Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Günaydın kızlar Seyyan nasılsın? geçen gün yazdığın konu dikkatimi çekti canım ve içim rahat etmedi kul hakkı felan diye söz konusu olunca yazmak istedim,ben kendi adıma istemeyerekte olsa çıkmak zorunda kaldım doğumdan belli müddet sonra tekrar dualara gelirim diye düşündüm fakat nasip olmadı bir türlü,ben yalnız bakıyorum kızıma kendi ailem uzakta biliyorsun eşimin aileside o kadar düşünen biri değil.Çok zorlandım gerçekten kolay değil,Allah sizlerede nasip etsin inşallah o zaman daha iyi anlarsınız beni umarım.Evi taşıdık yeni ev yerleştirmesi vs vs çok zor,kızım hareketli bir bebek yeri geliyor yemek bile yapamıyorum,bazen namazımı bile kılamadığım günler oldu Allah affetsinBu ay başı ailemin yanına giidyoruz 12 saatlik yola onun hazırlığı var şuan,ve ben geldikten sonra gerçekten müsait olduğum bir gün 10 15 tane yasin okuyup sizlerin duasına bağışlamak istiyorum,elimden gelse burdan çıkmasam ama olmuyor işte hayat şartları evlilik hayatı malesef bazen elimizde olmadan sevap olan şeyleri yapamıyoruz,geçen yazdıklarınızı okuduğumda üzüldüm gerçekten,arkadaşların başına birşeyler geliyor demişsiniz Allah beterinden korusun kimsenin hakkını yemek istemem,dediğim gibi yolculuktan döndükten sonra 10 15 kaç tane okurum bilmem ama yasin okuyup duanıza az da olsa katkım olsa istiyorum böylelikle içim rahat edecek.Yoksa kimseyi unutmuş yada sallamadığım anlamına gelmez,kimse kimsenin yaşantısını ne sıkıntı yaşadığını bilemez,Ama nacizane tavsiyem ben bu konuyu biriylede konuştum isim vermeyim zikir olarak sayıyı çok verdiniz,normal olarak verilseydi belki doğum yapmayan arkadaşlar dan bu kadar kişi çıkmazdı diye düşünüyorum yinede siz bilirsiniz ben görüşümü paylaştım Allah'a emanet olun ve gönlünüzdeki çabucak kabul olsun inşallah

Unutmadan ihlas suresi okunuyormuş sanırım 200 yada 300 ıhlas okurum bende ve sonra sizlerden helallik isteyerek Allah nasip ederse bir gün tekrar dualarda buluşmayı temenni ederim.Benim için okudunuz geçmişte Allah razı olsun okuyanlardan,Allah'ın huzuruna kul hakkıyla çıkmak istemem ben,o bahsettiğiniz kişiler içinde ben olayım yada olmayayım farketmez ben 10 15 neyse artık yasin ve 300 ihlas okuyacağım sözüm olsun okuduktan sonra burada belirtirim sizlere,Allah'a emanet olun hakkınızı helal edin.

canım seyyan arkadaşımız yeni liteye adını yazacaktır.
liste yeniden oluşturuluyor. sanırım bu akşama az çok belli olur liste. seyyanaın net cevap verememesi bu yüzden.
inşaallah kısa sürede dileğin gerçekleşir...
3 tane yasin okudum eksikler için şimdi yeni listeye gerçtik mi yoksa eksikler için okumaya devam edeyim mi?
canım seyyan yeni liste yapıyor onu bekleyelim.
canım 5 tane çok oluyode ama 3 kişinin 41 er yasini bitiyodu. bu sefer tedavisi olanlar çoktu. inanki listede kimi ne zaman okuyacaz ara ara kararsız kaldıgımız oldu. yeterki tedavi ve test esnasına kadar okunmuş bitmiş olsundu derdimiz.
tamam 5 çoktu belki ama sonradan 3 tane dedik. 3 kişi 3 yasini anca okudu. hani nerde diğerleri hani 5 tane çok diyenler.
5 tane okunmasa bile " arkadaşım ben haftada 2 tane anca okuyorum" dese gene sıkıntı yok. eksik sayıları çok olunca işin içinden çıkamıyoruz. diğer arkadaşlarımız mecbur mu eksikleri tamamlamaya? kendi yasinini dahi okumayan arkadaşlarımız oldu. bu çok kırıcı bişi.
canım sen lohusayken biz sana nasıl olurda yasin oku diyelim. sonrasında nehir düştü onla ilğilendin. sana özelden bişi yazıyorum okursan daha net anlaşılırım.
kız ben aşılamamı dün yaptırdım..nerelerdesin sabah bir ara onlineydin yine kaybolmuşsun..Hadi gelde sohbet edek
inşaallah tutunur bebişlerin. geç saatlere kadar topikteydin keşke erken uyasydın.

