canım seyyan arkadaşımız yeni liteye adını yazacaktır.s.a arkadaşlar ben bir kaç defa daha yazmıştım size bende dua edeyim diye şimdi yine yazıyorum yeni kişileride alıyormusunuz listeye alırsanız bende katılmak isterim ben ekimde tüp bebek tedavisine başlıycam nasipse hep beraber dua edelim inşallaah...birde bir arkadaş vardı transferi olcaktı adını hatırlayamıyorum tericiyem eksik kalmıştı dedi bende 100 tane okurum dedim bana adını yaz dedim ama bana cvp yazmadı sonra msjını okudum tericiyem bitti ALLAH razı olsun dedi acaba benim 100 taneyide saydımı bana cvp vermedi diye bende okumadım tamamlamıştır diye tedirgin oldum şuan
canım seyyan yeni liste yapıyor onu bekleyelim.3 tane yasin okudum eksikler için şimdi yeni listeye gerçtik mi yoksa eksikler için okumaya devam edeyim mi?
canım 5 tane çok oluyode ama 3 kişinin 41 er yasini bitiyodu. bu sefer tedavisi olanlar çoktu. inanki listede kimi ne zaman okuyacaz ara ara kararsız kaldıgımız oldu. yeterki tedavi ve test esnasına kadar okunmuş bitmiş olsundu derdimiz.Günaydın kızlarSeyyan nasılsın? geçen gün yazdığın konu dikkatimi çekti canım ve içim rahat etmedi kul hakkı felan diye söz konusu olunca yazmak istedim,ben kendi adıma istemeyerekte olsa çıkmak zorunda kaldım doğumdan belli müddet sonra tekrar dualara gelirim diye düşündüm fakat nasip olmadı bir türlü,ben yalnız bakıyorum kızıma kendi ailem uzakta biliyorsun eşimin aileside o kadar düşünen biri değil.Çok zorlandım gerçekten kolay değil,Allah sizlerede nasip etsin inşallah o zaman daha iyi anlarsınız beni umarım.Evi taşıdık yeni ev yerleştirmesi vs vs çok zor,kızım hareketli bir bebek yeri geliyor yemek bile yapamıyorum,bazen namazımı bile kılamadığım günler oldu Allah affetsin Bu ay başı ailemin yanına giidyoruz 12 saatlik yola onun hazırlığı var şuan,ve ben geldikten sonra gerçekten müsait olduğum bir gün 10 15 tane yasin okuyup sizlerin duasına bağışlamak istiyorum,elimden gelse burdan çıkmasam ama olmuyor işte hayat şartları evlilik hayatı malesef bazen elimizde olmadan sevap olan şeyleri yapamıyoruz,geçen yazdıklarınızı okuduğumda üzüldüm gerçekten,arkadaşların başına birşeyler geliyor demişsiniz Allah beterinden korusun kimsenin hakkını yemek istemem,dediğim gibi yolculuktan döndükten sonra 10 15 kaç tane okurum bilmem ama yasin okuyup duanıza az da olsa katkım olsa istiyorum böylelikle içim rahat edecek.Yoksa kimseyi unutmuş yada sallamadığım anlamına gelmez,kimse kimsenin yaşantısını ne sıkıntı yaşadığını bilemez,Ama nacizane tavsiyem ben bu konuyu biriylede konuştum isim vermeyim zikir olarak sayıyı çok verdiniz,normal olarak verilseydi belki doğum yapmayan arkadaşlar dan bu kadar kişi çıkmazdı diye düşünüyorum yinede siz bilirsiniz ben görüşümü paylaştım Allah'a emanet olun ve gönlünüzdeki çabucak kabul olsun inşallah
inşaallah tutunur bebişlerin. geç saatlere kadar topikteydin keşke erken uyasydın.kız ben aşılamamı dün yaptırdım..nerelerdesin sabah bir ara onlineydin yine kaybolmuşsun..Hadi gelde sohbet edek
kız ben aşılamamı dün yaptırdım..nerelerdesin sabah bir ara onlineydin yine kaybolmuşsun..Hadi gelde sohbet edek
burdayım canım sen nerelerdesin dafniya
canlar hepinizle o kadar kırıldımki anlatamam burda oldugum zamanlar boyunca hepiniz için içten gelerek dualarımı ettim Allah ta kabul etsin..
