- 13 Aralık 2012
- 1.031
- 460
- 83
yeni yasini şerif listemiz
perlanore==3 tane okudu
aruna==3tane okuyacak
bahar==4tane okuDU
antikdeniz==3tane okudu
topeguk==1tane okuyacak
tondora==3tane okuYACAK
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==1 tane okudu
seminay84==3 tane okuyacak
sebiilem==3tane okuyacak
orlic==4 tane okuyacak
ozay37barış==5tane okudu
şaşkınanne==3tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okudu
hayalot=4tane okuyacak
yandev==3 tane okuDU
melek04==3tane okuyacak
esmacvs==4tane okudu
ayse035===4 tane okuyacak
özlemlk==3 tane TURKUAZ okudu
turkuaz== 3 tane okudu
taylandilek=3 tane okudu
seyyan ==4 tane yasin okuyacak
e_m_a==4 tane okudu
candan==4 tane okuyacak
rainsun==3 tane okuyacak
ecrin007==3 tane okudu
dilek==3 tane ema okudu
sevil61==3tane okuyaacak
muhat==3tane okuyacak
mausi==3tane okuyacak
asbelove ==3 tane okuyacak
keyfimbilir== 3tane okuyacak
ecrin23==3tane okudu
witchgirl01==3tane okuyacak
nekadarzor==3tane okuyacak
Simaybade== 4tane okuyacak
SÜPRİZ06==3 tane okudu
ESLEMLİVA==4 tane okudu
SSONMEz==1 TANE OKUdu
arkadaşlar bu hafta ayse esma ve özlem için okuyacağız..
esma için ==hayırlı doğum sağlıklı evlat diye duamız
özlem ve aysede hayırlı saglıklı birer evlat için duamız
özlem arkadaşımız için bi kere dua okumustuk bu zor gunlerde tekrar dua edelim istedik hakkınızı helal edin
esma ayse035 ve özlemlk için ayet el kursı lıstesi
ayse035== 200 tane okuyacak
eslemlıva==1000 tane okudu
asbelove==100 tane okudu
perlanore==100 tane okuıyacak
ecrin007==100tane okudu
rdlpstck 100 tane okuyacak
Esma 200 tane okudu
Antikdeniz 100 okuyacak
Ssonmez 210 okudu
E M A 100 Tane okudu
taylandilek 50 okudu
okumak isteyenler eklenecektr
okuyupta eklemediklerim bildirsin lütfen..gözümden kaçmış olabilir
ALLAH KABUL ETSİN AMİN AMİN YA RABBİ
bende duaa istiyorum arkadaşlar adım gamze bu yazımı gören dahi içinden gamzeyede hayırlı ewlat nasip etsin die dua etsin Allah dua edenlerdende razı olsun ....
Evet canım bir kaç arkadaşımız var Bursadan keşke hepimiz yakın olsaydık ne güzel olurdu.Buluşma olsa hiç birimizde çoluk çocuk yok birbirimizi bziden başkası anlarda bizim kadar anlayamazgunaydın hepinize inşallah guzel mutlu haberlerle dolu bir gün olsun. hayırlara vesıle olsun ınş.
koş gel anacım
hem gelemesende sen bizlesin hep başından beri sen uzakta deılsınkı
muhabbete girmiyorsun die güzel gönlünden habersizmiyiz canım
maşallah güzel arkadasım Allah hep kalbine gore versin
bizlerıde unutma duanda
amın canım amın
kız hepınız bursalımısınız neee
bursalımısın kadifelı gelın........
bende nisan gibi istanbula gıdecegım orada olan arkadaslar varsa goruşşmek isterim
fatıh semtınde olacagım
Merhaba teşkler sen nasılsınMerhaba kızlarrrrrr
Nasılsınız bugünnn............
İyigeceler canımgünaydın kızlarrr..
