Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canim yaa agla yoksa rahatlayamazsin birak icindekileri aksin....hoca niye umutvermiyorki niye??

canım ya.........bulamadım ki diyecek tek bir şey!!!!!!

insallah insallah olur nekedar benim nick im bosuna deyilki bu isim...senin neler yasadigini taa yureyimde hissediyorum bu aci gecmiyor gecmiycek bebeyimiz gelene kadar insallah bir gun bizlerde aliriz kucaklarimiza......kimi insan icin ne kadar normal bisey bizim mucizemiz dedigimiz sey....icini serin canim benim taktir Allahtan

canım dıyecek hıcbııs bulamadım bende.. okadar guzell anlatmısınkı ıcındekılerı aslında hepımızın demek ıstedıklerı demıssınn

iyi aksamlar canim sanaaaaa kocccaaammaaannnnn bir teprik koyyorum.....tebrik ederim canim iyi yapmisin hem bana arkadas destekteolursun.....bazi seyleri soylemiyorum duymak istemiyorsunyaaaaa
ben 17 gun oldu hiiic icmiyorum...papatya cayi ic canim sakinlestiriyor,bide ilk zamanlar uyku tutmuyor nikotin istiyor vicutya papatya cayi iyi geliyor tavsiye ederim

umut.....bitti dediğimizde, vazgeçtiğimiz zamanlarda,tükendiğimiz ve beklemediğimiz dönemlerde de yüreğimizde hep var olan duygu umut.biz atsakta içimizden çıkmaz.çünkü insanın yaradılışında vardır.ve iyiki vardır.umutlarımız olmasa yaşam daha zor daha çekilmez olur.o yüzden kapılma umutsuzluğa sakın.yalan söyler çünkü umutsuzluk. ben varım der.umut bitti der.Yaradan umudu yaratmışsa umutsuzluk nedendir................

evet senden de güç aldımcanım.sen bilmiyorsun ama farkında olmadan destek oldun sen zaten.bıraktığını yazmıştın topikte bende bırakmaya karar verdim sonra.neyse ki sen başardın sıra bende inşaallah.papatya çayım evde yok ama yarın alırım hemen.melisa çayı var oda rahatlatıyor sanırım değilmi.

ay canım yaa aslında hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz..ama sakın umudunu kaybetme...kimi doktorlar umut veriyor da ne oluyor...rabbim zamanı geldiğinde ol deyince oluyor seninde olucak ..benimde ve burdaki herkesinde inşallahh..seni bu kadar üzen neydii canım yaa...

evet oda cook iyi geliyor...canim bi tavsiyem daha cok onemli ben yasadigim icin...ben 1 sene once birakmistim 8ay ama bilincsizce hareket ettim,elime geceni yedim,cunki damak tadin oyle bi aciliyoki suyun bile tadi degisiyor sanki...yedim yedim,tam 8 kilo aldim,herkez diyodu aaa ne kadar kilo almisin felan bide benim gorumceler birakamiyo ben biraktigimdan beni cekememisler tabi ben anlamamistim o yuzden dalga gecmisler benimle kilo aldim diye sonradan dediler delisin bizim sozlerimize kanip sigaraya basladin diye bide negatif asilamarda gelince ustune tekrar baslamistim.ama cook iciyodum 1 paket kesin bitiyodu bir gunde...ama simdi bilincliyim su anda hem sigara birakiyorum,hem hormon ilaci kullaniyorum,hemde zayifliyorum,yemelerine dikkat et canim sakiz cok yardim ediyor bana o zaman yemiyorum..paylasmak istedim sakin benim dustugum yanlisa dusme sakin vazgecme

ah canııııııııııııııım ben o yanlışa 5 sene önce düştüm.7 ay bıraktıydım aynı sbebplerden başladım yine.tabi o zamanlar bazı şeylere de çok üzüldüydüm.bir tane içeyim dedim!demez olaydım gerisi geldi zaten.yemek konusuna gelince acayip yiyorum bu da sinirimi bozuyo aslında.sen hem sigara bırakıp hem nasıl zayıflıyorsun.

