Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

PEYGAMBERİMİZ (SAV) KONUŞMALARINDA DAİMA ALLAH'I TESBİH EDERDİ

Peygamberimiz (sav), Allah'ın ". Ve O'nu tekbir edebildikçe tekbir et" (İsra Suresi, 111) ayetiyle bildirdiği emrine uygun olarak bir konuyu anlatırken, müminlere öğüt verirken, insanlara seslenirken veya dua ederken, hep Rabbimizi en yüce ve en güzel isimleri ile anar, O'nun gücünü, üstünlüğünü ve büyüklüğünü zikrederdi. Allah, peygamberimiz (sav)'e, insanlara nasıl hitap etmesi gerektiğini şu ayetlerle bildirmiştir:

De ki: "Ey mülkün sahibi Allah'ım, dilediğine mülkü verirsin ve dilediğinden mülkü çekip-alırsın, dilediğini aziz kılar, dilediğini alçaltırsın; hayır Senin elindedir. Gerçekten Sen, herşeye güç yetirensin. Geceyi gündüze bağlayıp-katarsın, gündüzü de geceye bağlayıp-katarsın; diriyi ölüden çıkarırsın, ölüyü de diriden çıkarırsın. Sen, dilediğine hesapsız rızık verirsin." De ki: "Sinelerinizde olanı -gizleseniz de, açığa vursanız da- Allah bilir. Ve göklerde olanı da, yerde olanı da bilir. Allah, herşeye güç yetirendir." (Al-i İmran Suresi, 26-27-29)

De ki: ". Hüküm yalnızca Allah'ındır. O, doğru haberi verir ve O, ayırt edenlerin en hayırlısıdır." (Enam Suresi, 57) De ki: "Ey insanlar, ben Allah'ın sizin hepinize gönderdiği bir elçisi (peygamberi)yim. Ki göklerin ve yerin mülkü yalnız O'nundur. O'ndan başka ilah yoktur, O diriltir ve öldürür. Öyleyse Allah'a ve ümmi peygamber olan elçisine iman edin. O da Allah'a ve O'nun sözlerine inanmaktadır. Ona iman edin ki hidayete ermiş olursunuz. (Araf Suresi, 158)

De ki: "Rabbimin sözleri(ni yazmak) için deniz mürekkep olsa ve yardım için bir benzerini (bir o kadarını) dahi getirsek, Rabbimin sözleri tükenmeden önce, elbette deniz tükeniverirdi. (Kehf Suresi, 109)

De ki: O Allah, birdir. Allah, Samed'dir (herşey O'na muhtaçtır, daimdir, hiçbir şeye ihtiyacı olmayandır). O, doğurmamıştır ve doğurulmamıştır. Ve hiçbir şey O'nun dengi değildir. (İhlas Suresi, 1-4)

Kim Allah'a kavuşmayı umuyorsa hiç şüphesiz Allah'ın (tespit ettiği) süresi yaklaşarak-gelmektedir. O, işitendir, bilendir.
(Ankebut Suresi, 5)

Kim cehd ederse (çaba gösterirse), yalnızca kendi nefsi için cehd etmiş olur. Şüphesiz Allah, alemlerden müstağnidir.
(Ankebut Suresi, 6)
Peygamberimiz (sav), bir Müslümana öğüt verirken de ona önce Allah'ın yüceliğini hatırlatmış ve şöyle demiştir:

"Allah'tan başka İlah yoktur, o tektir, şeriksizdir. Arz ve semanın mülkü O'na aittir. Bütün hamdler O'nadır, O herşeye kadirdir." de... Taşlanmış şeytandan Allah'a sığın."19

Peygamber Efendimiz (sav)'in her halini, ahlakını ve takvasını kendisine örnek edinen, Kuran'a ve Peygamberimiz (sav)'in sünnetine uyan her müminin konuşması da, insanlara Allah'ı, O'nun gücünü ve büyüklüğünü hatırlatan, daima Allah'a çağıran, insanlara Allah'ı sevdiren ve O'ndan korkup sakınmalarına vesile olan bir üslupta olmalıdır. Müminin her konuşmasında Allah'ı unutmadığı, her zaman Rabbimize yöneldiği belli olmalıdır.

Peygamberimiz (sav), müminlere her zaman Allah'ı sevmelerini ve kendisini de Allah'ı sevdikleri için sevmelerini öğütlemiştir. Bir hadiste şöyle bildirilmektedir:

"Size vermekte olduğu nimetlerinden ötürü Allah'ı sevin, beni de Allah beni sevdiği için seviniz."20

cnm ben eksıkler için 5 tane okudum. rabbım kabul etsin

nasılsınız kızlarrr:44::44::44: Eşimi kontrolü vardııı:26::26::26::26: Mr çekildiii :26::26::26:sonuçlar cuma gün çıkacak:26::26::26::26::26: Bizde pzrts gideceğz dr tekrar Yorcu bir gün oldu benim içinnn

ayyyyyyy inşallah canım kısmet belli mi olur rabbim çok büyük çok mutlu olurum o zaman tedavi olmak ta çok stresli bide benim gibi 8.tedavi:18::18::18::18::18:

yavrum yaaa rabbim yardımcın olsunnn Başımdan 5 tedavigeçti 6. Düşünüyorum ama düşünmekten ileriye gidemiyorummmm

cümlemize inş canım hem bu dünyada hem ahirette.cennetinde buluştursun hepimizi inşallahhhh