İnşallah canım görüşme şansımız olur.Evet canım yeni işe başladımcanım benim inş.bigun görüşmek nasip olur..evet bu zamanın insanları yetinmeyi bilmiyorlar..
Sen işemi başladın
İnşallah gerçekten iyi olmuştur canım Allah şifa versincanım benim belim de genel olarak ağrı var hatta bunu dun eşimle paylaştım..dra gidelim diyor..ama drum da çocuk tedavisinden dolayı kullandığın ilaçlardan kaynaklanıyo dedi..
Kardeşim geçtğimiz cumartesiden beri bayılmadığını söylüyo ama gzümle görmeyene kadar inanmam çünkü bayıldığını bi tek bana söylüyordu annemlere söylemiyordu..bende bizimkilerle paylastım diye acaba artık bana da mı söylemiyor diye düşünüyorum canım ya
Ben eşimle gittim o filme,çok duygusaldı aglattı çoğu kişiyiKızlar bu son zamanlarda evim sensin filim şarkısı dilimden düşmüyo.eşim yeteeeer diyo
Ben kendi adıma tam anlamıyla yapamıyorum . benimle ilişkisini kesip bana kötü davranana hiç bir şey olmamış gibi davranamıyorum kırılıyorum.Allah affetsinÜç şey, Dünya ve Ahiret güzelliklerindendir: Sana zulüm edeni affetmen,
seninle ilişkisini kesenle ilişki kurman ve sana karşı cahillik yapana yumuşak ve olgun davranman.
BUNU YAPABİLİYORMUYUZ ARKADAŞLAR
Pko bendede var canım.Genelde adet düzensizliği tüylenme kilo artışı sivilcelenme vs belirtiler vardır.Bendeki adet düzensizliği ve kilo oldu.ya canım bişe dicem bu polikisover nasıl oluyoo bende şüpheleniyorum kendimden ama doktor yok dio ısrarla bu ay bir başka doktora gidip hormon tahlili yaptırayım diyorumm ..
Canım iyiyim teşkler sen nasılsın geçmiş olsun dikkat et kendineKIZLAR NASILSINIZZZZZYA SON BİR KAÇ GÜNDÜR SÜREKLİ TANSİYONUM DÜŞÜYOR:26::26::26: (Bu ay adetimin tam ortasında 15. gün kanamam oldu 4 gün falansürdü dr gittim sorun yok stresten dedii ) BU KANAMAYAMI BAĞLI YOKSA BAŞKA BİR SEBEBİMİ VAR ANLAMADIMMM :44::44::44::44::44::44: HEM BU ARA KANAMAM HEMDE TANSİYON OLAYI BAŞIMA İLK KEZ GELİYOR BÜTÜN BUNALRIN ÜSÜTNE BİRDE GRİP OLDUMMMMM BENİMMM GRİBİMM BİRAZ AĞIR GEÇERRR :26::26::26::26::26::26::26:
Arkadaşlar merhabaa,
Ayşe canım yasinleri okudum canım Allah kabul etsin.
KIZLAR NASILSINIZZZZZYA SON BİR KAÇ GÜNDÜR SÜREKLİ TANSİYONUM DÜŞÜYOR:26::26::26: (Bu ay adetimin tam ortasında 15. gün kanamam oldu 4 gün falansürdü dr gittim sorun yok stresten dedii ) BU KANAMAYAMI BAĞLI YOKSA BAŞKA BİR SEBEBİMİ VAR ANLAMADIMMM :44::44::44::44::44::44: HEM BU ARA KANAMAM HEMDE TANSİYON OLAYI BAŞIMA İLK KEZ GELİYOR BÜTÜN BUNALRIN ÜSÜTNE BİRDE GRİP OLDUMMMMM BENİMMM GRİBİMM BİRAZ AĞIR GEÇERRR :26::26::26::26::26::26::26:
Canlarım naber
Ara ara okudum yazdıklarınızı,malum sorun devam ediyor,tek tek alıntı yapamadım.Hepinize çok teşekkür ederim,iyiki varsınız.