burdayım canım sen nerelerdesin dafniya

geldim geldim..hadi hayırlı olsun azracım şafak saymaya başlıyoruz.nasılsın peki can sıkınıtısı var mı hala..senin kronik rahatsızlığı can sıkıntısı bebeklerinde senin gibi sıkı canlı olacaklar bak

canım bende sana tefriciyeleri okudum diye yazacaktım tam da....çok haklısın aslında ne diyebilirim ki...kardeşi için dua etmek insana yük olmamalı en büyük kıyağı yine kendimize yapıyoruz da..

kızlar transferimboldu hepinize çok teşekkür ederim..

hisar buselik canım ben netekim cepten girdiğim için goremeyebiliyorum yazılanları..
seni atmamistim canım ama yinede.çok Saol yardımcı olabileceğini söylediğin için.şimdi cikiyorum kızlar tekrar gelicem:)

evet cok canım sıkılıyor bide acaba olacakmı diye kendimi öldürüyorum peki sen neyapıyorsun uzun zamandır konuşamadık

seyyannn listenin devam etmesine çok sevindim.bende tekrar dualara devam etmek istiyorum...şuan okuduğunuz eksik olan listenin bitmesini bekliyordum katılmak için...az kişide olsak okuyalım..ihtiyacı olan var aramızda...

tamam canım telden görüşürüz tel nolarımızı alırız eğer öyle bir durum olursa
canım kusura bakma gözümden kaçmış
seni ekliyorum listeye
3 tane yasin okudum eksikler için şimdi yeni listeye gerçtik mi yoksa eksikler için okumaya devam edeyim mi?
canım bu akşam yayınlarım listeyi net belli olsun
Ben varım canım devam diyorummmmmmm
tabisi bizimlesin ekledim seni listeye zaten
baharcım yazını okuyunca çok üzüldüm ve incindim
birincisi zikir sayısı yada dua değişikliğinde herkese sordum,herkesin fikrini aldım
baktık olmadı eski sisteme döndük
hak hukuk meselesine gelince ne hakkı ne hukuku
bunu bu duruma getirmek ne kadar yanlış
ben kendi adıma ay seyhanda böyle dedi hakkı geçmiştir okuyayım niyetiyle okunacaksa ben istemiyorum şöyliyeyim
bu iş yürek işi bu işii niyet işi
ben hakkımı herkese helal ediyorum ama niye bu kadar başka konulara gitti anlamıyorum çok basit
benim ve muhatın dediği
hamile kalan bazı arkadaşlar kaldıktan sonra listeden çıktılar
doğum yapanlarla ilgili bir konu yada söz geçmedi bile baharcım
sen zor süreçler geçirdin,sonrada bebeğin oldu
nasıl olurda ben sana yada diğer doğum yapan arkadaşlara birşey derim yada aklımdan ,içimden laf söyleyebilirim ki
seninle az hukukumuzda oldu böyle düşünmene inanamadım
ben serzenişte bulundum olay nerelere geldi çok yazık
ve seinin için demiyorum ama
ben bunları yazareken mahçubiyetle geri dönüş beklerken şu olanlara bakın ya
gerçekten
tüm söylediklerimi geri alıyorum ve senden ricam lütfen herkesten ricam
bana okunamayan kısmını okunızı istemiyorum
yeni listede herkese okunur sırayla
keşki başkasıyla değil beni arayıp sıkıntını dile getirseydin

hayırlı olsun canım
seyyannn listenin devam etmesine çok sevindim.bende tekrar dualara devam etmek istiyorum...şuan okuduğunuz eksik olan listenin bitmesini bekliyordum katılmak için...az kişide olsak okuyalım..ihtiyacı olan var aramızda...
duaya herkesin ihtiyacı var sibelcim hepimizin
dünya dua üzerine dönerken
eklerim listeye senide

arkadaşlar
dua gönül işidir
ben kendi adıma bu listenin devam etmesini istiyorum
ama kimseyi buna mecbur kılmak
yada kimseyi zora koşmak istemem
kalan kişilerle listeyi yaınlıcam
hakkınızı helal edin
asla art niyet yada kötü niyetle yazmadım yazılarımı ama
konular başka yerlere gitti
benim çabam topiğimiz dua topiği ve öyle sürsün ,öyle kalsın istedim
yanlış anlaşılmalardan dolayı çok üzgünüm
incittiklerimden helellki istiyor
incindiklerimede hakkım helali hoş olsun var ise hakkım
herkes tam anlamıyla anlamaya çalışsaydı bu olan bitenleri bu duruma gelmezdi
neyse konuyu burada sonlandırmak istiyorum

