yasini şerif listemiz
perlanore==4 tane okuDU
blowhole==4tane okuyacak
ozne hayat==4tan okuyacaK
aruna==4tane okudu
bahar27==5tane okuDU
BAHAR27==4 TANE OKUYACAK
antikdeniz==4tane okuyacak
topeguk==4tane okuyaMAcak
tondora==4tane okuyacak
sardunya==4 tane okuDU
antisocial==4 tane okuyacak
seminay84==4 tane okuyacak
sebiilem==6tane okudu
orlic==5tane okuyacak
burcu81==4tane okuyacak
ozay37barış==4tane okUDU
şaşkınanne==4tane okuyacak
yaseminseza==4 tane okuyacak
hayalot=4tane okuDU
yandev==5 tane okuyacak
melek04==4tane okuyacak
esmacvs==4 tane okudu
ayse035===4 tane okuDU
özlemlk==4tane okuyacaK
taylandilek=4 tane okudu
okyanus==4tane okuyacak
karanfil==4tane yasin OKUYACAK
seyyan ==4 tane yasin okudu
E_M_A==4tane okudu
CANDAN==4 TANE OKUdu
RAİNSUN==2 TANEOKUDU
YASEMİNSEZA SAŞKINANNE VE HAYALOT İÇİN OKUYRUZ YASİNLERİMİZİ
EKSŞKLERE YARDIM ETMEK İSTEYENLERİ BEKLİYORUM
canım dilerim rabbim tedavisiz sana mucizeni gönderir
allah razı olsun canım rabbim bu iyiliğini kat bi kat versin inş
ayyyyyyy inşallah canım kısmet belli mi olur rabbim çok büyük çok mutlu olurum o zaman tedavi olmak ta çok stresli bide benim gibi 8.tedavi:18::18::18::18::18:
cümlemize inş canım hem bu dünyada hem ahirette.cennetinde buluştursun hepimizi inşallahhhh
nasılsınız kızlarrr:44::44::44: Eşimi kontrolü vardııı:26::26::26::26: Mr çekildiii :26::26::26:sonuçlar cuma gün çıkacak:26::26::26::26::26: Bizde pzrts gideceğz dr tekrarYorcu bir gün oldu benim içinnn
ayyyyyyy inşallah canım kısmet belli mi olur rabbim çok büyük çok mutlu olurum o zaman tedavi olmak ta çok stresli bide benim gibi 8.tedavi:18::18::18::18::18:
allah kolaylık versin canım eşinin hastalığı ne bilmiyorum ama rabbim şifa versin inş
teşekür ederim canımmm eşimin beyinde kitle var ve hipofiz yetmezliği
hastalığı veren rabbim şifasınıda verir inş
en-nafi
( fayda veren şeyleri yaratan)
günde 201 defa ( ya nafi ) diyen kimse allahın izni ile hastalıklardan kurtulur..
( ya nafi )ism-i şerifini zikreden kimse güzel bir hayat yaşar.
Darlık ,hastalık musibet ,stres ve sıkıntılardan kurtulur.. Amin
teşekür ederimmmm
Rica ederim canım ne demek Allah'a emanet ol
Selam arkadaşlar
Çocuk sahibi olmak isteyenler veya herhangi bir dileği olanlar şunları yapmalıdır:
İstiğfar okumalı. (Malım çok ama çocuğum olmuyor. Ne yapayım?) diyen kişiye bir sahabi istiğfara devam etmesini söyledi. O da günde 700 defa istiğfar okurdu. Nihayet on çocuğu oldu. Hasan-ı Basri hazretlerine kıtlıktan fakirlikten çocuğunun olmadığından şikayette bulunuldu. Hepsine de istiğfar etmesini söyledi. Sebebi sorulunca Kur’an-ı kerimden üç âyet-i kerime okudu. Meali şöyle:
(Çok affedici olan Rabbinize istiğfar edin ki gökten bol yağmur indirsin; size mal ve oğullar ile yardım etsin sizin için bahçeler ırmaklar versin.) [Nuh 10-12]
Çocuklarını idarede sıkıntı çeken bir sahabiye Peygamber efendimiz (Neden istiğfar etmiyorsun? Ben günde yüz defa istiğfar ederim) buyurdu. İstiğfar edileceği zaman yüz defa (Estağfirullah min külli ma kerihallah Estağfirullah elazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh) demeli ve manasını düşünerek söylemeli. Manası şöyledir: (Razı olmadığın şeylerden yaptıklarımı affet ve yapmadıklarımı yapmaktan koru. Kendisinden başka ilah bulunmayan hay kayyum ve azim olan Allah’a istiğfar eder ve günahlarıma pişman olup Ona sığınırım.) [Azim zatı ve sıfatları kemalde Hay ezeli ve ebedi bir hayatla diri olan Kayyum zatı ile kaim olan yarattığı her şeyi varlıkta durduran demektir.]
Dileğine kavuşmak için iki rekat namaz kılıp sevabını Silsile-i aliyye denilen âlimlerin ruhuna hediye etmeli bunların hürmeti için diye dua etmeli. Mesela “Ya Rabbi hayırlı bir çocuk nasip eyle” diye dua edip “Bu duamı silsile-i aliyye büyükleri hürmetine kabul eyle” demeli. (Mekatib-i şerife)
Çoçuğu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalıdır.
Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.
Erkek çocuk isteyen birleşme öncesinde besmele ile üç defa ihlâs sûresini sonra da şu duayı okur:
"Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten."
ANLAMI: "Allahım bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle."
Selam arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?