Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hayır hep ögrenmeye çalıştım ailem ızın vermedı yarım kaldı..
abim çalardı ben söylerdim

ooo ses güzel desene o zaman :))benimde babamm çalarrr..o çalarmış biz söylermişizz hatta 4 yaşındayken ses kaydımmm varrr babam kaydettmişş çok güzelll...mavilimmii söylemişimm o zamanlarr şimdii dinlediğimizde ailece duygulanıyoruzzz (

canım okuldayken lıseler arası birinci oldum ses yarışmasında

amannn yaa allah akıl fikir versinnn....karşılarında çocuk var sanki ordan burdan laff atmalarr ...boşver canımmm....bir ara bu tarz şeylerde çok olur kafana takdığında ..onun için üzüldüğünle kalırsınn....ben bu aralarr alıştım sankii bu durumuu...insan nelere alışıyormuşş yarabbimmm....allah sabır versinn canımmm

6 aylık evliyim 4 aydır deniyoz:) evet haklısın kullanmıım ama sogan kurunu yapıyorumm doktor b12 verdi vitamin folis asiti doktor kontrolu olmadan alamam dimii
b12 testi yapmadan mı verdiii bana niyee vermedii......folik asit ben alıp kullanmıştımm..ilk karar verdiğimdeee....hiç bir etkiside yokk....hemde kafama göre aldımmm.fiyatıda uygun 50 tablett ne folbiol8 mg miydiii onu veriyorlarrr...yinede karar seninn....şuan yine aldım kullanıyorumm...tüp bebk için gittim doktor tedaviye başladığımda verdiii unuttu vermeyiiii....test negatif oluncaa...hiçbişey kullanmayın dediler ....1 hafta ara verdimmm ....geri dönüp neden tutmadığına dair bilgi vermeyincee....ben yine başladımmm...ya tutarsaaa:))...folik asidi 2- 3 ayy önce kullanman gerekiyorrr...normal besinlerdende alabilirsinn amam yeterlii gelmediğinden ek takviye veriliyorr...tabiii gebeliği planlamak mümkün olmadığıı içinnn onuu denk getirmekkk biraz zorrr....

folıkasıt b12 ben hıç kullanmadım kızlar yaa

bencee folikk başlaaa ...belkii gebelik kesinleşince verecektirr....ne bileyimm

eşim baana saz alacakmş çok sevindim..
hayırlıı olsunnn...bi gün dinlemekte nasip olur inşallahh

dr hıç bahsetmedı bana canım yaa

bana verdii bilmiyom yaa herşey ne konussak boş rabbim biliyo hrrşeyii

çokk haklıısn canımmmm herşeyii o biliyorrr ol dedimiii foliğemi ona bunamı bakıyorrr.....çoğu insan gebe kalınca başlıyorrr....çağla şikel bile ben folik kullanmadım diyorr...demekki besinlerle takviye aldııı....düzenlii beslensekk ilaç milaç hak getiree.....

ben soğanküründen baska hiç bşi denemedim çok acıktır ki rabbim in takdiri bu acık dana gözü bile yesekk rabbim yazmamıssa olmuuycak ama sole bişi okumustum internette birzaman bi sahabilerden biri hz muhammed (sav)gelip ya resul allah bizim hiçbirzamanmı çocugumuz olmuycakk yıllardırr bekliyoruz demiş peygamber efendimiz allah bilir demiş allahu tealada ya muhammed sole o insanlara onların hiç birzaman çocugu olmuycak demiş.birzaman peygamber efendimiz o çifti elleride cocukla gormus sizin nasıl cocougunuz oldu rabbi beni elci kullanarak cocugunuzun olmuycagını buyurmustu demiş ve ogun allahu tealaya ya rab siz benimle o insanlara onların cocugu olmuycaklarını solediniz fakat onları cocuklu gordum demiş.allahu teala ya muhammmed hergun dua ile kapıma geldiler el actılar seninle haber gondermemee ragmen umut kesip vazgecmediler nasıl geri cevirseydim demiş....yanii kızlar en buuyukk İÇMEMİZ GEREKN İLAC DUA DUA DUA RABBİİMİZN KAPISINA DAYANMAKKK İSTEMEK UMİDİ KESMEMEK BEN BİŞİ KULLANMIYOM RABBİMİN KAPISINDA ACİZANE DAYANMIS BEKLİYOM ELL ACTIMMM AGLIYOM SIZLIYOM İSYAN ETMEDEN SEN BİLİRSİN RABBİM AMA KİMSEYİ EVLATLA SINAMA DİYORUM NAAPİM BASKA KIZLARUMUT UMİT RABBİM İSTEYİN DEMİŞŞ İSTİYORUMM

İyi aksamlar kizlar
Kizlar doktorum bana hamile kalmadan iki ay once verdi folik asit +b12 mor bi kutu isim veremiycem.10 tl ye aldim hamileligimin 3,ayina kadarda kullandim bebegim kemiklerinin kuvvetli olmasi icin kullaniliyomus ayrica cevizdede bol miktarda folik asit varmis

canım bende tüpbebek tedavisine başlıycam doktorum bana folik asit verdi bir aydır kullanıyorum .ama dediğiniz gibi illaki ilaçla değil doğal besinlerle vitamin almayı tercih ediyorum.herkese Rabbimen acil şifalar diliyorum.canım bu arada mesajına özelden cevap yazamadım mesaj yazmam için 10dakika geçmesi lazımmış. yardımın için teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim seninde en yakın zamanda hamiş olmanı ve bebeğini kucağına almanı nasip etsin .canım kaç tane okursan özelden mesaj çekersin bende ona göre eksik okurum canım çoğu azı önemli değil benim için önemli olan okumayı düşünmeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…