oh afiyet olsun canımBen bi demliği tek başıma içiyom,mısırda patlattım
çok geçmiş olsun sönmezcim bitkisel geçirmeye çalış gribini bol c vitamini ballı zancefil iyi gelir dualarım seninleKızlar selam...nasılsınız??ben yeniden grip oluyorum....boğazım çok kötü öksürük var gıcık yapıyor.......ilaçta alamıyorum yumoş büyütüyorum artık.... nolur bana dua edin....
nekadarzor sen nasılsın?sende yumoş büyütüyordun ilaç alıyor musun?....offf yaaaa canım sıkıldı....
merhaba çok şükür sen nasılsınhanımlarrrr nasılsınız?
sendemi grip oldun çok geçmiş olsuncanım geçmiş olsun.bende 4 gündür yatıyorum gripten.geçti derken boğazım kulaklarıma vurdu şimdide.ama sen daha bir dikkat et canım kendine.tedavidesin ya.bol bol c vitamini ve bitki çayları al.inş.yumoşların tutunurda 9 ay sonra kucağına alırsın.
canım inşallah son olsun güzel olsun bol bol yumoşlarınız olsun ben badem çok yemiştim özellikle transferden sonra saolsun asel_k söylemişti birde hergün 100tane hüvallahül haliku l bariu 1000tane la ilahe illallah 707 ya varis 336 ya musavvir bu esmaları çektim fetih suresi ve inşirah çok okudum tabi sizlerinde duasıyla rabbim yüzümü güldürmüştüevet canim benimkide uzun ssonmez inkide uzun protokol..bugun benimkinin 24.gunu persembe ilk kontrolum var insallah cokc cok cikar yumoslarim...sigarayida biraktim saglikli beslenmeye ozen gosteriyorm...ama grip olunca biraz salladim...bide hormon igneleri kemik agrisi ne yapiyo deprosyona bile sokabiliyomus...hayirlisi bakalim bebisgelsinde..insallah bir an once...sen ne yaptin tedavi felan varmi yoksa beklemedemisin
seyyancım inş.kendiliğinden gelir hiç tedaviye gerek kalmaz ama pes etmek yok haberlerde vardı pazar akşamı tam 11.denemede bebeğini kucağına almış rabbim sağlık versininş.çok çok ve çok çok kaliteli olurlar.ton balığı bu dönemde iyi diye duymuştum.ben bir tedavim de yemiştim ama fazla yemişim tutunsunlar diyealreji olduydum şu an beklemedeyim canım.4 kez tüp yaptırdıydım bende.son kasım ayında çikolata kisti ameliyatından sonra doktor kendiliğinden bekleyelim olma ihtimalı yüksek dediydi.adetlerim maaşallah çok düzenli.hormonlar problemsiz.ama eşimin sperm saysısı düşük oda zorluyo bizi.nasip.eğer olazsa bizde yaza düşünüyoruz 5.tedaviyi.bakalım.kendiliğinden olur belki.umut ya.........
canım listeye yeni eklenenlerle ilğili bişi yazmışsın buraya alamadım. bence yeni gelenleri eklemeye devam edelim. çünkü onlar sayesinde haftada 3 kişiye okunmaya başladı. liste uzuyor ama tek tek okunmuyor. bence gelenler eklenmeye devam edilsin.tabi diğer arkadaşların görüşü de önemli.
ayrıca bi önerim olacak yeni gelen arkadaşlara da 2 değil 3 yasin yazılsın. çünkü hasta arkadaşlar oluyor gelemeyenler oluyor okunamıyor. burdan gelecek olan fazla 7 yasini bu şekilde tamamlamış oluruz.
kızlar, yeni gelen arkadaşları eklemezsek bu topik bir yerden sonra tıkanır. ama şöle bişi yapabiliriz. cuma liste yayınlanır, 3 kişiye okuruz. salı yeni liste yayınlanır. cumaya kadar o listedekilere okuruz. bağışlaması hepbirden yapılır.
yani 1 haftada 6 kişiye okuruz. sonuçta düzenli okuyanlar ilk 3 günde okuyor nasılsa. yasin sayısının 1-2 artması bizi yavaşlatmaz. bölece çok daha hızlı sıra gelir. kopmalar olmaz.
azmin elinden ne kurtulmuş cnm bnm amacımız belli bu amac ugruna okunur tabiki istendikten snra neden okumayalım :) yeterki herkes azimli olsun ve pes etmesin devamlılık cok önemli sonuçtaEvet canım bizde öle düşündük haftada 2 liste deneyeliim bakalım yapabilecekmiyiz ben tekrar bu hafta için liste hazırlayım bakalım tamamlayabilecekmiyiz bide karışıklıkta olmasın da
Kızlar ne dersiniz 6 kişiye okuyabilirmiyiz?
canım belkiii bigün biz izmire bebek görmeye gelirizyada siz ankaraya anıtkabiri görmeye gelirsiniz bende sizi misafir ederimmm
çok şükür canım iyiyim saolsın
sen nasılsın minnoşla
gunaydın arkadaşlarım nasılsınız..
lıste içinde bazı arkadaşlar haftada 1 defa gırıyo onun ıcın lıstemızı 6 kişiye hazırlayıp cumadan cumaya bıtırıp bağışlasak daha mı ıyı olur acaba
Ewet Ayşecim buda olabilir iki liste olursa karışıklık olabilir o zaman şöle yapalım ben bu haftaki listede 6 kişiye okunacak şekilde hazırlayımmm deniyelim inşallah bir haftada bitiririzzz
evet canım bu hafta persembeye kadar lıstemız tamamlanmıs olur ıns yenısınede baslarız ıns..
bu arada ben ve dılek dualarımızı okuduk
Valla canım daha doğru dürüst kimse okumadı listenin yarısı bile okunmadı kızlarrrrrrrr hadi biraz hızlanalımmm listeyi bitirelim yeni listemiz çok zorlu olucakkk :))) şaka şaka Allah yardım eder demi Ayşecimmm??
ayşem canım aldım mesajını allah razı olsun senden ve tüm arkadaşlardancanım aslında lıstenın su durumuna göre zorlu olaacağı görusundeyım ama ıns herkesten okudum haberlerı gelır..
bugun salı ve persembeye de az kaldı
ayşem canım aldım mesajını allah razı olsun senden ve tüm arkadaşlardan
allahım hepimize muradımızı versin çok beklemeden.....
canım aslında lıstenın su durumuna göre zorlu olaacağı görusundeyım ama ıns herkesten okudum haberlerı gelır..
bugun salı ve persembeye de az kaldı
ewet az kaldı en azından hasta olanlar okuyamıyanlarda haber versinki tamamlayalımm biter bence bi bakmışız bugün kızların hepsi okudum demiş :)))
Ayşecim salavatlar bu akşama kadardı demi?sana en son akşammı haber verelimmmm çünkü çekmeye devammm :)
ayşecım benım 15000 salavat tamam canımm habr vereyım.. yasınlerımıde yarın okuyup haber vercem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?