Size anlatmıştım doktora gideceğimi özel doktora gittim.Bayağı yoğun bir yer.doktor hızlı hızlı anlatsada çevremde iyi diye duyduğum bir doktordu Nagihan hanım.Ben belki öncelikle iğne tedavisi olurum derken.doktor ben ve eşimin sonucuna göre bakarak.Şimdi isterseniz iğne aşılama tedavisine başlayalım ama bu sonuçlarda tutma oranı çok düşük.Eğer durumunuz varsa ve vakit kaybetmek istemiyorsanız direk tüp bebek yaptırın dedi.Bende tüp bebekte kiloyla ilgisi varmı tutma şansı nedir dedim.doktor kiloyla alakası yok bizim nica hastalarımız var kilolu hamile kalan dedi.Pko olunca üstüne kilo alırsan doğru olmayacağı için kilo verin hastalara diyoruz dedi.Ben şimdiye kadar klomen hiçbişey kullanmadım.Direk tüp bebek diyorlar.Canım sıkıldı sıkılmadı değil.Çünkü tüp bebek fiatları malum.5500 6000 hastanın durumuna göre değişiyormuş.O gün eve moralimiz bozuk şekilde geldik.Allah'tan hayırlısı tabiki.Herşeyde bir hayır vardır demişler.Şuan bunu yaptıramyacğımız için bahar yada yaza kaldı yani seneye.O zamana kadar para biriktirmeyi düşünüyorum.İş başvurusu yaptım haber gelirse işe gireceğim.Yoksa böyle eşimin aylığıyla hem ev kira çok zorAllah herkezin yardımcısı olsun başa gelince insan anlıyor ne kadar zor olduğunu.Ama içimde kaldı kızlar ya klomen aşılama denemeden direk tüp bebek nebilim.Doktorlarda sonuca göre söylüyor.Şuan eşimin sperm değeri düşük olduğu için.İlaçlada içsen ne kadar yükselecekki dedi doktor?Ben keçi boynuzu kürü yapıyorum eşim için.Bakalım inşllh faydasını görür.Ama doktorun dediği şuan aşılamada olsak tutma ihtimali düşük boşuna zaman ve para kaybı olur dediBende haberler bunlar malesef.Oyüzden işe girersem yaza kadar anca olur diye düşünüyorum.Sizce ne yapmalıyım.Aşılama için bir kezde olsa denemi dersiniz yoksa sonuç ortada gerek yokmu dersiniz?Kusura bakmayın buraya bir kaç gün giremedim yatılı misafirim vardı.Fırsat bulamadım
Kizlar iyi aksamlar. Ozlem kurtaj olmus ve morali bozuk haliyle. O yuzden gelmiyor.
Allah im onun yar ve yardimcisi olsun. Dualarim onunla. Allah im ins tez vakitte hayirli saglikli evlat nasip etsinde yaralari sarilsin.
