canım benim hamileyim :)
aaaaaaaaa biz teyze olmak istiyoruz. ona göre kendine dikkat et haa!!!!!!!! :)
aaaaahhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:92::92::124::124::124::124::124::124::124::124::124::128:
ay daha ne şekil yapsam bilemedim. hadi hayırlı uğurlu olsun inş. hayırla sağlıkla kucağınıza alın inş....
aaayyyy çok sevindim.. bir sürü teyzesi var onun çok şanslı hemde
saol canım benim allah razı olsun :) heralde bi sürü teyzesi var benim kuzumun .
Allahım kucağıma almayı nasip ederse hep anlatıcam ona sizler
hala ev havalandırdım diyo aa yapma ama bırak kalsın ev canım birazben ellemiyom valla
eşimde sanah diyo dilek göleğimi ütülememişsin sen hiç böle yapmazdın :) bende dedimki hastayım taylan biliyosun ağrım var biraz yapamadım
o beni pazar günü hasta oldum biliyo sölemedim hala.pazar günü sölücen doğum günü..
iinnnnşşş ya Anlat tabii bize de onu anlatırsın ne güsel, ama ben resim isterim söylim bak şimdiden resim isterim..
ayse akıllı ol bakkk gelmeyelim toplanıp izmir e
ayyy ne guzel denk geldı doğum gununde baba olacağını ögrenecek ınnşş
çok heyecanlandım yaaa
gelsene ahhh nasıl mutlu olurum bı bılsen hadı gel beklıyorum
aaaahhhhhhhhhhhhhh fırsat olsa gelmem mi yaaa. izmir çok güzel . hep orda yaşamak isterim valla..
belkim ordan koca bulurum belli mi olurrrr
dilek sözünü yazdım kenara
aaa sözüm söz teyzesi aşkolsun :)
amın canım peki ne iş yapıyorsun..kaç yıllık evlisin
ayşecim,hamilelikte bu tarz belirtiler yaşanıyormuş biliyosun. kötüye yorma hemen.ayrıca kendini sıcak tut mutlaka.ben sabah namazda bel ve kasık agrısıyla uyandım ve agrım daha yeni biraz dindi..sanırım bi kaç gune adet olacağım
canım ben tedavi için değilde 15gündür dudağımda aft gibi bişey çıkmıştı bi türlü geçmedi meğer alınması gerekiyormuş operasyon dedi yani başka türlü geçmezmiş patalojiye gitcekmiş ama korkulcak bişey değil dedi dr.
ayşe dualar cuma günü mü son. yoksa perşembe mi bitecek.
canım 4 aya yakın oldu evleneli daha yeni evli sayılırım yaniöğretmenlik yapıyorum sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?