Son düzenleme:

aksam yemeyinden sonra bisey yemiyorum git gide midem kuculuyor sonrada alisiyosun zaten bitki caylari icyorum ha bide caylarimdan sekeri cikarttimoda yardim ediyor

şu anda kimse yok.bekledim bekledim ve bende eçıkıyorum....kiminiz uyuyor belkide o yüzden güzel rüyalar yatacak olanlara hayırlı geceler..........tabi bu yazımı sabah görecek olanlara günaydııııııııııııııın.sabahı şerifleriniz hayır olsun hepinizin..gününüz güzel geçsin....

seyyanin soylediklerine bizzat sahsan kendimde katiliyorum iyi gecer,ve gunaydin

aksam yemeyinden sonra bisey yemiyorum git gide midem kuculuyor sonrada alisiyosun zaten bitki caylari icyorum ha bide caylarimdan sekeri cikarttimoda yardim ediyor

bende normalde akşam yemeğinden sonra bir şey yemem.ama bu aralar abur cubura düştüm işte.buda bir geçiş dönemi tabi.ama en az zararla atlatmak istiyorum.yani en az kiloyla.

Ecrin07 liste çok güzel olmuş emeğine sağlık canım ben 3 yasini okudum Allah kabul etsin

Ecrin23 inş hayırlı ve güzel haberler verirsin canım

Ayşecim dikkat et kendine ve bebişe Rabbim acısını göstermesin

Düşük yapan arkadaşım çok geçmiş olsun zor günler ama Rabbim yeniden sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin ve aydınlığa çıkarsın seni

Rüya gören arkadaşlarım eslem ve muhat rüyalarınız hayrolsun inşallah

Bahar hsg çektirmişti iyidir inşallah

Esmacım hiç korkma dualarımız seninle canım Rabbim seni ve bebişini korusun AMİN

Antikdeniz bebeğine yazdıklarını gözyaşları için de okudum Rabbim çok fazla bekletmesin seni ve hayırlısıyla nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar inşallah

Sürpriz seyyan nekadarzor hepinize hayırlı geceler ve günaydın

Turkuaz canım nasılsın

Candan ablam yazını okudum ve yazdıklarını okumak beni şu zor zamanımda o kadar rahatlatıyor ki.Allah razı olsun

Ve ismini sayamadığım bütü arkadaşlarım Allah hepinizin dualarını kabul etsin huzurunuz mutluluğunuz daim olsun inşallah

bende boş gebelik geçirdim, 2 aydır çalışmalara yeniden başladık vs. İlk tecrübem idi, kötü bi ilk oldu ama Mevlam ne eylerse güzel eyler..Boynumuz kıldan inca..Gerçekten bildiği ve yakınen görüştüğüm 3 ark.ımdan biri 7 yıl üstüne (soğan kürü + bu ay artık oluruna bırakacağım dediği an) , diğeri 2 yıl üstüne (olmuyo ama denemeye devam,artık boşverdim olursa olur dediği ay) , diğeri de kafası dağıldığı bi ay (çocuk stresinden arındığı ay) hamile kaldılar.. Bende içten içe stres olduğum doğrudur, o kadar beklemek istemediğimden ols gerek..Ama sabır ne büyük bi imtihandır bilene..Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin.. Sakin olmak gerek..Kaderin önüne geçemeyiz..

Kızlarrr bende bnırakmayı istiyorum ama bi türlü olmuyo Allahım inşallah bende sizin gibi bırakırım (
Kızlar herkese günaydınnnn

Kızlarrr bende bnırakmayı istiyorum ama bi türlü olmuyo Allahım inşallah bende sizin gibi bırakırım (
Kızlar herkese günaydınnnn

gunaydin canim...ama tatlim dua et duasiz olmaz ama birseyler basarmak icin adim atmalisin,iradeni kullanip senin sigaradan daha guclu oldugunu ispatlamalisin,yoksa olmazki....yoksa hayatin boyunca birakan insanlara imrenerek icin icin yersin kendini...ama sende yapabilirsin guclusun cunki insansin,nefsin var onuda yenebilirsin,nefs cocuk gibidiregitilmek ister egittin zaman artik oda sana iyiligi soylemeye baslar,gel bi adimda sen at, son sigarani icerken sevinerek ic ve brakinca gelecek olan guzel yanlarini dusun...yeryuzundeki en guclu ve ozenilerek yaratilan yaratiklariz bizler Allah bize cok ozenmis yaratirken,madem bu kadar guclu yuz biz insanlar,bi sigara illetinemi yenileceyiz....insanlar neleri birakiyor sigara nedirki....basabilirsin unutma olmuyo diye bisey yok.iste,dua et,ve yap....ve basar

Buldum cnm yazdim hatta sana ama gozden kacti sanirim. Cok hos duruyo yapinca sende resmini paylas cnm. Ben salincak almayi dusunuyorum cnm daha kullanisli olur diye dusunuyorum

canım bebekhep salıncakta olurmu kı...ben yapmayı dusunuyorum zamanı gelınce ıns

canım ıns kurtulursun canım allah yardımcın olsun..sağol canım ama ıyıym sukur .vallahı dıkkat edıyorum:18::18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…