ben soğanküründen baska hiç bşi denemedim çok acıktır ki rabbim in takdiri bu acık dana gözü bile yesekk rabbim yazmamıssa olmuuycak ama sole bişi okumustum internette birzaman bi sahabilerden biri hz muhammed (sav)gelip ya resul allah bizim hiçbirzamanmı çocugumuz olmuycakk yıllardırr bekliyoruz demiş peygamber efendimiz allah bilir demiş allahu tealada ya muhammed sole o insanlara onların hiç birzaman çocugu olmuycak demiş.birzaman peygamber efendimiz o çifti elleride cocukla gormus sizin nasıl cocougunuz oldu rabbi beni elci kullanarak cocugunuzun olmuycagını buyurmustu demiş ve ogun allahu tealaya ya rab siz benimle o insanlara onların cocugu olmuycaklarını solediniz fakat onları cocuklu gordum demiş.allahu teala ya muhammmed hergun dua ile kapıma geldiler el actılar seninle haber gondermemee ragmen umut kesip vazgecmediler nasıl geri cevirseydim demiş....yanii kızlar en buuyukk İÇMEMİZ GEREKN İLAC DUA DUA DUA RABBİİMİZN KAPISINA DAYANMAKKK İSTEMEK UMİDİ KESMEMEK BEN BİŞİ KULLANMIYOM RABBİMİN KAPISINDA ACİZANE DAYANMIS BEKLİYOM ELL ACTIMMM AGLIYOM SIZLIYOM İSYAN ETMEDEN SEN BİLİRSİN RABBİM AMA KİMSEYİ EVLATLA SINAMA DİYORUM NAAPİM BASKA KIZLARUMUT UMİT RABBİM İSTEYİN DEMİŞŞ İSTİYORUMM
eşim baana saz alacakmş çok sevindim..
canım senin adına çok sevindim. Ben de budün istedim kocamdan. Bağlama çalasım var:)
kızlar fena midem bulanıyo yaaayran yapıp içtimm
senınde muzıge ılgın var sanırım..sesın nasıl canım
aysee midemin bulanmasını begendiğin içi,n tşk ederiim
ses pek iyi değil. Ben ney sesini de çok seviyorum. Sanki içimdekini alıyo götürüyo. Rahatlatıyor beni.
rica ederım canım hayra alamettır ış
geçmiş sayfaları okudunuzmu
redhaırredgırl arkadasımız hamıle
öyle valla. Tarkan orhan gencebayın hatasız kul olmazı söylemiş. Valla içim gitti. O bağlamanın sesini nedense çok beğendim. çalan iyi çalmış belliki. Hani derler ya çalmıyo, konuşturuyo. O hesap işte
Bizde izliyoruz huzur sokağınıbizde kaçırmayız hıç canım
Cnaım Allah hayırlı etsin ne güzel haberler alıyoruz sırayla.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinkızlaaar:)) esım dayanamadı test yaptırdık yarındı normalde test gunum:) 86 cıktı sanırım hamıeymısım:) once rabbımın nasıp etmesıyle sonra da sızlerın kalpten dualarıyla oldu ..Rabbım hepınızden razı olsun..ogrendıgım an aglayarak hepınızı gecırdım aklımdan..rabbım herkesın yuzunu guldursun ınsallah..
Güle güle gidin canım hayırlı yolculuklar şimdiye varmışsınızdır çoktanKızlar merhaba
Biz yarın memlekete gidiyoruz nasipseMalesef müjdesiz gidicem
Pazartesi aranızdayım nasipseO zamana kadar kendinize iyi bakın,dualarınızda da yüreğinizde de yer ayırın bana
Seviliyosunuz
Özleyin beni taam mııı
Rabbim yariniz yardımcınız olsun,Rabbime emanet olun
İyi ediyorsun kendini çok yorma eşin yardım etsin azıcıkdegerlendırmezmıyım...havalar soğuk olduğu için mutfakta yemek yıyemıyoruz tepsiye yemeklerı koyuyorum eşimi çağırıyorum
tepsiyi hazırladım dıyorum..sen bi hamıle kalma gösterecem sana dıyo.çok guluyorum yaaaa....
