selam kızlar iyi geceler canlarımmmmmmmm ben geldiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm güzel haberlerle geldimmmmmmmm....
Rahim filmimi çektirdim çoooooooook şükür tüplerim açıkmış sorun yok..rabbim inşallah bu şekilde sorunsuz devam ettirir cümlemizi....anestezili hiiiiiiiççççççççççç bişey anlamadım.....tavsiye ederim ...sonrasında ağrım ve kanamam oldu..ama ben buna razıyım.....kızlar çooook teşekkür ederim dualarınız için allah razı olsun hepinizde...rabbim bir duanıza bin dua sevabı versin inşallah......öpüyorum hepinizi....
Hamiş haberimiz varrrrrr redhairgirl rabbim bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnnnn.....
Nasılsınız kızlarrrrrrrr bu arada....
böyle güzel haberler aldıkça iyiyiz:) sen nasılsın. var mı daha kanaman?selam kızlar iyi geceler canlarımmmmmmmm ben geldiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm güzel haberlerle geldimmmmmmmm....
rahim filmimi çektirdim çoooooooook şükür tüplerim açıkmış sorun yok..rabbim inşallah bu şekilde sorunsuz devam ettirir cümlemizi....anestezili hiiiiiiiççççççççççç bişey anlamadım.....tavsiye ederim ...sonrasında ağrım ve kanamam oldu..ama ben buna razıyım.....kızlar çooook teşekkür ederim dualarınız için Allah razı olsun hepinizde...rabbim bir duanıza bin dua sevabı versin inşallah......öpüyorum hepinizi....
hamiş haberimiz varrrrrr redhairgirl rabbim bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnnnn.....
nasılsınız kızlarrrrrrrr bu arada....
Tamam canım sağol
Bizde izliyoruz huzur sokağınıOrda çalan bir fon müziği var çok hoşuma gidiyor nette araştırdım çoğu var o yoktu bende diziyi açtım internetten oradan dinledim tekrardan sırf o fon müziği için
Cnaım Allah hayırlı etsin ne güzel haberler alıyoruz sırayla.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Güle güle gidin canım hayırlı yolculuklar şimdiye varmışsınızdır çoktanSizde Allah'a emanet olun görüşrüüz
İyi ediyorsun kendini çok yorma eşin yardım etsin azıcık
Hadi inşllh hayırlı haberler alman dileğiyle canım
Hayırlı olsun şimdiden
Talih kuşu size konmuş olmasın
Cnaım eşin için aldığın şeyler ne işe yarıyor?Ben eşim için keçi boynuzu kürü yapıyorum ama bu aralar hergün içmiyor tiksindi biraz.Senin aldıkların neye kullnılıyor:44:
Allah gönlünce versin inşlalh tez zamanda
Sağol canım sen nasılsın
Her insan kendimiz gibi olmuyor olamıyor malesf düşüncesiz insan yok.Başından geçmeyen seni çok iyi anlayamıyor.Öyle patavatsızların lafını takma sonuçta bu senin elinden gelen şey değil.Allah inancı olan gerçek müslüman olan bir insan.Herşeyin Allah'tan geldiğine inanmalıdır
Hayıt tohumu aktarda toz haline getirebiliyorsun.Çay gibi demleyip günde 2 defa kullanılıyor genelde .Ben bir ara kullanmıştım kullanmıştım.Kullamdığım ilaçlarla zarar olur korkusuyla yarım bıraktım
Haklısın canım sonuçta bunlar bizim hassas olduğumuz konular anlayışlı olmaları gerekiyor bencede.Tabi kendi çocukları üzülmesin ama sen el kızısın ya onların deyişiyle sen üzülsende olur misali ypamışlarHerşey nasip kader canım inşlljh sende bebeğine kavuşursun en kısa sürede inşllh
Canım genelde çocuk itenildiği zaman doktorların çoğu veriyormuş.Bugün gittiğim doktorda bana başla dedi folik asite
Canım onu kullanmanın bir zararı yokmuş.Hamile kallmadan önce veriliyormuş bebeğin iyi gelişmesi içinmiş
Aaaa n egüzel bazen bizede söylersin artık
Maşallah ne güzel.Benimde sesim güzeldir
Geçmiş olsun canım bend ehiç çektirmedim ve bu adetim gedliğinde çektiricem nasıl nezman çektiriliyor?Doktor adet dönemiyle birlikte 9 yada 10.gün çektiiryorsun dedi.Kaça çektirdin gözün aydın sorun çıkmamışselam kızlar iyi geceler canlarımmmmmmmm ben geldiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm güzel haberlerle geldimmmmmmmm....
