Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hz Muhammet değil hz. Musa ile ilğili kıssadır.

öyle valla. tarkan orhan gencebayın hatasız kul olmazı söylemiş. valla içim gitti. o bağlamanın sesini nedense çok beğendim. çalan iyi çalmış belliki. hani derler ya çalmıyo, konuşturuyo. o hesap işte

evet canım bılırm yavuz bıngol dınlerım her defasında bayıla bayıla

evet canım okudum:) Allah hayırlı doğum da nasip etsin inşaallah. sesin güzelmiş öyle mi ayşe hamile kalırsan kendi sesinden bebeğine ninni kaseti doldur. sanırım sesim güzel olsaydı ben yapardım:)

QUOTE=AYSE035;28015046]Canım ben candan ablanın okudugunu görmedım o yuzdek okuduklarını bu haftakı lısteye ekleyeceğim[/QUOTE]
Tamam canım sağol
bizde kaçırmayız hıç canım
Bizde izliyoruz huzur sokağınıOrda çalan bir fon müziği var çok hoşuma gidiyor nette araştırdım çoğu var o yoktu bende diziyi açtım internetten oradan dinledim tekrardan sırf o fon müziği için
Cnaım Allah hayırlı etsin ne güzel haberler alıyoruz sırayla.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Güle güle gidin canım hayırlı yolculuklar şimdiye varmışsınızdır çoktanSizde Allah'a emanet olun görüşrüüz
İyi ediyorsun kendini çok yorma eşin yardım etsin azıcık
hadı yaa ayy keşke hamılelık haberımı alabılsem..
test gunum 2 ocak çarsamba canım
rabbım hayırlıısnı nasip etsın inş.
tum arayanlarla bırlıkte sana ve banada nasıp etsin inş
Hadi inşllh hayırlı haberler alman dileğiyle canım
kızlar ben kız istemeye gidiyorum byeeee yani gidiyormuşum öptüüüümmm
Hayırlı olsun şimdiden
Talih kuşu size konmuş olmasın
Cnaım eşin için aldığın şeyler ne işe yarıyor?Ben eşim için keçi boynuzu kürü yapıyorum ama bu aralar hergün içmiyor tiksindi biraz.Senin aldıkların neye kullnılıyor:44:

yani bizde sadece baktıkk.olsun birgün içine girip deliler gibi alışveriş yapacağımız günlerde gelicek inşaallahhhhh.hep öyle dua ettim gezerken.
Allah gönlünce versin inşlalh tez zamanda
iyi akşamlarrr kızlar nasılsınızz?
Sağol canım sen nasılsın
Her insan kendimiz gibi olmuyor olamıyor malesf düşüncesiz insan yok.Başından geçmeyen seni çok iyi anlayamıyor.Öyle patavatsızların lafını takma sonuçta bu senin elinden gelen şey değil.Allah inancı olan gerçek müslüman olan bir insan.Herşeyin Allah'tan geldiğine inanmalıdır
iyi aksamlar canım nasılsın
hayıt tohumu suyu nasıl bısey kullanıp faydasını gören varmı..dr tedavısındeyken kullanılıyomu
Hayıt tohumu aktarda toz haline getirebiliyorsun.Çay gibi demleyip günde 2 defa kullanılıyor genelde .Ben bir ara kullanmıştım kullanmıştım.Kullamdığım ilaçlarla zarar olur korkusuyla yarım bıraktım
Haklısın canım sonuçta bunlar bizim hassas olduğumuz konular anlayışlı olmaları gerekiyor bencede.Tabi kendi çocukları üzülmesin ama sen el kızısın ya onların deyişiyle sen üzülsende olur misali ypamışlarHerşey nasip kader canım inşlljh sende bebeğine kavuşursun en kısa sürede inşllh
tahlil felan mı yapıp verdi yoksa kendi kafasına göremi..ben kaç doktora gittiysem folik asit verdii..
Canım genelde çocuk itenildiği zaman doktorların çoğu veriyormuş.Bugün gittiğim doktorda bana başla dedi folik asite
folıkasıt b12 ben hıç kullanmadım kızlar yaa
Canım onu kullanmanın bir zararı yokmuş.Hamile kallmadan önce veriliyormuş bebeğin iyi gelişmesi içinmiş
eşim baana saz alacakmş çok sevindim..
Aaaa n egüzel bazen bizede söylersin artık
canım okuldayken lıseler arası birinci oldum ses yarışmasında
Maşallah ne güzel.Benimde sesim güzeldir