ama bu kadarda boş bırakılmaz burası onu geçtim hani destek oluyoduk birbirimize...
farkındaysanız ramazan bitti dua edenler gitti gibi oldu kimse artk adam akıllı girmiyo dualarını tamamlamıyo gerçekten üzülüyorum
kusura bakmayın belki biraz kırıcı gelebilir söylediklerim ama öyle içimden bunları söylemek geldi hepinize..
o yüzden sizde içinizden gelenleri bana söyleyebilirsiniz saygılarımı sunuyorum hepinize...
kendinize iyi bakın iyi günlerrr...
geldim geldim..hadi hayırlı olsun azracım şafak saymaya başlıyoruz.nasılsın peki can sıkınıtısı var mı hala..senin kronik rahatsızlığı can sıkıntısıbebeklerinde senin gibi sıkı canlı olacaklar bak
evet cok canım sıkılıyor bide acaba olacakmı diye kendimi öldürüyorum peki sen neyapıyorsun uzun zamandır konuşamadık[/QUOTE
evde keyif yapıyorum napim
candan ablacım
hezamanki hassasiyetinle yardımcı olduğun için sağol
ihlasların 300 adedini almışsın yine sağol
ne yazıkki son zamanlarda liste ilerlemiyor
o yüzden bitirme kararı almıştık ama sanırım devam edeceğiz
5 kişi bile olsak ben kendi adıma okuma kararı verdim
listeyi yapıcam ,nşaallah
canım sen rahat ol duaların yetişecek ve bağışlanacak sen merak etme
devamda edeceğiz Allahın izniyle
canım sen biraz alıngallık gösterip kırılmışsın ama
sen okumayanlar dediklerimin dışındasın
bunu herzaman söyledim
eksiklerede en çok yardım edenler arasındasın
rahat ol
ben listeyi yapma kararı aldım
ben yapıcam 5 kişide olsak devam edelim diye düşündüm
sanırım katılacaksın
senide ekliyorum tamammı
bu arada evet okunanlar arasında sende yoksun
bu listeden sonra yeni listemizi senin için okuyalım
muhatı da yanlış anlama lütfen seni kastetmedi
isim vermeye gerek yok zaten bu yazılanlara o dediklerimiz kişiler yorum dahi yapmıyorlar
herkes kendini bilir
bu yazdıklarım kimseyi incitmek için değil
ama herkesi vicdan muhasebesinle başbaşa bırakmak istiyorum
dediğim gibi benim hakkım herkese helal olsun
sen üzülme tamammı
canım ya
Allah razı olsun
listeye devam etsek yanımızdasın dimi canım
ona göre liste hazırlıcamda
tamam canım telden görüşürüz tel nolarımızı alırız eğer öyle bir durum olursaya keşke gelebilseniz buralara.. güzelliği çok eziyeti var ama biz sürekli yaşayanlara...
tamam canım olur inşallah
ama eşim interneti kapamak istiyormuş o yüzden endişeliyim..
ama eğer öyle bişey olursa sizin içinde sakıncası yoksa numaramı veririm ordan haber alırım okuduğum o şekilde bildiririm size..
aradada babamlara gittiğimde siteye uğrarım inşallah.. tabi kesin bişe yokta olursa diye söylüyorum...
canım kusura bakma gözümden kaçmışs.a arkadaşlar ben bir kaç defa daha yazmıştım size bende dua edeyim diye şimdi yine yazıyorum yeni kişileride alıyormusunuz listeye alırsanız bende katılmak isterim ben ekimde tüp bebek tedavisine başlıycam nasipse hep beraber dua edelim inşallaah...birde bir arkadaş vardı transferi olcaktı adını hatırlayamıyorum tericiyem eksik kalmıştı dedi bende 100 tane okurum dedim bana adını yaz dedim ama bana cvp yazmadı sonra msjını okudum tericiyem bitti ALLAH razı olsun dedi acaba benim 100 taneyide saydımı bana cvp vermedi diye bende okumadım tamamlamıştır diye tedirgin oldum şuan
canım bu akşam yayınlarım listeyi net belli olsun3 tane yasin okudum eksikler için şimdi yeni listeye gerçtik mi yoksa eksikler için okumaya devam edeyim mi?
