Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

aaysecım eksık almıstım ama dun hastalandım ben kırmızılar geldı bıde vınnım bıttıgı ıcın gelıpte haber veremedım sıze.
bı arkadasa geldım ondan yazıyorum aksattım kusura bakmayın
yakınlarıma sordum herkes sansıma hastalanmıs oyuzden tamamlayamadım 5 eksıgı

Son düzenleme:
yasini şerif listemiz
perlanore==4 tane okuDU blowhole==5tane esma okudu
ozne hayat==4tan okuyacaK
aruna==4tane okudu
bahar27==5tane okuDU

BAHAR27==4 TANE OKUYACAK
antikdeniz==4tane okuyacak
topeguk==4tane okuyaMAcak
tondora==4tane okudu
sardunya==4 tane okuDU

antisocial==4 tane okuyacak
seminay84==4 tane okuyacak
sebiilem==6tane okudu
orlic==5tane okuyacak
burcu81==4tane okuyacak
ozay37barış==4tane okUDU
şaşkınanne==4tane okudu
yaseminseza==4 tane okudu
hayalot=4tane okuDU

yandev==5 tane okuyacak
melek04==4tane okuyacak
esmacvs==4 tane okudu
ayse035===4 tane okuDU

özlemlk==4tane okuyacaK
taylandilek=4 tane okudu
okyanus==4tane okuyacak
seyyan ==4 tane yasin okudu
E_M_A==4tane okudu
CANDAN==4 TANE OKUdu
RAİNSUN==2 TANEOKUDU
ayse035==1tane okudu
ecrin007==2tane okudu
YASEMİNSEZA SAŞKINANNE VE HAYALOT İÇİN OKUYRUZ YASİNLERİMİZİ
EKSŞKLERE YARDIM ETMEK İSTEYENLERİ BEKLİYORUM

olsun canım yine de allah razı olsun

canım bana kalırsa dr ne diyorsa onu yap boşuna masraf olacaksa asılamaya gerek yok bence ama yinede siz bilirsiniz..hakkınızda hayırlısı olsun inş.en yakın zamanda saglıklı bi evladınız olur

canımmm iyi dileklerin için teşekür ederimmm hem eşim hemde kardeşim için güzel dileklerde bulunmuşsun sağolll YUKARDA KENDİNLE İLĞİLİ YAZDIKLARINI OKUDUMMM NACİZANE FİKİRİMİ SÖYLEMEK İSİTYORUMMM BANA SORARASAN (maddi sıkıntı yaşayanlar için özelikle )AŞILAMALARINI MUTLAKA YAPTIR Kİİİ TÜP BEBEK RAPORU ALABİLESİNNNN DEVLET ÜNVRSTLERİNDE OLDUKÇA UYGUN FİYATA OLUYOR İNFERTİLİTE TEDAVİLERİİİ 6000 TL YAZMIŞSIN YA YUKARIYA EĞER TÜP BEBEK RAPORU ALIR VE RAPORLA TEDAVİ OLURSAN 1500 TL GİBİ BİR RAKAMA YAPTIRABİLİRSİN TEDAVİNİ UMARIM İNŞŞŞŞ BUNLARA GEREK KALMADAN BİR MUCİZE OLUR VE BEBEĞİN SANA GELİR

50 ayetel kürsü okudum sıradaki arkadaşa eklersiniz

hayalot yaseminseza ve şaşkınanne için ayet el kursi listesi

esma==100 tane okudu
taylandilek==50 tane okudu
ema==100 tane okuDU
antikdeniz==100 tane okudu
Ayse035==200 tane okuDU
hayalot==50 tane okuDU
rainsun==100 tane okudu
ecrinnn07==100 tane okudu
yeteeer==50 tanaokudu

okumak isteyenleri de bekliyorum

canım ya ben 2 tane okuyabildim inşş 2 tane daha okurum ama yarinn(

evet canım inşşşş hersey iyi olur hamile kalmayan kalmaz hepimizzz kalırız hayırlısıyla tez zamanda

baharcım mrb biliyosunn bizimde aynı durum var bilemiyorum seninle uzun konuşma vaktini bulamadık bir türlü ben varken sen yoksun sen burdayken ben yokum.canım eşinin sayısı felan ne kadar bilemiyorum ama öncelikle onların kalitesini biraz arttırkmak lazım.doktorlar malesef zahmet edip biraz tedavi etmeye çalışsalar yol gösterseler ne iyi olacak ama onlar sırf morel bozuyolar

