ben hiç iyi değilim kızlar karamsarlık yorgunlukkk herbişe çöktü üzerime canım çok sıkılıyorr çokkkkk((((( 43: çok sulu göz oldummm bekledimiz cevap geldi umut vermiyor galiba hocaa nolcak bilemiyorummm yaaa
BEBEĞİME...
Senin kokunu duyacağım günün özlemiyle bekliyorum, umutlarımı yenileyip yarınlarıma ışık olacağın günü..Haberini alıp sevinçten boğazıma düğümlenen hıçkırıklarla aleme haykıracağım günü..Şimdi bekliyorum sadece sessiz ve yorgun yüreğimle ıssız limana demir atmış umutlarımla bekliyorum yeniden coşup dalgalanmayı yani seni bekliyorum bebeğim..Sessizce gelip kollarıma sığınmanı ve seni dünyada bütün kötülüklerden koruyabilecek kadar güçlü bir annen olacağını bil meleğim...Bütün özlemimle,bütün hasretimle bekliyorum gelmeni..
ANNEN
BEBEĞİME...
Senin kokunu duyacağım günün özlemiyle bekliyorum, umutlarımı yenileyip yarınlarıma ışık olacağın günü..Haberini alıp sevinçten boğazıma düğümlenen hıçkırıklarla aleme haykıracağım günü..Şimdi bekliyorum sadece sessiz ve yorgun yüreğimle ıssız limana demir atmış umutlarımla bekliyorum yeniden coşup dalgalanmayı yani seni bekliyorum bebeğim..Sessizce gelip kollarıma sığınmanı ve seni dünyada bütün kötülüklerden koruyabilecek kadar güçlü bir annen olacağını bil meleğim...Bütün özlemimle,bütün hasretimle bekliyorum gelmeni..
ANNEN
BEBEĞİME...
ANNEN
iyi aksamlar canim sanaaaaa kocccaaammaaannnnn bir teprik koyyorum.....tebrik ederim canim iyi yapmisin hem bana arkadas destekteolursun.....bazi seyleri soylemiyorum duymak istemiyorsunyaaaaaBAHARCIM bugün rahim filmi çektirecektin.inşaalah herşey yolunda gitmiştir.sonuçlarında güzel çıkmıştır.dualarım seninleydi.ASBELOVE eğer yanlış hatırlamıyorsam tedavi öncesi yatıştırıcı ilaç kullanmayı düşünmüşsün.o tür haplar biliyorsun ki kulanımından aylar sonra vücuttan atılıyor.kendini daha farklı telkin etmeye çalış ve bitkisel çaylardan yardım al canım.pasiflora diye bir bitkisel şurup var onuda deneyebilirsin.ama yine de bir bilene danışmalısın.KRİZANTEM canım sana da geçmiş olsun.lekelenmelrin devam ediyormuş.ama önemli bir problem olmadığına sevindim.ESLEMLİVA canım sen de rüyandan bahsetmişsin.hayırlara vesile olsun inş.ve inş.aralarında bende varımdır.hatta hepimiz varızdır.ve herkezin gerçek olur rüyası.öncelikle rüya sahibine sonra bizlere canım.MUHATçım sen de rüya görmüşsün.hayır olsun ya.eslemliva da sende aynı rüyayı görmüşsünüz.isimleride merak etmiyor değilim hani.ama ben nasılsa yokumdur.umudum rüyalarda bile az artık.neyse yumurta çatlatma gününe denk getirmiş olmanız ve ağrı ,üşüme şikayetlerin hakındaki fikrim?????yok ama duam var inş.tutmuştur bu sefer ki ilk okuduğumda hamile ihtimalin geldi ilk aklıma.hadi bakalım.inşaallah.ECRİN23 adetin baya gecikmiş.valla ne sabır.tebrik ederim.ben değil 10 gün 5 gün geçse tahlil yaparım kesin.hatta o kadar bile beklemem ki beklemek deli ediyor insanı.bu ay da baya hamiş haberimiz olacak inş.hepberaber halaya............veeeeeeeeeee aramıza yeni katılan arkadaşlarım hepiniz hoşgeldiniz.sizlerde aynı hayal ile yanıyormuşsunuz.hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet bana gelince 3 gündür sigara içmiyorum.çok sinirliyim.ne kadar kötü bir durum anlatamam.sabret,haram,mekruh,zararlı,çaocuğun olamasında olumsuz etki gibiiiiiiiiiiiiiiiiii şeyler duymak istemiyorum.çünkü bunların bilincindeyim.ama bu bağımlılığı bırakmak ve atlatmak gerçekten çok zor.inşaallah ben bunu başarıcam.sizde dualarınızla bana yardımcı olamanızı istiyorum.hepinizi öpüyoruuuuum.hepinizi seviyoruuuuuuuuuuuuum.az daha unutuyordum.AYŞECİM kendine dikkat et canım.çok geçmiş olsun.hastalanmışsın.aman üşütme........yeğenimede iyi bak.herkese hayırlı akşamlaaaaar