tabisi bizimlesin ekledim seni listeye zatenBen varım canım devam diyorummmmmmm
baharcım yazını okuyunca çok üzüldüm ve incindimGünaydın kızlarSeyyan nasılsın? geçen gün yazdığın konu dikkatimi çekti canım ve içim rahat etmedi kul hakkı felan diye söz konusu olunca yazmak istedim,ben kendi adıma istemeyerekte olsa çıkmak zorunda kaldım doğumdan belli müddet sonra tekrar dualara gelirim diye düşündüm fakat nasip olmadı bir türlü,ben yalnız bakıyorum kızıma kendi ailem uzakta biliyorsun eşimin aileside o kadar düşünen biri değil.Çok zorlandım gerçekten kolay değil,Allah sizlerede nasip etsin inşallah o zaman daha iyi anlarsınız beni umarım.Evi taşıdık yeni ev yerleştirmesi vs vs çok zor,kızım hareketli bir bebek yeri geliyor yemek bile yapamıyorum,bazen namazımı bile kılamadığım günler oldu Allah affetsin Bu ay başı ailemin yanına giidyoruz 12 saatlik yola onun hazırlığı var şuan,ve ben geldikten sonra gerçekten müsait olduğum bir gün 10 15 tane yasin okuyup sizlerin duasına bağışlamak istiyorum,elimden gelse burdan çıkmasam ama olmuyor işte hayat şartları evlilik hayatı malesef bazen elimizde olmadan sevap olan şeyleri yapamıyoruz,geçen yazdıklarınızı okuduğumda üzüldüm gerçekten,arkadaşların başına birşeyler geliyor demişsiniz Allah beterinden korusun kimsenin hakkını yemek istemem,dediğim gibi yolculuktan döndükten sonra 10 15 kaç tane okurum bilmem ama yasin okuyup duanıza az da olsa katkım olsa istiyorum böylelikle içim rahat edecek.Yoksa kimseyi unutmuş yada sallamadığım anlamına gelmez,kimse kimsenin yaşantısını ne sıkıntı yaşadığını bilemez,Ama nacizane tavsiyem ben bu konuyu biriylede konuştum isim vermeyim zikir olarak sayıyı çok verdiniz,normal olarak verilseydi belki doğum yapmayan arkadaşlar dan bu kadar kişi çıkmazdı diye düşünüyorum yinede siz bilirsiniz ben görüşümü paylaştım Allah'a emanet olun ve gönlünüzdeki çabucak kabul olsun inşallah
hayırlı olsun canımkızlar transferimboldu hepinize çok teşekkür ederim..
hisar buselik canım ben netekim cepten girdiğim için goremeyebiliyorum yazılanları..
seni atmamistim canım ama yinede.çok Saol yardımcı olabileceğini söylediğin için.şimdi cikiyorum kızlar tekrar gelicem:)
duaya herkesin ihtiyacı var sibelcim hepimizinseyyannnlistenin devam etmesine çok sevindim.bende tekrar dualara devam etmek istiyorum...şuan okuduğunuz eksik olan listenin bitmesini bekliyordum katılmak için...az kişide olsak okuyalım..ihtiyacı olan var aramızda...
arkadaşlar
dua gönül işidir
ben kendi adıma bu listenin devam etmesini istiyorum
ama kimseyi buna mecbur kılmak
yada kimseyi zora koşmak istemem
kalan kişilerle listeyi yaınlıcam
hakkınızı helal edin
asla art niyet yada kötü niyetle yazmadım yazılarımı ama
konular başka yerlere gitti
benim çabam topiğimiz dua topiği ve öyle sürsün ,öyle kalsın istedim
yanlış anlaşılmalardan dolayı çok üzgünüm
incittiklerimden helellki istiyor
incindiklerimede hakkım helali hoş olsun var ise hakkım
herkes tam anlamıyla anlamaya çalışsaydı bu olan bitenleri bu duruma gelmezdi
neyse konuyu burada sonlandırmak istiyorum
evet canım ozamanda söylemiştin yasin sayısından benim hiç bir zaman sıkıntım olmadı zaten çok şükür.zorlandığım zamanlarda da destek verdiniz zaten bana .ben senin ne okuduğunu bliyorum zaten az okumadın 41 yasinler topik için.allah razı olsun.dünde mesajımda belirttim bunu .ben dikkat etsinler lafında bir tehdit savurduğunu çıkarmadım zaten.he çıkaran varsa da o onun sorunudur.ama kimse bilmez kimin ne okuduğunu.ifadeler daha açıklayıcı kullanılırsa en azından daha güzel olur.en azından başkası gelip okuduğunda aa demekki hamile kalmışlar okumamışlar gibi buradaki bütün hamileleri aynı kefeye koymazlar.amın canım amın allah herkesin okuduğunu kabul eylesın ne dıyeyım.canım evet çoğu kimse okumadığı için bari 3 tane okunsun diye 3 er yasin okuyalım dedim.
