin bişe yokta olursa diye söylüyorum...

Son düzenleme:
aleyküm selam
canım yeni listede olmak istiyormusun
listeyi yeniden düzenlicemde

s.a arkadaşlar ben bir kaç defa daha yazmıştım size bende dua edeyim diye şimdi yine yazıyorum yeni kişileride alıyormusunuz listeye alırsanız bende katılmak isterim ben ekimde tüp bebek tedavisine başlıycam nasipse hep beraber dua edelim inşallaah...birde bir arkadaş vardı transferi olcaktı adını hatırlayamıyorum tericiyem eksik kalmıştı dedi bende 100 tane okurum dedim bana adını yaz dedim ama bana cvp yazmadı sonra msjını okudum tericiyem bitti ALLAH razı olsun dedi acaba benim 100 taneyide saydımı bana cvp vermedi diye bende okumadım tamamlamıştır diye tedirgin oldum şuan

merhaba canım hayırlı olsun..dünyanın en nazlı bebişlerine talip olmuşuz napalım..kendiliğinden gelmeye pek niyetleri yok canım ben şu fsh düşüren çayın ismini merak ettim ben de dahil ihtiyacı olan bir kaç arkadaşım var da...

3 tane yasin okudum eksikler için şimdi yeni listeye gerçtik mi yoksa eksikler için okumaya devam edeyim mi?

Ben varım canım devam diyorummmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…