teşekür ederim canımmm eşimin beyinde kitle var ve hipofiz yetmezliği
canım çok teşekkurler paylaşım için benim aklıma yatı bu istiğfar okumak eğer arkadaşlarda kabul eder katılmak isterlerse bu duaya da başlayalım
Seve seve canım hangi dua varsa ben varım Allah kabul etsin hayırlısıyla inş
canım paylaşımı eğer görmeyen arkadaşlar olursa tekrar yayınlarsın..inş.katılım olur
Yayınlarım tabii canım bu kadar dua ediyoruz Rabbim ona açılan ellerimizi boş çevirmesin inş hem istiğfarı sadece çocuk için değil öbür dünyamız içinde sürekli çekmeliyiz
s.a arkadaşlar.ameliyat olacaktım nihayet oldum.1 hafta oldu.kontrole gittim.ve doktor güzel haberler verdi.tam 11.5 yıl sonra bu ameliyat sonrasında 3 ay kendiliğinden olma ihtamaliniz yüksek dedi.inanamadım.incir kürü,ballı bi karışım,ve aklıma gelen herşeyi yapıyorum.sizden ricam ne olur benide dualarınıza ekleyin.birde sizinle paylaşmak isterimki cuma saati 2 rekat Allah rızası için namaz kılınır.niyet edilerek ihlas çekmeye başlanır.birdaha ki cumaya kadar 5000 ihlas okunur(.her seferinde besmele çekilerek.)bir sonraki cuma bitince bağışlanır ve duası yapılır.ALLAHIM bizede tattır annelik duygusunu hayırlısıyla ne olur.hepinize sevigler dualarımdasınız.
hoşgeldin ..
nasılsın..ameliyat olacaktın ne durumdasın su an
ben 4 yasinimi ıkudum.allah kabul etsin.
hoşbulduk .unutmadığın için sağol canım.ameliyat oldum.geçen hafta.salı günü.şükür şimdi çok iyiyim.doktorum 3 ay kendiliğinden olma ihtimalinin olduğunu söyledi.gerçi sol tüp tıkalı ama şansınız yüksek dedi.bakalım.inşaallah hayırlısıyla o günleride görürüm.hatta görürüz hep birlikte hepimize nasip etsin rabbim.ilgin için teşekkür ederim.yeni olduğımdan pek durumumun önemsenmediği hissine kapılmıştım.hepiniz dualarımdasınız.Allah razı olsun.
olurmu öyle şey canım benim eminim diğer arkadaşlarda merak etmiştir..ağrın sızın var mı
iyiyim çok şükür Rabbime.ağrım yok.dikişlerim duruyor sadece onlarda kendiliğinden düşücek.başka sıkıntım yok şükür.bu zor zamnları sizlerle birlikte atlatmak her ne kadar tanımasamda iyi geliyor bana.çünkü biliyorumki yalnız değilim.
kesinlikle yalnız değilsin bizler varız çok şükür birbirimize kardeş gibiyiz çıkarsız yaklaşıyoruz,birbirimizi duasındayız..
sizler olmasanız ben de çok yalnızım diyebilirim ama sizler çevremdeki insanlardan daha hayırlısınız
canım dilerim allahım saglık sıhhat nasip eder..
O kadar güzel açıklayıp yazmışsın ki eline diline yüreğine sağlık canım Yüce Rabbim gönlüne göre versin inş
canım merhaba
o kadar guzel aydınlatmıs o kadar guzel anlatmışsınkı hayran olmamak mumkun değil..rabbim her ne muradın varsa nasıp etsin inş..
Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?