fazla okuyan arkadaşlarımız elbette var. söylemek istemezdim ama listenin başından sonuna kadar 170 kadar yasin okudum.
listeyi kontrol ederseniz ilk başa dönüp bakarsanız çogu tek tek gitti burası sohbet topiği gibi oldu sadece.
hamile arkadaşlarımız dikkat etsinler derken o yazımda sağlıklarını kastettiğim açıkça ortada. dikkat etsinler etsinler derken orada tehdit vb. şeylerin olması imkansız. duanızı edin, tedbiri elden bırakmayın anlamı var.
bu arada okunmayan 2 kişi var onlarda zaten haklarından feragat ettiler. yani liste sonlandı. rabbim edilen ve okunulan duaları hepsini gani gani kabul etsin inşaallah..
.canım sen biraz alıngallık gösterip kırılmışsın ama
sen okumayanlar dediklerimin dışındasın
bunu herzaman söyledim
eksiklerede en çok yardım edenler arasındasın
rahat ol
ben listeyi yapma kararı aldım
ben yapıcam 5 kişide olsak devam edelim diye düşündüm
sanırım katılacaksın
senide ekliyorum tamammı
bu arada evet okunanlar arasında sende yoksun
bu listeden sonra yeni listemizi senin için okuyalım
muhatı da yanlış anlama lütfen seni kastetmedi
isim vermeye gerek yok zaten bu yazılanlara o dediklerimiz kişiler yorum dahi yapmıyorlar
herkes kendini bilir
bu yazdıklarım kimseyi incitmek için değil
ama herkesi vicdan muhasebesinle başbaşa bırakmak istiyorum
dediğim gibi benim hakkım herkese helal olsun
sen üzülme tamammı
bu arada yeni listede okuma şeklini rastgele ayarlamadım
bu kelime yanlış hatta incitici
ihtiyaca göre belirledim isimleri
yani hasta yada tedavi yada doğım yapanları öne aldım
muhatı ve kendimide en sona bıraktım ki yanlış anlaşılmasın diye
mesela ilk hafta
eslem rahatsızdı ve nurusimanın tedavisi olacaktı onlara okundu
sonra dafniya ve sibelkoçak vardı
sonra kaysın tedavisi vardı ona ve melek181 in tedavisi vardı onlara okundu
dahası
asbelove vardı tedaviye gisecekti ona okundu
nekadarzorun rahatsızlıklarından dolayı ki ciddi sıkıntılar yaşadı ona okundu
sonrası elanor tedavideydi ona okundu
devam edebilirim
ama yeterli sanırım
yanlış anlaşolmalara mahal vermemk için,kelimelerimizi dikkatlice seçelim canım tamammı
seninle alakalı listede asla sıkıntı olmadı
fazlasıyla okudun ben sana cevap yazdım diye hatırlıyorum ama
sanırım seninde gözünden kaçtı yada ben yazdım zannediyorum
şimdi yeni listede bizimlesin değilmi
kızlar transferimboldu hepinize çok teşekkür ederim..
hisar buselik canım ben netekim cepten girdiğim için goremeyebiliyorum yazılanları..
seni atmamistim canım ama yinede.çok Saol yardımcı olabileceğini söylediğin için.şimdi cikiyorum kızlar tekrar gelicem:)
evet canım ozamanda söylemiştin yasin sayısından benim hiç bir zaman sıkıntım olmadı zaten çok şükür.zorlandığım zamanlarda da destek verdiniz zaten bana .ben senin ne okuduğunu bliyorum zaten az okumadın 41 yasinler topik için.allah razı olsun.dünde mesajımda belirttim bunu .ben dikkat etsinler lafında bir tehdit savurduğunu çıkarmadım zaten.he çıkaran varsa da o onun sorunudur.ama kimse bilmez kimin ne okuduğunu.ifadeler daha açıklayıcı kullanılırsa en azından daha güzel olur.en azından başkası gelip okuduğunda aa demekki hamile kalmışlar okumamışlar gibi buradaki bütün hamileleri aynı kefeye koymazlar.amın canım amın allah herkesin okuduğunu kabul eylesın ne dıyeyım.
