BEBEĞİME...
Senin kokunu duyacağım günün özlemiyle bekliyorum, umutlarımı yenileyip yarınlarıma ışık olacağın günü..Haberini alıp sevinçten boğazıma düğümlenen hıçkırıklarla aleme haykıracağım günü..Şimdi bekliyorum sadece sessiz ve yorgun yüreğimle ıssız limana demir atmış umutlarımla bekliyorum yeniden coşup dalgalanmayı yani seni bekliyorum bebeğim..Sessizce gelip kollarıma sığınmanı ve seni dünyada bütün kötülüklerden koruyabilecek kadar güçlü bir annen olacağını bil meleğim...Bütün özlemimle,bütün hasretimle bekliyorum gelmeni..
ANNEN
Ecrin07 liste çok güzel olmuş emeğine sağlık canım ben 3 yasini okudum Allah kabul etsin
Ecrin23 inş hayırlı ve güzel haberler verirsin canım
Ayşecim dikkat et kendine ve bebişe Rabbim acısını göstermesin
Düşük yapan arkadaşım çok geçmiş olsun zor günler ama Rabbim yeniden sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin ve aydınlığa çıkarsın seni
Rüya gören arkadaşlarım eslem ve muhat rüyalarınız hayrolsun inşallah
Bahar hsg çektirmişti iyidir inşallah
Esmacım hiç korkma dualarımız seninle canım Rabbim seni ve bebişini korusun AMİN
Antikdeniz bebeğine yazdıklarını gözyaşları için de okudum Rabbim çok fazla bekletmesin seni ve hayırlısıyla nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar inşallah
Sürpriz seyyan nekadarzor hepinize hayırlı geceler ve günaydın
Turkuaz canım nasılsın
Candan ablam yazını okudum ve yazdıklarını okumak beni şu zor zamanımda o kadar rahatlatıyor ki.Allah razı olsun
Ve ismini sayamadığım bütü arkadaşlarım Allah hepinizin dualarını kabul etsin huzurunuz mutluluğunuz daim olsun inşallah
gunaydin canim...ama tatlim dua et duasiz olmaz ama birseyler basarmak icin adim atmalisin,iradeni kullanip senin sigaradan daha guclu oldugunu ispatlamalisin,yoksa olmazki....yoksa hayatin boyunca birakan insanlara imrenerek icin icin yersin kendini...ama sende yapabilirsin guclusun cunki insansin,nefsin var onuda yenebilirsin,nefs cocuk gibidiregitilmek ister egittin zaman artik oda sana iyiligi soylemeye baslar,gel bi adimda sen at, son sigarani icerken sevinerek ic ve brakinca gelecek olan guzel yanlarini dusun...yeryuzundeki en guclu ve ozenilerek yaratilan yaratiklariz bizler Allah bize cok ozenmis yaratirken,madem bu kadar guclu yuz biz insanlar,bi sigara illetinemi yenileceyiz....insanlar neleri birakiyor sigara nedirki....basabilirsin unutma olmuyo diye bisey yok.iste,dua et,ve yap....ve basar
allah razı olsun canım ..sen dra gıdıyormusun canım
Hayır canım gitmiyorum en son 3 ay kadar oldu gideli ama şu an tabii Rabbim hakkımızda ne hayırlı ise onu nasip etsin bebeği düşünemeyecek kadar sorunlarımız var.Bebek beni rahatlatır mı şu aşamada bilmiyorum hem delice istiyorum hem mantığım hayır diyor çok zordayım dua edin bana olur mu
canım rabbım yar ve yardımcın olsun ıcındekılerı sıkıntıları alsın ıns
Allah razı olsun canım özelden msj atacaktım ama 10 dk engeline takıldım ve şimdi çıkmam lazım uzun uzun anlatacam sana
Allah razı olsun canım özelden msj atacaktım ama 10 dk engeline takıldım ve şimdi çıkmam lazım uzun uzun anlatacam sana
canım bebekhep salıncakta olurmu kı...ben yapmayı dusunuyorum zamanı gelınce ıns
ayse kaktüs koydun mu pc nin yanına sen bakim heee
bu arada bebekleri sallamanın doğru olmadığı bir ara konuşulmuştu. bilginiz olsun
yok koymadım canım:18::18::18::18::18:
eşim bebeği kucaga alıstırmayacagız dıyo bende tamam o gun gelsın bence herkesen fazla sen alakcaksın dıyorum o da goreceksın dıyo
niye koymuyorsun bence söle kocana da bari alsın bir tane. girdiğinde en azından varsa etkisi radyosyonu alır kısmende olsa.
aman valla hiçbişi kurala bağlamayın. doğunca kuralla olmuyor o ne derse istediğini güzel güzel yaptırır.
Kızlarrrrrr yasin okumaları nasıl gidiyor ????? kimseden ses çıkmıyo cumaya kadar bitirelim de herkese çabucak sıra gelsin
okuyamıyacak olanlarda haber versin yerine okuyalımmm hepinizi öpüyorummAllahım herkesin gönlün de ne muradı varsa versin inşalllllllllllll
ben bugun okuyacağım ıns.. allah sensen razı olsun canım
Kızlarrrrrr yasin okumaları nasıl gidiyor ????? kimseden ses çıkmıyo cumaya kadar bitirelim de herkese çabucak sıra gelsin
okuyamıyacak olanlarda haber versin yerine okuyalımmm hepinizi öpüyorummAllahım herkesin gönlün de ne muradı varsa versin inşalllllllllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?