ben hiç iyi değilim kızlar karamsarlık yorgunlukkk herbişe çöktü üzerime canım çok sıkılıyorr çokkkkk((((( 43: çok sulu göz oldummm bekledimiz cevap geldi umut vermiyor galiba hocaa nolcak bilemiyorummm yaaa
evet senden de güç aldımcanım.sen bilmiyorsun ama farkında olmadan destek oldun sen zaten.bıraktığını yazmıştın topikte bende bırakmaya karar verdim sonra.neyse ki sen başardın sıra bende inşaallah.papatya çayım evde yok ama yarın alırım hemen.melisa çayı var oda rahatlatıyor sanırım değilmi.iyi aksamlar canim sanaaaaa kocccaaammaaannnnn bir teprik koyyorum.....tebrik ederim canim iyi yapmisin hem bana arkadas destekteolursun.....bazi seyleri soylemiyorum duymak istemiyorsunyaaaaa
ben 17 gun oldu hiiic icmiyorum...papatya cayi ic canim sakinlestiriyor,bide ilk zamanlar uyku tutmuyor nikotin istiyor vicutya papatya cayi iyi geliyor tavsiye ederim
evet senden de güç aldımcanım.sen bilmiyorsun ama farkında olmadan destek oldun sen zaten.bıraktığını yazmıştın topikte bende bırakmaya karar verdim sonra.neyse ki sen başardın sıra bende inşaallah.papatya çayım evde yok ama yarın alırım hemen.melisa çayı var oda rahatlatıyor sanırım değilmi.
evet oda cook iyi geliyor...canim bi tavsiyem daha cok onemli ben yasadigim icin...ben 1 sene once birakmistim 8ay ama bilincsizce hareket ettim,elime geceni yedim,cunki damak tadin oyle bi aciliyoki suyun bile tadi degisiyor sanki...yedim yedim,tam 8 kilo aldim,herkez diyodu aaa ne kadar kilo almisin felan bide benim gorumceler birakamiyo ben biraktigimdan beni cekememisler tabi ben anlamamistim o yuzden dalga gecmisler benimle kilo aldim diye sonradan dediler delisin bizim sozlerimize kanip sigaraya basladin diye bide negatif asilamarda gelince ustune tekrar baslamistim.ama cook iciyodum 1 paket kesin bitiyodu bir gunde...ama simdi bilincliyim su anda hem sigara birakiyorum,hem hormon ilaci kullaniyorum,hemde zayifliyorum,yemelerine dikkat et canim sakiz cok yardim ediyor bana o zaman yemiyorum..paylasmak istedim sakin benim dustugum yanlisa dusme sakin vazgecme
ah canııııııııııııııım ben o yanlışa 5 sene önce düştüm.7 ay bıraktıydım aynı sbebplerden başladım yine.tabi o zamanlar bazı şeylere de çok üzüldüydüm.bir tane içeyim dedim!demez olaydım gerisi geldi zaten.yemek konusuna gelince acayip yiyorum bu da sinirimi bozuyo aslında.sen hem sigara bırakıp hem nasıl zayıflıyorsun.
şu anda kimse yok.bekledim bekledim ve bende eçıkıyorum....kiminiz uyuyor belkide o yüzden güzel rüyalar yatacak olanlara hayırlı geceler..........tabi bu yazımı sabah görecek olanlara günaydııııııııııııııın.sabahı şerifleriniz hayır olsun hepinizin..gününüz güzel geçsin....
aksam yemeyinden sonra bisey yemiyorum git gide midem kuculuyor sonrada alisiyosun zaten bitki caylari icyorum ha bide caylarimdan sekeri cikarttimoda yardim ediyor
Slm arkadaşlar ben 1senelik evliyim ve daha çocuğum olmadı
biliyoruz ki zaman geçtikçe evlat sahibi olmak zorlaştı artık herkesin böyle bi sorunu var.açıkçası allahu teala bizleri sınıyor.bizler bu sınavlardan geçerken çeşitli tedavler oluyoruz.başımıza gelen olumsuzluklar karşısında yıpranıyoruz.bu zor sıkıntılı süreçlerden geçerken tek eksiğimiz olan evladı tek yürek olup dualar eşiliğinde allahtan istememiz bizi bi nebzede olsa rahatlatıp manevi gücümüzü artıracaktır.inanın bu zor süreçlerde srtese girmek yerine rahatlayıp huzur bulmamız gerekiyo ve bunu da ancak dualarla yapabilir..
