canım doktora gitmende fayda var ben doğumdan yaklaşık 2 ay sonra kasıklarımda ağrı var diye gitmiştim enfeksiyon dedi doktor fitil ve antibiyotik verdi ve geçti çok şükür erken önlem almak gibisi yok git ve bizede haber ver muhakkak çok geçmiş olsun canım benim
adet oldum malesef kızlar inşallah bu son olur
ooooooo biz sana zıplama hoplama merdiven çıkma dedik senin ettiğine bak hele...
olmazsa bu ay olmaz. Allah ol dememiştir diyeceğiz gene dua edeceğiz. üzülmek yok. hayırlı vakitte olsun önemli olan o. bence yaşında küçük zaten açıkcası vakit kaybın da yok üzülme.. sen hele biraz daha büyü
canım hemen ümitsizliğe düşme.hayırlısıyla olur inş.
amın canım benım amınnn
gelıyorum fırsat buldukca
sen nasılsın ıyısın ınş.
amın canım amın evet simdiden herkes hediyeler alıyor
eşim aldı kırmadım dıe görümcem kayınvalıdeler vs vs saolsunlar
ayşecım hayırlısı hakkında üzülme kendını dinleyıp kasma kendını
bu arada 8 yasın okundu yazarmısın canım
kızlar benım 3 gun günüm geçti dua edın ınş.hayırlısı hakkımda
şükür cnm iyiyiz. cnm benım umutsuzluga kapılma hamilelik belirtısıyle adet belırtısı aynı zaten adett olcakmıs gıbı agrıların oluyo. benım ıkı gun onceden baslamıstı agrılarım adet olcam dıye butun gun agladım bosuna yere. kötü düşünme iyi düşün iyi olsun cnm...
orlic üzülme canım yaa boşver gitsin önümüzdeki maçlara bakınbenimde bu ay senin gibi 3 gün gecikti ama ben biliyorum malımı beni umutlandırır sonrada pat diye gelir kırmızılar o yüzden ben pek merak etmiyorum kesin bugün yarın olurum bende.
Ayşe, ne güzel rüya görmüşsün canım inş. gerçeğini de tez vakitte yaşarsın canım. bu arada rüyalardan anlarmısınız kızlar bilmem ama aklıma geldi ayşenin rüyasını okuyunca size bebek görünüyor banada geçen akşam kucağıma yavru at yani çook güzel bir tay geldi kısmetime (hayvanlar için ölürüm o derece seviyorum yanlış anlaşılmasın)neyse onu sevdim ettim sarıldım sonrasını pek hatırlamıyorum ama tayın tüylerinin yumuşaklığı kokusu hala aklımda valla keşke yine gelse rüyama da sevsem özledim keretayı
nasılsınız nerdesiniz ben tek kaldım burda yaaaaaaa
günaydın canım. hala ısınamadım üşüyorum. onun dışında iyiyim çok şükür sen nasılsın?
kardeşin baban geldimi. sabahın köründe aklıma geldiler :26:
gunaydın kızlar nasılsınızzz :)
günaydın canım siz nasılsınız.. bebiş nasıl
nasılsınız nerdesiniz ben tek kaldım burda yaaaaaaa
orlic üzülme canım yaa boşver gitsin önümüzdeki maçlara bakınbenimde bu ay senin gibi 3 gün gecikti ama ben biliyorum malımı beni umutlandırır sonrada pat diye gelir kırmızılar o yüzden ben pek merak etmiyorum kesin bugün yarın olurum bende.
Ayşe, ne güzel rüya görmüşsün canım inş. gerçeğini de tez vakitte yaşarsın canım. bu arada rüyalardan anlarmısınız kızlar bilmem ama aklıma geldi ayşenin rüyasını okuyunca size bebek görünüyor banada geçen akşam kucağıma yavru at yani çook güzel bir tay geldi kısmetime (hayvanlar için ölürüm o derece seviyorum yanlış anlaşılmasın)neyse onu sevdim ettim sarıldım sonrasını pek hatırlamıyorum ama tayın tüylerinin yumuşaklığı kokusu hala aklımda valla keşke yine gelse rüyama da sevsem özledim keretayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?