A.s canım..okuyunca kötü oldum ne yazsam bilemedim..üzülme lütfen..burada kimse bile isteye birbirini üzmez.duaya hepimiz ihtiyacı var.her zaman

evet canım ozamanda söylemiştin yasin sayısından benim hiç bir zaman sıkıntım olmadı zaten çok şükür.zorlandığım zamanlarda da destek verdiniz zaten bana .ben senin ne okuduğunu bliyorum zaten az okumadın 41 yasinler topik için.allah razı olsun.dünde mesajımda belirttim bunu .ben dikkat etsinler lafında bir tehdit savurduğunu çıkarmadım zaten.he çıkaran varsa da o onun sorunudur.ama kimse bilmez kimin ne okuduğunu.ifadeler daha açıklayıcı kullanılırsa en azından daha güzel olur.en azından başkası gelip okuduğunda aa demekki hamile kalmışlar okumamışlar gibi buradaki bütün hamileleri aynı kefeye koymazlar.amın canım amın allah herkesin okuduğunu kabul eylesın ne dıyeyım.
.

seyyanım alınganlıkmı gösterdim bilmiyorum olabıluırde hormonlardan kaynaklı.kusuruma bakmayın.ama kendimi çok rahatsız hissediyorum inan..liste devam edıyorsa eğer tabikide seve seve devam etmek isterim bi mani çıkmassamuhatıda yanlış anlamadım zaten.asıl siz beni yanlış anlamayın ben sadece orda beni düşündüren bi cümleye eklemek istediklerimi söyledimki halada arkasındayım.he bu belki size göre benim alınganlık yaptıgımıda gösterebilir bişey diyemem seyyanım.sonuçta herkes farklı düşünüyor.canım zaten isim verilmediği için herkes bişeyler yazıyor ortaya ama herkese o sen değilsin o kişiler başka deniliyor ozaman peki onlar çıkarılsın ortaya yani bukadarmı zorki..hatta uğraşılmasın bile.liste bu densin altınada sebebide bu densin.konu kapanır gıder zaten gelipte kimse laf edemez yıne ozaman.
he bu arada listede rastgele derken hani belli bir sıramız vardı ya o sıra ile gitmedik demek istemiştim.bu seferde sen alıngan olmuşun seyyanım.aynı sizin duruma dönüştü gördünmü.açıklama getirmediğim için cümle senin tarafından nasıl anlaşılmış.özürde dilerim bu benim hatam.başkası gelip okusa gelip yanlış anlıyabılırdı.düzeltmek isterim.sen ozamanlar hani liste dağılmasın kımse kendıne okunup çıkmasın dıye o hafta okunacakları sürpriz olarak söylüyordun bizlere.tedavisi olanlara zaten en basından beri öncelik tanıdıyorduk.yıne aynı sekılde devam da ettık.bu arada topikte kime okundu diye de bı soru sorduğumu hatırlamıyorumki anlamamda imkansız olsun.lütfen seyyan .ben listede bana okundu okunmadı dıyede bır kelıme demedım bana okunmasına bıle gerek yok zaten.benım dun demek ıstedıgım bana okundumu dıye bıle takıp etmemısım demekti ki zaten okunmamış banada.bunun zaten bi önemi yok. rabbime sukurler olsunki acil bi durumum yok şuan için.liste bu şekilde kapanabilir benim için sorun değil.ben burda sizin dualarınızla evladıma kavuştum yıne sızın dualarınızla kucağıma alıp buyutmeyıde ısterım.belki benım duam kabul oldu belki içinizden bir kişi öyle içten dua ettiki rabbım onun duasını kabul etti .olmayacak bi durumda geldi meleğim hepsi sizin dualarınızla Allah razı olsun.evet sen bana cevap yazdın ve bende sana yazmıştım sorun yok.sorun olan yerleri üst kısımda anlattım umarım sende anlarsın beni tekrardan.

oldumu hadi hayırlısı canım dualarım senınle.allahım minnaklarını sana bağışlasın

hayalot için okunacak
hayırlı evlat kolay doğum niyetiyle

hayalot 2 yasin

seybill 2 yasin

sevil61 2 yasin

hisarbuselik 2 yasin

dafniya 2 yasin

nfy9185 2 yasin

kays 2 yasin

sibelkoçak 2 yasin

ema 2 yasin

muhat 2 yasin

seyyan 2 yasin

haftaya cumaya kadar süremiz arkadaşlar
bu listede 2 şer yasin düştü
emanın okuduğu yasinlerden artan yasinimiz olduğu için
herkes için hayırlı ,dualarınız kabul olsun

canım konu kapansın diye özelden yazdım
konu kapansın istiyorum
hepimiz burada herkes içtenm dua etti birbirine ona şüphem yok
senin duanda bize vesile olur belki inşaallah
dualarını esirgeme
seni anladım zaten
sende anladın

evet benimde niyetim bu yönde zaten.amin inşallah anlaştığımıza en azından anlaşıldığıma sevındım canım.herzaman dualarınmdasınız

hayırlı uğurlu olsun inşallaah

ALLAH kabul etsin şimdiden inşallaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…