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:

Allah kolaylık versin canım eşinin hastalığı ne bilmiyorum ama Rabbim şifa versin inş

ayyyyyyy inşallah canım kısmet belli mi olur rabbim çok büyük çok mutlu olurum o zaman tedavi olmak ta çok stresli bide benim gibi 8.tedavi:18::18::18::18::18:

Rabbimin mucizesi çoooook büyük yeter ki içten samimi yalvararak ve en önemlisi hayırlısını dileyerek isteyelim Allah'ım hepimizin yuvasını çocuk sesleriyle şenlendirsin inş

teşekür ederim canımmm eşimin beyinde kitle var ve hipofiz yetmezliği

Hastalığı veren Rabbim şifasınıda verir inş

EN-NAFİ

( FAYDA VEREN ŞEYLERİ YARATAN)

GÜNDE 201 DEFA ( YA NAFİ ) DİYEN KİMSE ALLAHIN İZNİ İLE HASTALIKLARDAN KURTULUR..

( YA NAFİ )İSM-İ ŞERİFİNİ ZİKREDEN KİMSE GÜZEL BİR HAYAT YAŞAR.

DARLIK ,HASTALIK MUSİBET ,STRES VE SIKINTILARDAN KURTULUR.. AMİN

teşekür ederimmmm

Çocuk sahibi olmak isteyenler veya herhangi bir dileği olanlar şunları yapmalıdır:
İstiğfar okumalı. (Malım çok ama çocuğum olmuyor. Ne yapayım?) diyen kişiye bir sahabi istiğfara devam etmesini söyledi. O da günde 700 defa istiğfar okurdu. Nihayet on çocuğu oldu. Hasan-ı Basri hazretlerine kıtlıktan fakirlikten çocuğunun olmadığından şikayette bulunuldu. Hepsine de istiğfar etmesini söyledi. Sebebi sorulunca Kur’an-ı kerimden üç âyet-i kerime okudu. Meali şöyle:
(Çok affedici olan Rabbinize istiğfar edin ki gökten bol yağmur indirsin; size mal ve oğullar ile yardım etsin sizin için bahçeler ırmaklar versin.) [Nuh 10-12]
Çocuklarını idarede sıkıntı çeken bir sahabiye Peygamber efendimiz (Neden istiğfar etmiyorsun? Ben günde yüz defa istiğfar ederim) buyurdu. İstiğfar edileceği zaman yüz defa (Estağfirullah min külli ma kerihallah Estağfirullah elazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh) demeli ve manasını düşünerek söylemeli. Manası şöyledir: (Razı olmadığın şeylerden yaptıklarımı affet ve yapmadıklarımı yapmaktan koru. Kendisinden başka ilah bulunmayan hay kayyum ve azim olan Allah’a istiğfar eder ve günahlarıma pişman olup Ona sığınırım.) [Azim zatı ve sıfatları kemalde Hay ezeli ve ebedi bir hayatla diri olan Kayyum zatı ile kaim olan yarattığı her şeyi varlıkta durduran demektir.]

Dileğine kavuşmak için iki rekat namaz kılıp sevabını Silsile-i aliyye denilen âlimlerin ruhuna hediye etmeli bunların hürmeti için diye dua etmeli. Mesela “Ya Rabbi hayırlı bir çocuk nasip eyle” diye dua edip “Bu duamı silsile-i aliyye büyükleri hürmetine kabul eyle” demeli. (Mekatib-i şerife)

Çoçuğu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalıdır.

Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.

Erkek çocuk isteyen birleşme öncesinde besmele ile üç defa ihlâs sûresini sonra da şu duayı okur:

"Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten."

ANLAMI: "Allahım bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle."

yasini şerif listemiz
perlanore==4 tane okuDU
blowhole==5tane esma okudu
ozne hayat==4tan okuyacaK
aruna==4tane okudu
bahar27==5tane okuDU

BAHAR27==4 TANE OKUYACAK
antikdeniz==4tane okuyacak
topeguk==4tane okuyaMAcak
tondora==4tane okuyacak
sardunya==4 tane okuDU
antisocial==4 tane okuyacak
seminay84==4 tane okuyacak
sebiilem==6tane okudu
orlic==5tane okuyacak
burcu81==4tane okuyacak
ozay37barış==4tane okUDU
şaşkınanne==4tane okuyacak
yaseminseza==4 tane okudu hayalot=4tane okuDU
yandev==5 tane okuyacak
melek04==4tane okuyacak
esmacvs==4 tane okudu
ayse035===4 tane okuDU
özlemlk==4tane okuyacaK
taylandilek=4 tane okudu okyanus==4tane okuyacak
seyyan ==4 tane yasin okudu
E_M_A==4tane okudu
CANDAN==4 TANE OKUdu
RAİNSUN==2 TANEOKUDU
ayse035==1tane okudu

YASEMİNSEZA SAŞKINANNE VE HAYALOT İÇİN OKUYRUZ YASİNLERİMİZİ
EKSŞKLERE YARDIM ETMEK İSTEYENLERİ BEKLİYORUM

canım çok teşekkurler paylaşım için benim aklıma yatı bu istiğfar okumak eğer arkadaşlarda kabul eder katılmak isterlerse bu duaya da başlayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…