Hayır canım gitmiyorum en son 3 ay kadar oldu gideli ama şu an tabii Rabbim hakkımızda ne hayırlı ise onu nasip etsin bebeği düşünemeyecek kadar sorunlarımız var.Bebek beni rahatlatır mı şu aşamada bilmiyorum hem delice istiyorum hem mantığım hayır diyor çok zordayım dua edin bana olur mu
canım cuma akşamı okuyabilirim.
malum döndemdeyim bitmesi uzun sürüyor benim. eğer cuma gündüz bağışlanacaksa yetişmez.
ama cuma akşam uyarsa size ben okurum
Ne demek canım Allah hepimizden razı olsun sen bizi burda topladınya en çok Allah razı olsun sanaAllahım bebeğini de seni de korusun hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese Allahım hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsinn :)) amanınnn ne çok dua ettim Ayşecim daha 23 tane okunmuş 100 tane daha okunacakk çoookkk var daha hayırlısıyla tamamlarız inşallah ben itinayla takip ediyorumm bende bu akşam bi kaç tane okuyum okuyamayanlar için
İçim sıkılıyor kızlar ne okuyayım yardım edin nolur
Canım Ayşeye sormak lazım ne zman bağışlıcak acababen bu akşam senin yerine okurum olmazsa
İçim sıkılıyor kızlar ne okuyayım yardım edin nolur
Allah daha iyi etsin .bende iyiyim canım idare ediyorum işte .bende ablama gidicem biraz yiğenlerimle vakit geçiricemben iyiyim şükür canım sen nasılsın
Selamınaleyküm canlar nasılsınız
Canım Ayşeye sormak lazım ne zman bağışlıcak acababen bu akşam senin yerine okurum olmazsa
ayetel kursı oku bol bol ve es - sabir çek
hayırdır canım neoldu
kalk namazınnı kıl dua et bol bol
ağlayabilirsen ağla
ve bol bol ayetel kürsi oku
ALLAH ım gidersin iç sıkıntını inşALLAH.....
unutuyorum canım ya aldrayım en ıyısı..
ay sımarık olmasın kasımdan gözumden anlasın benı ıns..
esma gelmedı daha uyuyorlarmı acaba
cabnım nasip kısmetse ben cuma akşamı 10 gibi filan okurum tahminimce. işten çıkıp eve gitmek, abdest vs o saati bulur. eğer erken bağışlanacaksa bişi diyemem ama yetişmezse liste ben okurum Allah ın izniyle
özlemlk ark şifresini kaybetmiş sanırım oda artık girmeyecek siteye.
ben her ay onun yerine de okuyordum. bide o var canım
Merhabe kizlar nasilsiniz?
Anneme geldim cnm bugun biraz gec girebildim nasilsiniz bugun daha iyisinizdir ins.
Ya benimkide simarik olmasin bi bakisimdan anlasin istiyorum.boyle cok bilmis falan da olmasa ne iyi olur
Salincak cnm istediginde sallaniyo zaten herzaman sallanmiyo. Usttede donenceleri falan varya onlarla oynar bizim ev yazin bile serin oluyo yere koyamam oyuzden salincak dusundum
canım tam o noktada sakın yıkılma, şeytanı sevindirecek bişi yapma. o an daha çok dua et. bi anlık isyan hepsini alır götürür.ben hiç iyi değilim kızlar karamsarlık yorgunlukkk herbişe çöktü üzerime canım çok sıkılıyorr çokkkkk((((( 43: çok sulu göz oldummm bekledimiz cevap geldi umut vermiyor galiba hocaa nolcak bilemiyorummm yaaa
daha ne denilirki!umut.....bitti dediğimizde, vazgeçtiğimiz zamanlarda,tükendiğimiz ve beklemediğimiz dönemlerde de yüreğimizde hep var olan duygu umut.biz atsakta içimizden çıkmaz.çünkü insanın yaradılışında vardır.ve iyiki vardır.umutlarımız olmasa yaşam daha zor daha çekilmez olur.o yüzden kapılma umutsuzluğa sakın.yalan söyler çünkü umutsuzluk. ben varım der.umut bitti der.Yaradan umudu yaratmışsa umutsuzluk nedendir................
kız daha cumaya kadar çok okunurKızlarrrrrr yasin okumaları nasıl gidiyor ????? kimseden ses çıkmıyo cumaya kadar bitirelim de herkese çabucak sıra gelsin
okuyamıyacak olanlarda haber versin yerine okuyalımmm hepinizi öpüyorummAllahım herkesin gönlün de ne muradı varsa versin inşalllllllllllll
rayyan epeydir karşılaşmıyorduk. iyisindir inşaallah.Selamınaleyküm canlar nasılsınız
sağol canımm
İşyerindeyim canım yalnız kaldığım zamanlar ağlıyorum ama şu an evde olup doya doya ağlamayı o kadar çok isterdim ki
eşimle tartıştık biraz yaaaa moralim bozuldu yalnız hissediyorum şu an kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?