Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Üç şey, Dünya ve Ahiret güzelliklerindendir: Sana zulüm edeni affetmen,
seninle ilişkisini kesenle ilişki kurman ve sana karşı cahillik yapana yumuşak ve olgun davranman.

BUNU YAPABİLİYORMUYUZ ARKADAŞLAR

ema rabbim nasip ederse üçüz istiyorum diyor..zor olur bakmak ama bi kere de 3 evlat sahibi olmak çok guzeldr ya

İns rabbim nasip eder. Bende ikizim olsun cok isterim. Babamda ikiz akrabalarimdada cok var ikiz ama zor oluyor diyolar... Bide ucuz nasil olur dusunemiyorum

ayşecim sizlerin adına 100 ayetel kursi okudum..allah kabul etsinn...tez zamanda bebişlerinize kavuşun inşallah...

canım bir ay 2 günlük ,inşallah hayırlısı ile kucagımızada alırız ALLAH'ım o günleride göstersin inşallah.

Amin canım Rabbim meleğini sana bağışlasın inş sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla alırsın inş kucağına

İns rabbim nasip eder. Bende ikizim olsun cok isterim. Babamda ikiz akrabalarimdada cok var ikiz ama zor oluyor diyolar... Bide ucuz nasil olur dusunemiyorum

Ben çok istiyorum ikiz ya da üçüz neden bilmiyorum ama zorluğunu düşünmüyorum aklıma bile gelmiyor

[/QUOTE][/QUOTE]

canım ben 100 tane ayetel kürsü okudumm

ya canım bişe dicem bu polikisover nasıl oluyoo bende şüpheleniyorum kendimden ama doktor yok dio ısrarla bu ay bir başka doktora gidip hormon tahlili yaptırayım diyorumm ..

evet canım katılıyorum sana bizimde bir tanıdık var olmadı o kadar deneme tüp aşılama olmadı ve görünürde bir sorun yok üstelik.sonra bu ay bunlar karıkoca kaan kocatepe var ona gitmişler tüp yaptırmayaa ve megerse yumurtalığa yapışık kist varmışş ondan dolayı olmuyormuş ameliyat yapmışlar şimdi beklemede önümüzdeki ayy tüp bebek yaptıracaklar o kadar doktora gitmişlerdi fakat farketmemişlerdi rahim filminde bile çıkmamıştı megerse sebep buymuşşş..

çokkk güzell...bugünlerdee elimde elif şafağın aşk ı varr heyecanla okuyorum ve neden daha önce okumamışım diorumm çok severdimmm iyice sevmeye başladımmm mevlanayı ve şems tebriziyii okudukçaa mutlu oluyorumm benn..birdee bugünlerde kendimee yeni bir felsefe edindimmm:))))bebeğim olsa da ölcemmmm olmasa da ölcemmmm biliyorumm saçmaa ama ne yapimm rahatlıyorum sanki birazzz:)))

Kızlar bu son zamanlarda evim sensin filim şarkısı dilimden düşmüyo.eşim yeteeeer diyo

amaaa çoookkk güzelll her ne kadar çalıntı bir türk filmi olsada güzellldiii begendimmm bennn:))çokta duygulandımmm şimdide tvde beyaz melek varr bunuda izlerken çok etkilenirimm allahhımm hayırlı evlatlar versin gercekdenn biz yaşlandığımızda halimiz nice olacakkkk aah tabii ömrümüz yetersee görücez

mevlana paylaşımlarına bende bir yenisini katayım istedim ama benimki şemsi tebriziden

BAŞINA NE GELİRSE GELSİN ,KARAMSARLIĞA KAPILMA.BÜTÜN KAPILAR KAPANSA BİLE,SONUNDA O SANA KİMSENİN BİLMEDİĞİ GİZLİ BİR PATİKA AÇAR.SEN ŞU ANDA GÖREMESENDE ,DAR GEÇİTLER ARDINDA NİCE CENNET BAHÇELERİ VAR.ŞÜKRET!İSTEDİĞİNİ ELDE EDİNCE ŞÜKRETMEK KOLAYDIR.

KIZLAR NASILSINIZZZZZ YA SON BİR KAÇ GÜNDÜR SÜREKLİ TANSİYONUM DÜŞÜYOR:26::26::26: (Bu ay adetimin tam ortasında 15. gün kanamam oldu 4 gün falansürdü dr gittim sorun yok stresten dedii ) BU KANAMAYAMI BAĞLI YOKSA BAŞKA BİR SEBEBİMİ VAR ANLAMADIMMM :44::44::44::44::44::44: HEM BU ARA KANAMAM HEMDE TANSİYON OLAYI BAŞIMA İLK KEZ GELİYOR BÜTÜN BUNALRIN ÜSÜTNE BİRDE GRİP OLDUMMMMM BENİMMM GRİBİMM BİRAZ AĞIR GEÇERRR :26::26::26::26::26::26::26:

geçmiş olsun canım allah acil şifalar versinnn inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…