Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

duygularını ne guzel kelımelere dökmussun ..canım benım rabbım tezzamanda nasiip etsın ıns

allah razı olsun canım ..sen dra gıdıyormusun canım

inşallah bakalım bugün beynime iyice hükmetmeye çalışıyım ama olmuyo ben çok denedim ama hep yanlış yollarla azaltarak bırakıcam dedim öyle hiç olmuyo azımı falan yok bunun hiç dokunmucan bile yoksa gerisi geliyo Allahım nolur bende başarıyım saol canım

allah razı olsun canım ..sen dra gıdıyormusun canım

Hayır canım gitmiyorum en son 3 ay kadar oldu gideli ama şu an tabii Rabbim hakkımızda ne hayırlı ise onu nasip etsin bebeği düşünemeyecek kadar sorunlarımız var.Bebek beni rahatlatır mı şu aşamada bilmiyorum hem delice istiyorum hem mantığım hayır diyor çok zordayım dua edin bana olur mu

canım rabbım yar ve yardımcın olsun ıcındekılerı sıkıntıları alsın ıns

Allah razı olsun canım özelden msj atacaktım ama 10 dk engeline takıldım ve şimdi çıkmam lazım uzun uzun anlatacam sana

canım iyiyim çok şükür. Allah ım yardımcın olsun inş da sıkıntılarını alsın tez zamanda. öpüyorum kendine iyi bak canım

ayse kaktüs koydun mu pc nin yanına sen bakim heee

bu arada bebekleri sallamanın doğru olmadığı bir ara konuşulmuştu. bilginiz olsun

yok koymadım canım:18::18::18::18::18:
eşim bebeği kucaga alıstırmayacagız dıyo bende tamam o gun gelsın bence herkesen fazla sen alakcaksın dıyorum o da goreceksın dıyo

yok koymadım canım:18::18::18::18::18:
eşim bebeği kucaga alıstırmayacagız dıyo bende tamam o gun gelsın bence herkesen fazla sen alakcaksın dıyorum o da goreceksın dıyo

niye koymuyorsun bence söle kocana da bari alsın bir tane. girdiğinde en azından varsa etkisi radyosyonu alır kısmende olsa.
aman valla hiçbişi kurala bağlamayın. doğunca kuralla olmuyor o ne derse istediğini güzel güzel yaptırır.

unutuyorum canım ya aldrayım en ıyısı..
ay sımarık olmasın kasımdan gözumden anlasın benı ıns..
esma gelmedı daha uyuyorlarmı acaba

Kızlarrrrrr yasin okumaları nasıl gidiyor ????? kimseden ses çıkmıyo cumaya kadar bitirelim de herkese çabucak sıra gelsin
okuyamıyacak olanlarda haber versin yerine okuyalımmm hepinizi öpüyorumm Allahım herkesin gönlün de ne muradı varsa versin inşalllllllllllll

ben bugun okuyacağım ıns.. allah sensen razı olsun canım

ben bugun okuyacağım ıns.. allah sensen razı olsun canım

Ne demek canım Allah hepimizden razı olsun sen bizi burda topladınya en çok Allah razı olsun sana Allahım bebeğini de seni de korusun hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese Allahım hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsinn :)) amanınnn ne çok dua ettim Ayşecim daha 23 tane okunmuş 100 tane daha okunacakk çoookkk var daha hayırlısıyla tamamlarız inşallah ben itinayla takip ediyorumm bende bu akşam bi kaç tane okuyum okuyamayanlar için

canım cuma akşamı okuyabilirim.
malum döndemdeyim bitmesi uzun sürüyor benim. eğer cuma gündüz bağışlanacaksa yetişmez.
ama cuma akşam uyarsa size ben okurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…