Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kan verdim geldim. doktor kan testinde daha çıkmayabilir dedi. bu dönemde rahime yerleşiyormuş o yüzden net bi sonuç olmaz dedi. yani negatifte çıksa net değil dedi.3,30 gibi öğreneceğim sonucu. ben her ikisine de hazırlıklıyım şuan.
rabbimin daha iyisini bilir. 2 aydır burdayım ve 2 aydır hamile olan arkadaşlar oluyo. o bile o kadar çok mutlu ediyor ki.fırsatım olsa hamile kalan her arkadaşın bebeğine mektup yollasam diyorum. çünkü burda bizi birleştiren oların yokluğu. o gelsin artk diye annelerinin neler yaptığını, o yokken bizim onlar için kurduğumuz hayalleri bilmesini isterdim.
hafiften ayaklarım karıncalanmaya başladı. umarım hastalanmam

umarım pozitiftir.gerçekten annelik kutsal, her bebek çok özel, ama bizim gibi yıllardır hasretle her zorluğa göğüs geren annelerin hakkı ödenmez.bebekleri de kıymetli. bi gelse şu sıpalar hayırlısıyla artık. değer bilen, hayırlı evlatlar olurlar inşallah.
yalnız muhatcım, bugün adetinin kaçıncı günü ki doktor net belli olmaz dedi? günün geçmişti değil mi? acaba geç döllenme filan olmuştur diye mi dedi ki?

Son düzenleme:
2 gün geçti. doktor 5 gün geciktiğinde daha net olur dedi. negatif çıkarsa ve daha hastalanmazsam cumaya tekrar bakacaklar.

canım biliyorum bu aktarı ama hiç bu şekilde duymamıştım inşallah şifa olur ama dikkatli olmak lazım senin normal olan değerlerine mi yüksek dedi sonra allah korusun kaş yapalım derken gözden olmayalım

ay ne bileyimmm umarım hamiş kalırız gerek kalmazz.....

soğuk canım ya klıma da var ama ben yine üşüyorum ..ayağımın önunde sobada var ama nafile

bende senin gibii oluyorummm böyle zamanlarda hiçbişey fayda etmiyor bana elim ayağım buz kesiliyorr özellikle 5 civarıııı hiç ısınmam ki benn neden böylee yaaa

hayırlısıııı ...... ben ümitliyimmmm sendennn inşallah herşey yolundadırr...gelsinn

ısınamıyorum hiçcanım ya hep üşüyorum

2 gün geçti. doktor 5 gün geciktiğinde daha net olur dedi. negatif çıkarsa ve daha hastalanmazsam cumaya tekrar bakacaklar.

Canim ya inaniyorum seninde olcak bebisin. :)))) sabirla dua et canim bizde ediyoruz. Hayirlisi ile ins hamilesindir :))

Ayse evet o zaman sute devam. Sen iyi olki bebisede iyi tutabil dme

ben ahmet abiyi tanıyorum radyoda da program yapıyodu bitkilerle sifa die çok i i ibirii ayrıca cok iiyi anlıyoo herşeyden:)annemler orda oturuyoo istediiniz bişey varsa ben aliim size kızlar:)zahmet etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…