Evet hala adet olmadım.Ama karnım her an adet olacakmışım gibi ağrıyor,kk'yı açmadan tuvalete gittim hatta,eğer olduysam diye.Eğerki hamileysem(inşaallah) bu şekilde ağrı olmaz diye düşünüyorum,3-4 haftalıksa eğer,adet sancısı gibi ağrı olur mu?Eğer hamile değilsemde,daha kötü işte;kist falan mı varki acaba canlarım.Of noluyo ya,Rabbim hayırlara çıkarsın.
Yarın Cuma,bilerek bekledim bu Mübarek günü.Eşim test alıcak yarın,yapıcam bakalım,inşaallah çift çizgiyi görürüm.O kadar karmakarışığım ki.Dünyanın yükünü benim omuzlarıma koymuşlar gibi hissediyorum.O kadar ağır geliyor ki.Dün gece uyuyamadım hiç,ara ara kalktım,dua ettim ettim yattım.Lütfen dua edin benim için,tek çizgi görmek istemiyorum artık.Kendimi buna hazır hissetmiyorum,ümitsizliğe düşmek de istemiyorum.Ben bebeğimi istiyorum,kokusunu içime çekmek istiyorum artık,evim bebek kokusuyla bebek sesiyle dolsun istiyorum.Ben hiçbirşey istemiyorum,ne mal ne mülk,Rabbimden sadece hayırlı sağlıklı evlat istiyorum.Lütfen çok dua edin benim için,hepiniz için çok dua ettim,Rabbim inşaallah kabul eder.
Her türlü sonucu yazarım yarın.Umarım tek çizgi çıkmaz ve tekrar yaşamam o psikolojiyi,hayırlısı Rabbimden.........Eksik etmeyin dualarınızı kızlar
canlarım naber
Ara ara okudum yazdıklarınızı,malum sorun devam ediyor,tek tek alıntı yapamadım.hepinize çok teşekkür ederim,iyiki varsınız.
Evet hala adet olmadım.ama karnım her an adet olacakmışım gibi ağrıyor,kk'yı açmadan tuvalete gittim hatta,eğer olduysam diye.eğerki hamileysem(inşaallah) bu şekilde ağrı olmaz diye düşünüyorum,3-4 haftalıksa eğer,adet sancısı gibi ağrı olur mu?eğer hamile değilsemde,daha kötü işte;kist falan mı varki acaba canlarım.of noluyo ya,rabbim hayırlara çıkarsın.
Yarın cuma,bilerek bekledim bu mübarek günü.eşim test alıcak yarın,yapıcam bakalım,inşaallah çift çizgiyi görürüm.o kadar karmakarışığım ki.dünyanın yükünü benim omuzlarıma koymuşlar gibi hissediyorum.o kadar ağır geliyor ki.dün gece uyuyamadım hiç,ara ara kalktım,dua ettim ettim yattım.lütfen dua edin benim için,tek çizgi görmek istemiyorum artık.kendimi buna hazır hissetmiyorum,ümitsizliğe düşmek de istemiyorum.ben bebeğimi istiyorum,kokusunu içime çekmek istiyorum artık,evim bebek kokusuyla bebek sesiyle dolsun istiyorum.ben hiçbirşey istemiyorum,ne mal ne mülk,rabbimden sadece hayırlı sağlıklı evlat istiyorum.lütfen çok dua edin benim için,hepiniz için çok dua ettim,rabbim inşaallah kabul eder.
