s.a arkadaşlar.ameliyat olacaktım nihayet oldum.1 hafta oldu.kontrole gittim.ve doktor güzel haberler verdi.tam 11.5 yıl sonra bu ameliyat sonrasında 3 ay kendiliğinden olma ihtamaliniz yüksek dedi.inanamadım.incir kürü,ballı bi karışım,ve aklıma gelen herşeyi yapıyorum.sizden ricam ne olur benide dualarınıza ekleyin.birde sizinle paylaşmak isterimki cuma saati 2 rekat Allah rızası için namaz kılınır.niyet edilerek ihlas çekmeye başlanır.birdaha ki cumaya kadar 5000 ihlas okunur(.her seferinde besmele çekilerek.)bir sonraki cuma bitince bağışlanır ve duası yapılır.ALLAHIM bizede tattır annelik duygusunu hayırlısıyla ne olur.hepinize sevigler dualarımdasınız.
yavrum yaaarabbim yardımcın olsunnn Başımdan 5 tedavigeçti 6. Düşünüyorum ama düşünmekten ileriye gidemiyorummmm
ben kaybettiğim bebeğime şubat ayında hamile kalmıştım,şüpheli ilişkiden 2 gün sonra hastalandım doktaora gittim üşütmüşsün dedi ilaç verdi.hamile olduğumu sat a 3 4 gün kala göğüslerimden anlamıştım.sonra malesef bebeğimi 16 haftalıkken kaybettim sonuç olarakta bişi yok normal düşük dediler.(ben her ne kadar tatmin olmasamda)
şimdi bu ayda şüpheli ilişkiden yine 2 gün sonra hasta oldum doktora gittim anlattım üşütmüşsün dedi ama ilkinide anlatınca gebelikte vucut en zayıf halini alırmıştı bebeği yabancı cisim zannedip dışarı atmasın diye dedi.ilaçları ona göre verdi.1 hafta yattım ilaç kullandım ama 1 tane o yüzden zor atlattım iyileştikten sonra göğüslerimde bi agrı başladı ama özellikle koltukaltı kısmında uçlarıda yatarken üzerine yatınca yanıyodu şimdi biraz hafifledi ama uçları çatladı ve yanıyo.satım pazar günü.hiç böle hamileliğe hasta olup başlayan duydunuzmu?
ben bugünnnn süperim kızlar ankarada bir hocaya mail atmıştım ya hani cevap yazmış ocak için randevu aldık ilaçla tedavimiz mümkünmüşş çok şükürr.en azından bir adımm daha yaklaştımmm yalnız dna hasar testi istedi sanırım hasar varrr ama inş düzelecekk
yavrum yaaarabbim yardımcın olsunnn Başımdan 5 tedavigeçti 6. Düşünüyorum ama düşünmekten ileriye gidemiyorummmm
Rabbimin mucizesi çoooook büyük yeter ki içten samimi yalvararak ve en önemlisi hayırlısını dileyerek isteyelim Allah'ım hepimizin yuvasını çocuk sesleriyle şenlendirsin inş
Rabbimin mucizesi çoooook büyük yeter ki içten samimi yalvararak ve en önemlisi hayırlısını dileyerek isteyelim Allah'ım hepimizin yuvasını çocuk sesleriyle şenlendirsin inş
Özlem Hanım'ın durumu ne oldu acaba?
Tabi ki inşallah problem çözülmüştür ve sonuç iyi olmuştur diye düşünmeye çalışsa da insan, yine de meraklanmadan edemiyor.