rahim filmimi çektirdim çoooooooook şükür tüplerim açıkmış sorun yok..rabbim inşallah bu şekilde sorunsuz devam ettirir cümlemizi....anestezili hiiiiiiiççççççççççç bişey anlamadım.....tavsiye ederim ...sonrasında ağrım ve kanamam oldu..ama ben buna razıyım.....kızlar çooook teşekkür ederim dualarınız için Allah razı olsun hepinizde...rabbim bir duanıza bin dua sevabı versin inşallah......öpüyorum hepinizi....
hamiş haberimiz varrrrrr redhairgirl rabbim bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnnnn.....
böyle güzel haberler aldıkça iyiyiz:) sen nasılsın. var mı daha kanaman?
iyiym canım birazcık adet sancısı gibi ağrım var kanamam azaldı..ilk film çekildiğimde daha fazla olmuştu...ama iyiyim çooook şükür bundanda kurtuldummm..günlerdir uyku uyuyamadım bu yüzden.....
İnşallah canımCANIM DR A GIMISSIN HAKKINIZDA HAYIRLISI INŞ..EN YAKIN ZAMANDA RABBIM NASIP EDER İNŞ.
BEN SAZ ÇALMAYI ÖGRENEYIM BIRLIKTE SÖYLERIZ INS
ayy canım yaçok zor demi beklemek. Acaba bişi var mı diye düşünmek. Rabbim teez zamanda hayırlısıyla versin inşaallah
Kızlar bugün arakadşımın dediği doktora gittik çok memnun kaldım hem şirin sempatik hemde ilgili bir doktor.Bana bu zamana kadar klomen iğne aşılama yapılmamasına şaşırdı.Adet olunca benden hormon testi hsg çekilmeidm onu,eşimdende sperm testi ve hormon testi istedi.Bakalım Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın .Sonuçlara göre karar vericek doktor hanım
Hepinize iyigeceler Allaha emanet olun
selam kızlar iyi geceler canlarımmmmmmmm ben geldiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm güzel haberlerle geldimmmmmmmm....
aysee midemin bulaNMASINI BEGENDİĞİN İÇİ,N TŞK EDERİİM
evet canım okudum:) Allah hayırlı doğum da nasip etsin inşaallah. sesin güzelmiş öyle miayşe hamile kalırsan kendi sesinden bebeğine ninni kaseti doldur. sanırım sesim güzel olsaydı ben yapardım:)
Kızlar bugün arakadşımın dediği doktora gittik çok memnun kaldım hem şirin sempatik hemde ilgili bir doktor.Bana bu zamana kadar klomen iğne aşılama yapılmamasına şaşırdı.Adet olunca benden hormon testi hsg çekilmeidm onu,eşimdende sperm testi ve hormon testi istedi.Bakalım Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın .Sonuçlara göre karar vericek doktor hanım
Arkadaşlar vck arkadaşımız tefriciye ve yasin surelerini okumak için iki topikte yardım istemiş. Biri bu topik. Ben 500 tefriciye aldım. Bi el atsanızda bunu 1000'e çıkarsak nasıl olur?
3 gün içinde bitirmesi gerekiyor....
Valla para istemiyom o pislemeyii bebek die algılıyorum yada esimin tayini:)bilmiyom cnımm
kızlar fena midem bulanıyo yaaayran yapıp içtimm
İyi aksamlar kizlar
Kizlar doktorum bana hamile kalmadan iki ay once verdi folik asit +b12 mor bi kutu isim veremiycem.10 tl ye aldim hamileligimin 3,ayina kadarda kullandim bebegim kemiklerinin kuvvetli olmasi icin kullaniliyomus ayrica cevizdede bol miktarda folik asit varmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?