Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım çok teşekkurler paylaşım için benim aklıma yatı bu istiğfar okumak eğer arkadaşlarda kabul eder katılmak isterlerse bu duaya da başlayalım

Seve seve canım hangi dua varsa ben varım Allah kabul etsin hayırlısıyla inş

canım paylaşımı eğer görmeyen arkadaşlar olursa tekrar yayınlarsın..inş.katılım olur

Yayınlarım tabii canım bu kadar dua ediyoruz Rabbim ona açılan ellerimizi boş çevirmesin inş hem istiğfarı sadece çocuk için değil öbür dünyamız içinde sürekli çekmeliyiz

s.a arkadaşlar.ameliyat olacaktım nihayet oldum.1 hafta oldu.kontrole gittim.ve doktor güzel haberler verdi.tam 11.5 yıl sonra bu ameliyat sonrasında 3 ay kendiliğinden olma ihtamaliniz yüksek dedi.inanamadım.incir kürü,ballı bi karışım,ve aklıma gelen herşeyi yapıyorum.sizden ricam ne olur benide dualarınıza ekleyin.birde sizinle paylaşmak isterimki cuma saati 2 rekat Allah rızası için namaz kılınır.niyet edilerek ihlas çekmeye başlanır.birdaha ki cumaya kadar 5000 ihlas okunur(.her seferinde besmele çekilerek.)bir sonraki cuma bitince bağışlanır ve duası yapılır.ALLAHIM bizede tattır annelik duygusunu hayırlısıyla ne olur.hepinize sevigler dualarımdasınız.

canım benim çok geçmiş olsun rabbim şifanı tez zamanda nasip etsin inş..inş.bebeğin kendiliğinden olur ..canım incir yumurtlatıp yumurta buyuturmuş..
inş.bu hafta sana da dua ederiz

hoşgeldin ..
nasılsın..ameliyat olacaktın ne durumdasın su an

hoşbulduk .unutmadığın için sağol canım.ameliyat oldum.geçen hafta.salı günü.şükür şimdi çok iyiyim.doktorum 3 ay kendiliğinden olma ihtimalinin olduğunu söyledi.gerçi sol tüp tıkalı ama şansınız yüksek dedi.bakalım.inşaallah hayırlısıyla o günleride görürüm.hatta görürüz hep birlikte hepimize nasip etsin rabbim.ilgin için teşekkür ederim.yeni olduğımdan pek durumumun önemsenmediği hissine kapılmıştım.hepiniz dualarımdasınız.Allah razı olsun.

olurmu öyle şey canım benim eminim diğer arkadaşlarda merak etmiştir..ağrın sızın var mı

olurmu öyle şey canım benim eminim diğer arkadaşlarda merak etmiştir..ağrın sızın var mı

iyiyim çok şükür Rabbime.ağrım yok.dikişlerim duruyor sadece onlarda kendiliğinden düşücek.başka sıkıntım yok şükür.bu zor zamnları sizlerle birlikte atlatmak her ne kadar tanımasamda iyi geliyor bana.çünkü biliyorumki yalnız değilim.

kesinlikle yalnız değilsin bizler varız çok şükür birbirimize kardeş gibiyiz çıkarsız yaklaşıyoruz,birbirimizi duasındayız..
sizler olmasanız ben de çok yalnızım diyebilirim ama sizler çevremdeki insanlardan daha hayırlısınız

evet.hep ne derdim biliyomusun.Allahım çevremde beni kimse anlamıyor.anlamaya bile çalışmıyor.taki bura ya üye olup sizleri tanıyana dek......

O kadar güzel açıklayıp yazmışsın ki eline diline yüreğine sağlık canım Yüce Rabbim gönlüne göre versin inş

Estağfurullah, zaten bilmediğiniz şeyler değil muhtemelen ama yine de teşekkür ederim. Sağolun. İnşallah. Mevla sizin de güzel gönlünüze göre versin her şeyi.

Ayşecim 4 yasini okudum canım

canım merhaba
o kadar guzel aydınlatmıs o kadar guzel anlatmışsınkı hayran olmamak mumkun değil..rabbim her ne muradın varsa nasıp etsin inş..
Allah razı olsun

Merhaba.

Sağolun eksik olmayın ama inanın o sizin güzel görüşünüzdendir. Allah sizden de razı olsun inşallah, tabi ki herkesin gönlüne göre versin. Ama o ki şu anda yazıyor olduğum bu başlık, ilk muradları aynı olan kişiler için, doğal olarak sizi de, buradaki diğer arkadaşlarınızı da ve tüm dileyenleri de, Yüce Rabbim inşallah minik kalplerin müjdeleriyle sevindirsin tez zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…