Her türlü sonucu yazarım yarın.umarım tek çizgi çıkmaz ve tekrar yaşamam o psikolojiyi,hayırlısı rabbimden.........eksik etmeyin dualarınızı kızlar
kızlar nasılsınızzzzzYa son bir kaç gündür sürekli tansiyonum düşüyor:26::26::26: (bu ay adetimin tam ortasında 15. Gün kanamam oldu 4 gün falansürdü dr gittim sorun yok stresten dedii ) bu kanamayamı bağlı yoksa başka bir sebebimi var anlamadımmm :44::44::44::44::44::44: Hem bu ara kanamam hemde tansiyon olayı başıma ilk kez geliyor Bütün bunalrın üsütne birde grip oldummmmm benimmm gribimm biraz ağır geçerrr :26::26::26::26::26::26::26:
Canlarım naber
Ara ara okudum yazdıklarınızı,malum sorun devam ediyor,tek tek alıntı yapamadım.Hepinize çok teşekkür ederim,iyiki varsınız.
Evet hala adet olmadım.Ama karnım her an adet olacakmışım gibi ağrıyor,kk'yı açmadan tuvalete gittim hatta,eğer olduysam diye.Eğerki hamileysem(inşaallah) bu şekilde ağrı olmaz diye düşünüyorum,3-4 haftalıksa eğer,adet sancısı gibi ağrı olur mu?Eğer hamile değilsemde,daha kötü işte;kist falan mı varki acaba canlarım.Of noluyo ya,Rabbim hayırlara çıkarsın.
Yarın Cuma,bilerek bekledim bu Mübarek günü.Eşim test alıcak yarın,yapıcam bakalım,inşaallah çift çizgiyi görürüm.O kadar karmakarışığım ki.Dünyanın yükünü benim omuzlarıma koymuşlar gibi hissediyorum.O kadar ağır geliyor ki.Dün gece uyuyamadım hiç,ara ara kalktım,dua ettim ettim yattım.Lütfen dua edin benim için,tek çizgi görmek istemiyorum artık.Kendimi buna hazır hissetmiyorum,ümitsizliğe düşmek de istemiyorum.Ben bebeğimi istiyorum,kokusunu içime çekmek istiyorum artık,evim bebek kokusuyla bebek sesiyle dolsun istiyorum.Ben hiçbirşey istemiyorum,ne mal ne mülk,Rabbimden sadece hayırlı sağlıklı evlat istiyorum.Lütfen çok dua edin benim için,hepiniz için çok dua ettim,Rabbim inşaallah kabul eder.
Her türlü sonucu yazarım yarın.Umarım tek çizgi çıkmaz ve tekrar yaşamam o psikolojiyi,hayırlısı Rabbimden.........Eksik etmeyin dualarınızı kızlar
çokkk güzell...bugünlerdee elimde elif şafağın aşk ı varr heyecanla okuyorum ve neden daha önce okumamışım diorumm çok severdimmm iyice sevmeye başladımmm mevlanayı ve şems tebriziyii okudukçaa mutlu oluyorumm benn..birdee bugünlerde kendimee yeni bir felsefe edindimmm:))))bebeğim olsa da ölcemmmm olmasa da ölcemmmm biliyorumm saçmaa ama ne yapimm rahatlıyorum sanki birazzz:)))
bende duaa istiyorum arkadaşlar adım gamze bu yazımı gören dahi içinden gamzeyede hayırlı ewlat nasip etsin die dua etsin Allah dua edenlerdende razı olsun ....
KIZLAR NASILSINIZZZZZYA SON BİR KAÇ GÜNDÜR SÜREKLİ TANSİYONUM DÜŞÜYOR:26::26::26: (Bu ay adetimin tam ortasında 15. gün kanamam oldu 4 gün falansürdü dr gittim sorun yok stresten dedii ) BU KANAMAYAMI BAĞLI YOKSA BAŞKA BİR SEBEBİMİ VAR ANLAMADIMMM :44::44::44::44::44::44: HEM BU ARA KANAMAM HEMDE TANSİYON OLAYI BAŞIMA İLK KEZ GELİYOR BÜTÜN BUNALRIN ÜSÜTNE BİRDE GRİP OLDUMMMMM BENİMMM GRİBİMM BİRAZ AĞIR GEÇERRR :26::26::26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?