Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Al benden de o kadar duygularım git gereken herşeyi yaptır bekleme diyor ama sıkıntılardan dolayı bekle diyen bir de mantığım ve eşim var ne olacak bilmiyorummmm
Rabbim yardımcımız olsunnnnnn

canım allah razı olsun duaların ıcın amın amınnn
tamamlanır ıns..ama lıstede okumayacak bellı kısıler var canım
lısyteden cıkar demıstım gözundenkaçtı sanırım

ben iyiyim şükür canım sen nasılsın
Allah daha iyi etsin .bende iyiyim canım idare ediyorum işte .bende ablama gidicem biraz yiğenlerimle vakit geçiricem
çok özledim bıcırıkları hastaneye git gel hastalıklar falan derken uzun zamandır göremiyorum kızlarımı mucizemle biraz vakit geçirip gelicem .

Canım Ayşeye sormak lazım ne zman bağışlıcak acaba ben bu akşam senin yerine okurum olmazsa

cabnım nasip kısmetse ben cuma akşamı 10 gibi filan okurum tahminimce. işten çıkıp eve gitmek, abdest vs o saati bulur. eğer erken bağışlanacaksa bişi diyemem ama yetişmezse liste ben okurum Allah ın izniyle
özlemlk ark şifresini kaybetmiş sanırım oda artık girmeyecek siteye.
ben her ay onun yerine de okuyordum. bide o var canım

ayetel kursı oku bol bol ve es - sabir çek

sağol canımm

hayırdır canım neoldu

kalk namazınnı kıl dua et bol bol
ağlayabilirsen ağla

ve bol bol ayetel kürsi oku

ALLAH ım gidersin iç sıkıntını inşALLAH.....

İşyerindeyim canım yalnız kaldığım zamanlar ağlıyorum ama şu an evde olup doya doya ağlamayı o kadar çok isterdim ki
eşimle tartıştık biraz yaaaa moralim bozuldu yalnız hissediyorum şu an kendimi

unutuyorum canım ya aldrayım en ıyısı..
ay sımarık olmasın kasımdan gözumden anlasın benı ıns..
esma gelmedı daha uyuyorlarmı acaba

Merhabe kizlar nasilsiniz?
Anneme geldim cnm bugun biraz gec girebildim nasilsiniz bugun daha iyisinizdir ins.
Ya benimkide simarik olmasin bi bakisimdan anlasin istiyorum.boyle cok bilmis falan da olmasa ne iyi olur
Salincak cnm istediginde sallaniyo zaten herzaman sallanmiyo. Usttede donenceleri falan varya onlarla oynar bizim ev yazin bile serin oluyo yere koyamam oyuzden salincak dusundum

canım ozlemın sıfresını kaybettığını nerden ogrendın..

hoşgeldın canım ..iyiyiz hamdolsun canım..
kk.de arastırdım bırazda çok memnun kalınmamıs bebekler durmuyormus salıncakta sıkılıp aglıyorlarmıs

canım tam o noktada sakın yıkılma, şeytanı sevindirecek bişi yapma. o an daha çok dua et. bi anlık isyan hepsini alır götürür.

daha ne denilirki!

kız daha cumaya kadar çok okunur
Selamınaleyküm canlar nasılsınız
rayyan epeydir karşılaşmıyorduk. iyisindir inşaallah.

rabbım sızı bırbırınıze sırın gözle baktırsın.
işte benım en uzuldugum seydır esler arasındakı tartısmalar..allah kımsenın evıne huzursuzluk vermesın herks yuvasında mutlu huzurlu olsun ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…