Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

teşekkürler bahar'cımm gönlünüzde ne varsa o gerçek olsun inşallahhhh

Kızlar bende çıkıyorum,iyigeceler hepinize güzel hayırlı bir hafta diliyorum,Allah'a emanet olun

kız olmayan bebişi nasıl uzeyım

aa ne biliyosunn ...tadını çıkarr ...belkide vardırr...müjde sırasıı sendee artık....kendinii üzmekii bebişin güzel tutunsun annesine...
en kısa zamanda hayırlı haberler alırızz ...aminnnnnnn

İyiyiz cnm cok sukur sen nasilsin

bizlerde iii beni uyku tutmadııı yawww...yatağa girip çıktımmmm resmenn....bazen değil bu sıralar genelde öyle demekki kafam yoğunn....yatağa yatınca gerekli gereksiz ne varsa gözümün önünde sankii düşünmeden alıkoyamıyorum kendimii yaaa....neysee....

bugun yumurtlama gunummuus kızlar dua edinn bugun tutunsun bebişim:)

inşallahhh tutunur çalışmalar devam çok yenisin daha bi bakmışsın kii kendiliğinden oluvermişş....

Hepinize iyi geceler tatlı rüyalar iyi haftalar kızlar......

Kızlar bende çıkıyorum,iyigeceler hepinize güzel hayırlı bir hafta diliyorum,Allah'a emanet olun

ii geceeler kızlarrr.....tatlı uykularr sizeee

kızlar günaydın hepinize
hayırlı hafta diliyorum herkes iyidir umarım
AYŞECİM ben dualarımı okudum allah kabul etsin inşallah

ah canım inşallah zaten rabimin izni ve sizlerin duasıyla gerçekleşti canlarım inşallah yeniden olacak inanıyorum ben hepimizin olacak bu arada bu hafta meryem suresi yine bana okunuyor tondoracım bakarsın kendiliğinden gelir bebişim

Son düzenleme:

canım bende 4aydır mecburiyet haricinde dışarı çıkmadım sadece işe gidiyordum zaten kalabalıklığa hiç girmek istemiyorum ama hayat devam ediyor 9aylık bir yeğenim var cumartesi pazar hep birlikteydik biraz keyfim yerine geldi

cd56 testi üniversite hastanelerindemi yapılıyor canım

kızlar aklım karıştı benim iyce. 2 gün geciktim. dün pembemsi akıntı oldu. sabaha kadar da çok az kanama olmuş. şimdi hiç bişi yok. yumurtanın çatlağı ünü de tutturmuştuk. acaba bu kanama neyin nesi? hiç duydunuz mu böyle bir şey?

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr.......

bu arada yeşilyayladaki aktar

deva lokman a.faruk baş
t.m. ali cd.üst geçit yanı yeşilyayla/bursa
www.devalokman.net e-mail:devalokman16@hotmail.com

tel0224)361 24 81 cep: 0 535 960 49 71

burdakiler kartvizit bilgileriiii şifa bulmak isteyen ,,ulaşmak isteyenler içinn...allah sağlıklı hayırlı bol bebişler versin herkesee....belkii birr sebep olurr....yalnız hormonlorla ilgili test sonuclarınıı istiyor ben telde söyledimmm...hepsine yüksek dedii...değerlerimdee normall hanii....herkess biliyor biz bilmiyoruz sankii....biraz kuşkulandırdıı ...ama ..bebiş içinnkatlancamm artıkk daha başlamadım...sanırım adet zamanı başlanılıyorr...telle irtiba geçiliyorrmuşşş nasıl neyi içmen gerektiğinii anlatıyormuş

üzerlerinde nasıl tüketmen gerektiği ile bilgi varr 1 kg bal karışımı geldi,,,bal karışımı hücre yenileyicii vs diyor.... 1 pakette ot karışımı....ot karışımıı alakasız gibii ama:)) yanii hamile olan olmasa...kadın balıkesirlerden ulaşmışş...bu dediğim kişii ablamın çalıştığıı yerde arkadaşıının ablasııı...rahimin yarısıı alınmışmıymış...bir sürü bişeyler...sıkıntı yaşamış anlıcann...bunlardan sonra kalmışş....hadii hayırlısıı

canım başıma gelmedi ama...gününü geçtiysen az kanama geldiysee...belki yerleşme kanamasıdırr...öyle olanlarda varmışş...hadii inşallahh

canım merhaba ..bi arkadasımında tıpkı senin gibi olmustu ama hamile oldugunu ögrendi..test yapsan keske

12. gün idrarla evde test yaptım negatif çıktı. ama idrarda çıkmazmış daha. dün çamaşır suyuyla olan bi test denedim( çok komik bi deneyimdi ) çamaşır suyuna göre hamileyim 17 günde evde yapılan testte hamilelik çıkar ı. acaba gene erken mi olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…