aaysecım eksık almıstım ama dun hastalandım ben kırmızılar geldı bıde vınnım bıttıgı ıcın gelıpte haber veremedım sıze.
bı arkadasa geldım ondan yazıyorum aksattım kusura bakmayın
yakınlarıma sordum herkes sansıma hastalanmıs oyuzden tamamlayamadım 5 eksıgı
Size anlatmıştım doktora gideceğimi özel doktora gittim.Bayağı yoğun bir yer.doktor hızlı hızlı anlatsada çevremde iyi diye duyduğum bir doktordu Nagihan hanım.Ben belki öncelikle iğne tedavisi olurum derken.doktor ben ve eşimin sonucuna göre bakarak.Şimdi isterseniz iğne aşılama tedavisine başlayalım ama bu sonuçlarda tutma oranı çok düşük.Eğer durumunuz varsa ve vakit kaybetmek istemiyorsanız direk tüp bebek yaptırın dedi.Bende tüp bebekte kiloyla ilgisi varmı tutma şansı nedir dedim.doktor kiloyla alakası yok bizim nica hastalarımız var kilolu hamile kalan dedi.Pko olunca üstüne kilo alırsan doğru olmayacağı için kilo verin hastalara diyoruz dedi.Ben şimdiye kadar klomen hiçbişey kullanmadım.Direk tüp bebek diyorlar.Canım sıkıldı sıkılmadı değil.Çünkü tüp bebek fiatları malum.5500 6000 hastanın durumuna göre değişiyormuş.O gün eve moralimiz bozuk şekilde geldik.Allah'tan hayırlısı tabiki.Herşeyde bir hayır vardır demişler.Şuan bunu yaptıramyacğımız için bahar yada yaza kaldı yani seneye.O zamana kadar para biriktirmeyi düşünüyorum.İş başvurusu yaptım haber gelirse işe gireceğim.Yoksa böyle eşimin aylığıyla hem ev kira çok zorAllah herkezin yardımcısı olsun başa gelince insan anlıyor ne kadar zor olduğunu.Ama içimde kaldı kızlar ya klomen aşılama denemeden direk tüp bebek nebilim.Doktorlarda sonuca göre söylüyor.Şuan eşimin sperm değeri düşük olduğu için.İlaçlada içsen ne kadar yükselecekki dedi doktor?Ben keçi boynuzu kürü yapıyorum eşim için.Bakalım inşllh faydasını görür.Ama doktorun dediği şuan aşılamada olsak tutma ihtimali düşük boşuna zaman ve para kaybı olur dediBende haberler bunlar malesef.Oyüzden işe girersem yaza kadar anca olur diye düşünüyorum.Sizce ne yapmalıyım.Aşılama için bir kezde olsa denemi dersiniz yoksa sonuç ortada gerek yokmu dersiniz?Kusura bakmayın buraya bir kaç gün giremedim yatılı misafirim vardı.Fırsat bulamadım
Gözün aydın canım inşllh kısa sürede o güzel haberide alırsınız
Allah sağlıkla kavuştursun bebeğine canım hayırlı olsun
Geçmiş olsun canım inşllh gebelikle sonuçlanır sonucu
Çok geçmiş olsun benim eşiminde sonucu düşük doktorlar tüp bebek diyor hayırlısı bakalım
Allah kolaylık versin canım evde eşya varken tadilat kolay değil gerçekten
Canım ben 4 tane daha okuyabiliirm.Bu arada 5 tane yasin okudunun altına 4 yasin okuyacak yazılmış.Yanlışlıklamı yazıldı canım o?:44:Ben dediğim gibi eksikler için 4 tane daha okurum.Allah kabul etsin nezmana kadar okunması gerekiyor?