Allah herkesin yardımcısı olsun.
s.a arkadaşlar.ameliyat olacaktım nihayet oldum.1 hafta oldu.kontrole gittim.ve doktor güzel haberler verdi.tam 11.5 yıl sonra bu ameliyat sonrasında 3 ay kendiliğinden olma ihtamaliniz yüksek dedi.inanamadım.incir kürü,ballı bi karışım,ve aklıma gelen herşeyi yapıyorum.sizden ricam ne olur benide dualarınıza ekleyin.birde sizinle paylaşmak isterimki cuma saati 2 rekat Allah rızası için namaz kılınır.niyet edilerek ihlas çekmeye başlanır.birdaha ki cumaya kadar 5000 ihlas okunur(.her seferinde besmele çekilerek.)bir sonraki cuma bitince bağışlanır ve duası yapılır.ALLAHIM bizede tattır annelik duygusunu hayırlısıyla ne olur.hepinize sevigler dualarımdasınız.
54 tane eksiğimiz var haberlerinizi bekliyorum arkadaşlar
tedavııye ara vermıstım aynen duruyo bu ay soğan deneyecegım yıne (ilk gebelıgım soganla tutmustu)inş.canım inş.güzel sonuçlar alırım seninb tedavin nasıl gıdıyo
yasini şerif listemiz
perlanore==4 tane okuDU
blowhole==5tane esma okudu
ozne hayat==4tan okuyacaK
aruna==4tane okudu
bahar27==5tane okuDU
BAHAR27==4 TANE OKUYACAK
antikdeniz==4tane okuyacak
topeguk==4tane okuyaMAcak
tondora==4tane okuyacak
sardunya==4 tane okuDU
antisocial==4 tane okuyacak
seminay84==4 tane okuyacak
sebiilem==6tane okudu
orlic==5tane okuyacak
burcu81==4tane okuyacak
ozay37barış==4tane okUDU
şaşkınanne==4tane okudu
yaseminseza==4 tane okudu
hayalot=4tane okuDU
yandev==5 tane okuyacak
melek04==4tane okuyacak
esmacvs==4 tane okudu
ayse035===4 tane okuDU
özlemlk==4tane okuyacaK
taylandilek=4 tane okudu
okyanus==4tane okuyacak
seyyan ==4 tane yasin okudu
E_M_A==4tane okudu
CANDAN==4 TANE OKUdu
RAİNSUN==2 TANEOKUDU
ayse035==1tane okudu
YASEMİNSEZA SAŞKINANNE VE HAYALOT İÇİN OKUYRUZ YASİNLERİMİZİ
EKSŞKLERE YARDIM ETMEK İSTEYENLERİ BEKLİYORUM
Gözün aydın canım inşllh kısa sürede o güzel haberide alırsınızbugun kontrolum vardı yum 2,5 mm buyumus yani 18 olmuş çatlatma iğnemde yapıldı hayırlısı allahtan
Allah sağlıkla kavuştursun bebeğine canım hayırlı olsunmaşallah maşallah ayşecim hadi hayırlısı olsun bakalım inşallah 15-20gün sonra güzel haberini alırız
benimde genetikten sonucum geldi kızlar bebeklerde herhangi bi sorun yok muş çok şükür.. erkekmiş onu öğrendik:2::2: kısmet inşallah rabbim sağlıklı bir şekilde bir daha hamile olmayı nasib eder
Geçmiş olsun canım inşllh gebelikle sonuçlanır sonucuCanlar nasılsınızzz:26::26::26::26::26::26::26::26: kaç gündür gelemdim yine :44::44::44::44::44::44:annem geldi köydenbiraz rahatsızzz:18::18::18::18::18::18: onu dr falan götürüyorummm:44::44::44::44::44::44::44: birde kız kardeşim tüp bebEk yaptırdı dün tarnsferi olduuuu onunlada ilgileniyorummmmm eee birde eşim var biliyorsunuz :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:yoğunum bu aralarrr:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
Çok geçmiş olsun benim eşiminde sonucu düşük doktorlar tüp bebek diyor hayırlısı bakalımmerabaa kızlar nasılsınız ?benim başımm bi ayıkmadıı yaa bu sabah da idrar enfeksiyonu ile uyandım çok kötü bişeymiş bende ilk defa oluyo kanama felanda olunca çok korktumm doktorda aldık solugu tabiineyse çok şükür şimdi iyiyim.bu arada adetime 7 gün felan var ben hamile olmadığımı öğrendim bugün test yapıldı ilaçlar içinn biliyorum bu olması imkansız gibi bişeydi eşimin degerleri bayagı kötüü ama bi umut iştee: (
Allah kolaylık versin canım evde eşya varken tadilat kolay değil gerçektenmerhaba bıtanem iyiyim çok şükür sen nasılsın
ev karışık bi 10 gündür savaş alanı gibi yavaş yavaş toparlanıyo .
