Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım öncelikle üzülmemeni söylemek istiyorum.nacizane sana biraz tavsiyede bulunmak isterim.4 kez tüp bebek yaptırmış biri olarak.bizde ilk doktora gittiğimizde direk tüp bebek demişti.aynı duyguları yaşamıştım senin gibi.başka bir doktora gittik (prof).oda aynı şeyi söyledi.aşılama tedavisnde şans %15 ile %25 iken bu tüp bebekte daha yukarılarda.yani benim tavsiyem direk tüp bebek tedavisidir.tabi ki karar ssizin.evet külfetli bir tedavi hem madden hem manen.yani sizdeki tek problem sperm azlığımıydı.eğer senin de önemli bir sorunun yok ise belki aşılama denenebilir.hakkınızda hayırlısı olsun inş.

Kizlar iyi aksamlar. Ozlem kurtaj olmus ve morali bozuk haliyle. O yuzden gelmiyor.
Allah im onun yar ve yardimcisi olsun. Dualarim onunla. Allah im ins tez vakitte hayirli saglikli evlat nasip etsinde yaralari sarilsin.

Kizlar iyi aksamlar. Ozlem kurtaj olmus ve morali bozuk haliyle. O yuzden gelmiyor.
Allah im onun yar ve yardimcisi olsun. Dualarim onunla. Allah im ins tez vakitte hayirli saglikli evlat nasip etsinde yaralari sarilsin.

ah canım çok geçmiş olsun rabbim sabır versin özleme tez zamanda yüzü gülsün inşallah

Allah nasip ettimi oluyor bir şekilde aslında kendimizi paralamak boşunada nefsimize yeniliyoruz işte.Bazen duygularımız ağır basıyor.Yoksa kim istemezki anne olmayı bebeğini sevip koklamayı.Ama sabırla mücadele etmekten başka çarede yok.Allah yeniden anne olamyı nasip etsin sanada.Canım eşim için keçi boynuzu kürü yapıyorum ben.Kullandığı ilaçlarda var.İşe girdiğimde yaza kadar maddi olarak hazır olup tüp bebek yaptırmak en mantıklısı gibi geliyor Yda bir kere aşılama yaptırabilirim içimde kalmasın diye bakalım hayırlısı olsun hepimiz için sağol canım
Teşekkür ederim canım cevabın için.Kolay değil sizinkide hem maddi hem manevi anlamda.Tek problem o değil canım bendede pko var polikistik over yani.İkimizde olunca doktor oyüzden boşuna aşılama yaptırmayın dedi.Ama kafam karışık kimi aşılama yaptır içinde kalmsın diyor kimi direk tüp bebek yaptır diyor.Öncelikle çalışmam lazım bakalım hayırlısı olsun.Sizin içinde hayırlısı neyse o olsun canım

tabii canım allah inş ugrastırmaz bu yolda çünkü maddi manevi insanı yıpratıyor gercekden((bizede bir çok doktor direk tüp dedi hatta aşılama ile uğraşmayın dedi.ama morfoloji malesef 1 onun düzeltilmesi lazım herseyden önce yoksa tüpde tutmaz yaa allah isterse veriyor seninde söylediğin gibii inşş bizedee verirr

Allah sabır versin.yaralarını yeni bir bebişle sarsın inş.

aysecım dualara katılamadım kusura bakmayın,bebegım bıraktı benı...
kanamam daha yenı kesılıyor,bır kaç gun sonra duaya dahıl olurum ınşallah..
duada unutmayın...

duada unutmayın...

canım ya çok geçmiş olsun düşük mü oldu herşeyde vardır bir hayır inşallah rabbim tez zamanda tekrar nasib eder

günaydın kızlarrrrrr
hepinize mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta dilerim.bu hafta güzel haberler alalım inşallah

merhaba kızlar,
bir bakayım ddedim, hem özlem hem seminay ın haberini aldım üzüldüm. allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin. inşallah tez zamanda gelsin bebekleri yeniden göbüşlerine.

ayşe canım ben 5 yasinimi okudum inş.

özlemcımin Allah sabrını versin inş. Rabbim unutturacak evlatla hediyelendirsin

baharcım aşılama yaşamış bırı olarak kolay bi işlem deil üstelik tutma oranı düşük ve vücudu yıprattıgında cabası sen bilirsin yinede hakkında hayırlısı olsun

kızlar nasılsınız güzel bir hafta olsun inş.hepimize

Son düzenleme:

evet 4 tane okuman gerekiyo tatlımmmmm

duada unutmayın...

ah canım benim rabbim bilir hakkımızda en doğru olanını..bize ser gibi görünür fakat hakkımızda hayırlı olduğunu bilemeyiz..rabbim inş bi daha üzmez canım inş en yakın zamanda hayırlı saglıklı bi evlat nasip eder.. daularımız birbirimiz için canım benim..üzme kendini sabırlı ol sonu selamet olacak inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…