Kızlar bugün arakadşımın dediği doktora gittik çok memnun kaldım hem şirin sempatik hemde ilgili bir doktor.Bana bu zamana kadar klomen iğne aşılama yapılmamasına şaşırdı.Adet olunca benden hormon testi hsg çekilmeidm onu,eşimdende sperm testi ve hormon testi istedi.Bakalım Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın .Sonuçlara göre karar vericek doktor hanım

Hepinize iyigeceler Allaha emanet olun

evet canım okudum:) allah hayırlı doğum da nasip etsin inşaallah. Sesin güzelmiş öyle mi:d ayşe hamile kalırsan kendi sesinden bebeğine ninni kaseti doldur. Sanırım sesim güzel olsaydı ben yapardım:)

olabılır canım doldururum ınş..zaten annemlerde vardır böyle ses kkayıtlarım ısım gucum sarkı söylemektı

QUOTE=AYSE035;28015046]Canım ben candan ablanın okudugunu görmedım o yuzdek okuduklarını bu haftakı lısteye ekleyeceğim
Tamam canım sağol

Bizde izliyoruz huzur sokağınıOrda çalan bir fon müziği var çok hoşuma gidiyor nette araştırdım çoğu var o yoktu bende diziyi açtım internetten oradan dinledim tekrardan sırf o fon müziği için

Cnaım Allah hayırlı etsin ne güzel haberler alıyoruz sırayla.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Güle güle gidin canım hayırlı yolculuklar şimdiye varmışsınızdır çoktanSizde Allah'a emanet olun görüşrüüz

İyi ediyorsun kendini çok yorma eşin yardım etsin azıcık

Hadi inşllh hayırlı haberler alman dileğiyle canım

Hayırlı olsun şimdiden

Talih kuşu size konmuş olmasın

Cnaım eşin için aldığın şeyler ne işe yarıyor?Ben eşim için keçi boynuzu kürü yapıyorum ama bu aralar hergün içmiyor tiksindi biraz.Senin aldıkların neye kullnılıyor:44:

Allah gönlünce versin inşlalh tez zamanda

Sağol canım sen nasılsın

Her insan kendimiz gibi olmuyor olamıyor malesf düşüncesiz insan yok.Başından geçmeyen seni çok iyi anlayamıyor.Öyle patavatsızların lafını takma sonuçta bu senin elinden gelen şey değil.Allah inancı olan gerçek müslüman olan bir insan.Herşeyin Allah'tan geldiğine inanmalıdır

Hayıt tohumu aktarda toz haline getirebiliyorsun.Çay gibi demleyip günde 2 defa kullanılıyor genelde .Ben bir ara kullanmıştım kullanmıştım.Kullamdığım ilaçlarla zarar olur korkusuyla yarım bıraktım

Haklısın canım sonuçta bunlar bizim hassas olduğumuz konular anlayışlı olmaları gerekiyor bencede.Tabi kendi çocukları üzülmesin ama sen el kızısın ya onların deyişiyle sen üzülsende olur misali ypamışlarHerşey nasip kader canım inşlljh sende bebeğine kavuşursun en kısa sürede inşllh

Canım genelde çocuk itenildiği zaman doktorların çoğu veriyormuş.Bugün gittiğim doktorda bana başla dedi folik asite

Canım onu kullanmanın bir zararı yokmuş.Hamile kallmadan önce veriliyormuş bebeğin iyi gelişmesi içinmiş

Aaaa n egüzel bazen bizede söylersin artık

Maşallah ne güzel.Benimde sesim güzeldir[/QUOTE]

CANIM DR A GIMISSIN HAKKINIZDA HAYIRLISI INŞ..EN YAKIN ZAMANDA RABBIM NASIP EDER İNŞ.
BEN SAZ ÇALMAYI ÖGRENEYIM BIRLIKTE SÖYLERIZ INS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…