Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

geçmiş olsun. Neden gittin acile?

canım gece sıddetlı kasık ve bel agrısyla uyandım ne yatakta durabıldım nede ayakta başım da dönuyordu..bayılacak gıbıydım kendımden geçtim eşim hemen göturdu sağolsun serumla kendıme geldım..bebiş iyi ama cektırıyo..
Sen nasılsın canım baban nasıl oldu

heee canım o büyüyor ya ondan herhalde. durumadı yerinde sığamadı herhal neyse iyiymişsiniz şükür.

babamda işte bu hafta doktorlarda olacak bakalım çrş günü gitmeye başlayacak.
muhtemelen hipertansiyon ve şekeri çıkıyor.
ALlah ım tüm hastalara şifa versin inş, sonrada babama.
bende idare ediyom şükür diyelim ki daha iyi olsun
bana dua et aysem emi. çok ihtiyacım var bu aralar

hamdolsun suan ıyıyız..babana allahım sıfa versın..
Sizler her namazda dılımde gönlumdesınız..herkes için evlat sana da hayırlı bı es dıye dua edıyorum ıns çok mutlu ollursun canım ya

hamdolsun suan ıyıyız..babana allahım sıfa versın..
Sizler her namazda dılımde gönlumdesınız..herkes için evlat sana da hayırlı bı es dıye dua edıyorum ıns çok mutlu ollursun canım ya

Saol cnm Allah razi olsun. Amin ins amin cnm.

yogun çalısıyorum aysecım su sıralar ,işe gidiyorum ve uyuyorum ...
gıremıyorum topıge ,ben yokken ne guzel seyler olmus

Esmacım buldunmu oyun halısını

Buldum cnm yazdim hatta sana ama gozden kacti sanirim. Cok hos duruyo yapinca sende resmini paylas cnm. Ben salincak almayi dusunuyorum cnm daha kullanisli olur diye dusunuyorum

Son düzenleme:
BAHARCIM bugün rahim filmi çektirecektin.inşaalah herşey yolunda gitmiştir.sonuçlarında güzel çıkmıştır.dualarım seninleydi.ASBELOVE eğer yanlış hatırlamıyorsam tedavi öncesi yatıştırıcı ilaç kullanmayı düşünmüşsün.o tür haplar biliyorsun ki kulanımından aylar sonra vücuttan atılıyor.kendini daha farklı telkin etmeye çalış ve bitkisel çaylardan yardım al canım.pasiflora diye bir bitkisel şurup var onuda deneyebilirsin.ama yine de bir bilene danışmalısın.KRİZANTEM canım sana da geçmiş olsun.lekelenmelrin devam ediyormuş.ama önemli bir problem olmadığına sevindim.ESLEMLİVA canım sen de rüyandan bahsetmişsin.hayırlara vesile olsun inş.ve inş.aralarında bende varımdır.hatta hepimiz varızdır.ve herkezin gerçek olur rüyası.öncelikle rüya sahibine sonra bizlere canım.MUHATçım sen de rüya görmüşsün.hayır olsun ya.eslemliva da sende aynı rüyayı görmüşsünüz.isimleride merak etmiyor değilim hani.ama ben nasılsa yokumdur.umudum rüyalarda bile az artık.neyse yumurta çatlatma gününe denk getirmiş olmanız ve ağrı ,üşüme şikayetlerin hakındaki fikrim?????yok ama duam var inş.tutmuştur bu sefer ki ilk okuduğumda hamile ihtimalin geldi ilk aklıma.hadi bakalım.inşaallah.ECRİN23 adetin baya gecikmiş.valla ne sabır.tebrik ederim.ben değil 10 gün 5 gün geçse tahlil yaparım kesin.hatta o kadar bile beklemem ki beklemek deli ediyor insanı.bu ay da baya hamiş haberimiz olacak inş.hepberaber halaya............veeeeeeeeeee aramıza yeni katılan arkadaşlarım hepiniz hoşgeldiniz.sizlerde aynı hayal ile yanıyormuşsunuz.hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet bana gelince 3 gündür sigara içmiyorum.çok sinirliyim.ne kadar kötü bir durum anlatamam.sabret,haram,mekruh,zararlı,çaocuğun olamasında olumsuz etki gibiiiiiiiiiiiiiiiiii şeyler duymak istemiyorum.çünkü bunların bilincindeyim.ama bu bağımlılığı bırakmak ve atlatmak gerçekten çok zor.inşaallah ben bunu başarıcam.sizde dualarınızla bana yardımcı olamanızı istiyorum.hepinizi öpüyoruuuuum.hepinizi seviyoruuuuuuuuuuuuum.az daha unutuyordum.AYŞECİM kendine dikkat et canım.çok geçmiş olsun.hastalanmışsın.aman üşütme........yeğenimede iyi bak.herkese hayırlı akşamlaaaaar

ecrin canım test yaptırsan ne iyi olacak inşallah dualar kabul olur ve bebişine kavuşursun ben yaşadım yokluğunu Rabbim kimseye aratmasın en yakın zamanda hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah

ayşe canım çok geçmiş olsun senin afacan sizinle oyun oynuyor sanırım şimdiden parmağında oynatıyor sizi

ben hiç iyi değilim kızlar karamsarlık yorgunlukkk herbişe çöktü üzerime canım çok sıkılıyorr çokkkkk (((((43:çok sulu göz oldummm bekledimiz cevap geldi umut vermiyor galiba hocaa nolcak bilemiyorummm yaaa

BEBEĞİME...
Senin kokunu duyacağım günün özlemiyle bekliyorum, umutlarımı yenileyip yarınlarıma ışık olacağın günü..Haberini alıp sevinçten boğazıma düğümlenen hıçkırıklarla aleme haykıracağım günü..Şimdi bekliyorum sadece sessiz ve yorgun yüreğimle ıssız limana demir atmış umutlarımla bekliyorum yeniden coşup dalgalanmayı yani seni bekliyorum bebeğim..Sessizce gelip kollarıma sığınmanı ve seni dünyada bütün kötülüklerden koruyabilecek kadar güçlü bir annen olacağını bil meleğim...Bütün özlemimle,bütün hasretimle bekliyorum gelmeni..
ANNEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…