Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

inş.dediğin gibidr gercekten iyileşmiştr

Tabii abdeste özen gösteriyoruz ama sen uyku ve uyanıklık arasında dediğin için ne güzel dedim :) Sürekli okuduğun için diline dolanmış demek Allah uyku arasında bile olsa kabul etsin inş canım benim

bilmiyorum canım ya dr bişey yok diyo

UTANIRIM YA RABBİ.

Utanırım Ya Rabb!!!
Utanırım ya Rahman senin aşkın ile açan ve hoş kokular veren bir gül olamadım. Bir güneş olup doğamadım bir rüzgar olup esemedim

Bütün mahlukat sana itaat ederken aşk ile hu çeker aşk ile döner yunus misali...

Utanırım ya Rahman gaflet uykularımdan utanırım. Sabahlara kadar sana secde eden bir Ebubekir bir Ömer bir Osman olamadım. Onlar gibi Rasule aşık olamadım onunlayken bile hasret kalamadım...

Utanırım ya Rahman eshabı guzinin tövbesinden utanırım. Uzeyr olup harama baktım diye vuramadım kendimi dağlara ağlaya ağlaya AFFET YA RABBİ diyemedim

Utanırım Ya Rahman mümin din kardeşlerim zulm altındayken gidip Ali olamadım. Senin rızan için öldüremedim onları. Ömer gibi hanımını çocuklarını yetim öksüz bırakmak isteyen gelsin diyemedim...

Utanırım Ya Rahman korkamadım yatağa girip uyumaktan Seddad Bin Evs olamadım yataktan kalkıp sabaha kadar secde edemedim.

Ya Rahman ne güzel kulların var ben onlardan olamadım. Simdi ağlıyorum sessizce. Sanki oturduğum yerde ölümümü bekliyorum. Yok misali yasıyorum.. Her vasıtaya bindik fanide simdi sıra tabut denen cansız ata binmekte...

Şehadettir arzuhalım nasib edermisin Ya Rahman cennette cemalinle şereflendirirmisin bu acizi. RAHMETİM GAZABIMDAN ÜSTÜNDÜR buyurmuşsun. Rahmetinle muamele eyle bizlere biz aciz kullarınız. Öylesine bir ölüm nasip eyleki Azrail as geldiğinde hoş gelsin ve geldiğinde o görevini yerine getirmeden sen bizlerden Razı ol İnşallah...

AMİN

Selam kızlar nasılsınız??* rabbim sağlık sıhhat huzur mutluluk versin...dert verip dermansız bırakmasın hiçbirimizi...rüyalarımızı hayra yorsun......ben iyiyim okuldan geldim kafam şişti..yoruldummmmmmmm.....zor geliyor bazen ama çocukları seviyorummm...

Ayşecim ben 50 tane daha Ayetel kürsi okudum ...Rabbim kabul etsin inşallah...çok öpüyorum hepinizi....Allah'a emanet olun....

maşallah canım ne guzel ruyalar göruyorsunuz böyle yaa

Ayşecim benim teyzeminde 4-5 sene kadar çocuğu olmadı..problemde yoktu ne kendisinde ne eşinde....sonra doktoru yurtdışından ilaç gelecek onu bekleyecez demiş...tabi teyzem ilaç gelecek diye rahatlamış...ve ertesi ay hamile kalmış kendiliğinden.... aslında doktorunda yurt dışından ilaç falan getireceğide yokmuş...doktor anlamış kafası rahatlasın diye öyle demiş....canım sende eminim bu işi kafandan biraz atıp rahatlarsan sende hamile kalabilirsin...inşallah en kısa zamanda da kalırsın sağlıklı hayırlı evlatların olur.....

allah razı olsun canım ya

aa çok şaşırdım.. Inş.canım ya.. Inş.hamiş kalırız bizde

aa çok şaşırdım.. Inş.canım ya.. Inş.hamiş kalırız bizde

İnşallah canım ben eminim kafanı rahatlatırsan hamile kalabilirsin....stresli vücut hamile kalamıyor....stresten uzak durmalısın kendini oyalayacak birşeyler bul tatlım....nasıl olur bilemiyorum ama bir süreliğine bu olayı aklınızdan çıkarın ..imkanın varsa eşinle kafa dinlemeye tatile gidebilirsinnn..
napalım dünyanın sonu değil elimizden geleni yapıp gerisini Allah'a bırakmalıyız hakkımızda en hayırlını o bilir......
hepimiz için hayırlısı olsunn......

maşallah canım ne guzel ruyalar göruyorsunuz böyle yaa

kısss rüya değil işte. uyku ile uyanma arasındayım. çevremdeki sesleri duyucak durumdayım ama gözlerim kapalı.
içimden yasinin bazı kısımlarını geçtiğini farkettim. sonra hemen topladım kendimi açtım gözümü kalktım.
çok dua okuyorum onun etkisinden kalıyom galiba..

Kızlar bende bir ara her sabah ezanında sanki biri tarafından uyandırılıyormuş gibi gözlerim açılıyordu...normalde düzenli namaz kılan biri değilim...istiyorm ama beceremiyorum üşengeçlikten......bu durum bir hafta falan sürdü ve iki kez başıma geldi...... böyle bişey başına gelen var mı?????neden olduğunu anlamadım......bilginiz var mı?

Rabbim sana dili dualı GONLU YUREGİ GUZEL AHLAKLI bi eş nasip etsin inş

Son düzenleme:

bunu okuyunca içimden sadece şu geçti rabbim namaz kılmanı ıstediği için uyandırılmışsın sanki

canım işten tatil yapma fırsatımız yok..ben evlendiğim 2. Hafta eşimle işe geldim yani balayım bile olmadı..işimizde stresli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…