Hadi inşllh hayırlı haberler alman dileğiyle canımhadı yaa ayy keşke hamılelık haberımı alabılsem..
test gunum 2 ocak çarsamba canım
rabbım hayırlıısnı nasip etsın inş.
tum arayanlarla bırlıkte sana ve banada nasıp etsin inş
Hayırlı olsun şimdidenkızlar ben kız istemeye gidiyorum byeeee yani gidiyormuşum öptüüüümmm
Talih kuşu size konmuş olmasınkızlar bugun esimle gezerken dısarda kus afersiniz oylee bi pislediki bizii hem eşimin ustune bulaşmıs hemde benim omzuma sıcmıs nerdeyse kafama pisliycekmiş omzumdan bkarnıma karnımdan koluma kolumdanda eşimin koluna gelmiş pislik ama biz hiç farketmiyoz diyom nie millet bize bakıyo:::)) bohlu bohlu geziyomusuzz:):):)
Cnaım eşin için aldığın şeyler ne işe yarıyor?Ben eşim için keçi boynuzu kürü yapıyorum ama bu aralar hergün içmiyor tiksindi biraz.Senin aldıkların neye kullnılıyor:44:canım bende aldım bugün hayıt suyunu ama şuan tam adet ortasındayım soğan kürünü de yapmak istiyorum hemen hayıta başlıyayım diyorum ikisi bir arada olur herhalde eşimde de çakşır suyu ısırgan çayı arginex aldım valla patlıcaz yakında
Allah gönlünce versin inşlalh tez zamanda
yani bizde sadece baktıkk.olsun birgün içine girip deliler gibi alışveriş yapacağımız günlerde gelicek inşaallahhhhh.hep öyle dua ettim gezerken.
Sağol canım sen nasılsıniyi akşamlarrr kızlar nasılsınızz?
Her insan kendimiz gibi olmuyor olamıyor malesf düşüncesiz insan yok.Başından geçmeyen seni çok iyi anlayamıyor.Öyle patavatsızların lafını takma sonuçta bu senin elinden gelen şey değil.Allah inancı olan gerçek müslüman olan bir insan.Herşeyin Allah'tan geldiğine inanmalıdırbennnn çoookkk sinirliyimmm çoookkkkkk hemdee
insanlarr ne kadar duyarsızz ne kadarr yaaa bennn çok dikkat ettim hayatım boyunca insanları aman kırmimm amann ha amannn diyee bakıyorumm bu çocuk konusunda ya ben cok hassasım kii mutlakaa öledirr yadaa insanlar çok dikkatsizz(( buugün kayınvalidemle konuşuyorzz ay bakıyorum bu hamile şu hamilee allahh saglıkla kucaklarına almayı nasip etsn diyorum hala devam ediyorr görümcem 2 ay önce evlendi bebek düşünmüyormuşşş eger düşünseymiş oda şimdiyee hamile olurmuşş...ya bazen diyorumm atmaa içineee dert sahibi olma söyleee ama olmuyorrr işteee ..
Hayıt tohumu aktarda toz haline getirebiliyorsun.Çay gibi demleyip günde 2 defa kullanılıyor genelde .Ben bir ara kullanmıştım kullanmıştım.Kullamdığım ilaçlarla zarar olur korkusuyla yarım bıraktımiyi aksamlar canım nasılsın
hayıt tohumu suyu nasıl bısey kullanıp faydasını gören varmı..dr tedavısındeyken kullanılıyomu
Haklısın canım sonuçta bunlar bizim hassas olduğumuz konular anlayışlı olmaları gerekiyor bencede.Tabi kendi çocukları üzülmesin ama sen el kızısın ya onların deyişiyle sen üzülsende olur misali ypamışlaryaa bu konuda çok hassaslaştım kimse bana bişe desin istemiyorumm VEREN ALLAHHH neticede ..benimm böle olması gerekiyormuş demekki bende isterdim.. ama nasipden öte gidilmezz..bide sadece bana baskı varr eşime hiç bişe demiolarr üzülmesin diyeebende üzülüyorummm amaaa
Canım genelde çocuk itenildiği zaman doktorların çoğu veriyormuş.Bugün gittiğim doktorda bana başla dedi folik asitetahlil felan mı yapıp verdi yoksa kendi kafasına göremi..ben kaç doktora gittiysem folik asit verdii..
Canım onu kullanmanın bir zararı yokmuş.Hamile kallmadan önce veriliyormuş bebeğin iyi gelişmesi içinmişfolıkasıt b12 ben hıç kullanmadım kızlar yaa
Aaaa n egüzel bazen bizede söylersin artıkeşim baana saz alacakmş çok sevindim..
Maşallah ne güzel.canım okuldayken lıseler arası birinci oldum ses yarışmasında
evet canım okudum:) allah hayırlı doğum da nasip etsin inşaallah. Sesin güzelmiş öyle mi:d ayşe hamile kalırsan kendi sesinden bebeğine ninni kaseti doldur. Sanırım sesim güzel olsaydı ben yapardım:)
Tamam canım sağolQUOTE=AYSE035;28015046]Canım ben candan ablanın okudugunu görmedım o yuzdek okuduklarını bu haftakı lısteye ekleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?