Fikrim şu== haftada 1 arkadaşa 41 yasini şerif okumak yani cumadan cumaya toplanıp cuma saati bağışlamak ..bağışlamayı ben yapıcam allahın izni ile.. Katılmak isteyenler olursa eğer isimlerle liste oluşturacağım..
Mesajlarınızı bekliyorum .. Allaha emanet olun
evet senden de güç aldımcanım.sen bilmiyorsun ama farkında olmadan destek oldun sen zaten.bıraktığını yazmıştın topikte bende bırakmaya karar verdim sonra.neyse ki sen başardın sıra bende inşaallah.papatya çayım evde yok ama yarın alırım hemen.melisa çayı var oda rahatlatıyor sanırım değilmi.
Kızlarrr bende bnırakmayı istiyorum ama bi türlü olmuyoAllahım inşallah bende sizin gibi bırakırım (
Kızlar herkese günaydınnnn
Buldum cnm yazdim hatta sana ama gozden kacti sanirim. Cok hos duruyo yapinca sende resmini paylas cnm. Ben salincak almayi dusunuyorum cnm daha kullanisli olur diye dusunuyorum
BAHARCIM bugün rahim filmi çektirecektin.inşaalah herşey yolunda gitmiştir.sonuçlarında güzel çıkmıştır.dualarım seninleydi.ASBELOVE eğer yanlış hatırlamıyorsam tedavi öncesi yatıştırıcı ilaç kullanmayı düşünmüşsün.o tür haplar biliyorsun ki kulanımından aylar sonra vücuttan atılıyor.kendini daha farklı telkin etmeye çalış ve bitkisel çaylardan yardım al canım.pasiflora diye bir bitkisel şurup var onuda deneyebilirsin.ama yine de bir bilene danışmalısın.KRİZANTEM canım sana da geçmiş olsun.lekelenmelrin devam ediyormuş.ama önemli bir problem olmadığına sevindim.ESLEMLİVA canım sen de rüyandan bahsetmişsin.hayırlara vesile olsun inş.ve inş.aralarında bende varımdır.hatta hepimiz varızdır.ve herkezin gerçek olur rüyası.öncelikle rüya sahibine sonra bizlere canım.MUHATçım sen de rüya görmüşsün.hayır olsun ya.eslemliva da sende aynı rüyayı görmüşsünüz.isimleride merak etmiyor değilim hani.ama ben nasılsa yokumdur.umudum rüyalarda bile az artık.neyse yumurta çatlatma gününe denk getirmiş olmanız ve ağrı ,üşüme şikayetlerin hakındaki fikrim?????yok ama duam var inş.tutmuştur bu sefer ki ilk okuduğumda hamile ihtimalin geldi ilk aklıma.hadi bakalım.inşaallah.ECRİN23 adetin baya gecikmiş.valla ne sabır.tebrik ederim.ben değil 10 gün 5 gün geçse tahlil yaparım kesin.hatta o kadar bile beklemem ki beklemek deli ediyor insanı.bu ay da baya hamiş haberimiz olacak inş.hepberaber halaya............veeeeeeeeeee aramıza yeni katılan arkadaşlarım hepiniz hoşgeldiniz.sizlerde aynı hayal ile yanıyormuşsunuz.hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet bana gelince 3 gündür sigara içmiyorum.çok sinirliyim.ne kadar kötü bir durum anlatamam.sabret,haram,mekruh,zararlı,çaocuğun olamasında olumsuz etki gibiiiiiiiiiiiiiiiiii şeyler duymak istemiyorum.çünkü bunların bilincindeyim.ama bu bağımlılığı bırakmak ve atlatmak gerçekten çok zor.inşaallah ben bunu başarıcam.sizde dualarınızla bana yardımcı olamanızı istiyorum.hepinizi öpüyoruuuuum.hepinizi seviyoruuuuuuuuuuuuum.az daha unutuyordum.AYŞECİM kendine dikkat et canım.çok geçmiş olsun.hastalanmışsın.aman üşütme........yeğenimede iyi bak.herkese hayırlı akşamlaaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?