Allah nasip ettimi oluyor bir şekilde aslında kendimizi paralamak boşunada nefsimize yeniliyoruz işte.Bazen duygularımız ağır basıyor.Yoksa kim istemezki anne olmayı bebeğini sevip koklamayı.Ama sabırla mücadele etmekten başka çarede yok.Allah yeniden anne olamyı nasip etsin sanada.Canım eşim için keçi boynuzu kürü yapıyorum ben.Kullandığı ilaçlarda var.İşe girdiğimde yaza kadar maddi olarak hazır olup tüp bebek yaptırmak en mantıklısı gibi geliyor Yda bir kere aşılama yaptırabilirim içimde kalmasın diye bakalım hayırlısı olsun hepimiz için sağol canımbenn çokda inanmıyorum yaa bak erkek infertilesi bölümünde bir çok insan var kesinlikle olmaz denirken olan kaldıki bana gecensene imkansız diolardı normal yoldan hamile kaldım 8 haftalıkken kaybettik gerci ama sonuç olarak imkansız dedikleri halde olabiliomuş demekki.o yüzden diorum ama bende bi yandan bir an önce olsunn diorum yaşda geçii çünkü canım bak düşük spermler için kürler die bir tobik var erkek infertelisinde istersen bak oraya bir
Teşekkür ederim canım cevabın için.Kolay değil sizinkide hem maddi hem manevi anlamda.Tek problem o değil canım bendede pko var polikistik over yani.İkimizde olunca doktor oyüzden boşuna aşılama yaptırmayın dedi.Ama kafam karışık kimi aşılama yaptır içinde kalmsın diyor kimi direk tüp bebek yaptır diyor.Öncelikle çalışmam lazım bakalım hayırlısı olsun.Sizin içinde hayırlısı neyse o olsun canımcanım öncelikle üzülmemeni söylemek istiyorum.nacizane sana biraz tavsiyede bulunmak isterim.4 kez tüp bebek yaptırmış biri olarak.bizde ilk doktora gittiğimizde direk tüp bebek demişti.aynı duyguları yaşamıştım senin gibi.başka bir doktora gittik (prof).oda aynı şeyi söyledi.aşılama tedavisnde şans %15 ile %25 iken bu tüp bebekte daha yukarılarda.yani benim tavsiyem direk tüp bebek tedavisidir.tabi ki karar ssizin.evet külfetli bir tedavi hem madden hem manen.yani sizdeki tek problem sperm azlığımıydı.eğer senin de önemli bir sorunun yok ise belki aşılama denenebilir.hakkınızda hayırlısı olsun inş.
Kizlar iyi aksamlar. Ozlem kurtaj olmus ve morali bozuk haliyle. O yuzden gelmiyor.
Allah im onun yar ve yardimcisi olsun. Dualarim onunla. Allah im ins tez vakitte hayirli saglikli evlat nasip etsinde yaralari sarilsin.
amin inş.canım sanırım transferin yapılmış..hayırlı guzel sonuçlar alırsın inş
teşekkür ederim canım inşallah beklemedeyim artık.
aysecım dualara katılamadım kusura bakmayın,bebegım bıraktı benı...
kanamam daha yenı kesılıyor,bır kaç gun sonra duaya dahıl olurum ınşallah..
duada unutmayın...
kuzum geçmiş olsun ..ben duydummm böle olanı arkadaşım aynı şekilde hamile kalmıştı.erken gebelik testi yapsana için rahat olur en azından
Bakalım canım hayırlısı.Şuan için zaten tüp bebek yapamayız.Biraz çalışayım öyle diyorum
Anladım canım.Bu haftaki liste için 4 adet okuyacağım dimi
Rica ederim canım sende sağolYani bakalım bende onu düşünüyorum ama inanki öyle yerlerdede burnundan getirerek yapıyorlar.Geçende fakülteye gittiğimizde 3 saat bekledik randevu saati vermişler hiç bir işe yaramıyor hep böyle hep böyle.insanlar zaten hassas o ortamda sinirler iyice geriliyor.Oyüzden siniirmiz daha beter gerilmeden para biriktirip özelde yaptıralım dedik.Bakalım hayırlısı olsun hepimiz için
Merhaba canım evet denk gelmedik bir türlü eşimin canlı sperm sayısı 4 milyon çıktı en son doktor düşük dedi oyüzdende tüp bebek dedi.ilaç kullanıyor zaten.Doktor bu ilaçlarla 20 milyona çıkmasını beklemeyin çok çıkmaz dedi.Ben yinede keçi boynuzu kürü yapıyorum canım.OLmazsa mecburen tüp bebek olucak yapıcak birşey yokSizde gelişmeler ne durumda:44:
aysecım dualara katılamadım kusura bakmayın,bebegım bıraktı benı...
kanamam daha yenı kesılıyor,bır kaç gun sonra duaya dahıl olurum ınşallah..
duada unutmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?