Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

bende bidahaki ayın diicektim:) 8.inde hamile olmassam test yapıcamm soğan kürü kullanıyorum 8.gunum allahım bu hastemizi sona erdir ok dua ediyorum hepimizee:

kızlar ben cıkıyorum yarına kahvaltı için bişeyler hazırlamam lazım utude var işim çok yani
hayırlı geceler hepinize

maşallah canım ay topiğe bir baktım allahım sağlıkla devamını nasib etsin inşallah
ay çok mutlu oldum bizlerede tez zamanda nasib etsin

yok canım benim hemde aşırı düzensizdir 60 günü bulduğum oldu ancak
bu ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım bugün itibariyle çatlatma iğnemin üstünden 16 gün geçmiş oldu bugün

bende öyle demin komşudaydık hatta ha dedim oldum galiba eve geldim koş koş lavabo
ama yok bşey su gibi akıntı

karbonatım yokki deneyem :26:

sen hamile kalmışmıydın
noldu peki:26:

çok şükür birimiz daha kavuştu hasretineee

ALLAH cc sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinnn inşALLAH

Son düzenleme:
Tondora canımmm gözün aydın.Mevlam hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh seni ve bebişini bütün kötülüklerden korusun AMİN

Eslemlivaaaaaa merak ettik seni ya.Özlemde kendini toparlayıp aramıza dönseydi hayırlısıyla

Merhaba canım evet ya bende geldiğim zaman topikte fazla kimse olmuyor denk gelemiyoruz bir türlüGezmedeymişsin bugün nereye gittin bakalım Bursa merkezemiDünde ben eşimle çarşıya çıkmak zorunda kaldık ay o nasıl trafikti öyle havada çok soğuktu dondum desem yeridir.:18:
Aminn canım inşallah
Canım senin adına çok sevindim ne güzel haberler alıyoruz sırayla.Allah hayırlı etsin bebeğinizi size bağışlasın inşallh.Allah nasip ettimi oluyor mutlaka.Rabbim sağlıkla kavuştursun meleğine darısıda bizlere ve isteyen herkeze olsun inşallah

Darısıda bizlere inşallah.Hamilelik haberlerini duydukça umut oluyor bizlere.İnşallah hepimiz o güzel duyguyu tadarız
nasılsınız..
tandoranın hamilelik haberi çok mutlu etti beni darısı başımıza
Aminn inşallah canım,darısıda senin güzel haber almana
İyi aksamlar kizlarrr
İyigeceler canım
kızlar ben cıkıyorum yarına kahvaltı için bişeyler hazırlamam lazım utude var işim çok yani
hayırlı geceler hepinize
Kolay gelsin canım benim ütüm yarına kaldı şimdi yapacaktımda saate baktım geç olmuş yarın artık.Görüşürüz iyigeceler

canım çook teşekkürler çok mutlu oldum size umut olmak dahada mutlu etti beni

ayy canımm çok sağol ne güzel dilekler umarım sağlıkla son bulur cnm

maşallah canım ay topiğe bir baktım allahım sağlıkla devamını nasib etsin inşallah
ay çok mutlu oldum bizlerede tez zamanda nasib etsin

canımmm rabbim sanada tekrar hayırlısıyla göndersin meleğini bitti mi korunma sürecin?

amiinnn canım çokk sağolll inşallah meleğin seninledir

Tondora canımmm gözün aydın.Mevlam hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh seni ve bebişini bütün kötülüklerden korusun AMİN

çoookk sağol tatlım yaa amin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…