.
seyyanım alınganlıkmı gösterdim bilmiyorum olabıluırde hormonlardan kaynaklı.kusuruma bakmayın.ama kendimi çok rahatsız hissediyorum inan..liste devam edıyorsa eğer tabikide seve seve devam etmek isterim bi mani çıkmassamuhatıda yanlış anlamadım zaten.asıl siz beni yanlış anlamayın ben sadece orda beni düşündüren bi cümleye eklemek istediklerimi söyledimki halada arkasındayım.he bu belki size göre benim alınganlık yaptıgımıda gösterebilir bişey diyemem seyyanım.sonuçta herkes farklı düşünüyor.canım zaten isim verilmediği için herkes bişeyler yazıyor ortaya ama herkese o sen değilsin o kişiler başka deniliyor ozaman peki onlar çıkarılsın ortaya yani bukadarmı zorki..hatta uğraşılmasın bile.liste bu densin altınada sebebide bu densin.konu kapanır gıder zaten gelipte kimse laf edemez yıne ozaman.
he bu arada listede rastgele derken hani belli bir sıramız vardı ya o sıra ile gitmedik demek istemiştim.bu seferde sen alıngan olmuşun seyyanım.aynı sizin duruma dönüştü gördünmü.açıklama getirmediğim için cümle senin tarafından nasıl anlaşılmış.özürde dilerim bu benim hatam.başkası gelip okusa gelip yanlış anlıyabılırdı.düzeltmek isterim.sen ozamanlar hani liste dağılmasın kımse kendıne okunup çıkmasın dıye o hafta okunacakları sürpriz olarak söylüyordun bizlere.tedavisi olanlara zaten en basından beri öncelik tanıdıyorduk.yıne aynı sekılde devam da ettık.bu arada topikte kime okundu diye de bı soru sorduğumu hatırlamıyorumki anlamamda imkansız olsun.lütfen seyyan .ben listede bana okundu okunmadı dıyede bır kelıme demedım bana okunmasına bıle gerek yok zaten.benım dun demek ıstedıgım bana okundumu dıye bıle takıp etmemısım demekti ki zaten okunmamış banada.bunun zaten bi önemi yok. rabbime sukurler olsunki acil bi durumum yok şuan için.liste bu şekilde kapanabilir benim için sorun değil.ben burda sizin dualarınızla evladıma kavuştum yıne sızın dualarınızla kucağıma alıp buyutmeyıde ısterım.belki benım duam kabul oldu belki içinizden bir kişi öyle içten dua ettiki rabbım onun duasını kabul etti .olmayacak bi durumda geldi meleğim hepsi sizin dualarınızla Allah razı olsun.evet sen bana cevap yazdın ve bende sana yazmıştım sorun yok.sorun olan yerleri üst kısımda anlattım umarım sende anlarsın beni tekrardan.
canım konu kapansın diye özelden yazdım
konu kapansın istiyorum
hepimiz burada herkes içtenm dua etti birbirine ona şüphem yok
senin duanda bize vesile olur belki inşaallah
dualarını esirgeme
seni anladım zaten
sende anladın
hayırlı uğurlu olsun inşallaahkızlar transferimboldu hepinize çok teşekkür ederim..
hayalot için okunacak
hayırlı evlat kolay doğum niyetiyle
hayalot 2 yasin
seybill 2 yasin
sevil61 2 yasin
hisarbuselik 2 yasin
dafniya 2 yasin
nfy9185 2 yasin
kays 2 yasin
sibelkoçak 2 yasin
ema 2 yasin
muhat 2 yasin
seyyan 2 yasin
haftaya cumaya kadar süremiz arkadaşlar
bu listede 2 şer yasin düştü
emanın okuduğu yasinlerden artan yasinimiz olduğu için
herkes için hayırlı ,dualarınız kabul olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?