içime hamilesin gibi doğuyor biliyormusunallahım dualarını kabul etsın ve bebekte nasip etmıstr ıns ..belkı şuan göbuşunde bı mercimek vardır
Yeni yılı kırmızılarla karşıladım ve çok üzgünümmmBu hafta bana okunuyor ama ben okuyamıyorum daha 4 gün vardı erken oldum adet olduğuma mı yanayım duaları okuyamadığıma mı Bana düşeni okumak isteyen var mı arkadaşlar Ya Varis çekilebiliyor onu çekerim hatta okuyacak olan arkadaşın hakkını da alayım gerçekten çok ama çok üzgünümmmm
böyle duygusal şeyler yazmayın sonra ağlıyorum yaaaaa gecnin bu satinde((
Yeni yılı kırmızılarla karşıladım ve çok üzgünümmmBu hafta bana okunuyor ama ben okuyamıyorum daha 4 gün vardı erken oldum adet olduğuma mı yanayım duaları okuyamadığıma mı Bana düşeni okumak isteyen var mı arkadaşlar Ya Varis çekilebiliyor onu çekerim hatta okuyacak olan arkadaşın hakkını da alayım gerçekten çok ama çok üzgünümmmm
Eşim işten gelınce bız dayanamadık Hem bıraz merak hemde agrımdan dolayı acıle gıttık gebelık testı sonucum 43.31 dr 2 GUN sonra tekrar test yap dedı gebE olabılırsın dedı tabı bu deger dusebılır ..dualarınızı beklıyorum canım arkadasım
hayırlı günler arkadaşlar senenin ilk gününün sizler için iyi bir gün olması dileyiğle inşallah bundan sonra hep güzel haberler alırız birbirimizden
Gunaydin kizlar.. 2013 hepimize ugur getirir insallah bebis habrrlerini ve bebisleri kucagimiza almyi nasip eder rabbim
emacim ben senin yerine okurum cnm
içime hamilesin gibi doğuyor biliyormusun
benım aşıda erken adet oldum 2 3 gun sende olmayınca adet sankı tuttu gibime gelıyo
bu ay takvımle görcez sankı seni :)
üzülme canım hayırlısı hakkında inş. yıl içerisinde dolay kucaklarımız :)
1 hamiş daha cıkardık tebrik ederım inş.
EMA'cım 1 yasini ben okurum canım senin adına artı ayetel kürsilerinide okurum.......Allah kabul etsin üzülme sende bol bol dua et canım.....rabbim yardımcımız olsun....öpüyorummm......
canım ya duygusal mı geldi yazdıklarım kıyamam sana sen ağlama ben 9 senedir ağlıyorum bu dert yüzünden inşallah artık benimde yüzüm güler daha güzel yazılar yazarım
bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum arkadaşım.tefekkürle allaha yönelmeye çalışıyorum ama içimdeki hüznü bastırmakta zorlanıyorum. :2: inşallah okunan duaların vesilesiyle Rabbim önümüzdeki ay sana yavrunu bağışlar .
arkadaşlar bu hafta bende okuyamıcam kırmızılar yüzünden . eğer Ya Variste sıkıntı yoksa onu çekebilirim tabi oluyorsa. ona göre listeyi yenilersiniz bende isim karşılığıma bakarım.
ayşecim İnşallah yükselir canım merka etme :) sen bize vesile oldun bu topikte birbirimize dua etmemizi sağladın, sebepler aleminde sende bir sebep oldun. Rabbimde bizim dualarımızı sana sebep kılsında İnşallah 2 gün sonra değerlerin çok iyi çıksın ve inşallah o güzel heyecanı canı gönülden bizde senle beraber hissederiz. Allahım umutlarını boş çevirmesin kendine çok dikkat et kesinlikle ,ayaklarını asla üşütme canım sıcaksu felan koy inşallah bebişin sımsıkı tutunsunda bırakmasın seni emi...
biz E_M_A ile bu ay fos çıktık senin aşılaman inşallah hayırla ve sağlıklı bir yada ikibebişle sonuçlanır , Allahım inşallah amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :119:
Eşim işten gelınce bız dayanamadık Hem bıraz merak hemde agrımdan dolayı acıle gıttık gebelık testı sonucum 43.31 dr 2 GUN sonra tekrar test yap dedı gebE olabılırsın dedı tabı bu deger dusebılır ..dualarınızı beklıyorum canım arkadasım
ben test yapptım daha ongunum vardıı amaaa:):):):):) sıırf nasıl bişii diee sonuuuuuuuuuuuuuucc negatiiiiiiiiiiiff:):):)):)
ayşecim bu haberi ilk gördükten sonra hemen bir abdest aldım.yasin ve esmaül hüsnayı okudum.senin için ve buradaki tüm arkadaşlarım için dua ettim.Allahım kabul etsin inş.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.seninde bebişin tutunsun.herşey hepimiz için güzel olsun.
ilahi asenat.eğer pozitif çıksaydı türünün ilk ve son örneği olurdun heralde.canım hamile olabilirsinde.ama biraz sabret be tatlım.kendinide strese sokuyosun böyle yaparak.olacak inş.
bana da dua edin bnde edeim ama hala vajiyim nasıl olacak bilmiorum
9 kişi var şuan. sadece ikimiz konuşuyoz. umarım hepimiz iyi bir yıl olur. geldiğimden beri(yaklaşık 2 ay oldu) sanırım 10 kişinin hamilelik haberini aldım. iğne ucu kadar vesile olabildim mi bilmiyorum. umarım her ay 10 hamile çıkar:)
sen de moralini bozma sakın. anlaşılan senin bebiş oyunbaz olacak:) onunla konuş ve sana tutunsun.
İyigeceler can arkadaşlarım Allah hepimize sağlıklı mutlu hayırlı ve bol bebişli yıllar nasip etsin.Kİmseye evlat hasreti acısı vermesin.En önemliside sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.inşallah hepimiz güzel haberleri arka arkaya veririz ve bebeklerimizle ilgili konuşuruz inşallah.Allah gönlünüzce versin
Mekkemizin fethi hayırlı olsunAllah müslüman dolu bir dünya nasip etsin ve şu okunan duaların hürmetine gönlümüzdekileri niyetleri kabul etsin, iyigeceler Allah'a emanet olun
Kızlar şimdidn günaydın..... Hayırlı sabahlar.... Ben ancak öğlene doğru gelirim ben gelene kadar 20 30 sayfa yazmış olusunz siz zaten ben onları okuyana kadar ikndi olur sonra ben çıkaım siz yine tam gaz yazarsınz ve bu böylece devam eder yarın gece görüşmek üzere.... Sizce ben hamilemiyim belimde hafif bi ağrı var göğüslerimde sızı bide etrafı sivilce gibi belli oldu 2 ocakta test yapmam lazım amaaan ne karışık bi mesaj oldu demi neyse anlarsınz siz herhalde gece vakti bu kadar yazılıyo ii geceler anacııımmm:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?