canım bana kalırsa dr ne diyorsa onu yap boşuna masraf olacaksa asılamaya gerek yok bence ama yinede siz bilirsiniz..hakkınızda hayırlısı olsun inş.en yakın zamanda saglıklı bi evladınız olur
Bakalım canım hayırlısı.Şuan için zaten tüp bebek yapamayız.Biraz çalışayım öyle diyorum
canım sen önceki hafta eksikler içiin 5tane okumustun onun için bu hafta 4 yazdım
Anladım canım.Bu haftaki liste için 4 adet okuyacağım dimi
Rica ederim canım sende sağolYani bakalım bende onu düşünüyorum ama inanki öyle yerlerdede burnundan getirerek yapıyorlar.Geçende fakülteye gittiğimizde 3 saat bekledik randevu saati vermişler hiç bir işe yaramıyor hep böyle hep böyle.insanlar zaten hassas o ortamda sinirler iyice geriliyor.Oyüzden siniirmiz daha beter gerilmeden para biriktirip özelde yaptıralım dedik.Bakalım hayırlısı olsun hepimiz için
Merhaba canım evet denk gelmedik bir türlü eşimin canlı sperm sayısı 4 milyon çıktı en son doktor düşük dedi oyüzdende tüp bebek dedi.ilaç kullanıyor zaten.Doktor bu ilaçlarla 20 milyona çıkmasını beklemeyin çok çıkmaz dedi.Ben yinede keçi boynuzu kürü yapıyorum canım.OLmazsa mecburen tüp bebek olucak yapıcak birşey yokSizde gelişmeler ne durumda:44:

çok teşekkür ederim temennileriniz için.yazılarınızı büyük bir beğeniyle ve hayranlıkla okuyorum.evet zor bir 11.5 yıl geçirdim.çok üzüldüm çok ağladım.ama birşey öğrendim bu yaşadıklarımdan.SABIR.dayanamıyorum dediğim anlarda bile RABBİM sabrını verdi.biliyor ve inanıyorum ki Allah ben benim gibiler için büyük bir hayır murad ediyor.O ki herşeye kadirdir.sizinde yazılarınız anlam dolu.okumaktan keyif alıyor ve rahatlıyorum.teşekkür ederim.

çok sağol canım.ne güzel yazmışsın kalp kalbe.rabbim hepimizin gönlüne göre versin.

benn çokda inanmıyorum yaa bak erkek infertilesi bölümünde bir çok insan var kesinlikle olmaz denirken olan kaldıki bana gecensene imkansız diolardı normal yoldan hamile kaldım 8 haftalıkken kaybettik gerci ama sonuç olarak imkansız dedikleri halde olabiliomuş demekki.o yüzden diorum ama bende bi yandan bir an önce olsunn diorum yaşda geçii çünkü canım bak düşük spermler için kürler die bir tobik var erkek infertelisinde istersen bak oraya bir

inşaallah bundan sonraki günlerin de bu günkü gibi hep güzel olur.senin adına çok sevindim.dualarımız seninle.

inşaallah bundan sonraki günlerin de bu günkü gibi hep güzel olur.senin adına çok sevindim.dualarımız seninle.

saolasın canım ama taaa ocaga randevu aalabildikk bide şu hasar testi önemli inşşş o temiz çıkardaa önemli olan ooo bu işler gercekden çok büüyük sabır istiyomuşş..

kızlarrr bu arada öğretmen arakadaşlarımız varsa aramızda öğretmenler günü kutlu olsunn:)

Güzel yüreğinizin yansımalarıdır hakkımdaki kanaatlerinizin herbiri ve çok teşekkür ediyor, Allah razı olsun diyorum.

Asıl siz, hem de benim gibi uzun uzadıya olmadan, kısa ama bir o kadar derin ve anlamlı şeyleri bir kaç satıra bile sığıdırabilmişsiniz maşallah.

Umuyorum ki, böyle güzel bir gönül zenginliğiniz en kısa zamanda dilediğiniz murada erdirsin sizi. Ve sonuç ne olursa olsun, hayatlarımızın gidişatı hangi yönde olursa olsun, aynen yazdığınız gibi hiç bir halimiz ve hiz bir durumumuz bize Yüce Rabbimi unutturmasın. Herşeyin en hakikisi bu zaten. Canı gönülden dileklerim ve dualarım tüm insanların gönlündekilere daha doğrusu gönlündekilerden haklarında hayırlı olanlarına bir an evvel kavuşmaları yönünde. Sevgimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…