Geçmiş olsun inşllh olumlu sonuçlar olur
Geçmiş olsun Allah şifa versin.Kısa sürede bebeğine kavuşman dileğiyle
Gözün aydın canım inşllh olumlu yönde gider
yasini şerif listemiz
perlanore==4 tane okuDU
blowhole==5tane esma okudu ozne hayat==4tan okuyacaK
aruna==4tane okudu
bahar27==5tane okuDU
BAHAR27==4 TANE OKUYACAK
antikdeniz==4tane okuyacak
topeguk==4tane okuyaMAcak
tondora==4tane okuyacak
sardunya==4 tane okuDU
antisocial==4 tane okuyacak
seminay84==4 tane okuyacak
sebiilem==6tane okudu
orlic==5tane okuyacak
burcu81==4tane okuyacak
ozay37barış==4tane okUDU
şaşkınanne==4tane okuyacak
yaseminseza==4 tane okudu hayalot=4tane okuDU
yandev==5 tane okuyacak
melek04==4tane okuyacak
esmacvs==4 tane okudu
ayse035===4 tane okuDU özlemlk==4tane okuyacaK
taylandilek=4 tane okudu okyanus==4tane okuyacak
seyyan ==4 tane yasin okudu
E_M_A==4tane okudu
CANDAN==4 TANE OKUdu
RAİNSUN==2 TANEOKUDU
ayse035==1tane okudu
YASEMİNSEZA SAŞKINANNE VE HAYALOT İÇİN OKUYRUZ YASİNLERİMİZİ
EKSŞKLERE YARDIM ETMEK İSTEYENLERİ BEKLİYORUM
Ne güzel gözünüzaydın. İnşallah devamı da böyle süperr olacağınız şekilde ilerlesin. Tabi ki düzelecektir. Olumsuz düşünmek, umutsuzca yaklaşmak (ki her konuda böyledir) daha baştan kaybetmek veya bir sıfır yenik başlamak demektir.
Hakkınızda hayırlısı olsun, en önemlisi ve herşeyin başı da, ne olursa olsun ille de sağlık olsun, öyle olunca herşeyin üstesinden bir şekilde geliniyor zaten. İnanın sevindim sizin adınıza.
Size anlatmıştım doktora gideceğimi özel doktora gittim.Bayağı yoğun bir yer.doktor hızlı hızlı anlatsada çevremde iyi diye duyduğum bir doktordu Nagihan hanım.Ben belki öncelikle iğne tedavisi olurum derken.doktor ben ve eşimin sonucuna göre bakarak.Şimdi isterseniz iğne aşılama tedavisine başlayalım ama bu sonuçlarda tutma oranı çok düşük.Eğer durumunuz varsa ve vakit kaybetmek istemiyorsanız direk tüp bebek yaptırın dedi.Bende tüp bebekte kiloyla ilgisi varmı tutma şansı nedir dedim.doktor kiloyla alakası yok bizim nica hastalarımız var kilolu hamile kalan dedi.Pko olunca üstüne kilo alırsan doğru olmayacağı için kilo verin hastalara diyoruz dedi.Ben şimdiye kadar klomen hiçbişey kullanmadım.Direk tüp bebek diyorlar.Canım sıkıldı sıkılmadı değil.Çünkü tüp bebek fiatları malum.5500 6000 hastanın durumuna göre değişiyormuş.O gün eve moralimiz bozuk şekilde geldik.Allah'tan hayırlısı tabiki.Herşeyde bir hayır vardır demişler.Şuan bunu yaptıramyacğımız için bahar yada yaza kaldı yani seneye.O zamana kadar para biriktirmeyi düşünüyorum.İş başvurusu yaptım haber gelirse işe gireceğim.Yoksa böyle eşimin aylığıyla hem ev kira çok zorAllah herkezin yardımcısı olsun başa gelince insan anlıyor ne kadar zor olduğunu.Ama içimde kaldı kızlar ya klomen aşılama denemeden direk tüp bebek nebilim.Doktorlarda sonuca göre söylüyor.Şuan eşimin sperm değeri düşük olduğu için.