Merhaba canım evet ya bende geldiğim zaman topikte fazla kimse olmuyor denk gelemiyoruz bir türlüGezmedeymişsin bugün nereye gittin bakalım Bursa merkezemi Dünde ben eşimle çarşıya çıkmak zorunda kaldık ay o nasıl trafikti öyle havada çok soğuktu dondum desem yeridir.:18:
Aminn canım inşallah
Canım senin adına çok sevindim ne güzel haberler alıyoruz sırayla.Allah hayırlı etsin bebeğinizi size bağışlasın inşallh.Allah nasip ettimi oluyor mutlaka.Rabbim sağlıkla kavuştursun meleğine darısıda bizlere ve isteyen herkeze olsun inşallah
Darısıda bizlere inşallah.Hamilelik haberlerini duydukça umut oluyor bizlere.İnşallah hepimiz o güzel duyguyu tadarız
Aminn inşallah canım,darısıda senin güzel haber almana
İyigeceler canım
Kolay gelsin canım benim ütüm yarına kaldı şimdi yapacaktımda saate baktım geç olmuş yarın artık.Görüşürüz iyigeceler
teşekkürler bahar'cımm gönlünüzde ne varsa o gerçek olsun inşallahhhh
hamdolsun ıyıym canım..rabbim tum ısteyenlerle birlikte tum arkadaşlarla bizede nasip eder inş.canım kaç yıllık evlisin
Hepinize iyi geceler tatlı rüyalar iyi haftalar kızlar......
Kızlar bende çıkıyorum,iyigeceler hepinize güzel hayırlı bir hafta diliyorum,Allah'a emanet olun
kız olmayan bebişi nasıl uzeyım
İyiyiz cnm cok sukur sen nasilsin
bugun yumurtlama gunummuus kızlar dua edinn bugun tutunsun bebişim:)
Kızlar bende çıkıyorum,iyigeceler hepinize güzel hayırlı bir hafta diliyorum,Allah'a emanet olun
Merhaba canım evet ya bende geldiğim zaman topikte fazla kimse olmuyor denk gelemiyoruz bir türlüGezmedeymişsin bugün nereye gittin bakalım Bursa merkezemi Dünde ben eşimle çarşıya çıkmak zorunda kaldık ay o nasıl trafikti öyle havada çok soğuktu dondum desem yeridir.:18:
canım baştan kurşunludaydım ordan da anatoliuma market alışverişine ordan da kardeşime yemeğe gittim ama dün çok soğuktu sen nasılsın
canımmm rabbim sanada tekrar hayırlısıyla göndersin meleğini bitti mi korunma sürecin?
amin canım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin rabbim bize 1ay korunun yeter demişti dr.bakalım tedaviye kadar belki kendiliinden süpriz yapar bebeğimiz hiç tedaviye gerek kalmaz
hb canım benim sağoll şaşkınım hala inşallah hayırlısıyla daha çok başındayım sonuda güzel olur inş
canımm çok çook teşekkürler allah sizlerden razı olsun..
dualarımızın karşılığını tek tek alıcaz inşallahh
bende burda ilk duaya başladığımda perlanore arkadaşımıza dua okumuştum.oda ardından gebe kalmıştı.. allahım sonunuda hayır etsin perlanore kulaklarını çınlattım :) rabbim seninde gönlüne göre versin
sağol canım sanada ii pazarlarrr....bende senin gibii sayılırım uzun süredir canım bişey yapmak istemiyordu... hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç evden çıkasım bile gelmiyorr hala öyle ....bir yanım boşver hayatı zehir etme kendine. diyor ama olmuyorrr...aklımdan hiç çıkmıyorrr.....bir yanım hep eksikk....neyse sen artık eve dönüş yapmışsındır....dinlenmen gerek....
Sanırım aynı zamanda olabiliriz bakalım....canım ben 2009da rahim filmi çektirmiştim sanırım şimdide ister...burçak hanım arkadaşıma da cd 56 testi yaptı ve testin sonucu 20 çıkmış düşürmek için kortizon kullandırdı...12 ye düşürdüler..ondan önce tedaviye başlamadı...bende ilk defa bu testi arkadaşımdan duydum....yaptırdım benimde 16 çıktı...bakalım banada belki tedavi diyebilir..
bilmeyen arkadaşlarada bilgi açısından.."CD56 TESTİ yaptırın..bu test eğer 12 den yüksekse vücut embriyoyu yabancı madde sanıp atıyormuş....ben daha önceki denemelerimde hiç bu testi duymadım uygulamadılar bile.....o yüzden kızlar tüpbebek yaptıracaklar aklınızda olsun yaptırın bu testi..bu test bağışıklık sistemi ile ilgiliymiş...doktorlar genellikle çooooooooook önemsemiyorlar....
akapunkturu kim tavsiye etti..birde cd 56 ve ıl 6 değerleri yüksekti. yazmışsın onu anlamadım....ıl 6 değeri nedir?
kızlar aklım karıştı benim iyce. 2 gün geciktim. dün pembemsi akıntı oldu. sabaha kadar da çok az kanama olmuş. şimdi hiç bişi yok. yumurtanın çatlağı ünü de tutturmuştuk. acaba bu kanama neyin nesi? hiç duydunuz mu böyle bir şey?
kızlar aklım karıştı benim iyce. 2 gün geciktim. Dün pembemsi akıntı oldu. Sabaha kadar da çok az kanama olmuş. şimdi hiç bişi yok. Yumurtanın çatlağı ünü de tutturmuştuk. Acaba bu kanama neyin nesi? Hiç duydunuz mu böyle bir şey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?