Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

KIZLAR GÜNAYDIN

Ben bi demliği tek başıma içiyom,mısırda patlattım
oh afiyet olsun canım

çok geçmiş olsun sönmezcim bitkisel geçirmeye çalış gribini bol c vitamini ballı zancefil iyi gelir dualarım seninle

hanımlarrrr nasılsınız?
merhaba çok şükür sen nasılsın

sendemi grip oldun çok geçmiş olsun

canım inşallah son olsun güzel olsun bol bol yumoşlarınız olsun ben badem çok yemiştim özellikle transferden sonra saolsun asel_k söylemişti birde hergün 100tane hüvallahül haliku l bariu 1000tane la ilahe illallah 707 ya varis 336 ya musavvir bu esmaları çektim fetih suresi ve inşirah çok okudum tabi sizlerinde duasıyla rabbim yüzümü güldürmüştü

seyyancım inş.kendiliğinden gelir hiç tedaviye gerek kalmaz ama pes etmek yok haberlerde vardı pazar akşamı tam 11.denemede bebeğini kucağına almış rabbim sağlık versin

bu arada kızlar baharla konuştum sizlere çok selamı var bikaç gündür uğrayamadım dedi selamını iletti
ayşecim benim salavat 1050 oldu

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr nasılsınızzz rabbimmmm gölümüzden her negeçiyorsa onu bizlere nasip etsin inşşşşşşş sonsuz hazinesinden bizleride güldürüsünnnn

kızlar cuma saati sela vaktinde 1062 kere 'ya bais ya fettah' okunurmuş hayırlı evlat sahibi olmak için

Kızlarrr günaydıınnnnnn

Muhatcım canım yanlış yazmışsızn yazdığımı ben hiç gelenleri listeye eklemeyelim demedim sadece okumayanları hani ismini yazdırıp gidenler varya onları ayıklayalaım dedim bide Ayşeyle acaba listeyi ikiyemi bölsek dedik daha çok sıra gelir ama ikiye bölmeye gerek yok bence sıradan gidelim haftada iki kez dua listesi hazırlayım 3 değilde 6 yasin okuyalımmm

Evet canım bizde öle düşündük haftada 2 liste deneyeliim bakalım yapabilecekmiyiz ben tekrar bu hafta için liste hazırlayım bakalım tamamlayabilecekmiyiz bide karışıklıkta olmasın da
Kızlar ne dersiniz 6 kişiye okuyabilirmiyiz?

azmin elinden ne kurtulmuş cnm bnm amacımız belli bu amac ugruna okunur tabiki istendikten snra neden okumayalım :) yeterki herkes azimli olsun ve pes etmesin devamlılık cok önemli sonuçta

Son düzenleme:
gunaydın arkadaşlarım nasılsınız..
lıste içinde bazı arkadaşlar haftada 1 defa gırıyo onun ıcın lıstemızı 6 kişiye hazırlayıp cumadan cumaya bıtırıp bağışlasak daha mı ıyı olur acaba

Ewet Ayşecim buda olabilir iki liste olursa karışıklık olabilir o zaman şöle yapalım ben bu haftaki listede 6 kişiye okunacak şekilde hazırlayımmm deniyelim inşallah bir haftada bitiririzzz

Ewet Ayşecim buda olabilir iki liste olursa karışıklık olabilir o zaman şöle yapalım ben bu haftaki listede 6 kişiye okunacak şekilde hazırlayımmm deniyelim inşallah bir haftada bitiririzzz

evet canım bu hafta persembeye kadar lıstemız tamamlanmıs olur ıns yenısınede baslarız ıns..
bu arada ben ve dılek dualarımızı okuduk

evet canım bu hafta persembeye kadar lıstemız tamamlanmıs olur ıns yenısınede baslarız ıns..
bu arada ben ve dılek dualarımızı okuduk

Valla canım daha doğru dürüst kimse okumadı listenin yarısı bile okunmadı kızlarrrrrrrr hadi biraz hızlanalımmm listeyi bitirelim yeni listemiz çok zorlu olucakkk :))) şaka şaka Allah yardım eder demi Ayşecimmm??

canım aslında lıstenın su durumuna göre zorlu olaacağı görusundeyım ama ıns herkesten okudum haberlerı gelır..
bugun salı ve persembeye de az kaldı

canım aslında lıstenın su durumuna göre zorlu olaacağı görusundeyım ama ıns herkesten okudum haberlerı gelır..
ayşem canım aldım mesajını allah razı olsun senden ve tüm arkadaşlardan
allahım hepimize muradımızı versin çok beklemeden.....

ewet az kaldı en azından hasta olanlar okuyamıyanlarda haber versinki tamamlayalımm biter bence bi bakmışız bugün kızların hepsi okudum demiş :)))
Ayşecim salavatlar bu akşama kadardı demi?sana en son akşammı haber verelimmmm çünkü çekmeye devammm :)

canım aksam nete gırebılecegımı sanmıyorum ama bugun dorde kadar arkadaslardan haber alsak çok ıyı olur ..sen suan cekmeye devam et ıstersen bıde muhat cekıyor sanırsam

aslıcım canım bırazdan melek arkadasımızın yasnlerını okuyacağım kendısı hasta.. sen okundu dıyebılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…