İlaçlada içsen ne kadar yükselecekki dedi doktor?Ben keçi boynuzu kürü yapıyorum eşim için.Bakalım inşllh faydasını görür.Ama doktorun dediği şuan aşılamada olsak tutma ihtimali düşük boşuna zaman ve para kaybı olur dediBende haberler bunlar malesef.Oyüzden işe girersem yaza kadar anca olur diye düşünüyorum.Sizce ne yapmalıyım.Aşılama için bir kezde olsa denemi dersiniz yoksa sonuç ortada gerek yokmu dersiniz?Kusura bakmayın buraya bir kaç gün giremedim yatılı misafirim vardı.Fırsat bulamadım
Bakalım canım hayırlısı.Şuan için zaten tüp bebek yapamayız.Biraz çalışayım öyle diyorumcanım bana kalırsa dr ne diyorsa onu yap boşuna masraf olacaksa asılamaya gerek yok bence ama yinede siz bilirsiniz..hakkınızda hayırlısı olsun inş.en yakın zamanda saglıklı bi evladınız olur
Anladım canım.Bu haftaki liste için 4 adet okuyacağım dimicanım sen önceki hafta eksikler içiin 5tane okumustun onun için bu hafta 4 yazdım
Rica ederim canım sende sağolcanımmm iyi dileklerin için teşekür ederimmm hem eşim hemde kardeşim için güzel dileklerde bulunmuşsun sağolll YUKARDA KENDİNLE İLĞİLİ YAZDIKLARINI OKUDUMMM NACİZANE FİKİRİMİ SÖYLEMEK İSİTYORUMMM BANA SORARASAN (maddi sıkıntı yaşayanlar için özelikle )AŞILAMALARINI MUTLAKA YAPTIR Kİİİ TÜP BEBEK RAPORU ALABİLESİNNNN DEVLET ÜNVRSTLERİNDE OLDUKÇA UYGUN FİYATA OLUYOR İNFERTİLİTE TEDAVİLERİİİ 6000 TL YAZMIŞSIN YA YUKARIYA EĞER TÜP BEBEK RAPORU ALIR VE RAPORLA TEDAVİ OLURSAN 1500 TL GİBİ BİR RAKAMA YAPTIRABİLİRSİN TEDAVİNİ UMARIM İNŞŞŞŞ BUNLARA GEREK KALMADAN BİR MUCİZE OLUR VE BEBEĞİN SANA GELİR
Merhaba canım evet denk gelmedik bir türlü eşimin canlı sperm sayısı 4 milyon çıktı en son doktor düşük dedi oyüzdende tüp bebek dedi.ilaç kullanıyor zaten.Doktor bu ilaçlarla 20 milyona çıkmasını beklemeyin çok çıkmaz dedi.Ben yinede keçi boynuzu kürü yapıyorum canım.OLmazsa mecburen tüp bebek olucak yapıcak birşey yokbaharcım mrb biliyosunn bizimde aynı durum var bilemiyorum seninle uzun konuşma vaktini bulamadık bir türlü ben varken sen yoksun sen burdayken ben yokum.canım eşinin sayısı felan ne kadar bilemiyorum ama öncelikle onların kalitesini biraz arttırkmak lazım.doktorlar malesef zahmet edip biraz tedavi etmeye çalışsalar yol gösterseler ne iyi olacak ama onlar sırf morel bozuyolar
Geçmiş olsun.
Tam 11.5 yıl. Dile kolay. Eğer bir de beklenen, istenen bir şey varsa her bir gün aslında ne kadar uzun gelir hepimize.
Kimimizin bu dünyada yaşadığımız olaylarla, aslında ahir dünyadaki hayatımız için Allah bilir ne güzellikleri edinmiş oluyoruz.
Çok duygulandım yazdığınız satırları okurken. Sayfalar bazen çok hızlı ilerliyor ve ben buradaki herşeyi sürekli takip edip, hepsini okuyamıyorum.
Ancak, hızlı hızlı gözatarken öncelikle ilgilendiğim ve görmek istediğim yerler hep güzel gelişmeler veya güzel haberlerin bulunduğu yerler oluyor.
