günaydın kızlarrr.......
bu arada yeşilyayladaki aktar
deva lokman a.faruk baş
t.m. ali cd.üst geçit yanı yeşilyayla/bursa
www.devalokman.net e-mail:devalokman16@hotmail.com
tel0224)361 24 81 cep: 0 535 960 49 71
burdakiler kartvizit bilgileriiii şifa bulmak isteyen ,,ulaşmak isteyenler içinn...allah sağlıklı hayırlı bol bebişler versin herkesee....belkii birr sebep olurr....yalnız hormonlorla ilgili test sonuclarınıı istiyor ben telde söyledimmm...hepsine yüksek dedii...değerlerimdee normall hanii....herkess biliyor biz bilmiyoruz sankii....biraz kuşkulandırdıı ...ama ..bebiş içinnkatlancamm artıkk daha başlamadım...sanırım adet zamanı başlanılıyorr...telle irtiba geçiliyorrmuşşş nasıl neyi içmen gerektiğinii anlatıyormuş
üzerlerinde nasıl tüketmen gerektiği ile bilgi varr 1 kg bal karışımı geldi,,,bal karışımı hücre yenileyicii vs diyor.... 1 pakette ot karışımı....ot karışımıı alakasız gibii ama:)) yanii hamile olan olmasa...kadın balıkesirlerden ulaşmışş...bu dediğim kişii ablamın çalıştığıı yerde arkadaşıının ablasııı...rahimin yarısıı alınmışmıymış...bir sürü bişeyler...sıkıntı yaşamış anlıcann...bunlardan sonra kalmışş....hadii hayırlısıı
kızlar günaydın hepinize
Hayırlı hafta diliyorum herkes iyidir umarım
ayşecim ben dualarımı okudum allah kabul etsin inşallah
12. gün idrarla evde test yaptım negatif çıktı. ama idrarda çıkmazmış daha. dün çamaşır suyuyla olan bi test denedim( çok komik bi deneyimdi ) çamaşır suyuna göre hamileyim17 günde evde yapılan testte hamilelik çıkar ı. acaba gene erken mi olur?
canım gunaydın allah kabul etsin dualarını..nasılsın neler yaptın dun
ben bi kan testi yaptırıp geliyorum hatunlar o zaman
tondora, çok tebrik ederim. gözün aydın. sağlıkla 9 ay sonra kucakla bebişini inşallah...Selamm güzel hatunlarrrr
kızlar hamileymişimmmmmmmmm
akşam test yaptım baktım çift çizgi hemde kopkoyuinanamadık sabah kan verdim kandada değerim 17159,4 çıktı
çok şükür kızlar beklemeden geldi bebişimiz rabbim isteyen herkese nasip etsin..
benim de cd 56 testim 24 gibi bişi çıkmıştı. mustafa hoca bana omega3 verdi. günde 2000 mg kullanmak üzere. ıl 6 da bağışıklıkla alakalı bir testi sanırım. romatizmal hastalıklarda çok yükseliomuş. ama benden o testi istemedi mustafa hoca. akupunkturu bahçecinin sayfasındaki yazılardan sonra burda gittiğim bir doktor önerdi.bahçecideki akupunktur uzmanına da mail yazmıştım, cevabında 6-8 seans uygulanması halinde başarı şansını artırdığını söledi. ben de 1 aydır devam ediyorum. zaten kliniğin akupunkturlu tüp bebek paketi diye bir uygulaması var. 3. gün başlanıyor tedavideyken. opu günü, transfer günü, transferden sonraki 3. gün uygulanıyor. hepsi bir vesile olur inşallah bu sefer.Sanırım aynı zamanda olabiliriz bakalım....canım ben 2009da rahim filmi çektirmiştim sanırım şimdide ister...burçak hanım arkadaşıma da cd 56 testi yaptı ve testin sonucu 20 çıkmış düşürmek için kortizon kullandırdı...12 ye düşürdüler..ondan önce tedaviye başlamadı...bende ilk defa bu testi arkadaşımdan duydum....yaptırdım benimde 16 çıktı...bakalım banada belki tedavi diyebilir..
bilmeyen arkadaşlarada bilgi açısından.."CD56 TESTİ yaptırın..bu test eğer 12 den yüksekse vücut embriyoyu yabancı madde sanıp atıyormuş....ben daha önceki denemelerimde hiç bu testi duymadım uygulamadılar bile.....o yüzden kızlar tüpbebek yaptıracaklar aklınızda olsun yaptırın bu testi..bu test bağışıklık sistemi ile ilgiliymiş...doktorlar genellikle çooooooooook önemsemiyorlar....
akapunkturu kim tavsiye etti..birde cd 56 ve ıl 6 değerleri yüksekti. yazmışsın onu anlamadım....ıl 6 değeri nedir?
merhaba muhatcım. inşallah bebektir sebebi. bazı bünyelerde böle oluyor, yerleşme kanaması gibi sanki. bir an önce kan testi yaptır canım. meraklandırma bizi.kızlar aklım karıştı benim iyce. 2 gün geciktim. dün pembemsi akıntı oldu. sabaha kadar da çok az kanama olmuş. şimdi hiç bişi yok. yumurtanın çatlağı ünü de tutturmuştuk. acaba bu kanama neyin nesi? hiç duydunuz mu böyle bir şey?
amin canım hepimzinki kabul olsun inşallah dün valla güzel gezdim çok soğuk ama bursa sen nasılsın hafta sonu topiğe giremeyince sabahtan beri çıkamadım ama çok işim varrrrr:126::126::126::126:
günaydınnn hepinize hayırlı bir hafta olsun inş..
ben bi kan testi yaptırıp geliyorum hatunlar o zaman:d
gunaydın fıstık nasılsın
iyiyim şeker fıstık gibiyim
Sen nasılsın bakemmm
hamdolsun ıyıym çalışıyoruz.... üşüyorum yaa
ay üşütme yaa. Neden üşüyorsun, hasta mısın işyerimi soğuk
soğuk canım ya klıma da var ama ben yine üşüyorum ..ayağımın önunde sobada var ama nafile
ayse o zaman işyerinde süt ve bal var mı
azcık ballı süt iç ısınır için.bal ısıtır insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?