okudugum gıbı yazarım canım
Canım ben 4 tane daha okuyabiliirm.Bu arada 5 tane yasin okudunun altına 4 yasin okuyacak yazılmış.Yanlışlıklamı yazıldı canım o?:44:Ben dediğim gibi eksikler için 4 tane daha okurum.Allah kabul etsin nezmana kadar okunması gerekiyor?yasini şerif listemiz
perlanore==4 tane okuDU
blowhole==4tane okuyacak
ozne hayat==4tan okuyacaK
aruna==4tane okudu
bahar27==5tane okuDU
BAHAR27==4 TANE OKUYACAK
antikdeniz==4tane okuyacak
topeguk==4tane okuyaMAcak
tondora==4tane okuyacak
sardunya==4 tane okuDU
antisocial==4 tane okuyacak
seminay84==4 tane okuyacak
sebiilem==6tane okudu
orlic==5tane okuyacak
burcu81==4tane okuyacak
ozay37barış==4tane okUDU
şaşkınanne==4tane okuyacak
yaseminseza==4 tane okuyacak
hayalot=4tane okuDU
yandev==5 tane okuyacak
melek04==4tane okuyacak
esmacvs==4 tane okudu
ayse035===4 tane okuDU
özlemlk==4tane okuyacaK
taylandilek=4 tane okudu
okyanus==4tane okuyacak
karanfil==4tane yasin OKUYACAK
seyyan ==4 tane yasin okudu
E_M_A==4tane okudu
CANDAN==4 TANE OKUdu
RAİNSUN==2 TANEOKUDU
YASEMİNSEZA SAŞKINANNE VE HAYALOT İÇİN OKUYRUZ YASİNLERİMİZİ
EKSŞKLERE YARDIM ETMEK İSTEYENLERİ BEKLİYORUM
Geçmiş olsun inşllh olumlu sonuçlar olurnasılsınız kızlarrr:44::44::44: Eşimi kontrolü vardııı:26::26::26::26: Mr çekildiii :26::26::26:sonuçlar cuma gün çıkacak:26::26::26::26::26: Bizde pzrts gideceğz dr tekrarYorcu bir gün oldu benim içinnn
Geçmiş olsun Allah şifa versin.Kısa sürede bebeğine kavuşman dileğiyles.a arkadaşlar.ameliyat olacaktım nihayet oldum.1 hafta oldu.kontrole gittim.ve doktor güzel haberler verdi.tam 11.5 yıl sonra bu ameliyat sonrasında 3 ay kendiliğinden olma ihtamaliniz yüksek dedi.inanamadım.incir kürü,ballı bi karışım,ve aklıma gelen herşeyi yapıyorum.sizden ricam ne olur benide dualarınıza ekleyin.birde sizinle paylaşmak isterimki cuma saati 2 rekat Allah rızası için namaz kılınır.niyet edilerek ihlas çekmeye başlanır.birdaha ki cumaya kadar 5000 ihlas okunur(.her seferinde besmele çekilerek.)bir sonraki cuma bitince bağışlanır ve duası yapılır.ALLAHIM bizede tattır annelik duygusunu hayırlısıyla ne olur.hepinize sevigler dualarımdasınız.
ben bugünnnn süperim kızlar ankarada bir hocaya mail atmıştım ya hani cevap yazmış ocak için randevu aldık ilaçla tedavimiz mümkünmüşş çok şükürr.en azından bir adımm daha yaklaştımmm yalnız dna hasar testi istedi sanırım hasar varrr ama inş düzelecekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?