İnşallah, inşallah en kısa sürede güzel haberlerinizi buralarda kaçırmadan okuyabilirim diye umut ediyorum. Ve tabi ki burada bulunan herkes için aynı temennilerdeyim.
Allah gönlünüze göre versin. İnşallah, vakti saati gelmiş ise bunun önüne geçmek mümkün değildir zaten ve vakit saat belki de artık gelmiştir. Hadi hayırlısı.
Seyyan canim cok gecmis olsun ins tez vakitte toparlanrsin. Rabbim hepinizin kucagini tez zamanda hayirli saglikli evlatlar ile doldursun. Bir yandan da senin seyyan cnm. Umudunu hic yitirme canim. Hayirli zaman ne zman ise Rabbim sana inaniyorum evlat nasip edecektir. Tabiki de yalniz degilsin. Yuzyuze olmaktan daha guzel bisi yapiyoruz burda kalp kalbe oluyoruz. Kendi adima ne zaman istersen seni burda dinlerim. İcindeki yazil anlatmakta rahatlatir insanin psikolojisini. Eminim burda herkes sana kucak acacaktir.
Candann cnm paylasim icin Allah razi olsun. Seni bizleri aydinlattin Rabbim de senin yolunu aydinlatsin ins canim.
Ayse cim melek yurekli ayse cim. Sen burda bu kadar insanin toplanmasina vesile oldun ya Allah im da sana gonlunden gecenleri hayirlisi ile nasil etsin ins. İns tez zmanda istedigin bebege hayirla saglikla kavusursun. Cok opuyorum seni.
Anne adaylari kendinize iyi bakin. Sevgiyle kalin Allah a emanet olun.
Bakalım canım hayırlısı.Şuan için zaten tüp bebek yapamayız.Biraz çalışayım öyle diyorum
Anladım canım.Bu haftaki liste için 4 adet okuyacağım dimi
Rica ederim canım sende sağolYani bakalım bende onu düşünüyorum ama inanki öyle yerlerdede burnundan getirerek yapıyorlar.Geçende fakülteye gittiğimizde 3 saat bekledik randevu saati vermişler hiç bir işe yaramıyor hep böyle hep böyle.insanlar zaten hassas o ortamda sinirler iyice geriliyor.Oyüzden siniirmiz daha beter gerilmeden para biriktirip özelde yaptıralım dedik.Bakalım hayırlısı olsun hepimiz için
Merhaba canım evet denk gelmedik bir türlü eşimin canlı sperm sayısı 4 milyon çıktı en son doktor düşük dedi oyüzdende tüp bebek dedi.ilaç kullanıyor zaten.Doktor bu ilaçlarla 20 milyona çıkmasını beklemeyin çok çıkmaz dedi.Ben yinede keçi boynuzu kürü yapıyorum canım.OLmazsa mecburen tüp bebek olucak yapıcak birşey yokSizde gelişmeler ne durumda:44:
ben bugünnnn süperim kızlar ankarada bir hocaya mail atmıştım ya hani cevap yazmış ocak için randevu aldık ilaçla tedavimiz mümkünmüşş çok şükürr.en azından bir adımm daha yaklaştımmm yalnız dna hasar testi istedi sanırım hasar varrr ama inş düzelecekk
inşaallah bundan sonraki günlerin de bu günkü gibi hep güzel olur.senin adına çok sevindim.dualarımız seninle.
çok teşekkür ederim temennileriniz için.yazılarınızı büyük bir beğeniyle ve hayranlıkla okuyorum.evet zor bir 11.5 yıl geçirdim.çok üzüldüm çok ağladım.ama birşey öğrendim bu yaşadıklarımdan.SABIR.dayanamıyorum dediğim anlarda bile RABBİM sabrını verdi.biliyor ve inanıyorum ki Allah ben benim gibiler için büyük bir hayır murad ediyor.O ki herşeye kadirdir.sizinde yazılarınız anlam dolu.okumaktan keyif alıyor ve rahatlıyorum.teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?